• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin vefatı eşimin tavırları

öncelikle basin sag olsun cok üzüldüm ... acinin eminim tarifi yoktur.
5yil önce bosandim annem yogun bakimdaydi yasayacakmi bilmiyorduk.
doktor vedalasmamizi söylemisti.
es demiyorum artik - en zor animda yanimda yoktu. böyle bir insan olmasin daha iyi.
benim tek düsündügüm annemdi. o kisiyi silmistim zihnimden, aklima dahi gelmiyordu, acitamiyordu beni.
allah baska daha büyük bir dert vermisti bana - bundan daha ne önemli olabilirdi ki. o an anladim ki annemden önemli hicbir sey önemli olamaz hele elin adami hic.
hic ama hic.
bir hicti geldi ve gecti.
ayrilik aninda kisi gercek yüzünü gösterir derler ya tam da o an görmüstüm.
bosmus bombos ici.

öncelikle basin sag olsun cok üzüldüm ... acinin eminim tarifi yoktur.
5yil önce bosandim annem yogun bakimdaydi yasayacakmi bilmiyorduk.
doktor vedalasmamizi söylemisti.
es demiyorum artik - en zor animda yanimda yoktu. böyle bir insan olmasin daha iyi.
benim tek düsündügüm annemdi. o kisiyi silmistim zihnimden, aklima dahi gelmiyordu, acitamiyordu beni.
allah baska daha büyük bir dert vermisti bana - bundan daha ne önemli olabilirdi ki. o an anladim ki annemden önemli hicbir sey önemli olamaz hele elin adami hic.
hic ama hic.
bir hicti geldi ve gecti.
ayrilik aninda kisi gercek yüzünü gösterir derler ya tam da o an görmüstüm.
bosmus bombos ici.
Evet annemden önemlisi yok benşm içinde oda bitti gözümde lakın cocuklar konusunda yardım etmesini istedim sonucta tek basına yapmadım ben bunları alıp götürseydi aksam getirseydi yeterdi bana. Bende sizin yaptıgınızı yapacagım bosanacsgım ve omu hatırlamayacagım ama cocuklarım var hep bir sebeple haber almak zorunda kalıyırum bu cok sinirlerimi yıprarıyır.

Eşiniz iyi günde ve iyi günde olarak duydu herhalde nikah memurunu. Böyle zor günlerde yanında olmayıp,alttan almayıp birde üstüne konuşmak için arıyorsun falan diyecek pis kalpli bir insan ne aileyi ne babalığı hakediyor zaten. Umursamayın çıldırsın. Böyle şeyler söylerse ay evet bayılıyorum bende sana falan diye laf sokun. Bir kadının annesini kaybedince yaşadığı acıyı bile anlamayan pislik. Nur içinde yatsın anacığınız.

Allah sabır versin. Ne denir bilemedim ya, çok vicdansız, pislik bir herifmiş. İnsan kırk kat yabancıya acılı gününde böyle davranmaz. Nasıl bir insan müsveddesiymiş, akıl alacak cinsten değil. Umarım en sancısız şekilde kurtulursunuz bu pislikten.

Eşiniz insan değil,hayvan da değil.Çünkü hayvanlarda da merhamet var ama eşinizde yok.Eşiniz nasıl bir varlık çözemedim.Bu adama sakın acımayın,bir bardak su bile vermeyin.Böyle tiplerin gençkken hiçbir şeye faydası olmaz ama yaşlanınca da elinize bakarlar

Allah rahmet eylesin..sürecin ne demek olduğunu biliyorum.
Eşiniz size yaşattığını yasamadan ölmez merak etmeyin..bizzat şahit oldum.
Size dua ediyorum.rabbim gönlünüzü ferahlatsın.çocuklarınızla hayırlı uzun mutlu ömürler versin

Başınız sağ olsun. Allah yardımcınız olsun.
Benzer bir durum yakın arkadaşımın başına geldi, kız yeni annesini kaybetti, doğum yaptı eşi soğuk davranıp triplere girmiş, kaldıracak halim yoktu yol verdim dedi. Belki de artık bu adama zaman kaybetmemeniz gerekiyordu. Böyle insanları ben bahçeye giren zararlılar olarak değerlendiriyorum. Siz eğer böyle travmatik bir olay yaşamasaydınız, belki hala sizden geçinip duracaktı. Tek önerim iyi bir avukata para vermeyi göze alıp donuna kadar almanız. Boşanma konusunda gurur yapmadan, ne varsa üzerinize isteyin. Şu an bahane edemez ve göze alamayabilir. Şaşkınlığından yararlanın. Kendince benden ne de kolay vazgeçtin diye o minnacık beyniyle tavır yapıyordur. Gelişmemiş, odunun, insanlıktan hiç nasip almamış birinin bir saniye hayatınızda yeri olmasın. Lütfen hiç adama laf sokmadan, kızmadan kısaca insan yerine koymadan neyi var neyi yok alın, sonra çöp gibi kapının önüne bırakırsınız.

Allah rahmet eylesin ...
Evde annenden Başka bir yakının var mıydı ?
Annenin rahatsızlığından önce de sorunlarınız varmış , birbiriniz için bitmişsiniz belli ki , eşinde sevgi de merhamet de kalmamış sana karşı , seninki zaten önceden bitmiş sanırım soğumuş tavrım vardı demişsin Çünkü ...
Beklentin de yokmuş zaten ..
Çocuklar İçin yardım istemekte haklısın , ihtiyacın olduğunda her zaman yardım iste , yükü tek başına yüklenme

Evet annemden önemlisi yok benşm içinde oda bitti gözümde lakın cocuklar konusunda yardım etmesini istedim sonucta tek basına yapmadım ben bunları alıp götürseydi aksam getirseydi yeterdi bana. Bende sizin yaptıgınızı yapacagım bosanacsgım ve omu hatırlamayacagım ama cocuklarım var hep bir sebeple haber almak zorunda kalıyırum bu cok sinirlerimi yıprarıyır.
cok haklisiniz zaten en cokta cocuklara bakmadigi icin kirginsiniz cünkü o onun basta babalik görevi.
size olan vicdansizligini gectim cocuklarina bakmaliydi.

İnsan olan arkadaşının komşusunun bile zor gününde yanında olur, üzüntüsünü paylaşır. Bu nasıl bir vicdansızlık.
Ölen kişi bir dönem aynı yastığı paylaştığı kişinin annesi, çocuklarının anneannesi, zor zamanında ona kapılarını açan kv si olduğu için kinini, öfkesini rafa kaldırması, hastaneyede, cenazeyede gelmesi gerekirdi.
Zaten zor günler geçiriyorsunuz ne dediğine, nasıl davrandığına takılmayın herkes kendine yakışanı yapar. Karmaya inanın bir gün yüzüne tokat gibi çarpacak merhametsizliği. Bir an önce kendinizi kurtarın bu adamdan, kelimelerinizi tüketmeyin. Bu kadar merhametsiz birine yaptığı ayıbı anlatamazsınız çünkü. Annenize rahmet size sabırlar dilerim.

İnsan olmasini becerememis bir adamdan eş baba olmasini beklememek lazım. Siz zaten en dibi görmüşsünuz. Bu insan müsfettesi için tek damla gözyaşı dahi dökmeyin nolur. Allahindan bulsun inşallah.

Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin canım. Bu adam İçin bişeyler yazmaya değmez

Yoldan geçene annem öldü cocuklara iki saat bak desen tamam der. Aranizda karşılıkli bi nefret var bence. Bu da biseylerin tam olarak bitmedigini gosterio. Siz bir araya gelirsiniz yine muhtemelen, ama adamdan vazgecebildiginde yasayacak günlerinin sayısı baya azalmis olcak. Bunu kabul ediosan devam yoksa bi yerde kesip atman lazim.

Back
X