Annemle babam boşanınca,babama kim bakıcak düşüncesi

Ben başıma kalmaması için değil ileride nasıl olur diye korkuyorum
Ben annemi zaten yüz üstü bırakmam ama babam bu kadar şeyi çektirdi diye ona çöm kızıyorum hak etti diyorum ama bir taraftan da yalnız nasıl yapar diyorum vicdanım rahat etmez diyorum
E bakmaya kalksam hem annem hem babam bir de kendi ailem var çalışıyorum ,nasıl yetişirim diyorum

Babam babam diyorsun ben eve almam diyorsun helal olsun annene bundan sonra mutlu olur umarım bu adamdan kurtulmuş şükretsin

Ben anneme zamanında barışma dedim ama annem affetti ben biliyordum böyle olucağını,ben sadece ailem dağılacak diye üzülüyorum yanı bana ne kadar kızsanız da babama kıyamadığım da oluyor ben ne yapayım
Annem başımın tacı onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum ama babam çok kalın kafalı yani hep o haklı,biraz uysal olsa annem ayrılmazdı ama hakaretleri be küfürleri annemi bezdirdi
Bu şekilde düşününce babama çok kızıyorum ama sonra duygusal oluyorum birlikte yediğimiz yemekler annemle babamın şakalaşmaları,parka gitmemiz ailece yaptıklarımız aklıma geliyor çok üzülüyorum
Annemin mutlu olmasını çok istiyorum

55 yaşında,çok ileriye dönük düşünüyorum ama kimin kşme muhtaç olacağı belli değil

Aynı kardeşimin sözlerini yazmışsınız,oda böyle düşünüyor
Babam annemin boşanacağını hiç düşünmedi bir ara babam sinir küpü gibiydi ama onu annem böyle yaptı,ona hiç sesini çıkarmadı ben dedim sürekli hakkını savun kendini savun diye

Annem patladı en sonunda ben bu kadar fedakarlık karşısında hakaret işitiyorum diyor haklı da,babam ise hala ben ne yapıyorum annenin geçinmeye niyeti yok diyor,ben bu adama nasıl davranayım şimdi
Anneme çok çektiği için görüşmeyeyim mi ,yada bana çocuğuma karşı iyi davrandığı için görüşmeyim mi

ben olsam gorusmem cocuguma benım sevgım yeter tamamıyle kotu ornek olan bır dedeyı gormese de olur cocuk

Babam yıllardir yalniz yasiyor. Diyaliz hastasi. Hastalığının ilk zamanlarinda cok uzuluyordum ve ciddi anlamda kafaya takmistim.yalniz olusunu ama bana gelip uzun sureli kalmayı hic kabul etmedi zaten. Kimseyle yapabilen biri degil. Yalnızlık kendi secimi. Yarin ibur gun elden ayaktan duserse evimi acarim ama su anda yapacak bir seyim yok.yakin da oturmuyoruz. Zamani gelince bakılır bazi seylere.

Siz de üzülmeyin, vicdan yapmayın.
Yarınını düşünen adam karısını aldatmaz,eziyet etmezdi.
Herkes hakettiğini yaşar
Zaten evliyken bile başka kadınlarla düşüp kalkan adam, merak etme ayrıldıktan sonra yalnız kalmaz, yamanacak bir kadın bulur.
Bence vicdanını annene karşı kullan. Ona destek ol.
Bizim sulalede de vardi böyle bir adam. Kadın ellili yaşlarda anca defetti başından.
Şimdi köyde bir başına kendini idare ediyor,ne çoluğu çocuğu,ne torunu ne de bir akrabası bakıyor yüzüne .
Üzülüyor muyuz?
Hayır, tam tersi.
Adaletin tecelli etmesi hoşumuza gidiyor.

Ben de annemi mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum,gezdiriyorum,alışverişe çıkıyorum,sevdiği yiyecek eşya vs alıyorum,ilgileniyorum mutlu olması içim kendi ailemi bile geri plana atmış durumdayım
Babama da bir yandan çık kızıyorum ama bazen de üzülüyorum niye böyle oldu diye

Ben bu dünya da babamla sınanıyorum,hayatın gerçekleri ile yüz yüzeyim,herkesin ailesi güllük gülistanlık değil işte,yıllardır ben ne yapıyorum ki diyen gamzı bir baba bir tarafta sürekli ağlayan sinirli mutsuz bir anne
Keşke başka bir ailede doğsaydım diyorum bazen çünkü ailemi bu durumda görmekten bıktım
Babam nasıl başının çaresine bakar düye düşünmekten yoruldum
Niye bu kadar merhametliyim ki

Sizi o kadar iyi anliyorum ki bu durumu ancak yasayan bilir. Babanizin maddi durumu varsa yemegini disardan yer kiyafetlerini yikatir bir sekilde bekar evi gecinir gider. Ama bir de maddi durumu yoksa daha da üzücü
Ins o durumda degildir. Siz yine de hem annenize hem babaniza destek olmaya calisin

ben çok küçükken boşandılar. biz annemle yaşıyoruz ama babamı da istediğim zaman görebiliyorum ve babam annemden sonra en lezzetli yemekleri yapan insan kocaman insanlar elbette ki başlarının çaresine bakacaklar, annenizin de mutlu olmaya hakkı var.

Evet ailemizi seçemiyoruz maalesef
Ben de isterdim ailemin mutlu olmasını,etrafımda görüyorum annesi babası mutlu olan arkadaşlarımı içten içe özeniyorum
Benim babamda bekar gibi yaşadı,annem sürekli bizimleydi zaten ben hiç evlilik yaşamadım ilgi sevgi görmedim der ağlayarak çok üzülüyorum bazen
Babanızı hiç görmüyor musunuz,başına birşey gelse üzülmez misiniz

Annem boşanınca ileride belki başka evlilik yapabilirim diyor,bu ben şimdi?daha ayrılmadan neler konuşuyor
Hiç evlilik yaşamadım ilgi sevgi görmedim,bana ilgi gösterebilecek biri ile ileride niye evlenmyim diyor?yanlızlık zor diyor
Daha boşanma gerçekleşmemiş söylediklerine bak
Tamam evlilik görmemiş,haklı da ama ben o kadar çeksem başkasıyla evlilik düşünmem

Annenizi bunca seneden sonra cesareti icin kutlamak istiyorum once.
Babaniz evliligi surdurmek icin cok da caba sarfetmedigine gore boyle bir durumun olasiligini da hesaba katmistir onceden muhtemelen. Dolayisiyla basinin caresine nasil bakacagini da biliyordur merak etmeyin. Cogu erkek bosandiktan kisa bir sure sonra evleniyor. Kadinlar hibi biten evliliginin yasini tutmuyor. Evlenene kadar da merak etmeyin eve bir yardimci almayi akil eder. O bunlari dusunmustur zaten. Siz babaniza uzuluyorsunuz da yillarca o yuvasini mutsuz edip sizi boyle bir ortamda buyuturken bunlari ve sizi biraz dusundu mu acaba?
Dilerim anneniz omrunun geri kalaninda mutlu olur.

Senelerce ilgi, sevgi ve sefkate muhtac, sadece evin hizmetciligini yapmis bir kadinin yeniden evlenmek istemesi, sefkat aramasi, hic yasamadigi gercek evliligi, paylasimi yasamak ustenesi kadar digal bir sey olamaz. Bunlari babanizda bulamadi ki bosaniyor. Bisannadan bunlari dusunmesi ni de tuhaf karsilamiyorum cunku senelerce yasanmis bir izdirap var, sevgiye aclik var. Bunlari babanizla yasayamadigi icin yillarca cekmis ve artik yeter deyip mutlu olabilecegi biri karsidiba cikarsa yeniden evlenmeyi dusunmus ki bosaniyor. Ben de bosandim. Bosanmak basli basina bir travma. Bosanmak degil, isin zoru o karari verebilmek. Anneniz o noktaya kolay gelmemis demek ki...

o sizin görüşünüz konu sahibi
başkasıyla evlilik düşünmemek

farkında mısınız anneniz sevgiye aç bir insan
İnşallahhhh karşısına hayırlı bir eş çıkar inşallah
sevildiği sayıldığı mutlu bir evliliği olur
hiç kusura bakmayın içimden böyle dua etmek geldi

siz bayağı babacısınız.. sanırım çocukluktan gelen bişey bu

Günaydın arkadaşım.
Neden sürekli annenin kararlarını sorguluyorsun?
Sen evlilik düşünmezsin,evlenmezsin,olabilir.
Ama annen evlenmek ister,evlenir ya da evlenmez neden bu kadar şaşıyorsun?
Şu yalan dünyada kadın bu yaşa kadar çekmiş,artık sevmek,sevilmek,mutlu olmak istediğini dile getiriyor çok mu?
Yapmayın arkadaşım.
Çok yanlış düşünceler içindesin,evlat olarak onun mutlu olmasını dilemek yerine kararlarını sorguluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…