- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi zalimhayat_82
-
Öğrenseymiş. Atla deve değil.Ev işi bilmez,yemek yapmayı bilmez
Herkes yaşadığını çekmeli, baban iyi bir baba ve eş olmamasının cezasını yalnız kalarak ceksin. Bence kardeşiniz cooook haklı. Siz annenize destek olun.
Zaten baba anlattığıniz gibi ailesiyle göbek bağını kesememiş biriyse annesine gider, onun dizinin dibinde mutlu mesut yaşar.
Annenize yaptığı haksızlıkların bedelini o şekilde ödeyecekse ödesin zaten.
babanı düşündüğün kadar anneni düşün ve kurtulması için çaba sarf et.
koskoca adam, hayatını kendisine adamış bir kadının hayatını karartırken ileride bunların olacağını düşünmeli ve ona göre davranmalıydı.
şimdi otursun yapsın kendi işlerini baksın başının çaresine.
senin annen hizmetçi mi ki babana bakmak zorunda olsun?? veya baban kör topal çolak mı??
Belediye baksın!
Çok ciddiyim!
Sizi,annenizi üzerken iyi,ama yaşlanınca,hatalanınca yanında kim olacak?
Yani ben olsam "kimlerle hoplayıp zıpladıysan onlar baksın" derdim.
Çok acımasızca gelebilir ama o da acımamıştı!
ama ne!!sanki ananız anne karnında mı öğrendi yemek yapıp koca bakmayı?
mantığa bak ya. çektirmiş kadına, aç karnını da doyursun bi zahmet.
yorumlar şahane gerçekten
arkadaşlara katılıyorum
annesi ve babası ayrı bir çocuk olarak yukarıdaki tavsiyelerin hepsini uyguladım
zerre pişman değilim
babam sevgilileriyle gezip tozarken annem kendini unutup bizim dermize düştü gençliğinin en güzel zamanları üzüntüyle geçti
annemin babamdan çektiklerini ben telafi etmeye çalıştım hala çalışıyorum
birlikte tatile gideriz ne isterse alırım gezdiririm vs...
gözlerindeki mutluluk herşeye değer
babama yıllarca sen nasılsın bile demedim onu bile haketmedi çünkü
ne kadar güzel evlatsınızyorumlar şahane gerçekten
arkadaşlara katılıyorum
annesi ve babası ayrı bir çocuk olarak yukarıdaki tavsiyelerin hepsini uyguladım
zerre pişman değilim
babam sevgilileriyle gezip tozarken annem kendini unutup bizim dermize düştü gençliğinin en güzel zamanları üzüntüyle geçti
annemin babamdan çektiklerini ben telafi etmeye çalıştım hala çalışıyorum
birlikte tatile gideriz ne isterse alırım gezdiririm vs...
gözlerindeki mutluluk herşeye değer
babama yıllarca sen nasılsın bile demedim onu bile haketmedi çünkü
Nur içinde uyusun anneciğin inşallah...ne kadar güzel evlatsınız
benim babam da dostu ile gezip tozup ondan çocuk yaparken ailesi de o kadını sahiplenmişti
çocuklarını yeğeni benimsemişlerdi.. anacığımı 37 yaşında kaybettim ben 14 kardeşim 9 yaşındaydı
bizi teyzemler büyüttü o kadına vermediler
şimdi babamı 3. eşi terketti hastalandı çünkü yapayalnız kaldı.. ailesi ilgileniyor
benim yapabileceğim ancak yanına gidip gelmek bide parasal yardım dedim keza kardeşim de öyle
herkes ettiğini çeker!!
Annenizi Allah başınızdan yanınızdan eksik etmesin
efkarlandım yine
yalnız konu sahibini de anlıyorum
babama üzülmüyor muyum üzülüyorum
Allah yardım etsin yine de
Belediye baksın!
Çok ciddiyim!
Sizi,annenizi üzerken iyi,ama yaşlanınca,hatalanınca yanında kim olacak?
Yani ben olsam "kimlerle hoplayıp zıpladıysan onlar baksın" derdim.
Çok acımasızca gelebilir ama o da acımamıştı!
Ben de öpüyorum çok çok.Kesinlikle katılıyorum. Sefasını başkasıyla kimlerle sürdürdüyse şimdi de onlar baksın.
Öpüyorum seni fıstık.
Babanı hemen evlendir biriyle sonra da bayramdan bayramaAnnem yıllardır süren huzursuzluğun,kavganın sonunda boşanma kararı aldı,babam istemese de ayrılmayı annem çok istiyor,ben de ayrılmalarını istemiyorum ama annem çok çektiği ve mutlu olmasını istediğim için sesimi çıkarmıyorum
Ama aklımda sürekli düşünceler var.belki artık kavga içinde olmucaz,asık surat görmücez,günlerce küslük olan huzursuz bir ortam olmucak ama ben hem annemi hem babamı ayrı ayrı düşünücem
Babam çok çektirmiş olmasına rağmen,biz çocukken bizle ilgilenmeyip ailesine ve arkadaşlarına düşkün olmasına rağmen,anneme iyi bir eş olmamasına ve sorumsuz olmasına rağmen ben yine de babam için üzülüyorum
Ev işi bilmez,yemek yapmayı bilmez,yarın öbür gün yaşlanıcak elden ayaktan düşücek,hasta olduğu zamanlar olucak yanında kim olucak diye sürekli düşünüyorum
Benim de çoçuğum var ya başka bir şehire gitmemiz gerekirse ya da şu an çalışıyorum evde yorgunluktan halim kalmıyor yani nasıl olucak
Babanda aklını başına alsaymış bunları düşünseymiş diyen olur haklı da ama işte ben yine de bir taraftan üzülüyorum,Kardeşim hiç üzülmüyor
Annem kendi işini kendi görür ki yarın öbür gün onu yanıma bile alırım ama babam?
Annesi babası boşananlar nasıl düzen kurdunuz,anneniz ve babanızla aranız nasıl,sorumluluklarınız?bana yol gösterir misiniz?
Öyle yaşayan biliyor...
Gerçi arkadaş da yaşamış amma bilemedim.
Merhamet hakedene verilir.
Ana-baba olmak onlara meleklik statüsü vermiyor.
Öyle arkandaki dağ,yaslandığın bağ muhabbetleriyle büyümedim ben hep tırmalayarak,düşe kalka, canım acıya acıya geldim bugünlerime,çok şükür. Huzurumu bozmalarına izin vermem ben!
ne kadar güzel evlatsınız
benim babam da dostu ile gezip tozup ondan çocuk yaparken ailesi de o kadını sahiplenmişti
çocuklarını yeğeni benimsemişlerdi.. anacığımı 37 yaşında kaybettim ben 14 kardeşim 9 yaşındaydı
bizi teyzemler büyüttü o kadına vermediler
şimdi babamı 3. eşi terketti hastalandı çünkü yapayalnız kaldı.. ailesi ilgileniyor
benim yapabileceğim ancak yanına gidip gelmek bide parasal yardım dedim keza kardeşim de öyle
herkes ettiğini çeker!!
Annenizi Allah başınızdan yanınızdan eksik etmesin
efkarlandım yine
yalnız konu sahibini de anlıyorum
babama üzülmüyor muyum üzülüyorum
Allah yardım etsin yine de
öyle vallahi
sonuçta babadır dediler mi cinlerim tepeme çıkıyo babalık yapıyosan babasındır
merhamet hakedene verilir bencede
diğer babalar enayimiydi evliyken sevgili yapıp çocuklarını hiçe sayıp gezip tozmadı baba gibi baba oldukları için tabikide
zamanında görüp geçirince babaya bile eyvallahı kalmıyomuş insanın
çok teşekkür ederim
Allah annenize rahmet eylesin
gözümden yaş aktı vallahi
bence 3 kuruşu bile haketmiyor babanız bi garibanı sevindirin daha iyi
Insan eti ağırdır ne demek?Hep derim insan eti ağırdır.
Babanıza söyleyin hemen evlensin düzenini kursun .
Sizde annenizde hayatınıza bakın ,yapacak bir şey yok...
amin lalem inşallahNur içinde uyusun anneciğin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?