hayır duymazdım tabi ki.
Elmikk sessiz de nereye kadar sessiz olacak yani elinde olmuyor ki bazen ..
Yazık anneme ozaman gece gündüz öğlen ikindi yatsı hiç fark etmez bizde evde genç kızın olması neyi değiştirir ki grup yapmıyorlar sonuçta ayy güldümm vallahi kendime şaka bi yana sessiz olabilselermiş iyiymiş
Sana katılıyorum arkadaşım..Birlikte olunur olunmasına da yan odalara eko yapılmaz. Sessizliğe özen gösterilir. Mahrem denen şeyden haberdar değiller herhalde.
Sorun onların seslerinde yani sevişmelerinde değil
Ama bebişim bi iki ah fln denir de uluorta sesler cıkarmayı ben yanlış buluyorum. Hatta sessizlik ilişkiye fantazi bile katar ahahah konusturmayın beni
Evet komik oluyor bazen psikolojin fln bozuluyor sanki kapının önündelermiş gibi
Elektrikler kesilmişti birgün misafir var babamin amcasi ve esi .
Adam direk karisini öpmeye baslamis elektrikler geldi ki bunlsr koltukta rsmen uzanmislar
Tabi tam net hatirlayamiyorum kucuktum o zaman
Digal bunlar :)
Yani düşünsene sen annenle baban birlikte olurlarken seslerini duydun mu hic? Ben hic duymadım, duymak da istemem.
yerden ne topluyorsunuz merak ettim? onun dışında evde genç kız veya başakasının olması önemli değil, önemli olan dışarıya rahatsızlık vermemek.ben olsam yerınde yenge yokken abime şaka yollu ima ederdim sesten rahatsız olduğumu veya evde tek oluyorsanm belki de dışarı çıkardım rahat etsinler diye sonuçta bir hafta kalıp gidiyorlar...
Ohooo bizimkiler hergün başka fantazi
Ben aşk çocuğuyum bildiğin hahahah
Utanırdım ama mutluda olurdum küçükken mutlular diye
Nasl yaahahahah hic böyle sey de duymadım
burda yazmasam ayıp olur..
abime böyle bir şey diyemem maalesef utanırım ben söylerken kuramam o cümleyi..
ben dışarı çıkdığımda yapsalar keşke de ruhum duymasa ama ben evdeyken olur genelde hele ben evde onlarla teksem hergece bile oluyordu.
yani çok normal bir durummuş gibi yaşadıkları için. ben bu soruyu sorma gereği duydum
Adam elektriklerin gitmesini bekliyormuş
Bizimkiler anlatiyorda onlarda boyle olaylar cokmus.
Ne varsa eskilerde var
Sorun onların seslerinde yani sevişmelerinde değil
Ama bebişim bi iki ah fln denir de uluorta sesler cıkarmayı ben yanlış buluyorum. Hatta sessizlik ilişkiye fantazi bile katar ahahah konusturmayın beni
Bana göre yanlış ama erkeklerde acaip bişi var birileri evdeyken ya da evindeyken birlikte olmaya can atıyorlar sanırım heyecan duyuyorlar. Ben evliyim annem oğluma bakmak için uc gun bizde kalıyor çalışıyorum ve eşimin tacizlerinden illahlah dedim. Ama sonuca ulaşamıyor tabı. Bana göre herkes şeyine sahip çıksın bir kaçgün.
yani bende sizin gibi düşünüyorum şu anda hani sabredilebilir mi ?
gerek var mı, hani eve gitmeyi beklemek zor mu ?
Sana katılıyorum arkadaşım..
Kocamla birlikte olurken ailemin,sevişme seslerimi duyması utanç verici olur benim için.
Ailemin yüzüne bakamam,mahremiyet önemli.
Bence sabredilir. Eline beline diline sahip oş diye bişi var ya. Bana göre değil bak bizim evimi dublex ve annem üst katta yaşar ve arada bi kapı var kapatınca yukarı ile ilişkin kalmaz bu durumda bile ben istemiyorum içim almaz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?