- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 39
- Konu Sahibi sofarsogood
-
300 kusur bin...tutarlar ne kadar?
yani çok yüksek bi tutar değilse alınabilir. sonra bi şekilde ödersiniz.
Benide evlatlik alsinlar300 kusur bin...
hangi rakam bu300 kusur bin...
bekar bir kız kardeşim var ama bu konu aramızda sorun olmaz. annem bana ne yaptıysa eksiksiz ona da yapar. hem eşimin eli hem de benim elim devamlı kardeşimin üzerinde zaten.Bende kesinlikle alirim.. evladiyim sonucta durumu iyise ne olacak? Yalnizca kardeslerimin hakkina girmeyi istemem. Annem kardeslerimin arasinda esit oldugu surece.. alirim.
annemin vermek istediği. bizim birikmişimiz bir tık daha fazla. evin değeri de iste (ortada belli bir ev yok, biz oturduğumuz kiralık evden pay biçiyoruz) 700-800 arası gibi.hangi rakam bu
sizin biirkmiş mi
ailenin mi
yoksa evin değeri mi?
Bazi aileler ne kadar birikim de yapsa yasam standartlarini degistirmeyip cocuklarina gelecek hazirlarlar. Anladigim kadariyla burdaki aile de oyle.Ben kendi hayatımdan ödün vermicem ama ailemin kendi zevklerinden ödün vererek biriktirdiği parayı kabul etmek doğru olmaz kesinlikle ama anne baba elbette ki evlatlarına destek olabilir .kabul edebilirsiniz birazda kendinizden kısıp ev alınabilir.
Eger anenin kardesinede aynisini kardesinede yapabilecek guca varsa kabul et! Cunki kardesin ilerde evlendiginde yeni damat adayi kardesinizin basina kalkabilir..bekar bir kız kardeşim var ama bu konu aramızda sorun olmaz. annem bana ne yaptıysa eksiksiz ona da yapar. hem eşimin eli hem de benim elim devamlı kardeşimin üzerinde zaten.
annemin vermek istediği. bizim birikmişimiz bir tık daha fazla. evin değeri de iste (ortada belli bir ev yok, biz oturduğumuz kiralık evden pay biçiyoruz) 700-800 arası gibi.
Bizim aileyi gordum bi an. Paranin yarisini alsaniz peki? Ev icin yeterli mi? Ya da alirken soyle bir konusma yapabilirsiniz;bekar bir kız kardeşim var ama bu konu aramızda sorun olmaz. annem bana ne yaptıysa eksiksiz ona da yapar. hem eşimin eli hem de benim elim devamlı kardeşimin üzerinde zaten.
ya benim eşimin annemin parasında ne kadar hakkı yoksa kardeşimin müstakbel eşinin de olduğunu düşünmüyorum. bu konu kardeşimle aramızda sorun olmaz. dediğim gibi annem ikimizin de hakkını eşit derecede gözetir. hatta o evin küçüğü olduğu için benden bir tık daha şanslıdır.Eger anenin kardesinede aynisini kardesinede yapabilecek guca varsa kabul et! Cunki kardesin ilerde evlendiginde yeni damat adayi kardesinizin basina kalkabilir..
evet tam olarak öyle maalesef. ben diyorum anne size minik bi arsa alalım üstüne minik ev yaparız. bahçesini eker biçersin. babamla ağaçların altında oturursunuz. ben bu yaştan sonra toz toprakla uğramama diye kestirip atıyor. yaşı da 52 daha :)Bazi aileler ne kadar birikim de yapsa yasam standartlarini degistirmeyip cocuklarina gelecek hazirlarlar. Anladigim kadariyla burdaki aile de oyle.
Evet haklisin canim..eşinin hakki yok hakklisin..ama o evde esinde oturacak.. anen ikinizede o miktari verebiliyorsa sorun yok..ya benim eşimin annemin parasında ne kadar hakkı yoksa kardeşimin müstakbel eşinin de olduğunu düşünmüyorum. bu konu kardeşimle aramızda sorun olmaz. dediğim gibi annem ikimizin de hakkını eşit derecede gözetir. hatta o evin küçüğü olduğu için benden bir tık daha şanslıdır.
istanbul anadolu yakası. evet muhakkak arasak çok daha ekonomik evler de buluruz ama işte klasik günümüz şımarıklığı mı desem ne desem. çocuk güvenlikli, güzel bi sitede büyüsün mantığıyla düşünüyoruz biraz.nerede yaşıyorsunuz?
bana rakamlar yüksek geldi. o kadar birikmişiniz varsa bence biraz kendinizden kısın biraz da krediyle ev alın. annenizde 300bin var diye tamamını almak zorunda değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?