uzun sürelimi kalıyolar sizde
Olabilir tatlım normal. Nısanlına gittiğin zaman seni odaya çekip öpmeye calusmıyormu? Mutlaka oluyordur Buda oyle bıse:))
evli bayan arkadaşları burada bulmuşken sormak istedim
evli değilim nişanlıyım henüz bir cinsel beraberliğim olmadı ama bir görümce olarak rahatsız olduğum bir durum bu
bekar olduğum için bana normal gelmiyor o yüzden evli arkadaşlardan yorum almak istedim..
eğer rahatsız olursanız konu cinsellik bölümüne taşınabilir benim için sorun değil...
iki tane yengem var biri bize pek gelmez konuşmuyor gibi bişeyiz evlendiğinden beri aynı yani
ama diğer yengem geldiğinde bizde kalırlar fakat her geldiklerinde bu durum yaşanıyor
bide mesela ben bir genç kız olarak evde tek oluyorum onlar geliyorlar yine aynı durum yan odadan seslerini duymak benim açımdan hiç hoş olmuyor.
bu konuda ön yargılıyım o yüzden merak ediyorum normal bir durum mu ? yoksa olmaması mı gerek ?
bende yaza evleniyorum o yüzden çok merak ediyorum görüşlerinizi..
En az bir hafta diyosun yani bırakta olsunlar canımama tabi biraz çekinseler ses yapmasalar dha iyi
Birlikte olunur olunmasına da yan odalara eko yapılmaz. Sessizliğe özen gösterilir. Mahrem denen şeyden haberdar değiller herhalde.
çekinme yok hatta tüm özel yaşamlarının şahidiyim :)
evli bayan arkadaşları burada bulmuşken sormak istedim
evli değilim nişanlıyım henüz bir cinsel beraberliğim olmadı ama bir görümce olarak rahatsız olduğum bir durum bu
bekar olduğum için bana normal gelmiyor o yüzden evli arkadaşlardan yorum almak istedim..
eğer rahatsız olursanız konu cinsellik bölümüne taşınabilir benim için sorun değil...
iki tane yengem var biri bize pek gelmez konuşmuyor gibi bişeyiz evlendiğinden beri aynı yani
ama diğer yengem geldiğinde bizde kalırlar fakat her geldiklerinde bu durum yaşanıyor
bide mesela ben bir genç kız olarak evde tek oluyorum onlar geliyorlar yine aynı durum yan odadan seslerini duymak benim açımdan hiç hoş olmuyor.
bu konuda ön yargılıyım o yüzden merak ediyorum normal bir durum mu ? yoksa olmaması mı gerek ?
bende yaza evleniyorum o yüzden çok merak ediyorum görüşlerinizi..
Oh masalahhsende konsuurken rahatsız et yani açıkça söleme de imaet rahatsız olsunlar gece uyuyamadım falan
eko yapmak güzeldi :) evde genç bir kız olsa da normal mi :) mahrem olayı yok normal tamamen biz normal birşey yapıyoruz havasındalar tabi ki normal bir durum bu buda bir ihtiyaç ama ben rahatsız oluyordum hep..
Ya simdi söyle güpegündüz cinsellik başlarına vurmadıysa normal değil elbette, geceler cuvala girmedi. Evde anne baba genc kız olması sorun değil sorun sesin duyulması. Eğer sessiz olsalardı onların birlikte olduklarını senin ruhun duyar mıydı?
ima edemiyorum ben koca koca insanlar biraz dikkat etmeleri gerek diye düşünüyorum..
hani gece 3 felan da değil 10 gibi felan gözümün önünde banyoya girmeler veya yerden topladıklarım
Ya simdi söyle güpegündüz cinsellik başlarına vurmadıysa normal değil elbette, geceler cuvala girmedi. Evde anne baba genc kız olması sorun değil sorun sesin duyulması. Eğer sessiz olsalardı onların birlikte olduklarını senin ruhun duyar mıydı?
ima edemiyorum ben koca koca insanlar biraz dikkat etmeleri gerek diye düşünüyorum..
hani gece 3 felan da değil 10 gibi felan gözümün önünde banyoya girmeler veya yerden topladıklarım
Koca insan olmalarıyla bi ilgisiyokmus demekki canımdüşünemiyolar bilemedimyani şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?