annenizin evinde veya kayınvalidenizin evinde eşinizle beraber olur musunuz?

hayır duymazdım tabi ki.

Sorun onların seslerinde yani sevişmelerinde değil

Ama bebişim bi iki ah fln denir de uluorta sesler cıkarmayı ben yanlış buluyorum. Hatta sessizlik ilişkiye fantazi bile katar ahahah konusturmayın beni

Birlikte olunur olunmasına da yan odalara eko yapılmaz. Sessizliğe özen gösterilir. Mahrem denen şeyden haberdar değiller herhalde.
Sana katılıyorum arkadaşım..
Kocamla birlikte olurken ailemin,sevişme seslerimi duyması utanç verici olur benim için.
Ailemin yüzüne bakamam,mahremiyet önemli.

Bana göre yanlış ama erkeklerde acaip bişi var birileri evdeyken ya da evindeyken birlikte olmaya can atıyorlar sanırım heyecan duyuyorlar. Ben evliyim annem oğluma bakmak için uc gun bizde kalıyor çalışıyorum ve eşimin tacizlerinden illahlah dedim. Ama sonuca ulaşamıyor tabı. Bana göre herkes şeyine sahip çıksın bir kaçgün.

Son düzenleme:

Ama bebişim bi iki ah fln denir de uluorta sesler cıkarmayı ben yanlış buluyorum. Hatta sessizlik ilişkiye fantazi bile katar ahahah konusturmayın beni

Evet komik oluyor bazen psikolojin fln bozuluyor sanki kapının önündelermiş gibi
Ne olursa olsun sevişmek güzeldir kimse için bozamam keyfimi

Son düzenleme:
Elektrikler kesilmişti birgün misafir var babamin amcasi ve esi .
Adam direk karisini öpmeye baslamis elektrikler geldi ki bunlsr koltukta rsmen uzanmislar
Tabi tam net hatirlayamiyorum kucuktum o zaman
Digal bunlar :)

Evet komik oluyor bazen psikolojin fln bozuluyor sanki kapının önündelermiş gibi

Yani düşünsene sen annenle baban birlikte olurlarken seslerini duydun mu hic? Ben hic duymadım, duymak da istemem.

Elektrikler kesilmişti birgün misafir var babamin amcasi ve esi .
Adam direk karisini öpmeye baslamis elektrikler geldi ki bunlsr koltukta rsmen uzanmislar
Tabi tam net hatirlayamiyorum kucuktum o zaman
Digal bunlar :)

Nasl ya ahahahah hic böyle sey de duymadım

Yani düşünsene sen annenle baban birlikte olurlarken seslerini duydun mu hic? Ben hic duymadım, duymak da istemem.

Ohooo bizimkiler hergün başka fantazi
Ben aşk çocuğuyum bildiğin hahahah
Utanırdım ama mutluda olurdum küçükken mutlular diye

burda yazmasam ayıp olur..
abime böyle bir şey diyemem maalesef utanırım ben söylerken kuramam o cümleyi..
ben dışarı çıkdığımda yapsalar keşke de ruhum duymasa ama ben evdeyken olur genelde hele ben evde onlarla teksem hergece bile oluyordu.
yani çok normal bir durummuş gibi yaşadıkları için. ben bu soruyu sorma gereği duydum

bende evliyim ve bu konularda cok dikkatliyim..ve bana cok ayıp geliyor açıkçası.1hafta kalındığında tabiikide olabilir buna karsı degılım ama sesler rahatça banyo yapmalar bence hiç hoş bir durum degıl..
bence kesınlıkle bekar bır genç kızın varlığı düşünülmeli ve bukadar rahat olunmamalı.ben de senın yerınde olsam aynı senın gıbı olurdum cnm..ve sende evlendıgınde bu konuda dıkkatlı olacaksın belli

Ohooo bizimkiler hergün başka fantazi
Ben aşk çocuğuyum bildiğin hahahah
Utanırdım ama mutluda olurdum küçükken mutlular diye

Hımm o başka :)

Benim kulaklarım o sesleri kendisi kendisine öğrendi

hmmm ozaman tv açıyorsun veya miziğiin sesini , başka yapacak bişi yok,,, her gece olmasa iyiymiş

evet tabi sorun sevişmelerinden ziyade bunu hissetirerek yapmaları yani onların normal karşılayıp çekinmemeleri.

yani bende sizin gibi düşünüyorum şu anda hani sabredilebilir mi ?
gerek var mı, hani eve gitmeyi beklemek zor mu ?

yani bende sizin gibi düşünüyorum şu anda hani sabredilebilir mi ?
gerek var mı, hani eve gitmeyi beklemek zor mu ?

Bence sabredilir. Eline beline diline sahip oş diye bişi var ya. Bana göre değil bak bizim evimi dublex ve annem üst katta yaşar ve arada bi kapı var kapatınca yukarı ile ilişkin kalmaz bu durumda bile ben istemiyorum içim almaz yaa

Sana katılıyorum arkadaşım..
Kocamla birlikte olurken ailemin,sevişme seslerimi duyması utanç verici olur benim için.
Ailemin yüzüne bakamam,mahremiyet önemli.

banyoya girip çıkıldığını da görüyorum, banyo koridorda zaten ışığını görüyoruz. su sesini duyuyoruz

yani bana da sabredilse daha iyi olur gibi geliyor
benmi farklı düşünüyorum diye sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…