- 27 Ağustos 2018
- 131
- 22
- 13
- 43
- Konu Sahibi zalimhayat_82
-
Ben başıma kalmaması için değil ileride nasıl olur diye korkuyorumBabama kim bakar derken? Adam ya yeniden evlenecek, ya çocukları bakacak veya yalnız kalacak. Olacağı bu. Üzüldüğünüz bir tarafa bana sanki sizin başına kalır diye korkuyorsunuz gibi de geldi. Kardeş annemi yanima alırım diyor sonuçta. Mutsuz ve huzusuz eden babayi kim ister
İsminin hakkını veriyorsun cidden , çok tatlısın
Ben anneme zamanında barışma dedim ama annem affetti ben biliyordum böyle olucağını,ben sadece ailem dağılacak diye üzülüyorum yanı bana ne kadar kızsanız da babama kıyamadığım da oluyor ben ne yapayımya allah aşkına artık şu kadını bir rahat bırakın ya.kadın boşanmak istiyor ve sizden destek görmek istiyor belli işte..
tamam anne senın mutlugun bızım için herseyden önemlı deyıp yanında oldugunuzu destek oldugunuzu gösterin.tutun kolundan götürün davasını açsın kadın.hep lafta kalmış bunca zaman. belkı işler ciddiye binip davaydı dılekceytdi derken kendı vazgeçecek, yada yaptıgının arkasında olan evlatlarından güç alıp boşayacak babanızı.
çok iyilerdi çok mutlulardı diyosun 2 yıl oncesıne kadar.
bu adam gitmiş baskasıyla evlenmıs.2 çocuklu bir kadına yaşatmadı acı,çektirmediği psikolojik şiddet kalmamış siz hala yok iyillerdi yok bilmem ne...
kadının Allah ömür verirse belkı son 20-30 yılı var neden o adamı çekmesine izin verıyorusunuz.
annenıze birşey olsa vicdan azabı çekmeyecekmısınız?
babanızda şu saatten sonra yaşattıklarının bedelini ödesin.bırakın.hala geçmiş karşısınıza ben ne yaptımkı bana böyle düşman,ben ne ettımkı bana böyle diyo bılmem ne..
öyle ölmez annem füze atsaydın baba deyin şu adama ve bırakın kadın kendı yolunu çizsin.
şu saatten sonra helekı torununa bakma işide bittikten sonra,kadın turlara katılsın gezsin tozsun,kurslara gitsin sosyalleşsin,misafirlerini çağırsın rahat rahat.aklı selim,huzuru yerinde biri olsun..muhtemelen zamanında babanız annenızı çoıkta kısıtlamıştır..hatta emınım bundan nedense
55 yaşında,çok ileriye dönük düşünüyorum ama kimin kşme muhtaç olacağı belli değilBabaniz kac yasinda?
eger ki 70 yasin uzerinde ise o zaman belki huzur evi dusunebilirsiniz veya o tarz ozel merkezler.
Daha genc ise ogrenecek, biz siz nasil ogrendiysek o da ogrenecek.
Parasi varsa parasina kiyip yardimci tutacak.
Annenizle evli kalsa bile anneniz babanizin bakimindan sorumlu degil ki.
Aynı kardeşimin sözlerini yazmışsınız,oda böyle düşünüyoranneme senelerce cektırmıs olan ınsan babam olsa acımam
sız aslında annenıze haksızlık edıyorsunuz bıraz bu durumda banane kendı basının caresıne baksın anneme ezıyet etmeden one dusunecektı onu dıye dusunmenız lazım aslında
annenız uzuntusunden kalp krızı gecırıp ölseydı allah korusun ? babanız yuzunden inme ınseydı ? haksızlıga karsı durmak ıcın daha buyuk felaketler yasamayı beklememek gerek
babanız olabılır ama ben aılede bırı bırıne ezıyet edıyor evlılıgı cıleye donusturuyorsa orda bır dur derım sen bızı aıle olarak gormuyorsun huzurumuzu bozuyorsun bas gıt derım bu kım olursa olsun
kocaman adam . annenıze ezıyet ederken kıme guvenıyordu ? oh ne ıyı ekmek elden su golden olsun esıme onca sey yapayım yıne de sahıpsız kalmayayım . guvenmesın sıze bu kadar .
Yanlis mesajNe demek istiyorsunuz
ben olsam gorusmem cocuguma benım sevgım yeter tamamıyle kotu ornek olan bır dedeyı gormese de olur cocukAynı kardeşimin sözlerini yazmışsınız,oda böyle düşünüyor
Babam annemin boşanacağını hiç düşünmedi bir ara babam sinir küpü gibiydi ama onu annem böyle yaptı,ona hiç sesini çıkarmadı ben dedim sürekli hakkını savun kendini savun diye
Annem patladı en sonunda ben bu kadar fedakarlık karşısında hakaret işitiyorum diyor haklı da,babam ise hala ben ne yapıyorum annenin geçinmeye niyeti yok diyor,ben bu adama nasıl davranayım şimdi
Anneme çok çektiği için görüşmeyeyim mi ,yada bana çocuğuma karşı iyi davrandığı için görüşmeyim mi
Siz de üzülmeyin, vicdan yapmayın.Babaannem vefat etti sadece ablası var,rahatına çok düşkün nasıl yapar Bilmem
Ama bunları düşünmeliydi annemin ondan boşanamayacağını düşünüyordu
Anneme küfür ederken onu azarlarken düşünecekti
Kardeşim hiç üzülmüyor hatta ölse üzülmem diyor
Ben de annemi mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum,gezdiriyorum,alışverişe çıkıyorum,sevdiği yiyecek eşya vs alıyorum,ilgileniyorum mutlu olması içim kendi ailemi bile geri plana atmış durumdayımyorumlar şahane gerçekten
arkadaşlara katılıyorum
annesi ve babası ayrı bir çocuk olarak yukarıdaki tavsiyelerin hepsini uyguladım
zerre pişman değilim
babam sevgilileriyle gezip tozarken annem kendini unutup bizim dermize düştü gençliğinin en güzel zamanları üzüntüyle geçti
annemin babamdan çektiklerini ben telafi etmeye çalıştım hala çalışıyorum
birlikte tatile gideriz ne isterse alırım gezdiririm vs...
gözlerindeki mutluluk herşeye değer
babama yıllarca sen nasılsın bile demedim onu bile haketmedi çünkü
Gercekten bilmiyorum. Bilmediğim icin sordum.
Evet ailemizi seçemiyoruz maalesefçok teşekkür ederim
nasıl tutmayım yıllarca gözyaşı döktü o kadın
baba sefa sürerken annem bizi hoş tutmaya çalıştı hep o günleri asla unutmam
kim neyi hakediyosa onu vermeye çalışırım sahip olunan ünvanın hiçbir değeri yok gözümde (babalık vs...)
ailesi etrafında dört dönen insanlara hep imrenmişimdir
ama şans işte herşey elimizde değil ailemizi seçemiyoruz
Senelerce ilgi, sevgi ve sefkate muhtac, sadece evin hizmetciligini yapmis bir kadinin yeniden evlenmek istemesi, sefkat aramasi, hic yasamadigi gercek evliligi, paylasimi yasamak ustenesi kadar digal bir sey olamaz. Bunlari babanizda bulamadi ki bosaniyor. Bisannadan bunlari dusunmesi ni de tuhaf karsilamiyorum cunku senelerce yasanmis bir izdirap var, sevgiye aclik var. Bunlari babanizla yasayamadigi icin yillarca cekmis ve artik yeter deyip mutlu olabilecegi biri karsidiba cikarsa yeniden evlenmeyi dusunmus ki bosaniyor. Ben de bosandim. Bosanmak basli basina bir travma. Bosanmak degil, isin zoru o karari verebilmek. Anneniz o noktaya kolay gelmemis demek ki...Annem boşanınca ileride belki başka evlilik yapabilirim diyor,bu ben şimdi?daha ayrılmadan neler konuşuyor
Hiç evlilik yaşamadım ilgi sevgi görmedim,bana ilgi gösterebilecek biri ile ileride niye evlenmyim diyor?yanlızlık zor diyor
Daha boşanma gerçekleşmemiş söylediklerine bak
Tamam evlilik görmemiş,haklı da ama ben o kadar çeksem başkasıyla evlilik düşünmem
o sizin görüşünüz konu sahibiAnnem boşanınca ileride belki başka evlilik yapabilirim diyor,bu ben şimdi?daha ayrılmadan neler konuşuyor
Hiç evlilik yaşamadım ilgi sevgi görmedim,bana ilgi gösterebilecek biri ile ileride niye evlenmyim diyor?yanlızlık zor diyor
Tamam evlilik görmemiş,haklı da ama ben o kadar çeksem başkasıyla evlilik düşünmem
Günaydın arkadaşım.Annem boşanınca ileride belki başka evlilik yapabilirim diyor,bu ben şimdi?daha ayrılmadan neler konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?