- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
İnsanların bir yere gitmesi, yemek yemesi yada insani diğer ihtiyaçları ve sosyalleşmeleri için bir erkek arkadaş, sevgili, eşe ihtiyaçları yok. Birey olmak yeterli, birey olamayanlar hayatında erkek olmadan hareket bile edemezler, tek vasıfları hayatlarındaki erkektir.Eşin götürüp getirmiyormuydu
Dalga geçiyor bence, stres atıyor, nasıl inandılar, buradakiler ne kadar saf, sazan gibi atlıyor diyor bence.S.çmak için tarif alan insan bu adamın köpeği olmuş değer görmek diyor.
Hayatında hiç değer görmemiş belli
İş çıkışında almaya da mı gelmiyor ayrılın siz günde 200 km yol yapamıyorsa değer vermiyordur.50 km diyorum, hanım diyor ki kocan bırakmadı mı?
Haftanın beş günü diyorum, gidiş geliş 100 km.
Hayat ne kadar pembe ve kolay bazı kadınlara göre ya.
Şimdi 100 km kaç metre eder, kaç dakika sürer diye sorar50 km diyorum, hanım diyor ki kocan bırakmadı mı?
Şaka bir yana o zaman sevgilimle tanışmıyorduk. Ama tanışsaydık bile bunu teklif etmek aklımın ucundan geçmezdi.İş çıkışında almaya da mı gelmiyor ayrılın siz günde 200 km yol yapamıyorsa değer vermiyordur.
Benim yolum günlük 130 km yolda lastiğim patladı aracım bozuldu hepsini kendim hallettim, akşam boşanma konusunu açacağım.
Hanım güya bankada yazılımcı, ekonomiden bihaber.Şimdi 100 km kaç metre eder, kaç dakika sürer diye sorar
Dakika ne kadar yakar ki araba diye aklıma geldi şimdi deHanım güya bankada yazılımcı, ekonomiden bihaber.
Valla ben organizede çalıştım zır ergenken hem de. Bir sürü adamla gidip geldim, hiçbir şeycik olmadı. Kendini bilmeze haddini bildirdim, kendimi korudum.Dakika ne kadar yakar ki araba diye aklıma geldi şimdi depeki işyerinin servisi ile işe gidip gelenler ne yapsın
Onlar hepten milletin diline düşmüş.Dakika ne kadar yakar ki araba diye aklıma geldi şimdi depeki işyerinin servisi ile işe gidip gelenler ne yapsın
Avrupa yakasının o bölümlerini hatırlıyorumŞaka bir yana o zaman sevgilimle tanışmıyorduk. Ama tanışsaydık bile bunu teklif etmek aklımın ucundan geçmezdi.
Bir araba gidiyordu işte her gün, bir koltuk da bana yer vardı. Ne gerek var başka bir aksiyona?
Diyorum ya, önünü sonunu düşünmeden nasıl yaşıyorlar acaba?
Avrupa Yakası'nın bir bölümünde Aslı Osman'ın her dediğini yapıyordu ve aklını kullanmamaya başlıyordu. İzlemeyen varsa tavsiye ederim, Osman gibi tipleri tepenize çıkarırsanız, olacağınız o olur.
İşte bu kolaylığı seviyorlar. Düşünmek bile zul gelir böylesine. Biri onların yerine düşünsün yeter ki.50 km diyorum, hanım diyor ki kocan bırakmadı mı?
Senin mi travman var Margaret hemde 10 senedir terapi görüyorsun işte buna çok şaşırdım dışarıdan Harika bir hayatın varmış gibi görünüyorAy Irmik travma karsilastirmak hic adetim degildir ama ciddi manada buyuk bir travma gecmisi olan ve 10kusur senedir terapi goren biri olarak sen gercekten travma gormemissin diyorum. Telefondan engelledigin anda hayatindan cikacak biri seni nasil hasta etsin, senin hasta olasin varmis. Olmasaydi sana ilk sacmaladiginda lafi agzina tikar, seninle mi ugrasicam sen kim kopek minvalinde bir konusma yapar, magarasina gonderirdin.
Avrupa yakasının o bölümlerini hatırlıyorum
İrmik için çok geç sanki hipnotize olmuş gibi ya da bu şekilde yaşamak kolayına geliyor. Aksi halde biraz aklı fikri olan hiç kimse buna katlanamaz.
Senin mi travman var Margaret hemde 10 senedir terapi görüyorsun işte buna çok şaşırdım dışarıdan Harika bir hayatın varmış gibi görünüyor
Kızlar konularımı biliyorsunuz. Bugün beni annesi aradı şaşırdım. Telefonu açmadım. Muhtemelen tanışmak isteyecekti diye tahmin ediyorum ama artık çok geç kalındı benim için. Ne yapmalıyım sizce en azından geri dönüş yapıp derdini öğrenip reddedeyim mi yoksa hiç dönüş dahi yapmayıp onu da engelleyim mi?
Bedevi'nin kocası da sabah sabah tuvalete mi gidilir diye kızmıştıKonu sahibi fake kesinlikle ya karnını tuta tuta güldüğüne eminim. Tuvaletini sessiz yapma muhabbetinden de mi anlamadınız :/
hayır fake değilimKonu sahibi fake kesinlikle ya karnını tuta tuta güldüğüne eminim. Tuvaletini sessiz yapma muhabbetinden de mi anlamadınız :/
Haklısın ama 10 senedir terapi görecek kadar ne olmuş olabilir ki? Sen akıllı bi kadınsın daha sert bi mizacın var benim gibi herşeyden bu kadar kolay etkilenmiyorsundur. Bahsettiğin durum bir erkek yüzünden mi ailesel yada işle alakalı mı? keşke beynimin içine girip ben yönetebilsem de dediğiniz gibi davranabilsemKimsenin hayati tek cizgi halinde ilerlemez ki Irmikcim. Tabii ki benim hayatimda da inisler cikislar oldu herkes gibi.
Katip bu tuvalet mevzusu gerçekten çok mu saçma kimseye denk gelmedi mi böyle bişey ben nasıl tolere ettim bunu hak verip de nasıl aynı evdeyken bu kadar itinalı davranmaya çalıştım ya kızıyorum kendime şuanBedevi'nin kocası da sabah sabah tuvalete mi gidilir diye kızmıştıDün gördüm bi tanesinin kocası pilav yemesine karışıyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?