annemin kuzeninin çocuğuna aşık oldum

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için cevaplayamadığım varsa af buyursun... Ben de farkındayım ama ondan da belli hisler hissettim ondan bu kadar umutlandım. Hepiniinizin yorumunu dikkate alacağım. Belki de unutmaya çalışıp vazgeçmeliyim. Çok teşekkürler hepinize...

Büyük dedeleriniz,anneanneleriniz ayni.Asla dıdının dıdısı falan değil!. Aile ve görenek yapiniz buna uygunsa bir sey diyemem ama siz kesinlikle ilk adım vs asla atmayin ! İki cift güzel sözü,bakışi nolur ilgi sanmayin.Size gelip net bir sekilde (varsa)duygularini aciklamasi lazim onun.Baskasi olsa gidin acilin diycem ama negatif olursa ömür boyu orda burda karsilasmamak icin sıkintı cekersiniz .Uzak da olsa,görüşmeseniz de ailelerin her zaman vur sebepleri olabilir görüsecek,denk gelecek.O yuzden sessiz kalin , böyle bir sey icin onun net söylemesi lazim önce size .

Ya bu arada bu durumun bana asiri tanıdık geldi ? Sen ne okuyorsun okuyor musun ya da, hangi bölümdesin?

Bi de o çıkıyormuşun .. cok büyük tesadüf olur

Akraba baglarina bagli herhal.
Gerci bizim aile de var boyle evlilikler. Babamin kuzeninin oglu, annesinin kuzeninin kizi ile evli. Boyle yazinca didisinin didisi gibi

Ama bana gore kuzen. Bana ters ama babamin kuzenlerine gore degil
Ben asla bakamazdim o gozle, cunku kuzen olarak goruyorum

Bence yanlış bi durum yok ortada kendi kuzenin olmadığı sürece bi problem yok, Ama bu durumu tecrübe etmiş birisi olarak kesinlikle adım atma derim, benim eski sevgilim de babamın kuzeninin oğluydu iyiydi ilişkimiz mutluydum huzurluydum her şey tanıdıktı, güzel dedikodu yapardık konular şahıslar ortak olduğu için , çok eğlenirdim, ailesini falan tanıyor biliyor ve seviyodum ben, onlar da beni severlerdi, ama benim ailem onun ailesini pek sevmezdi, 5aylık bi ilişkimiz oldu, iş ciddiye binseydi benim ailem problem çıkarcaktı muhtemelen, iş ciddiye biner gibi oldu o bahsetmişti ailesine onlar da onaylamıştı falan ama sonrasında ayrıldık biraz sıkıntılı bi süreç oldu tabi kavgalı gürültülüydü biraz, şimdi bazen düğünde bayramda karşılaşıyoruz da kötü oluyor yani, onun sözlüsü var hem üzülüyorum, hem nasıl davranacağımı bilemiyorum, o kadar şey yaşayıp sonrasında iki yabancı gibi davranmak falan zor yani. Hani belki biraz ağzını ararsın çocuğun ama sakın gidip açılayım deme reddedilirsen veya bişey olur da ayrılırsan kötü olur

valla nesi yanlis bunun sizin kuzeniniz degil, annenizin kuzeni degil kuzenin cocugu gayet olabilir bisey soylemek istiyorsaniz da soyleyin ikinizde yetiskin insanlarsaniz olmazsa da kismet degilmis der yolunuza
bakarsinix

ya ne güzel ne özenle yazılmış bir mesajdır bu... vakit ayırıp destek olduğunuz için çok teşekkür ederim sizi dinleyeceğim hayırlısı ne ise o olur inşallah... :)))

Evet bu kadar yazıp uğraş verip destek olduğunuz için çok çok teşekkür ederim öncelikle. Ben ondan da bir şeyler sezdiğim için ve ailesinden bir anda adım atacaktım neredeyse ama şimdi olacağı varsa olur diyorum. Ki bunun cehaletle bir alakasının olmadığını düşünüyorum gencim okurum gezerim bazen diyorum nasıl düştüm diye ama kalp insanın elinde olan bişey değil işte.. İçimden atamıyorum elimde olmuyor bu eğer beni redderse belki unuturum diye düşündüm ama arada aile olduğu tekrar geldi aklıma... Artık akışına bırakacağım Hayırlısı ne ise o olsun tekrardan teşekkür ederim...

akrabalık ılıskısıyle alakası var annemın kuzenlerı annemın kardesı gıbı teyze dayı dıyorum bende onlara halıyle onların cocuklarıyla da bız kardes gıbı buyuduk

bızım aılede tuhaf boyle akraba ıcınde evlılıkler ılıskıler yok ama kendı teyzesı ogluyla evlenen gordum bu sıtede...ılerde anlasamıyorlar ayrılık oldugunda da akrabalar bırbırıne dusuyor hem kuzenden hem akrabadan oluyorlar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…