Annemle babam boşanınca,babama kim bakıcak düşüncesi

çok teşekkür ederim

nasıl tutmayım yıllarca gözyaşı döktü o kadın

baba sefa sürerken annem bizi hoş tutmaya çalıştı hep o günleri asla unutmam

kim neyi hakediyosa onu vermeye çalışırım sahip olunan ünvanın hiçbir değeri yok gözümde (babalık vs...)

ailesi etrafında dört dönen insanlara hep imrenmişimdir

ama şans işte herşey elimizde değil ailemizi seçemiyoruz

Annem öldü, babam 76 yaşında ve şu an kendi evinde yaşıyor. Yemek bazen yapıyor bazen dışarıdan yiyor. Evini temizletmiyor, bazen bizim zorumuzla parayla biri temizliyor.
Çamaşır makinesini de bulaşık makinesini de öğrendi.
Sonuçta kocaman bir adam siz niye bu kadar dert ettiniz?
Hem belki bi daha evlenir?

Erkekler pek bekar kalmıyor. Genelde hemen evleniyorlar. Boşanma gerçekleşsin evlenir bence. Baba tarafından akrabalar bulur birini. Size de ilk başta zor gelir evlenmesi ama zamanla alışırsınız.

En fazla bir yıl bekar kalır. Erkekler muhakkak evlenirler emin olun. Hem ev işleri hem de cinsel hayatları onlar için çok önemlidir.

Anneniz bosanma gucunu kendinde bulmussa yoluna tas koymayin.
Babaniz da ....
Himm biraz da o cefa ceksin.

Amin Allah razı olsun
Daha genç ama alzheimer oldu malesef
Baba tarafım çok yüklendi bana illa sen bak diye hepsini püskürttüm
Babamın dostundan olan sonra eşi oldu gerçi annem ölünce oğlu bakamazmış
Ben bakacakmışım... amaan neyse....
Kardeşim ve ben vicdan azabı çekmeyelim diye para yardımı yapacağız
Çok küçüklükte de olsa güzel günlerimiz oldu...

Zorunda kalınca ogrenir.

Tabiki de herkes için var ölüm
Ama hiç iş yapmayı bilmez ne bileyim düşünüyorum işte,evlenir mi bilmiyorum

Benim babam da sadece tost ve çay yapmayı bilir,özel olmazsa neden boşandılar
Ben de hem anneme hem babama bakarım diyorum ama kendi hayatım da var nasıl olur bilmiyorum

Ben babama bakmaktan içim değil,ailece bir arada olmamayacımız için üzülüyorum bünün için istemedim ayrılmalarını ama annem çok istiyor bu yüzden annem mutlu olsun diye şu an birşey demiyorum
İleri de nasıl olur?ya çocuğumun başka bir şehirde okuması gerekir ve yanına gidersem ya da ne bileyim bana birşey olursa ya da eşime bakma durumunda olursam yani insanın başıma herşey gelebilir nasıl olucak diyorum

Babaannem vefat etti sadece ablası var,rahatına çok düşkün nasıl yapar Bilmem
Ama bunları düşünmeliydi annemin ondan boşanamayacağını düşünüyordu
Anneme küfür ederken onu azarlarken düşünecekti
Kardeşim hiç üzülmüyor hatta ölse üzülmem diyor

Hayatta başınıza gelecek olan ihtimallerin hepsini düşünüp hepsi için plan yapamazsınız ki.
1 dakika sonra hayatta olacağınızın garantisi var mı?
Ya da sizin ailenizin yardımına muhtaç olmayacağınızın bir garantisi mi var ki anne babanıza hatta eşinize bakma ihtimallerini dahi şimdiden düşünmeye çalışıyorsunuz.

'An'a odaklanın. Elinizde olan sadece bu.
Şu an anneniz boşanıp mutlu olmak istiyor.
Size de desteklemek ve hayatınıza devam etmek düşüyor yalnızca.
Diğer ihtimalleri başınıza geldikçe düşünürsünüz.

Annemi babamdan çok düşünüyorum bizim için yaptığı fedakarlıkları asla unutamam
Babam annemin boşanacağını hiç düşünemedi,bu yüzden sonucunu düşünemedi hala daha kendini haklı görüyor annenin geçinmeye niyeti yok diyor ben ne yapıyorum ki diyor

Gercekten bilmiyorum. Bilmediğim icin sordum.

insan eti ağırdır

1. 1.
    bakmakla yükümlü olduğu kimselerin hizmeti, geçindirilmesi bir aileyi zaten çok yorar, buna bir de dışardan biri eklenmemelidir, bu yük aileye ağır gelir.
  2. 2.
    yatalak insanı kaldırmak, yatırmak, yatalağa bakmak zordur.

Anladim
Tesekkur ederim. Güzel bir sozmus ama. Begendim. :) hergun yeni birsey öğreniyorum kayinvalidem gözünde bir görünür var onun dedi o ne demek dedim oda guzelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…