Annesi aradı

Eşin götürüp getirmiyormuydu
İnsanların bir yere gitmesi, yemek yemesi yada insani diğer ihtiyaçları ve sosyalleşmeleri için bir erkek arkadaş, sevgili, eşe ihtiyaçları yok. Birey olmak yeterli, birey olamayanlar hayatında erkek olmadan hareket bile edemezler, tek vasıfları hayatlarındaki erkektir.

50 km diyorum, hanım diyor ki kocan bırakmadı mı?
Haftanın beş günü diyorum, gidiş geliş 100 km.
Hayat ne kadar pembe ve kolay bazı kadınlara göre ya.
İş çıkışında almaya da mı gelmiyor ayrılın siz günde 200 km yol yapamıyorsa değer vermiyordur.
Benim yolum günlük 130 km yolda lastiğim patladı aracım bozuldu hepsini kendim hallettim, akşam boşanma konusunu açacağım.

Şaka bir yana o zaman sevgilimle tanışmıyorduk. Ama tanışsaydık bile bunu teklif etmek aklımın ucundan geçmezdi.
Bir araba gidiyordu işte her gün, bir koltuk da bana yer vardı. Ne gerek var başka bir aksiyona?
Diyorum ya, önünü sonunu düşünmeden nasıl yaşıyorlar acaba?
Avrupa Yakası'nın bir bölümünde Aslı Osman'ın her dediğini yapıyordu ve aklını kullanmamaya başlıyordu. İzlemeyen varsa tavsiye ederim, Osman gibi tipleri tepenize çıkarırsanız, olacağınız o olur.

Dakika ne kadar yakar ki araba diye aklıma geldi şimdi de peki işyerinin servisi ile işe gidip gelenler ne yapsın
Valla ben organizede çalıştım zır ergenken hem de. Bir sürü adamla gidip geldim, hiçbir şeycik olmadı. Kendini bilmeze haddini bildirdim, kendimi korudum.

Dakika ne kadar yakar ki araba diye aklıma geldi şimdi de peki işyerinin servisi ile işe gidip gelenler ne yapsın
Onlar hepten milletin diline düşmüş.

Yazık bu yobaz zihniyete din ise mesele Hz Muhammed’in eşi Hz Hatice 1500 sene evvel tek başına ticaret yapıyormuş.
Herkesi kendi pis sapık zihniyetinde zannediyorlar.

Avrupa yakasının o bölümlerini hatırlıyorum
İrmik için çok geç sanki hipnotize olmuş gibi ya da bu şekilde yaşamak kolayına geliyor. Aksi halde biraz aklı fikri olan hiç kimse buna katlanamaz.

50 km diyorum, hanım diyor ki kocan bırakmadı mı?
Haftanın beş günü diyorum, gidiş geliş 100 km.
Hayat ne kadar pembe ve kolay bazı kadınlara göre ya.
İşte bu kolaylığı seviyorlar. Düşünmek bile zul gelir böylesine. Biri onların yerine düşünsün yeter ki.

Senin mi travman var Margaret hemde 10 senedir terapi görüyorsun işte buna çok şaşırdım dışarıdan Harika bir hayatın varmış gibi görünüyor

Senin mi travman var Margaret hemde 10 senedir terapi görüyorsun işte buna çok şaşırdım dışarıdan Harika bir hayatın varmış gibi görünüyor

Kimsenin hayati tek cizgi halinde ilerlemez ki Irmikcim. Tabii ki benim hayatimda da inisler cikislar oldu herkes gibi.

Konularını bilmiyorum. Sen kimsin ki?

Konu sahibi fake kesinlikle ya karnını tuta tuta güldüğüne eminim. Tuvaletini sessiz yapma muhabbetinden de mi anlamadınız :/
Bedevi'nin kocası da sabah sabah tuvalete mi gidilir diye kızmıştı Dün gördüm bi tanesinin kocası pilav yemesine karışıyomuş.

Kimsenin hayati tek cizgi halinde ilerlemez ki Irmikcim. Tabii ki benim hayatimda da inisler cikislar oldu herkes gibi.
Haklısın ama 10 senedir terapi görecek kadar ne olmuş olabilir ki? Sen akıllı bi kadınsın daha sert bi mizacın var benim gibi herşeyden bu kadar kolay etkilenmiyorsundur. Bahsettiğin durum bir erkek yüzünden mi ailesel yada işle alakalı mı? keşke beynimin içine girip ben yönetebilsem de dediğiniz gibi davranabilsem

Bedevi'nin kocası da sabah sabah tuvalete mi gidilir diye kızmıştı Dün gördüm bi tanesinin kocası pilav yemesine karışıyomuş.
Katip bu tuvalet mevzusu gerçekten çok mu saçma kimseye denk gelmedi mi böyle bişey ben nasıl tolere ettim bunu hak verip de nasıl aynı evdeyken bu kadar itinalı davranmaya çalıştım ya kızıyorum kendime şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…