annenizin evinde veya kayınvalidenizin evinde eşinizle beraber olur musunuz?

ben çok utanırım ayıp bence öyle bişey duymak insanı nefret ettirir

Son düzenleme:
ben yerin dibine geçerim anlaşılsa.1 hafta kalıyorlarsa yapmaları normal tabii ama anlaşılmaması lazım.Herkes yatıyorken,sessizce olabilir

Evet komik oluyor bazen psikolojin fln bozuluyor sanki kapının önündelermiş gibi
Ne olursa olsun sevişmek güzeldir kimse için bozamam keyfimi

haklısınızdır bozamazsınız keyfinizi ama ev halkı için bu durum işkenceye dönüşebiliyor.
afedersiniz ama ben çok şunların işi bitsede artık bende wc ye girsem diye kıvranıyorum :)

kişilik meselesi sanırım bu..
açıkcası bende utanırım kayınvalidemde hiç yatılı kalmadım ancak kalsaydım yinede dikkat ederdim.. yapma da yapamazdım sanırım.
annemlerde çok kaldık beraber yine de eşimi her seferinde uyarırım rahat durması için.

annem bazen bize gelir kalmaya mesela rahat olun hani ben varım diye bişey yapmamazlık yapmayın der ( çocuk istediğimiz için)
ben yine de yapmadım yapmam da..

Yerden ne topluyorsunuz merak ettim. Prezervatif paketi falan diye düşündüm aklıma başka bir şey gelmiyor :26:

Genç kız olmasından değil de bence evde insan varken ses yaparak sevişmek arkasından belli ederek duşa girmeler, odayı öyle dağınık bırakmalar falan çok ayıp. Çok ihtiyaç duyduysa hızlıca yapsınlar bitirsinler sessizce ne biliyim.

Biz de annemde de kayınvalidemlerde de yatıya kalıyoruz. Kv evinde eşim biraz daha rahat oluyor ama bizimkilerin evinde hiç mümkünatı yok. Tabi ben yapamam pinpirikliyim. Ay ne biliyim çarşafa bir şey geçer belli olur kafamda 40 tilki dolaşır. Bir de en fazla bir hafta demişsin. Çok da uzun bir süre değil bence.. Sizin evde kendilerine ait odaları mı var acaba?

Abin heralde fazla azgın ve yengen fazla rahat.

ben yerin dibine geçerim anlaşılsa.1 hafta kalıyorlarsa yapmaları normal tabii ama anlaşılmaması lazım.Herkes yatıyorken,sessizce olabilir

yok herkesin yatmasını beklemiyorlar.
peki bir hafta da bir kere olması mı normal bir kaç kez tekrarlanması mı normal :)

evet doğrudur onuda öğrendim sayelerinde paketi nasıl birşey biliyorum :)
ayrı odaları yok tabi ki
evet tabi birde çarşaf vs meselesi var

yok herkesin yatmasını beklemiyorlar.
peki bir hafta da bir kere olması mı normal bir kaç kez tekrarlanması mı normal :)

Valla kendi evlerinde değilseler ve belli ederek yapıyorlarsa ha 1 kere olmuş ha 7 kere olmuş aynıdır.

1 hafta kalınıyor, hadi 1 kere olur
Ama evde olan diger kişiye hissettirilmemeli bu durum, özen gosterilmeli
Senin açından gerçekten rahatsız bir durum
Ama onlar rahatsız değil, yapacak birşey yok:)

evli degilim henuz ama evlenince olurum evet ama sessiz olmaya dikkat ederim sonucta herkese ilan etmeye gerek yok

rahatsiz oluorsaniz ve soylemeye cekiniyorsaniz not bırakın :)

yani 1haftada dayanıversinler canım 1ay olsa neyse derim. onlar utanmıyor siz rahatsız olduğunuzu soylemeye utanıyorsunuz mecburen. kimse ölmez ki 1hafta sabretse . ben hiç hoş bakmıyorum böyle dikkatsizlıklere.
eve konser vermeye gerek yok yani.
ayrıca onların yapıp yerde bıraktığı şeyleri sizin toplamanıza nasıl razı oluyor gönülleri hayret ettim.
bakın biz yapmayı biliyoruz der gibi

Son düzenleme:

Asla yapmam. Yapılmasını da tasvip etmem. Kendi evimde bile birisi varken yapamam.

Tek bir şey söyleyeyim : Yazdan sonra anlarsın.

Ses konusunda tamam da onların sevişmesinin senin ahlakına zararını çözemedim.

Donları,prezervatifleri ortada bırakmadıkları sürece ve ses gelmedikçe bence bir problem yok.

bende bu tarz bi olaydan rahatsızım ama yengem değil alt komşum benim odam tam onların yatak odalarının üstünde kalıyo.bi kaç defa denk geldi.seslerini çok rahatlıkla duyuyordum bide gece olduğu için daha çok ses çıkıyo malesef.ben de rahatsızlığımı belli etmek için terliklerle biraz ses çıkarta çıkarta yürüdüm.bi kaç defa üstü üstü denk gelince resmen psikolojim bozuldu diyebilirim.yatmak için odama gitmeye çekiniyordum kendi odama bile gitmeye.tanıdık olduğu için hani onları görünce ben utanıyorum.tamam normal bi durum ama bu kadar mahremlerini de millete duyurmak hiç hoş ve doğru bi davranış değil.

kanepenin altına kaçmış temizlik yaparken topladım tiksine tiksine..
ya birde bunun temizlik boyutu yok mu mesela
ne bileyim çarşay vs yıkanılabilir şeyler ama başkasının koltuğunda böyle bir şey yaşansa oraya bıraktıkları bazı şeyler sıvıdır vs gibi insanı rahatsız etmezmi
ne bileyim ben evimde böyle bir şey yaşanmasını pek istemem..
onların yattığı çarşafı kirli sepetine ben atcam
birde koltuğa vs ye bir şey bulaştıysa endişeside var tabi.
ne kadar temiz olduklarını bilemem başkasının yatağında yapmak biraz abes değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…