annenizin evinde veya kayınvalidenizin evinde eşinizle beraber olur musunuz?

yan daireden üst kattan gelen sesi duyan insanlar var benim yan odadan duymam neden garip ki yada neden bile bile duymaya çalışmak olsun ki.

bana da cok tuhaf geldi o yorum
kim abisinin ilişki sesini duymaya meraklı olur? bir de abi yani
garip

ne alaka canım yaptıkları normal değil ki
herşeyin bi adabı var bir hafta sevişmezlerse patlamazlar heralde ya da bi zahmet çarşaflarını prezevatiflerini banyoyu toplayıp öyle gitsinler
iğrenç bence ben olsam ya kendim söylerim ya anneme söylettiririm
bi kere nasıl utanmıyolar ses çıkarmaktan anlamadım
sen de ses duyunca kalk pat küt ses çıkar oralarda dolaş sen de onları rahatsız et madem

yengen de ne derse desin o keyfine bakıyo sen sinir oluyosun iğreniyosun yani boş yere

bana da cok tuhaf geldi o yorum
kim abisinin ilişki sesini duymaya meraklı olur? bir de abi yani
garip

vardır belki hayat garip insanlarla dolu,
ama ben özellikle dinlemedim asla böyle bir şeyi de kendime yakıştıramam utancımdan odamdan çıkmıyordum ki ses dinlesem
üzüldüm can kulağıyla dinlemeyle suçlanmaya
düşünebilir öyle de tabi tanımadığı bir insanım neticede yanlış da anlamasın yorum yapan ablam..

bu ne rahatlık böyle bi hafta yapmasalar ne olur çatlarlarmı yani neyse yapıyosunda bari edebiyle yap,bence bi gün yengene çıtlat direk söylemede ay bizim üst komşunun gece seslerini duyuyorum çok rahatsız edici falan de mesela o da salak değil ya anlar heralde belki birazdaha dikkat eder

Yok artık ne rahatlarmış insan da biraz haya olur o ne öyle yaa o kadar sinir oldum ki anlatamam
1 haftadan kimse ölmez hiç mi utanmıyorlar yaa hadi yaptın edebinle yap bari sesinin ayarına etrafa dikkat et dimi
ben olsam şakayla karışık söylerdim böyle şeylere tahammülüm yoktur yine de anlamıyorsa açıkça söylerim
böyle rahat insanlar beni çok şaşırtıyor

yani bende sizin gibi düşünüyorum şu anda hani sabredilebilir mi ?
gerek var mı, hani eve gitmeyi beklemek zor mu ?

sabredilmeli. ne bu bu kadar canım evine gidince istedigini yaparsın şart mı yani o kadar mı başınıza vurdu töbe töbe..

Insan komsusunun seslerinden rahatsiz olurken yenge ve abininkinden olman cok normal..utanma kalmamis galiba 1 hafta ne ki dayanilmayacak bir sure degil ki..annene diyemezmisin geline soylesin az dikkatli olsunlar diye..ben anneme soylerdim mesele kendim soylersem yalnis anlasilir gorumce oldugumuzdan

bu foruma eşim benle birlikte olmuyor diye onlarca konu acılır ama görüyoruz ki böyle bir konu olunca millet bir hafta bile dayanamıyor misafirlik falan dinlemiyor

Yok bide "bir hafta çok felan" deniliyor ya, ona sasiriyorum. Duyanda sanki hayati boyunca hep seks yaptiklarini düsünürler. Ya evlenmeden önce nasil durdun demezlermi insana?

Ben özgür düsünen bir insanim fakat ne olurs olsun, annemlerde yada kv'de böyle birseyin yapilmasini ayip buluyorum. Ses yapmazsan bile, yatak sesleri oluyor, banyo derdi oluyor, çarsaf derdi oluyor yani yine ister istemez belli oluyor. Elbette cinsellik dogal ve çok güzel birsey fakat sinirlar olmali diye düsünüyorum. Kendi evinde ne yaparsan yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…