annenizin evinde veya kayınvalidenizin evinde eşinizle beraber olur musunuz?

ses duyuyordum onlar dikkat ettiklerini mi zannediyorlar acaba bilmiyorum
gıcırtı seside duyuluyor hani yatak dır kanepedir vs

valla canım ben her türlü rahatsız olurum o evde ses olmasa dahi yaptıklarını bilsem rahatsız olurum.
insanın psikolojisini bozar ya hu kendi abinin ilişki sesini duymak
gerçekten düşünürken bile kafamda şimşekler çaktı
temizlemesini vs ayrıca geçtim yani.

bir olay vardı mesela gecenlerde okudum
bir cocuk annesinin ve sevgilisinin ilişki sesini duyunca kafasını duvara vuruyormus duymamak için
gerçekten çok rahatsız olur insan

Son düzenleme:
rahatsız oluyosan uyar o zaman güzel bi şekilde ya da şakayla söyle yengene
sürekli sinir olup dursan da birşey değişmez
o zaman dikkat ederler biraz daha ses olayına filan

görümce olunca söylenmiyo ya :)
gül versen diken algılanıyor çoğu zaman :)
kötü bir görümce olmadım hiç bir zaman hani sadece bu mesele değil her konuda hiç görümcelik tavrına girmedim.
bana şakayla karışık laf soksa bile sustum ama benim masumca bir espirim bile büyük mesele halina dönüşebiliyor
o yüzden görümce sıfatıyla bir şey denmiyor :)

hadi sesten rahatsız olmanı anlayabilirim de,çarşaftan rahatsız olman saçma değil mi,senin annen baban da çıplak yatıyor,onlarınkinden de rahatsız mısın.abin evlenmeden önce sizinle yaşamıyor muydu.abinin çarşafları rahatsız ediyor muydu

ablacım öyle uyumalarıyla ilgili bir durum değil ki bu.
zaten sırf uyusalar kim rahatsız olur ki
ilişki yaşadıklarından dolayı çarşafın kirlendiğinden bahsediyor konu sahibi
ve bu kirli çarşafı toplayan da görümce, kendileri de değil
herkes kendi pisliğini toplasın yani. sadece çarşaf olsa neyse prezervatifi bile toplamış

Son düzenleme:
herşeyin adabı, usülü var..
sesini kontrol edemeyeceksen, ambalaj zımbırtına dahi sahip çıkamayacaksan yapmayın yahu..
hele ki kirli çarşaflarını başkasına toplatmak .. terbiyesizlik..

açık konuşuyum rahatsız olmuyordum
anne babamınkine hiç dokunmadım o işlere sağolsun annem bakar da
ne bileyim bazı şeylerin yaşandığını bilerek o çarşafa dokunmak tuhaf geliyor galiba bana
yanlış düşündüğümü düşünüyor abarttığımı düşünüyor olabilirsiniz herkesin fikrini dinlemek için burdayım

gelin kendi yatağınıda mı toplamıyormuş

benim eşim bu yaşta 1 hafta beklemez.genelde de kaynanamlarda kalırım gittiğimde.ben döneceğimiz gün çarşaflarımızı ve havlularımızı makinaya atar öyle dönerim.

sesdir vs dir olmadı diyelim ama sabah kalktınız banyonun ıslaklığı veya havluların ıslaklığından da hissedersiniz bu da rahatsız eder mi sizi ?
Bu işi gözüne soka soka yapmasalar ne çarşaf ne de ıslak banyo gözüne çarpar.
Yani çarşaftan ve havludan tiksinilmez normalde ama seslerini duyup arkasını topladıktan sonra terbiyesizklerinden tokalaşmaya da tiksinirim ben olsam.

hayır, ben kendimi kasarak sevişemem bağırırım da çağırırım da, o yüzden yıllık izinler bizim her anlamda izinli olduğumuz günler oluyo evimize gelir gelmezde bebek yaptık zaten

ben iyi bir görümceyim aslında ya yerden paket toplamama rağmen hiç bir şey demedim :)
yoo geneli sessiz olunmalı mahremdir sonuçta dedi herkes ses olayında hem fikir

Ben sana kötü görümcesin demedim zaten canım. Kaldı ki ben de görümceyim. Ama özellikle eşi ve eşinin ailesi bölümünde görümcelere karşı onyargı var.

Çoğunluğu bilmem, İlk sayfalarda gayet normal diyenler de vardı. Zaten onları okuyunca geri kalan sayfaları okumadım bile. Kaldıkları odanın duvarına, yatağın baş ucuna gelecek şekilde espirili bir pano assan? Şişşit sessiz olunuz gibi falan. Ya da hani hastanelerde hemşire fotoğrafları var ya, parmağıyla sus işareti yapan :-D belki anlarlar.. Başka türlü de söylenmez yani.

sesdir vs dir olmadı diyelim ama sabah kalktınız banyonun ıslaklığı veya havluların ıslaklığından da hissedersiniz bu da rahatsız eder mi sizi ?
Ha eğer evime gelen misafir için konuşuyorsam eline banyo havlusu verip ne zaman istersen gir demek yerine, ne zaman istersen gireceğin zaman söyle havlu vereyim derim. Gece gece banyomu işgal edemez böylece. Ben başkasında kalsam gece kafama göre banyosunu kullanmam. Uygun bir saatte haberli girerim.

bak şimdi bunu bir görümce yapsaydı burada cıngar çıkardı,sen görümcenin pisliğini temizlemek zorunda değilsin diye

ya yenge şikayetine dönüşmesini istemiyorum ama ah ablacım çok şeyleri topladım ama bana saygıları bile yok beni insan yerine koymuyorlar rahat rahat hiç kasmadan istediklerini yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…