Annemin laneti

"Gözüm kararıyor bebeğimi dövüp pişman olup ağlıyorum, ama yok yok yüzüne başına vurmuyorum (yerseniz) zaten çocuk sadece patates yiyor, 3 aylık kardeşini darbediyor, omzuna eline vuruyorum "

Bunlar benim beynimin ürünü mü, yoksa sizin yumuşatarak yazdığınız itiraflariniz mi? Bir de bize edep haya tedavi dilemişsiniz ya ben iyice emin oldum artık, o çocukların canı büyük tehlikede... ya devlet başa ya kuzgun leşe...aldım ekran görüntülerini, ben elimden geleni yapacağım.... Yeter artık

Neden bu kadar hırslandınız durumunuzu iyi görmüyorum lütfen benimle birlikte siz de bir tedavi alın..Üzülüyorum..

Kıskanmayan ben sizi de sevgiyle kucaklarım..Dalga geçtiğimi anlamamışsınız birde burada açıklama yaptırıyorsunuz..Ama olmadı ki büyüsü bozuldu..

Sonunda yaa..Aklı başında insanlara bayılıyorum..Ne eksik ne fazla o kadar güzel ifade etmişsiniz ki..iyiki varsınız..Yorumunuz ve empati yeteneğiniz için minnettarım..Yüce gönüllü hanımefendi..

Kıskanmayan ben sizi de sevgiyle kucaklarım..Dalga geçtiğimi anlamamışsınız birde burada açıklama yaptırıyorsunuz..Ama olmadı ki büyüsü bozuldu..

Allah askina kayinvalide ile yasayip butun hincini cocukladan alan biri yaptigindan utanmak yerine bunlari yazabiliyorsa gercekten durumu cok agirdir. Sen git o cocuklari sevgiyle kucakla. Annemin laneti diyor bir de Allah akil fikir versin.

Teşekkür ederim..Yorumunuz ve tavsiyeleriniz için minnettarım..

Allah askina kayinvalide ile yasayip butun hincini cocukladan alan biri yaptigindan utanmak yerine bunlari yazabiliyorsa gercekten durumu cok agirdir. Sen git o cocuklari sevgiyle kucakla. Annemin laneti diyor bir de Allah akil fikir versin.
Güncesle Piraye siz hala burada mısınız yaa..Ben biraz daha buralardayım..Siz beni takip etmeye devam edin..Sevgiyle..

Neden bu kadar hırslandınız durumunuzu iyi görmüyorum lütfen benimle birlikte siz de bir tedavi alın..Üzülüyorum..
Sen kaynanana bilenip,kocana pısıp sırf gücün yetiyor diye dayak attığın kızının haline üzül.
Konuya hirslandim çünkü zavalli çocuğunuza çok üzüldüm . Hiç secme imkanı olsa böyle bir aileye gelir miydi? İnsanlar el bebek gül bebek pamuklara sariyorlar çocuklarını. Yeni bebek gelince akılları çıkıyor büyük olanı üzecek bir şey yapar miyiz diye. Sizin zavallı bebeğinizin o çocuklardan ne eksiği var da ilgi cekmek için yaptığı hareketler fiziksel şiddet görmesine neden oluyor
Konuya gerçekten çok üzüldüm. Hesapta destek görmek için açmışsiniz ama daha kendi yaptığınızi goremiyorsunuz ki terapi vs sizde ise yarasin. Önce 'sinirime hakim olamayıp vuruyorum' diyorsunuz sonra 'öfke problemim yok' diyorsunuz. Önce 'yüzüne değil vücuduna vuruyorum' diyorsunuz, sonda 'ben çocuğumu asla dövmem' diyorsunuz . Bu halinizle, daha kendinizine dürüst değilken ne fayda edecek ki size? Bir anda sinirlerinizi mi alacaklar?
Ayrıca böyle dengesiz , bir sinir olup vurup bir aşırı sevgiye boğan, bir şey yapıp yapmadım diyen hallerinizin psikolojide adı var. Gaslighting diyorlar. Lütfen oku , ne kadar kendine benzediğini, çocuklara şiddet dışında bu davranışlarınla da zarar verdiğini göreceksin. Tabii kendine karşı objektif bir gözle okursan. Yoksa 'ben mukemmelim, ben harikayim, herkes beni kıskanıyor, buncacik şey dayak değil hem sarılıyorum yavruma, seviyorum onu ben' gözüyle bakarsanız benzetemezsiniz.

Ben sizin yardım falan alacağınızı düşünmüyorum, alsanız bile işe yarayacağını sanmıyorum
Daha önceki yorumumda yazdığım gibi sizin gibiler yardım falan almaz. Çünkü siz hep haklısınız. Buraya yazma nedeniniz de kendinizi rahatlatmak. Hepimiz küçükken dayak yedik, bizim annelerimiz de bize vurdu ama küçüktük şimdi unuttuk şeklinde yorumlar okumak için buradasınız. O yorumlara alkış teşekkür diğerlerine çemkirmeler.
Çocuğunuza vurduktan 10 dk sonra hiç bir şey yapmamış gibi hissettiğinize emin oldum artık. Anne baba babaanne kılığında 3 yetişkin bozuntusunun ortasında dayak yiyen bir çocuk. Büyüyecek biliyorsunuz değil mi, büyüyecek ve sizden nefret edecek.
Bu konuyu takipten çıkartıyorum çünkü uslanmaz, narsistlik derecesinde kendini üstün-haklı gören bir tiple vakit harcamaya değmez. Herkes şanslı doğmuyor, yazık çocuğa, sihirli değneğim olsa vurarken elinizin kırılmasını dilerdim. Siz çocuğunuzu dövmeye devam edin ama eli ve omuzu dışında vurmayın çünkü sadece o bölgeleri acıyı hissetmiyormuş. Kafasına yüzüne falan vurursanız belki canı yanar.

Güncesle Piraye siz hala burada mısınız yaa..Ben biraz daha buralardayım..Siz beni takip etmeye devam edin..Sevgiyle..

Ben burda kalabilirim cunku benim cocugum yok ama sen mumkunse burda kal ki sinirini burda at. Seni cok buyuk bir dehsetle takip ediyorum. Her yorumunda daha fazla korkuyorum.

Öfke kontrol problemim yok..
Bu tür problemleri olan insanlar, kolay kolay problemleri olduğunu kabul etmezler.
"Annemin laneti" diyerek uydurdugunuz bahanenin arkasina siginarak, 3 yaşında minicik yavrunun günahina girmayin.
En kisa sürede, mümkünse filan da demiyorum, acil olarak psikolojik yardim alin.

Konu sahibi *vurmak* şiddet *kelimesi burda.

Boş yapmayı ne çok seviyorsunuz yaa..Sıradaki gelsin..

Konunuzu okuyan insanların duruma üzülmeleri ve size kızmaları umarım sizi yeterince tatmin etmiştir.

Mesajlarınıza bakarak , ortada gerçekte : bir evlilik , kayınvalide , 2 çocuk ve geçmişinde annesinden şiddet görmüş bir kadın olmama ihtimali daha yüksek görünüyor.

Yaptığınız bir araştırma mı , beceriksiz bir tez mi bilmiyorum ancak öyleyse üniversitelerdeki eğitim seviyesinin günden güne düşme nedenlerinden biri de bu temelsiz çalışmalar.

Hayatın , bu yaptıklarınızın karşılığını size hak ettiğiniz şekilde sunmasını dilerim.

Ay nasıl yani?! Baba ve babaaanne de mi şiddet uyguluyor çocuğa?
Görüp bilip durdurmamak da şiddet bana göre. Onların vurduğunu yazmamış ama yazarsa da şaşırmam. Kaynana bütün gün evde farketmiyor mu çocuğun dayak yediğini? Çocuk hiç babasına söylemiyor mu annem bana vuruyor diye. Yuvarlanıp gidiyorlar işte.

Bunları asardiniz asardiniz da bulunduğunuz ortam el vermiyor bence eşiniz ne düşünüyor bu konu da hiç konuştunuz mu bunları yaşadım ve böyleyim atlamiyorum diye
Sanki herseyi kendi içinizde yaşıyorsunuz gibi eşinin evliliğe bir katkısı yok gibi geldi

20 yasima kadar annemle aram berbetti en son babami aldatip ortaya cikinca benim iftira attigimi soyleyerek isin icinden sıyrılmaya calisti babam bosadi ve tabiki benim iftira atmadigimi biliyordu 2 yildir hicbir sekilde iletisime gecmedim ve bana ulasmasini engelledim 1 bucuk yıllik evliyim sıfr bundan korktugum icin cocuk yapamiyorum ya onun gibi olursam diye buyuk konusmak istemem ama onun yaptiklarini yapabilcegimi dusunmuyorum sadece cocugumu uzme ihtimalim beni normalinden daha fazla uzuyor illaki tartisma olur sinirle soylenen seyler olur ama ben o basit bir tartisma bile aramizda gecer onu uzerim diye asırı korkuyorum biraz daha olgunlasmak sabırlı olmak ve dogru zamanda dunyaya getirmek istiyorum ondan daha iyi bi anne olucam hırsıyla ilerlemek istemiyorum

Neden bir doktora gitmiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…