Bir defasında yapmıstım fakat bıraz burnumdan kıl aldırmayan tarzda evet ıcıyorum ne zaman bırakacağımı allah bılır tarzında :)) sımdı tam hatrlamıorm ama bır de sey demıstım sen benımle konussan artık ben senle konusmam ıstemıorm vs ters tepmıstı. sımdı nasıl seyler yazmalıyım. demıstım bu konularda berbat bırıyımdır
Asagidaki yaziyi ilk mesajinizdan yola cikarak yaziyorum. Burdaki konulara deginerek bir mektup yazabilirsiniz.
Bu arada annenizde ciddi psikolojik bir problemde olabilir, onuda göz ardi etmeyin. Mektup yazin, bakin tavirlari degisecek mi, degismezse eger psikologa gitmeyi önerin.
Bu arada annenizin cok temizlik yaptigindan sizinde ona yardim etmediginden sikayetci oldugunu söylediniz. Temizlik anneniz icin önemli olabilir, bende cok önem veririm ve evde kocaman kizim olupta bana yardim etmese bende kizarim.
Birazda annenize yardimci olun bu konuda, bence yumusayacaktir ozaman.
1) Annenizin size küçüklüğümden beri hiç sevgi göstermediğini hatırladiginizi aranizda hep bi mesafe oldugunu yazin.
2) Diger kardeslerinize karsi öyle olmadigini, ayrimcilik yaptigini söyleyin.
3) Tek problem sigara konusumu diye sorun.
4) Size insan degil ama bir hicmis gibi davrandigindan bahsedin
5) Annenizi aslinda sevdiginizi, ama bu tavirlarindan dolayi sogudugunuzu anlatin, mutsuz oldugunuzu söyleyin.
6) cocuklugunuza dönüp baktiginizda tek hatirladiginiz sey yediginiz dayaklar ve isittiginiz azarlar oldugunu söyleyin ve bu durumun sizde derin yaralar actigini söyleyin.
7) Annenizin tavirlarinin sizi hayattan biktirdigini, ondan sadece biraz sevkat beklediginizi söyleyin
8) Annenizin fikirlerine saygi duydugunuzu fakat bazen sizinde tek basiniza bir birey oldugunuzu hatirmalasi gerektigini söyleyin.
9) Son olarakta aranizdaki problemleri nasil cözebileceginizi sorun.