Annemle abim bir olup benden para saklıyo

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Kızlar bu konuyla ilgili 3. Konum olcak ama abimden para istemiştim vermemişti param tok kimseye para vermek zorunda değilim demişti . Ama ben daha 1 ay önce 300 lira vermiştim aileme . Bugun özür diledi abim annem ben çarşıya çıktık . Ve abim gözümün önünde para çekti kendine gidip parfüm aldı . Okadar zoruma gittiki . Anneme söyledim anne yaptığınız atıp değilmi ben paranızı mı yiyorum sizin kendini benim yerime koysana dedim . Oda 100 lira parası vardı onu çekti çocuk dedi . Daha sonra abim geldi konuya dahil oldu annemin 100 lira dediğinden haberi yok 300 lira param vardı onu çektim dedi . Ben elime geçtiğinde bu insanlara veriyorum . Geçen ay kızım süt parası birikti para ver kızım eve kışlık patates alıncak para ver diyen insanlar abim desen yol param yok para ver 50 liran varmı diye sürekli benden para isteyen insanlar bikere esirgemedim . Tamam bana para vermeyebilir ama böyle birlik olup para saklamaları çok zoruma gitti .

Hee konum parayla ilgili değil konuşmalarınıza dikkat edin lütfen .
Sen artık şu aileni bir salsanda para muhabbeti bir bitse.
Her konun parayla ilgili.
Bence bir an önce bir işe girin ve çalışın.

Sorun abimin para verip vermemesi değil anneminde bana yalan söylemesi
Bu konuyu gereksiz uzattigini dusunuyorum. Vermek istemeyebilir. Israrla uzerine gitmeyin .

Girin bir ise calisin ve kendi paranizi harcayin
.

Hee konum parayla ilgili değil konuşmalarınıza dikkat edin lütfen .

Vallahi kaç gündür denk geldiğim şeye göre yorum yaptım.
Parayla derdiniz yoksa o halde abinizle bir sıkıntiniz var..
Ama sıkıntınız kesinlikle var o bir gercek..

Eklentiler

• Screenshot_20181029-233656.webp
    22 KB · Görüntüleme: 82
Bunlar son 2 günde olan olaylar zaten belirttim 3. Konum olduğunu
Vallahi kaç gündür denk geldiğim şeye göre yorum yaptım.
Parayla derdiniz yoksa o halde abinizle bir sıkıntiniz var..
Ama sıkıntınız kesinlikle var o bir gercek..

Para para diye kendinizi yıprattınız.
Vermeyin artık paranızı madem.
100 lira için demediğiniz kalmadı. Ben bu kadar laf yeseydim 100 lirayı ilk anda verir sizinle para konusunda asla muhattap olmazdım. Abinizin haksız olduğu tek konu bu.

Anneniz ne bilsin abinizin hesabındaki parayı mı takip ediyor.
Adamın ilk maaşı gonul rahatlığı ile harcatmadınız başında gardiyan gibi, şu kadarlık kıyafet, bu kadarlık parfüm, yok sevgilisinin yanına gitti..
Bu konuyu uzatmayın artık ve düşün insanların yakasından.

E verme sende o zaman yani çok da vermek istiyorsan 5 kurusun varsa 2 sini ver 3 ünğ kendine sakla bu kadar basit yani saklıyorlarsa sende sakla. Bir anne nasıl böyle birşey yapıyor onuda aklım almadı açıkçası.

Eski konulariniza baktim.
Biraz boslukta oldugunu dusundum. Tam olarak aile yasantini bilmesem de abinle arandaki iliski ve ailen tarafindan sana yapildigini dusundugun haksizlik seni huzne ve karamsarliga itmis. Icine kapanmissin ve buraya herseyi yaziyosun.
Uzulme. Ben seni cok iyi anliyorum. Maksat aileye aitlik duygusu hissetmek ancak hissedemiyorsun . Sen iyi adim atiyorsun ama ayni durum senin basina gelince herkes bencil kesiliyor. Annen ve yasiyorsa baban da yaninda olmayinca kotu hissediyorsun galiba.
Anneler babalar bazen en huysuzu idare edip , uyumlu ve idare edeni daha fazlasini yapmasi gerekir gibi dusunup huysuz olani kollamaya calisabiliyorlar o yuzden onlarin bu hareketlerine cok takilma.
Eger boyleyse tabi.
Ben senin yerinde olsaydim maasimi tam soylemezdim . 100 tl 100 tldir. Az bulma. Kenara atar biriktirirdim. Eve gelince odama cekilir kitap okur internette takilir ya da muzik dinlerdim.
Kendi yolumu cizer hayatimin zeminlerini hazirlardim.
Umarim mutlu olursun cok takilma her kucuk seye.
Ve insanlar sana ne deger veriyosa aynisini ver ne eksik ne fazla.
Herseyi kafana takma

Zaten hemşire olarak işe başlıyacakmışsın. Maaşını aldığında zırnık bile koklatma onlara.

Siz de paranız olunca vermeyin konu kapansın. Aile içinde para mevzusu çok çirkin. Kafanıza bu konuyu çok tanıyorsunuz. Biraz rahatlayın. Ben veriyorum ama onlar vermiyor/ etmiyor diye dusunecekseniz vermeyin. Canınıza yazık.

Bu adam sizin çalışıp getirdiğiniz parayı mı çekip yiyor anlamadım ki... Hayatımda hiç bir zaman kendi çalışıp aldığım paranın hesabını ne kimse sordu, ne kimseye hesap verdim. Sizin gibisini de ilk defa duyuyorum yani. Siz başkasınin parasının derdine niye düşüyorsunuz ya... Hayatımda sizin gibi bir kardeş olsaydı düşünemiyorum... sonumuz kötü olurdu herhalde. Sizdeki bu ne para hırsı anlamadım. Kardeşiniz de olsa durmanız gerektiği yeri bilin biraz. Kimse size kendi parasını harcadı diye hesap vermek zorunda değil. Sanki birlikte çalıştınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…