- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi elifelif123
-
Evet annemden önemlisi yok benşm içinde oda bitti gözümde lakın cocuklar konusunda yardım etmesini istedim sonucta tek basına yapmadım ben bunları alıp götürseydi aksam getirseydi yeterdi bana. Bende sizin yaptıgınızı yapacagım bosanacsgım ve omu hatırlamayacagım ama cocuklarım var hep bir sebeple haber almak zorunda kalıyırum bu cok sinirlerimi yıprarıyır.öncelikle basin sag olsun cok üzüldüm ... acinin eminim tarifi yoktur.
5yil önce bosandim annem yogun bakimdaydi yasayacakmi bilmiyorduk.
doktor vedalasmamizi söylemisti.
es demiyorum artik - en zor animda yanimda yoktu. böyle bir insan olmasin daha iyi.
benim tek düsündügüm annemdi. o kisiyi silmistim zihnimden, aklima dahi gelmiyordu, acitamiyordu beni.
allah baska daha büyük bir dert vermisti bana - bundan daha ne önemli olabilirdi ki. o an anladim ki annemden önemli hicbir sey önemli olamaz hele elin adami hic.
hic ama hic.
bir hicti geldi ve gecti.
ayrilik aninda kisi gercek yüzünü gösterir derler ya tam da o an görmüstüm.
bosmus bombos ici.
cok haklisiniz zaten en cokta cocuklara bakmadigi icin kirginsiniz cünkü o onun basta babalik görevi.Evet annemden önemlisi yok benşm içinde oda bitti gözümde lakın cocuklar konusunda yardım etmesini istedim sonucta tek basına yapmadım ben bunları alıp götürseydi aksam getirseydi yeterdi bana. Bende sizin yaptıgınızı yapacagım bosanacsgım ve omu hatırlamayacagım ama cocuklarım var hep bir sebeple haber almak zorunda kalıyırum bu cok sinirlerimi yıprarıyır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?