Evet komik oluyor bazen psikolojin fln bozuluyor sanki kapının önündelermiş gibi
Ne olursa olsun sevişmek güzeldir kimse için bozamam keyfimi
ben çok utanırım ayıp bence
woowww elmayra ablamizdan cesitli fantezilerr dersiii
maasallah ne atesliymisiz bacimn nazar degmezin vallaha sabah aksam ogle ikindii
ben yerin dibine geçerim anlaşılsa.1 hafta kalıyorlarsa yapmaları normal tabii ama anlaşılmaması lazım.Herkes yatıyorken,sessizce olabilir
Yerden ne topluyorsunuz merak ettim. Prezervatif paketi falan diye düşündüm aklıma başka bir şey gelmiyor :26:
Genç kız olmasından değil de bence evde insan varken ses yaparak sevişmek arkasından belli ederek duşa girmeler, odayı öyle dağınık bırakmalar falan çok ayıp. Çok ihtiyaç duyduysa hızlıca yapsınlar bitirsinler sessizce ne biliyim.
Biz de annemde de kayınvalidemlerde de yatıya kalıyoruz. Kv evinde eşim biraz daha rahat oluyor ama bizimkilerin evinde hiç mümkünatı yok. Tabi ben yapamam pinpirikliyim. Ay ne biliyim çarşafa bir şey geçer belli olur kafamda 40 tilki dolaşır. Bir de en fazla bir hafta demişsin. Çok da uzun bir süre değil bence.. Sizin evde kendilerine ait odaları mı var acaba?
Abin heralde fazla azgın ve yengen fazla rahat.
yok herkesin yatmasını beklemiyorlar.
peki bir hafta da bir kere olması mı normal bir kaç kez tekrarlanması mı normal :)
Valla kendi evlerinde değilseler ve belli ederek yapıyorlarsa ha 1 kere olmuş ha 7 kere olmuş aynıdır.
evli bayan arkadaşları burada bulmuşken sormak istedim
evli değilim nişanlıyım henüz bir cinsel beraberliğim olmadı ama bir görümce olarak rahatsız olduğum bir durum bu
bekar olduğum için bana normal gelmiyor o yüzden evli arkadaşlardan yorum almak istedim..
eğer rahatsız olursanız konu cinsellik bölümüne taşınabilir benim için sorun değil...
iki tane yengem var biri bize pek gelmez konuşmuyor gibi bişeyiz evlendiğinden beri aynı yani
ama diğer yengem geldiğinde bizde kalırlar fakat her geldiklerinde bu durum yaşanıyor
bide mesela ben bir genç kız olarak evde tek oluyorum onlar geliyorlar yine aynı durum yan odadan seslerini duymak benim açımdan hiç hoş olmuyor.
bu konuda ön yargılıyım o yüzden merak ediyorum normal bir durum mu ? yoksa olmaması mı gerek ?
bende yaza evleniyorum o yüzden çok merak ediyorum görüşlerinizi..
evli değilim nişanlıyım henüz bir cinsel beraberliğim olmadı ama bir görümce olarak rahatsız olduğum bir durum bu
bekar olduğum için bana normal gelmiyor o yüzden evli arkadaşlardan yorum almak istedim..
eğer rahatsız olursanız konu cinsellik bölümüne taşınabilir benim için sorun değil...
iki tane yengem var biri bize pek gelmez konuşmuyor gibi bişeyiz evlendiğinden beri aynı yani
ama diğer yengem geldiğinde bizde kalırlar fakat her geldiklerinde bu durum yaşanıyor
bide mesela ben bir genç kız olarak evde tek oluyorum onlar geliyorlar yine aynı durum yan odadan seslerini duymak benim açımdan hiç hoş olmuyor.
bu konuda ön yargılıyım o yüzden merak ediyorum normal bir durum mu ? yoksa olmaması mı gerek ?
yani 1haftada dayanıversinler canım 1ay olsa neyse derim. onlar utanmıyor siz rahatsız olduğunuzu soylemeye utanıyorsunuz mecburen. kimse ölmez ki 1hafta sabretse . ben hiç hoş bakmıyorum böyle dikkatsizlıklere.
eve konser vermeye gerek yok yani.
ayrıca onların yapıp yerde bıraktığı şeyleri sizin toplamanıza nasıl razı oluyor gönülleri hayret ettim.
bakın biz yapmayı biliyoruz der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?