Annemin vefatı eşimin tavırları

Merhaba sevgili kk üyeleri 3 senedir sıkıntılı bir evliliğim var eşimin yanlısları dolayısı ile battık ve 2 sene önce annemlerde kalmaya basladık eşim ve 2 cocugumla sürekli tartısma hır gür ile giden bir evlilipç cocuklar için yürütmeye çalıstık. Aslında esim ilgili seven taraf bense sogumus taraf olarak görünüyorduk lakın öyle değilmiş. 1 ay önce kanser tedavısı gören annem ağırlastı yatalak gibi oldu altından aldık afedersiniz benim ikiz bebeklerim var 2 yasında hem onlar hem annem ne kadar yırucu oldugunj tahmın edersiniz tabiki sızlanmadım içimden isteyerek yaptım ama esim 10 gün önce artık aksamları ve hafta sonları da çalısacagını söyledi bende bize destek olması gerektiğini söyledim cunku annem terminal dönemdeydi son zamanları oldugunu biliyorduk. Bana sen karısma istediğimi yaparım vs tarzı konusunca bende istediğini yapacaksan tek basınasın dedim o aksam gitti evden. 2 gün sonra annemi yogun bakıma aldıkar esimi cocuklara bakması için aradım geldi ben hastaneye gittim ne gecmiş olsun ne birsry demedi geldim esyalarını toplamıs gitti. Gectiğimiz cumada annem hakkın rahmetine kavustu. Yine aradım cenazeye gidecegim gel dedim 2 saat sonra geldi definden sonra eve geldim kolum kalkmıyor gözüm görmğyor bitmiş haldeyim cocuklara bugun sen bak ister al götür ister burda bak dedim götürecek yerim yok dedi burda bak o zaman dedim 1 2 saate gidecegim işim var dedi yine kavga tartısma bana sansını kaybetme burdayım işte deyince zaten yıpranmıs sinirim bosaldı ve ben onu evden kovdum. Dün cocuklara ayakkabı vs almıs gelmiş sevdi coxukları gitti sonradan gördüm büyük bunlar değiştir diye msj attım oda oldugu zaman giydir o zaman vs. Yazmıs bosanma dilekçesini atmıstım ona anlasmalı olsun imzala getir dedim simdi korona var 2 3 hafta sonra anca acılır adliye o zaman cok var hallederiz benimle konusmaya mı calısıyırsun demiş ben cıldırmayım da ne yapayım allah askına bana birsey deyin.
Başın sağolsun canım çok üzüldüm zor gününde sana bunları yapan biri Iyi gününde olsa ne olur olmasa ne olur

Şu dönemde size desteği olmayan insan varsın hiç bir dönemde yanınızda olmasın. Yani ben kendi açımdan mutlu günler unutabiliyorum ama kötü günümde yanımda olanları asla unutamıyorum yine de siz bilirsiniz.

İbreti alem olsun diye rezil ederek boşayın bu adamı ya lütfen ne çocuklar içini. Kendine evini açan kadına insan içinde minnet hisseder azıcık. Keşke tepenizde taşımasaydınıx bunu lanet adam.

Mekanı cennet olsun nur olsun annenizin. Sabırlar diliyorum 🙏🏻

Annenize Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Eşinizin hadi kendi böyle de hiç ailesi annesi babası yokmu napiyosun sen nerdesin eşinin annesi vefat etti. Çocukları naoıyosun demiyomu kimse çok merak ettim. Çünkü nolursa olsun böyle büyük acılarda herkes yardımcı olur birbirine yanında olmaya çalışır

Annenize Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Eşinizin hadi kendi böyle de hiç ailesi annesi babası yokmu napiyosun sen nerdesin eşinin annesi vefat etti. Çocukları naoıyosun demiyomu kimse çok merak ettim. Çünkü nolursa olsun böyle büyük acılarda herkes yardımcı olur birbirine yanında olmaya çalışır
Ailesi baska sehirde aramız yok onlarla onlar bizi istemediği için annemöerde kalıylrduk ama yinede aradılar bassaglıgı dilediler oğullarına da kızdılar ama dinleyen kim

Merhaba sevgili kk üyeleri 3 senedir sıkıntılı bir evliliğim var eşimin yanlısları dolayısı ile battık ve 2 sene önce annemlerde kalmaya basladık eşim ve 2 cocugumla sürekli tartısma hır gür ile giden bir evlilipç cocuklar için yürütmeye çalıstık. Aslında esim ilgili seven taraf bense sogumus taraf olarak görünüyorduk lakın öyle değilmiş. 1 ay önce kanser tedavısı gören annem ağırlastı yatalak gibi oldu altından aldık afedersiniz benim ikiz bebeklerim var 2 yasında hem onlar hem annem ne kadar yırucu oldugunj tahmın edersiniz tabiki sızlanmadım içimden isteyerek yaptım ama esim 10 gün önce artık aksamları ve hafta sonları da çalısacagını söyledi bende bize destek olması gerektiğini söyledim cunku annem terminal dönemdeydi son zamanları oldugunu biliyorduk. Bana sen karısma istediğimi yaparım vs tarzı konusunca bende istediğini yapacaksan tek basınasın dedim o aksam gitti evden. 2 gün sonra annemi yogun bakıma aldıkar esimi cocuklara bakması için aradım geldi ben hastaneye gittim ne gecmiş olsun ne birsry demedi geldim esyalarını toplamıs gitti. Gectiğimiz cumada annem hakkın rahmetine kavustu. Yine aradım cenazeye gidecegim gel dedim 2 saat sonra geldi definden sonra eve geldim kolum kalkmıyor gözüm görmğyor bitmiş haldeyim cocuklara bugun sen bak ister al götür ister burda bak dedim götürecek yerim yok dedi burda bak o zaman dedim 1 2 saate gidecegim işim var dedi yine kavga tartısma bana sansını kaybetme burdayım işte deyince zaten yıpranmıs sinirim bosaldı ve ben onu evden kovdum. Dün cocuklara ayakkabı vs almıs gelmiş sevdi coxukları gitti sonradan gördüm büyük bunlar değiştir diye msj attım oda oldugu zaman giydir o zaman vs. Yazmıs bosanma dilekçesini atmıstım ona anlasmalı olsun imzala getir dedim simdi korona var 2 3 hafta sonra anca acılır adliye o zaman cok var hallederiz benimle konusmaya mı calısıyırsun demiş ben cıldırmayım da ne yapayım allah askına bana birsey deyin.
Öncelikle başınız sağolsun. Sizin eşiniz kendine yeni hayat bence yeni birini de bulmuş . Siz anlaşmalı boşanmıyorsa bile çekişmeli dilekçe ile boşanın . Yargıtay yüksek mahkemesi en son eşe bu gibi durumlarda manevi olarak yanında bulunmayan destek olmayan eşi kusurlu sayarak boşanma kararında içtihat oluşturdu . Cenazeye gelmemesi başlı başına boşanma sebebi açıkçası . Allah yardımcınız olsun

Başınız sağolsun... Allahım yardımcınız olsun..

Allah sevdiği kulunu çok imtihan edermiş, siz tam o dönemdesiniz. Bende annemi hamileyken kanserden kaybetmiştim..

En iyisi zamana bırakmak, kafanızı toplayın. Çocukları bırakma gereği duyduğunuz zaman, başka yakınınız varsa onlardan yardım isteyin.

Herkes zaman zaman bu tarz süreçlerden geçiyor, sizin şu anda yapmanız gereken tek şey çocuklarınız ve kendiniz için stres yapmamak..

Başınız sağolsun , mekanı cennet olsun inşallah annenizin. İnsan birinin gerçek karakterini kötü günde görüyor. Terbiyesiz, vicdansız merhametsiz bir adammış. Biraz görgülü olsa en azından acınızın olduğu gün bunu yapmaz. Kardeşiniz veya yakın bir arkadaş destekçiniz falan yok mi manevi olarak yanınızda olsa birileri, zor üstüne zor olmuş döneminiz , bir destek iyi olurdu

Merhametsiz vicdansiz yaratik Allaha havale et.Yemin ederim okurken sinirlerim bozuldu hayvan herif psilikkkk... Kardesim Allah sana sabirlar versin Allah annenin mekanini cennet eylesin... cok üzüldüm ama Allah büyük

Her yerden engelleyin gitsin, çok üzüldüm sizin için. Hayatınızda tutmayın böyle birini off of

başınız sağolsun Allah sabır versin. evlilikte aşka inanmam dostluğa inanırım.
o adam zor gününüzde bile yanınızda olmamış tam tersine daha da huzurunuzu kaçırmış. "başımda kocam olsun" anlayışı var çoğu kadında. dayak yese de aldatılsa da buna sığınırlar hep. sizin sığınacağınız hiçbişi kalmamış bu eşe dair.
mutlu olun bundan sonra. başka dostlarınıza, çocuklarınıza sığının

Oncelikle basin sagolsun. Zor bir surec biliyorum ama ilk aklima gelen esinin hayatinda biri mi var?

Back
X