Annesi aradı

Dışardan görenler etiket yapıştırıyormuş demek ha vay anasını yeaa. O herif seni yerlerde tekmelesin ulu orta bak kimse ona etiket yapıştırıyor mu? Bana göre de en büyük ahlaksızlar bunlar, kadını tekme tokat dövene etiket yok, insan gibi muhabbet edince direkt namus bekçiliği yapan en büyük namussuzdur. Al ben de etiket yapıştırdım, ne olacak şimdi?

Ah irmik ah

Bu akşam uzun zamandır aramadığım bir erkek arkadaşımı arayacağım. Eşime "çocukları yanıma yollama X ile konuşacağım uzun sürer" diyip odama girip kapımı kapatarak konuşacağım hem de.

İrmikcim, helvacım, sevgilin dışarıda etiket yapıştıracak insanlarin ta kendisi.
Kendi dar zihniyetinden ötürü, o öyle der bu böyle der diyor.
Babasının oğlu sonuçta. Diğer gelinin gelinliği kendisine göre açık diye ne çirkin imada bulunmuştu değil mi?

Bunlar inançtan değil başka birşeyden oluyor, inancını alet ediyor isteklerine.
Cuma müslümanı sevgilinden başka birşey beklenmez zaten.

Hem de erkek
Yok öyle değildir yanlış hatırlıyorsunuzdur asla öyle bir şey olamaz.

Benide işini gücünü bırakır getirip götürür

Benide işini gücünü bırakır getirip götürür

Iste benimki de oyle, cunku biz ay sonunda askimizi yemeyi tercih ediyoruz. Markette falan hep askimizi harciyoruz. Simdi ben ise baslayinca mecburen yine isi gucu birakacak beni goturup getirecek, ekonominin durumu malum askimiz da yetmeyecek iste sirf bu yuzden ben simdilik calismiyorum. Bence sende bas istifayi asktan onemli ne var bu dunyada ya.

bir psikyatr demiş ki ; bize hiçbir zaman gerçek hastalar gelmez, gerçek hastaların hasta ettikleri gelir.

Ay Irmik travma karsilastirmak hic adetim degildir ama ciddi manada buyuk bir travma gecmisi olan ve 10kusur senedir terapi goren biri olarak sen gercekten travma gormemissin diyorum. Telefondan engelledigin anda hayatindan cikacak biri seni nasil hasta etsin, senin hasta olasin varmis. Olmasaydi sana ilk sacmaladiginda lafi agzina tikar, seninle mi ugrasicam sen kim kopek minvalinde bir konusma yapar, magarasina gonderirdin.

Değer vermek değil mi bu
Emin ol değer vermek böyle birşey değil. Bu sana güvenemem demek. Yanlış biriyle görüşürsün yemek yiyeceğin adama gönlün kayar. İşine tek başına gidip gelmeyi bile beceremezsin demek. Giydiğin kıyafetle oturmayı kalkmayı bilemezsin giydiğin kıyafeti taşıyamazsın demek. Başka bir iş yerinde çalışamazsın başarılı olamazsın. Ayaklarının üstünde tek başına duracak karakterde biri değilsin demek.
Sana hiç bir konuda güvenmiyorum senin güdülmeye ihtiyacın var demek.

Alsın o yapıştırılan etiketleri kendi K.ç.na yapıştırsın. Bu adam seni dövse de çarpsa da kör bıçakla kesse de sen onu aklayacaksın, evleneceksin. Hak ettiğini yaşarsın, hadi yolun açık olsun anca gidersin.

Sen yemek için erkek arkadaşından komut bekle. Ye deyince ye, otur deyince otur, uyu deyince uyu.

50 km diyorum, hanım diyor ki kocan bırakmadı mı?
Haftanın beş günü diyorum, gidiş geliş 100 km.
Hayat ne kadar pembe ve kolay bazı kadınlara göre ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…