- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
İrmikcim, helvacım, sevgilin dışarıda etiket yapıştıracak insanlarin ta kendisi.Ben onu nerede nasıl giyineceğini bilmiyorsun olarak değilde benim inancıma göre oranın buranın açılması dar olması vs dikkat çekmesi uygun dğeil demek istiyor veya iş yerinde öğlen bir erkek arkadaşla yemek yiyorsak bizim için normal evet ama dışarıdan görenler aralarında birşey var sanıp etiket yapıştırıyormjş
Hem de erkekSana dahasını söyleyeyim mi?
Sınav görevinde aynı salonda görev yaptığım daha önce yüzünü bile görmediğim bir erkek meslektaşım ile 2 sınav arası yemek yiyip kahve içmişliğim var. Hem de evliyken. O da evliydi üstelik. Abohohohohooo
Benide işini gücünü bırakır getirip götürürSahsen beni esim hic tek yollamadi. Istanbulun bir ucuna toplantiya giderken hep beni goturup getirdi. Sirket aracina binsem mecburen erkeklerle gidecektim cunku. Ama esim ne yapti isini gucunu birakti benimle geldi. Mantik boyle bir sey irmik ama bunlar anlamaz. Gelemedigi zamanlarda yemek yemedim mesela cunku yesem mecburen erkeklerle yiyecektim hep ac gezdim. Evlilik fedakarlik demek irmik sen bakma bunlara. Simdi calismiyorum evimize huzur geldi. ise baslayinca o huzur yine gidecek cok zor yasamayan anlamaz.
Evlenin işte diyoruz nau nau diyorsun.Benide işini gücünü bırakır getirip götürür
Benide işini gücünü bırakır getirip götürür
Konu dışı olacak da sizin nicki her gördüğümde her bi yanım oynamaya başlıyorEvlenin işte diyoruz nau nau diyorsun.
Ne istiyorsun kızım forumdan ?
Neden kötü yola düşeceğini mi düşünüyor. Birileriyle mi buluşursun!!Benide işini gücünü bırakır getirip götürür
Değer vermek değil mi buNeden kötü yola düşeceğini mi düşünüyor. Birileriyle mi buluşursun!!
Aşkım bu çobanlık.Değer vermek değil mi bu
bir psikyatr demiş ki ; bize hiçbir zaman gerçek hastalar gelmez, gerçek hastaların hasta ettikleri gelir.
Emin ol değer vermek böyle birşey değil. Bu sana güvenemem demek. Yanlış biriyle görüşürsün yemek yiyeceğin adama gönlün kayar. İşine tek başına gidip gelmeyi bile beceremezsin demek. Giydiğin kıyafetle oturmayı kalkmayı bilemezsin giydiğin kıyafeti taşıyamazsın demek. Başka bir iş yerinde çalışamazsın başarılı olamazsın. Ayaklarının üstünde tek başına duracak karakterde biri değilsin demek.Değer vermek değil mi bu
Alsın o yapıştırılan etiketleri kendi K.ç.na yapıştırsın. Bu adam seni dövse de çarpsa da kör bıçakla kesse de sen onu aklayacaksın, evleneceksin. Hak ettiğini yaşarsın, hadi yolun açık olsun anca gidersin.Ben onu nerede nasıl giyineceğini bilmiyorsun olarak değilde benim inancıma göre oranın buranın açılması dar olması vs dikkat çekmesi uygun dğeil demek istiyor veya iş yerinde öğlen bir erkek arkadaşla yemek yiyorsak bizim için normal evet ama dışarıdan görenler aralarında birşey var sanıp etiket yapıştırıyormjş
Sen yemek için erkek arkadaşından komut bekle. Ye deyince ye, otur deyince otur, uyu deyince uyu.diğer arkadaşları ne düşüneek. bari yanoına bir kız alsın bekar erkekle bekar kız başbaşa yiyorsa yanlış anlaşılır ( not bu bana erkek arkadşaımın söylediği şey yanına bir kız daha al yada tek ye)
50 km diyorum, hanım diyor ki kocan bırakmadı mı?Iste benimki de oyle, cunku biz ay sonunda askimizi yemeyi tercih ediyoruz. Markette falan hep askimizi harciyoruz. Simdi ben ise baslayinca mecburen yine isi gucu birakacak beni goturup getirecek, ekonominin durumu malum askimiz da yetmeyecek iste sirf bu yuzden ben simdilik calismiyorum. Bence sende bas istifayi asktan onemli ne var bu dunyada ya.
S.çmak için tarif alan insan bu adamın köpeği olmuş değer görmek diyor.Sen yemek için erkek arkadaşından komut bekle. Ye deyince ye, otur deyince otur, uyu deyince uyu.
Akılsız bulmak bu. Senin zekan yetmez demek bu.Değer vermek değil mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?