Annesi aradı

Yahu 10 yıldan fazladır şu foruma üyeyim daha kimsenin eşi sessiz işe ulan demedi karısına

Ben tuvalette zortlayınca eşim kapıdan "Hünkarım için 3 pareee zbamm zbamm zbaammm" diye bağırıyor irmik

Tanidigim biri degildi, tanimadigim bir kisiydi, yanlis zamanda yanlis yerde bulunmak diyelim. Nispeten iyi bir ceza da aldi sonrasinda annem hukukcu oldugu icin bir avukat ordum vardi. Terapimin ilk 3 senesi yogundu sonraki yogun degil tabii ki iyilestim, ama terapistim ailem ve esimden sonra basima gelen en iyi seydir. Simdi bazen daha uzun araliklarla bazen daha sık, durumuma gore gorusuyorum. Herkesin hayatinda guvendigi bir terapist olmali zaten bence, terapi guvenli bir alan sagliyor, cok buyuk bir sorun olmasa da ayda 1 falan yasadiklarina objektif bir gozle bakmak iyi gelir insana.

Tuvalet konusu saçma ve dikkat çekici de. 1. Kimse kapısını kapatıp girdiğin yerde insani ihtiyacını nasıl gidereceğini söyleyemez ve lanet olası beyinsiz sen işemeyi bile beceremiyorsun onu da öğreteyim der gibi işeme öğretemez.
2. Bana biri bunu söylese şöyle de düşünürdüm aileden bir kadın tuvalete gidince demek ki ses dinliyorsun der hayatımdan çıkarırdım.

Yahu 10 yıldan fazladır şu foruma üyeyim daha kimsenin eşi sessiz işe ulan demedi karısına
Misafirliğe gittiniz atıyorum kv kp evine. Herkes oturuyor salonda. Siz tuvalete girdiniz çişiniz şırıl şırıl ses çıkarıyor ve herkes duyuyor içeriden buna eşi rahatsız olup ortamda mahçup olan yok mu

haydaaaa
Yahu oturma odasının ortasında mı tuvalet ?
O nasıl saçma soru
Ya bi git irmik.
Valla bi git.
Saçmalardan seçmelerle gelme artık.
Git nasıl işiyorsan işe.
Mantıklı geliyorsa sen işe, biz işemiyoruz öyle.
Sanırsın salonun ortasına tuvaleti koymuşlar git işe diyorlar
Ulan eski köy evlerinde bile tuvalet dışarıya yapılıyordu.
ahahaha

Bak yeminle diyorum.
Kolay kolay etmem.
Siz aşırı uyumlu bir çiftsiniz.
Evlenin işte.
Başkasını yakacağına seni yaksın valla yazık günah başka bir kızın başına kalırsa bu adam çok üzülürüm.
Lütfen evlen.
Yeter daha kk'yı da rahat bırak.
Ne halt yerseniz yiyin :)

Yalıtım yaptırsınlar bana ne abi ya. Sevgilinin bk gibi parası var , doğru düzgün ev alsın bari ailesine, oturma odasının ağzında tuvalet mi olur ?

Yalıtım yaptırsınlar bana ne abi ya. Sevgilinin bk gibi parası var , doğru düzgün ev alsın bari ailesine, oturma odasının ağzında tuvalet mi olur ?
Onun sevgilisi irmik sessiz işesin diye tuvaleti salonun orta yerine koyacakmış katip, kesin bilgi yayalım

Oturma odasının ağzında değil ya. Normal tuvalete gittiniz işte onlar salonda oturuyor ama sesi geliyor işte çok tuttunuz mesela birden şarıl şarıl yüksek ses geldi ve sizin işlemenizi çiş sesinizi duyuyor içerde kp kv bundan utanıyor eşiniz mesela mahcup oluyor senin çişini niye millet duysun diye

Bu adamın ailesinde biri tuvalete girince herkes dikkat kesilip gelecek sesi dinliyor ve siz bunu normal mi karşılıyorsunuz. Çadırda bile yaşasalar tuvalet dışarıda olur. Oturulabilir bir evse kapıdan dinlemezsen ses gelmez.
Ama tüm söylenenlere rağmen adamı haklı görüyorsan sana hepsi müstahak evlen sessiz işemeyi de öğrenirsin nasıl olsa.

Onun sevgilisi irmik sessiz işesin diye tuvaleti salonun orta yerine koyacakmış katip, kesin bilgi yayalım
Eve bak ya, Esencılıs'ta daha çok kira geliri için 1+1 iki daire elde edilmek üzere ortasına duvar örülerek oluşturulmuş gibi.

ahahaha irmik senin erkek arkadaşının ailesi birisi tuvalete girince susup çiş sesi mi dinliyor ,
Söz konusu tuvalet nerede ?

Bu durumda eşiniz çok haklı tabi büyük mahcubiyet. Eşimizle gurur duymalıyız ne kadaaarr ince düşünceli diye. Bizler de eve kadar çişimizi tutup kendi evimizde sessizce hacetimizi gidermeliyiz.

İrmikcim bahsettin ev bu mu kuzum ? Öyleyse fena haklısın aadajfffaf
Bırak duymayı izlerler sinema filmi gibi .
İkna olan çıksın hanımlar, kasıyor.
Ya kocanın mahcubiyeti ne olacak adam ne yapsın.

Hadi dediğin gibi olsun, o ev nasıl ev öyle, onca kişi toplaşıp sus pus oturuyor mu, tv sesi olur dışardan gelen sesler olur, hiç mi yok? Öylece sus pus oturuyorlar demek bu insanlar, sohbet yok bişey yok. Evde çıt çıkmaması lazım senin çiş sesini duymaları için, ölüm sessizliği olması lazım. Onda bile zor yanı, geriye bir tek duvarların kağıttan olması kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…