- 1 Eylül 2019
- 56
- 122
- 43
- Konu Sahibi kadersizzbirey
-
Şu sitede gördüğün iki kişi ile teşhisi koydun kararı verdin öyle mi? bravo :/kendı teyzesı ogluyla evlenen gordum bu sıtede...ılerde anlasamıyorlar ayrılık oldugunda da akrabalar bırbırıne dusuyor hem kuzenden hem akrabadan oluyorlar sonra
evet kızlar biliyorum çok yanlış bir şey ama kendimi kurtaramıyorum bu durumdan başka erkek mi kalmadı demeyin her şeyin farkındayım tam bir zamane genciyim ama nasıl bu kadar tutuldum bilmiyorum çok utanıyorum bir yandan da kalbim çok acıyor sizce ne yapmalıyım? İlk adım mı atmalıyım yoksa pişmanlığımla kalbime mi gömeyim unutmak doğrusu diyorsanız nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok...
Kendi konuzu açsanız, burada kim görecek bunu? Batuhanı da sal gitsin, çekme bence.Merhaba bunu eskiden yazmışsın benim başıma iki gün önce bisey geldi annemin kuzenin oğluyla biz küçükken samimiydik 6 yaşına kadar falan onu en son 4 yıl önce gördüm neyse geçen hafta ananemin yanına gidicektim köye annem dedi ismi batuhan bu arada onla gidin dedi oda gidecekmiş neyse ben gideceğimiz gün baya heyecan yaptım ufak da olsa biraz hoslaniyorum neyse dediğim gibi 2 gün önce köyde arkadaşları var bunun içecektik hep birlikte ben biraz ayarı kaçırdım sarhoş oldum batuhanla öpüştük çok fazla öpüştük sonra bu beni yürümem için ayağa kaldırdı amacını anladım zaten tenha bi yere gidip orda öpüştük hem kimse görmesin diye bu fazla ileriye gitti bana dokunmaya başladı göğüsüme falan dokundu özel bölgeme dokundu ama durduramıyorum kendimde değilim hoşuma da az çok gidiyor yalan yok ertesi gün uyandığımda kendime gelemedim pişmanlık duydum ondan sonraki gün daha duygusal anlamda şeyler hissettim ama o beni engelledi anneme sarhoş olduğumu anlatmış aramızda olanları anlatmamış ben anneme anlatmak istiyorum ama annem etkisinde kalır ve batuhanin anneside zarar görür ben batuhani nasıl kendime çekebilirim bilmiyorum
Burda konu sahibinin eski gönderisinden bahsetmiş bence. Ben mi yanlış anladım ki?Kendi konuzu açsanız, burada kim görecek bunu? Batuhanı da sal gitsin, çekme bence.
BDV "orda bir köy var uzakta" hayallerimi tamamen yıktı...ne çılgın hayatlar yaşanıyor yurdum köylerinde yaw
1 yıllık konuya çözüm önermiyordurBurda konu sahibinin eski gönderisinden bahsetmiş bence. Ben mi yanlış anladım ki?
Bence sen o Batuhan'ı bırak, başka Batuhanlara bak bacım.Merhaba bunu eskiden yazmışsın benim başıma iki gün önce bisey geldi annemin kuzenin oğluyla biz küçükken samimiydik 6 yaşına kadar falan onu en son 4 yıl önce gördüm neyse geçen hafta ananemin yanına gidicektim köye annem dedi ismi batuhan bu arada onla gidin dedi oda gidecekmiş neyse ben gideceğimiz gün baya heyecan yaptım ufak da olsa biraz hoslaniyorum neyse dediğim gibi 2 gün önce köyde arkadaşları var bunun içecektik hep birlikte ben biraz ayarı kaçırdım sarhoş oldum batuhanla öpüştük çok fazla öpüştük sonra bu beni yürümem için ayağa kaldırdı amacını anladım zaten tenha bi yere gidip orda öpüştük hem kimse görmesin diye bu fazla ileriye gitti bana dokunmaya başladı göğüsüme falan dokundu özel bölgeme dokundu ama durduramıyorum kendimde değilim hoşuma da az çok gidiyor yalan yok ertesi gün uyandığımda kendime gelemedim pişmanlık duydum ondan sonraki gün daha duygusal anlamda şeyler hissettim ama o beni engelledi anneme sarhoş olduğumu anlatmış aramızda olanları anlatmamış ben anneme anlatmak istiyorum ama annem etkisinde kalır ve batuhanin anneside zarar görür ben batuhani nasıl kendime çekebilirim bilmiyorum
Of evet. Öyle kuralsız yazıyorlar ki ne demek istediklerini anlamıyorum çoğu zaman.1 yıllık konuya çözüm önermiyordur
Aramış kendine sorununa benzer konu bulmuş BDV'de
"ben anneme anlatmak istiyorum ama annem etkisinde kalır ve batuhanin anneside zarar görür ben batuhani nasıl kendime çekebilirim bilmiyorum" diye yazdığı için kendi derdine çare arıyor gibi geldi bana da
Anana anlatirsan terlikle kurtulacagini sanmamMerhaba bunu eskiden yazmışsın benim başıma iki gün önce bisey geldi annemin kuzenin oğluyla biz küçükken samimiydik 6 yaşına kadar falan onu en son 4 yıl önce gördüm neyse geçen hafta ananemin yanına gidicektim köye annem dedi ismi batuhan bu arada onla gidin dedi oda gidecekmiş neyse ben gideceğimiz gün baya heyecan yaptım ufak da olsa biraz hoslaniyorum neyse dediğim gibi 2 gün önce köyde arkadaşları var bunun içecektik hep birlikte ben biraz ayarı kaçırdım sarhoş oldum batuhanla öpüştük çok fazla öpüştük sonra bu beni yürümem için ayağa kaldırdı amacını anladım zaten tenha bi yere gidip orda öpüştük hem kimse görmesin diye bu fazla ileriye gitti bana dokunmaya başladı göğüsüme falan dokundu özel bölgeme dokundu ama durduramıyorum kendimde değilim hoşuma da az çok gidiyor yalan yok ertesi gün uyandığımda kendime gelemedim pişmanlık duydum ondan sonraki gün daha duygusal anlamda şeyler hissettim ama o beni engelledi anneme sarhoş olduğumu anlatmış aramızda olanları anlatmamış ben anneme anlatmak istiyorum ama annem etkisinde kalır ve batuhanin anneside zarar görür ben batuhani nasıl kendime çekebilirim bilmiyorum
Bu sanki kuralla ilgili anlamama gibi gelmedi bana amaOf evet. Öyle kuralsız yazıyorlar ki ne demek istediklerini anlamıyorum çoğu zaman.
Merhaba bunu eskiden yazmışsın benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?