- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi elifelif123
Bu arada zor gunlerinde yaninda olmayan bir adam bundan sonra da yar olmaz. Soylenecek cok sey var esine de karaktersiz birine ne soylesen de laftan anlamaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağ olsun, ben de babamı kaybettim , insan kaç yaşında olursa olsun kabul edemiyor böyle bir kaybı. Özellikle eşinizin davranışı çok yanlış siz yas donemindeyken böyle yapmamaliydi . Siz öncelikle bir sakin olun, ilk önce annenizin kaybının acısını yaşayın bu sizin hakkınız , kabullenme zaman alıyor. Çocuklarınız var , ben inanıyorum sizin gibi güçlü bir kadın onlara en iyi sekilde bakar. Bence kocanız boşanmak istemiyor , ama özür dileyip dönmeye de yüzü yok, siz onun bu tuzağına düşmeyin, ve bosanirken özellikle nafaka almaya çalışın , sonuçta onun çocukları, en azından maddi katki da bulunsun. Allah sabır versin , çocuklarınız size güç versin.Merhaba sevgili kk üyeleri 3 senedir sıkıntılı bir evliliğim var eşimin yanlısları dolayısı ile battık ve 2 sene önce annemlerde kalmaya basladık eşim ve 2 cocugumla sürekli tartısma hır gür ile giden bir evlilipç cocuklar için yürütmeye çalıstık. Aslında esim ilgili seven taraf bense sogumus taraf olarak görünüyorduk lakın öyle değilmiş. 1 ay önce kanser tedavısı gören annem ağırlastı yatalak gibi oldu altından aldık afedersiniz benim ikiz bebeklerim var 2 yasında hem onlar hem annem ne kadar yırucu oldugunj tahmın edersiniz tabiki sızlanmadım içimden isteyerek yaptım ama esim 10 gün önce artık aksamları ve hafta sonları da çalısacagını söyledi bende bize destek olması gerektiğini söyledim cunku annem terminal dönemdeydi son zamanları oldugunu biliyorduk. Bana sen karısma istediğimi yaparım vs tarzı konusunca bende istediğini yapacaksan tek basınasın dedim o aksam gitti evden. 2 gün sonra annemi yogun bakıma aldıkar esimi cocuklara bakması için aradım geldi ben hastaneye gittim ne gecmiş olsun ne birsry demedi geldim esyalarını toplamıs gitti. Gectiğimiz cumada annem hakkın rahmetine kavustu. Yine aradım cenazeye gidecegim gel dedim 2 saat sonra geldi definden sonra eve geldim kolum kalkmıyor gözüm görmğyor bitmiş haldeyim cocuklara bugun sen bak ister al götür ister burda bak dedim götürecek yerim yok dedi burda bak o zaman dedim 1 2 saate gidecegim işim var dedi yine kavga tartısma bana sansını kaybetme burdayım işte deyince zaten yıpranmıs sinirim bosaldı ve ben onu evden kovdum. Dün cocuklara ayakkabı vs almıs gelmiş sevdi coxukları gitti sonradan gördüm büyük bunlar değiştir diye msj attım oda oldugu zaman giydir o zaman vs. Yazmıs bosanma dilekçesini atmıstım ona anlasmalı olsun imzala getir dedim simdi korona var 2 3 hafta sonra anca acılır adliye o zaman cok var hallederiz benimle konusmaya mı calısıyırsun demiş ben cıldırmayım da ne yapayım allah askına bana birsey deyin.
Merhaba sevgili kk üyeleri 3 senedir sıkıntılı bir evliliğim var eşimin yanlısları dolayısı ile battık ve 2 sene önce annemlerde kalmaya basladık eşim ve 2 cocugumla sürekli tartısma hır gür ile giden bir evlilipç cocuklar için yürütmeye çalıstık. Aslında esim ilgili seven taraf bense sogumus taraf olarak görünüyorduk lakın öyle değilmiş. 1 ay önce kanser tedavısı gören annem ağırlastı yatalak gibi oldu altından aldık afedersiniz benim ikiz bebeklerim var 2 yasında hem onlar hem annem ne kadar yırucu oldugunj tahmın edersiniz tabiki sızlanmadım içimden isteyerek yaptım ama esim 10 gün önce artık aksamları ve hafta sonları da çalısacagını söyledi bende bize destek olması gerektiğini söyledim cunku annem terminal dönemdeydi son zamanları oldugunu biliyorduk. Bana sen karısma istediğimi yaparım vs tarzı konusunca bende istediğini yapacaksan tek basınasın dedim o aksam gitti evden. 2 gün sonra annemi yogun bakıma aldıkar esimi cocuklara bakması için aradım geldi ben hastaneye gittim ne gecmiş olsun ne birsry demedi geldim esyalarını toplamıs gitti. Gectiğimiz cumada annem hakkın rahmetine kavustu. Yine aradım cenazeye gidecegim gel dedim 2 saat sonra geldi definden sonra eve geldim kolum kalkmıyor gözüm görmğyor bitmiş haldeyim cocuklara bugun sen bak ister al götür ister burda bak dedim götürecek yerim yok dedi burda bak o zaman dedim 1 2 saate gidecegim işim var dedi yine kavga tartısma bana sansını kaybetme burdayım işte deyince zaten yıpranmıs sinirim bosaldı ve ben onu evden kovdum. Dün cocuklara ayakkabı vs almıs gelmiş sevdi coxukları gitti sonradan gördüm büyük bunlar değiştir diye msj attım oda oldugu zaman giydir o zaman vs. Yazmıs bosanma dilekçesini atmıstım ona anlasmalı olsun imzala getir dedim simdi korona var 2 3 hafta sonra anca acılır adliye o zaman cok var hallederiz benimle konusmaya mı calısıyırsun demiş ben cıldırmayım da ne yapayım allah askına bana birsey deyin.
Hukulcu tanıdım var sordum öyle soyledi sadece uyaptan acılıyormus davalar benim av. Tutacak durumum yok malesef
Barodan avukat isteyebilirsiniz.Hukulcu tanıdım var sordum öyle soyledi sadece uyaptan acılıyormus davalar benim av. Tutacak durumum yok malesef