İğrenç..
Yedi cihana duyurmanın amacı ne acaba?
Sevişmek normal mi? Evet. Ama kesinlikle ve kesinlikle ses olayı iğrenç..
Ben bile bile yapıyorlar kanısındayım.. :)Çünkü isterlerse sessiz olabilirler.. Sevişmek, inlemek demek değildir.. Tercihtir çoğu zaman.. Hadi seviştin, hadi ses de çıkardın, paketini bilmemneni topla bari ya..
Baştan sona ofsayt..
kanepenin altına kaçmış temizlik yaparken topladım tiksine tiksine..
ya birde bunun temizlik boyutu yok mu mesela
ne bileyim çarşay vs yıkanılabilir şeyler ama başkasının koltuğunda böyle bir şey yaşansa oraya bıraktıkları bazı şeyler sıvıdır vs gibi insanı rahatsız etmezmi
ne bileyim ben evimde böyle bir şey yaşanmasını pek istemem..
onların yattığı çarşafı kirli sepetine ben atcam
birde koltuğa vs ye bir şey bulaştıysa endişeside var tabi.
ne kadar temiz olduklarını bilemem başkasının yatağında yapmak biraz abes değil mi ?
rahatsız oluyosan uyar o zaman güzel bi şekilde ya da şakayla söyle yengene
sürekli sinir olup dursan da birşey değişmez
o zaman dikkat ederler biraz daha ses olayına filan
yani insan kendini bilir kendinden de tiksinmez ama başkasının çıplak yattığı çarşafı değiştirmek makineye atmak felan da rahatsız ediyor beni istemezdim evimde yaşanması hani çok uzun süreli misafirlikler olabilir de keyfiyen yapmak da ne biliyim bilemedim
çarşafları atıyorlar kendileri bazen ama sizin kirlilerinizle karışıyor makineye atmak için mecburen eliniz değiyor..
siz ister misiniz mesela evinizde beraber olunmasını çok sessiz olsalar hissettirmeseler bile
hadi sesten rahatsız olmanı anlayabilirim de,çarşaftan rahatsız olman saçma değil mi,senin annen baban da çıplak yatıyor,onlarınkinden de rahatsız mısın.abin evlenmeden önce sizinle yaşamıyor muydu.abinin çarşafları rahatsız ediyor muydu
hadi sesten rahatsız olmanı anlayabilirim de,çarşaftan rahatsız olman saçma değil mi,senin annen baban da çıplak yatıyor,onlarınkinden de rahatsız mısın.abin evlenmeden önce sizinle yaşamıyor muydu.abinin çarşafları rahatsız ediyor muydu
Günde 3 kere normalyok herkesin yatmasını beklemiyorlar.
peki bir hafta da bir kere olması mı normal bir kaç kez tekrarlanması mı normal :)
ablacım öyle uyumalarıyla ilgili bir durum değil ki bu.
zaten sırf uyusalar kim rahatsız olur ki
ilişki yaşadıklarından dolayı çarşafın kirlendiğinden bahsediyor konu sahibi
ve bu kirli çarşafı toplayan da görümce, kendileri de değil
herkes kendi pisliğini toplasın yani. sadece çarşaf olsa neyse prezervatifi bile toplamış
gelin kendi yatağınıda mı toplamıyormuş
açık konuşuyum rahatsız olmuyordum
anne babamınkine hiç dokunmadım o işlere sağolsun annem bakar da
ne bileyim bazı şeylerin yaşandığını bilerek o çarşafa dokunmak tuhaf geliyor galiba bana
yanlış düşündüğümü düşünüyor abarttığımı düşünüyor olabilirsiniz herkesin fikrini dinlemek için burdayım
Günde 3 kere normal
Bu işi gözüne soka soka yapmasalar ne çarşaf ne de ıslak banyo gözüne çarpar.sesdir vs dir olmadı diyelim ama sabah kalktınız banyonun ıslaklığı veya havluların ıslaklığından da hissedersiniz bu da rahatsız eder mi sizi ?
haksızlık etmiyim bazen toplar sağolsun
ben iyi bir görümceyim aslında ya yerden paket toplamama rağmen hiç bir şey demedim :)
yoo geneli sessiz olunmalı mahremdir sonuçta dedi herkes ses olayında hem fikir
Ha eğer evime gelen misafir için konuşuyorsam eline banyo havlusu verip ne zaman istersen gir demek yerine, ne zaman istersen gireceğin zaman söyle havlu vereyim derim. Gece gece banyomu işgal edemez böylece.sesdir vs dir olmadı diyelim ama sabah kalktınız banyonun ıslaklığı veya havluların ıslaklığından da hissedersiniz bu da rahatsız eder mi sizi ?
bak şimdi bunu bir görümce yapsaydı burada cıngar çıkardı,sen görümcenin pisliğini temizlemek zorunda değilsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?