Annemin vefatı eşimin tavırları

Bu arada zor gunlerinde yaninda olmayan bir adam bundan sonra da yar olmaz. Soylenecek cok sey var esine de karaktersiz birine ne soylesen de laftan anlamaz.

Öncelikle başınız sağolsun. Daha önce defalarca boşanmaya kalkıp boşanmadığınız için bence bu şekilde konuşmuş sizinle. Çünkü oda farkında boşanmak yâda boşanmamak istediğinize emin olmadığınıza ama bence bu defa gerçekten dik durup kararınızın arkasında durun zaten adam hayatınızda yok gibi bisey.

Annenize Allah tan rahmet sizede sabır dilerim. Çocukların iyiliğini düşünecek olmasam zor zamanlarda çocuklarının annesini böyle çaresiz bırakan adama ömür boyu çocuklarımıda göstermezdim kendimizde heralde
Acınız büyük ama hiç merak etmeyin kimse bu dünyadan yaşattığını görmeden gitmiyor. Siz evlatlarınız için sabırlı güçlü olmaya çalışın ondanda mümkün mertebe iyilik beklemeyin çünkü Belliki acınıza acı yüklüyor her iletişim kurduğunuzda

Başınız sağolsun , Allah rahmet etsin annenize .
Eşiniz için gerçekten şu iki kelime bile az gelir , vicdansız merhametsiz .. En kötü gününüzde elinizden tutmamış ya , onun da tutanı olmasın ne diyim .

Sana kocaman sarılıyorum. Çok üzüldüm anneciğine cennette kavuş inşallah 🙏 o şahsiyetsize ne desem az kalır, hiç merhamet yok. Sana nasıl destek olmaz acını paylaşmaz. İnsan düşmanına yapmaz. Çig adam, bu adam 5 para etmez canm malesef 😔

Merhamet empati bir insanı insan yapan şeydir. Her insanın zor zamanlari olur hastalık kaza olum vs. İnsan eşinden yakınlarından destek bekler. Maalesef eşiniz bu desteği göstermemiş. Hakkinizda hayirlisi olsun

Merhaba sevgili kk üyeleri 3 senedir sıkıntılı bir evliliğim var eşimin yanlısları dolayısı ile battık ve 2 sene önce annemlerde kalmaya basladık eşim ve 2 cocugumla sürekli tartısma hır gür ile giden bir evlilipç cocuklar için yürütmeye çalıstık. Aslında esim ilgili seven taraf bense sogumus taraf olarak görünüyorduk lakın öyle değilmiş. 1 ay önce kanser tedavısı gören annem ağırlastı yatalak gibi oldu altından aldık afedersiniz benim ikiz bebeklerim var 2 yasında hem onlar hem annem ne kadar yırucu oldugunj tahmın edersiniz tabiki sızlanmadım içimden isteyerek yaptım ama esim 10 gün önce artık aksamları ve hafta sonları da çalısacagını söyledi bende bize destek olması gerektiğini söyledim cunku annem terminal dönemdeydi son zamanları oldugunu biliyorduk. Bana sen karısma istediğimi yaparım vs tarzı konusunca bende istediğini yapacaksan tek basınasın dedim o aksam gitti evden. 2 gün sonra annemi yogun bakıma aldıkar esimi cocuklara bakması için aradım geldi ben hastaneye gittim ne gecmiş olsun ne birsry demedi geldim esyalarını toplamıs gitti. Gectiğimiz cumada annem hakkın rahmetine kavustu. Yine aradım cenazeye gidecegim gel dedim 2 saat sonra geldi definden sonra eve geldim kolum kalkmıyor gözüm görmğyor bitmiş haldeyim cocuklara bugun sen bak ister al götür ister burda bak dedim götürecek yerim yok dedi burda bak o zaman dedim 1 2 saate gidecegim işim var dedi yine kavga tartısma bana sansını kaybetme burdayım işte deyince zaten yıpranmıs sinirim bosaldı ve ben onu evden kovdum. Dün cocuklara ayakkabı vs almıs gelmiş sevdi coxukları gitti sonradan gördüm büyük bunlar değiştir diye msj attım oda oldugu zaman giydir o zaman vs. Yazmıs bosanma dilekçesini atmıstım ona anlasmalı olsun imzala getir dedim simdi korona var 2 3 hafta sonra anca acılır adliye o zaman cok var hallederiz benimle konusmaya mı calısıyırsun demiş ben cıldırmayım da ne yapayım allah askına bana birsey deyin.
Başınız sağ olsun, ben de babamı kaybettim , insan kaç yaşında olursa olsun kabul edemiyor böyle bir kaybı. Özellikle eşinizin davranışı çok yanlış siz yas donemindeyken böyle yapmamaliydi . Siz öncelikle bir sakin olun, ilk önce annenizin kaybının acısını yaşayın bu sizin hakkınız , kabullenme zaman alıyor. Çocuklarınız var , ben inanıyorum sizin gibi güçlü bir kadın onlara en iyi sekilde bakar. Bence kocanız boşanmak istemiyor , ama özür dileyip dönmeye de yüzü yok, siz onun bu tuzağına düşmeyin, ve bosanirken özellikle nafaka almaya çalışın , sonuçta onun çocukları, en azından maddi katki da bulunsun. Allah sabır versin , çocuklarınız size güç versin.

Pişman olmuş ama kuyruğu dik tutmaya çalışıyor. Senin gibi merhamet fukarası bir insanla ne konuşacağım deseydin keşke.

Bu arada keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Akrabaları veya tanıdıkları sonsuza kadar sağlıklı olmayacak. Bırak akrabayı kendinin öyle bir garantisi yok. Yaşattığını yaşamadan ölmez kimse.
Allah annecigine de rahmet eylesin 🤲🤲🤲

Merhaba sevgili kk üyeleri 3 senedir sıkıntılı bir evliliğim var eşimin yanlısları dolayısı ile battık ve 2 sene önce annemlerde kalmaya basladık eşim ve 2 cocugumla sürekli tartısma hır gür ile giden bir evlilipç cocuklar için yürütmeye çalıstık. Aslında esim ilgili seven taraf bense sogumus taraf olarak görünüyorduk lakın öyle değilmiş. 1 ay önce kanser tedavısı gören annem ağırlastı yatalak gibi oldu altından aldık afedersiniz benim ikiz bebeklerim var 2 yasında hem onlar hem annem ne kadar yırucu oldugunj tahmın edersiniz tabiki sızlanmadım içimden isteyerek yaptım ama esim 10 gün önce artık aksamları ve hafta sonları da çalısacagını söyledi bende bize destek olması gerektiğini söyledim cunku annem terminal dönemdeydi son zamanları oldugunu biliyorduk. Bana sen karısma istediğimi yaparım vs tarzı konusunca bende istediğini yapacaksan tek basınasın dedim o aksam gitti evden. 2 gün sonra annemi yogun bakıma aldıkar esimi cocuklara bakması için aradım geldi ben hastaneye gittim ne gecmiş olsun ne birsry demedi geldim esyalarını toplamıs gitti. Gectiğimiz cumada annem hakkın rahmetine kavustu. Yine aradım cenazeye gidecegim gel dedim 2 saat sonra geldi definden sonra eve geldim kolum kalkmıyor gözüm görmğyor bitmiş haldeyim cocuklara bugun sen bak ister al götür ister burda bak dedim götürecek yerim yok dedi burda bak o zaman dedim 1 2 saate gidecegim işim var dedi yine kavga tartısma bana sansını kaybetme burdayım işte deyince zaten yıpranmıs sinirim bosaldı ve ben onu evden kovdum. Dün cocuklara ayakkabı vs almıs gelmiş sevdi coxukları gitti sonradan gördüm büyük bunlar değiştir diye msj attım oda oldugu zaman giydir o zaman vs. Yazmıs bosanma dilekçesini atmıstım ona anlasmalı olsun imzala getir dedim simdi korona var 2 3 hafta sonra anca acılır adliye o zaman cok var hallederiz benimle konusmaya mı calısıyırsun demiş ben cıldırmayım da ne yapayım allah askına bana birsey deyin.

He seninle konuşmaya çalışıyorum ölüyorum sana diyeydin hasbinallah ya galesiz insan kötü zamanda bile destek olmaz mı ulan annesi vefat etmiş kadının al bak işinden izin al alamiyorsan boş zamanında gel yardim et . Kendi anne babalarınin kili kopsa yapacaksin edeceksin bakacağız derler nedense karşı tarafa yok empati kurma duygusu falan yok bunlarda boşa yavrum bununla ömür mü geçer kurban olduğum düşünce namına birşey yok Allah ım böylelerinden korusun hepimizi çok doğru kadar vermişsin 👌

eşimle sevgiliyken ayrıldığım bir dönemde annemi kanserden kaybettim. ŞU an evliysem onun gerçekten yanımda olabileceğine evladına babalık yapabileceğine inandıysam sebebi annemin öldüğü gün dahil tüm herşeyiyle gerçekten yanımda olmasıdır.
o asalaktan hemen kurtulun. Anne vefatında bile adama olamayacak bir yaratıktan hayır gelmez. Allah kimseyi o acıyla sınamasın ama böyle adamlara da müstahak bazı şeyler!
anneciğinize allah rahmet eylesin. En azından torunlarını gördü. Acılarından kurtuldu Öyle düşüNün lütfen.

Gun ışığına cikmamis hakaretler yazmak istiyorum ahlaksiz kocaniza! Ne pislikler var ya kadinin annesi yatalak olmus vefat etmis serefsiz kendi keyfinde! Bu pisligi en yakin zamanda boşa. Ikiz bebekler anne ölümü buyuk travma. Ortada kalinca iki cocukla kizini kocasini kabul eden bir anne ve hic yerine koyan birkoca!
Annen icin Allahtan rahmet diliyorum. Cok uzuldum yasadiklariniza Allah yar ve yardımcınız olsun .

Evlilik cidden iki ucu boklu değnek... Şu siteye saralı 1 hafta oldu okumadığım konu kalmadı çıkamıyorumda öyle hikayeler var ki.. Evlenmeyi düşünmüyordum zaten bu hikayeleri okudukça daha bir soğudum.. Allah sabır versin

anne acısı zordur bilirim ama adam demeye bin şahit isteyen kocanız onu bile yaşamanıza izin vermemiş.
böyle biriyle barışmak daha büyük zarar verir. kimseye kolay kolay boşan yazmam ama bence sizin çözümünüz bu. zor gününüzde çocuklarınızın hatırına size destek olmayan insan bundan sonra sadece daha beterini yaşatır.

Hukulcu tanıdım var sordum öyle soyledi sadece uyaptan acılıyormus davalar benim av. Tutacak durumum yok malesef

Baro yu arayarak avukat talep edebilirsiniz...Onlar size gereken belgeleri söyler..

Kendi çocuklarına bakacak sanki lğtfeder gibi şansını kaybetme diyor...Sen bununla sinir hastası olur çıkarsın

Back
X