- 30 Aralık 2009
- 23.890
- 96.173
- 1.123
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Yahu 10 yıldan fazladır şu foruma üyeyim daha kimsenin eşi sessiz işe ulan demedi karısınaKatip bu tuvalet mevzusu gerçekten çok mu saçma kimseye denk gelmedi mi böyle bişey ben nasıl tolere ettim bunu hak verip de nasıl aynı evdeyken bu kadar itinalı davranmaya çalıştım ya kızıyorum kendime şuan
Ben tuvalette zortlayınca eşim kapıdan "Hünkarım için 3 pareee zbamm zbamm zbaammm" diye bağırıyor irmikKatip bu tuvalet mevzusu gerçekten çok mu saçma kimseye denk gelmedi mi böyle bişey ben nasıl tolere ettim bunu hak verip de nasıl aynı evdeyken bu kadar itinalı davranmaya çalıştım ya kızıyorum kendime şuan
Haklısın ama 10 senedir terapi görecek kadar ne olmuş olabilir ki? Sen akıllı bi kadınsın daha sert bi mizacın var benim gibi herşeyden bu kadar kolay etkilenmiyorsundur. Bahsettiğin durum bir erkek yüzünden mi ailesel yada işle alakalı mı? keşke beynimin içine girip ben yönetebilsem de dediğiniz gibi davranabilsem
Tuvalet konusu saçma ve dikkat çekici de. 1. Kimse kapısını kapatıp girdiğin yerde insani ihtiyacını nasıl gidereceğini söyleyemez ve lanet olası beyinsiz sen işemeyi bile beceremiyorsun onu da öğreteyim der gibi işeme öğretemez.Katip bu tuvalet mevzusu gerçekten çok mu saçma kimseye denk gelmedi mi böyle bişey ben nasıl tolere ettim bunu hak verip de nasıl aynı evdeyken bu kadar itinalı davranmaya çalıştım ya kızıyorum kendime şuan
Misafirliğe gittiniz atıyorum kv kp evine. Herkes oturuyor salonda. Siz tuvalete girdiniz çişiniz şırıl şırıl ses çıkarıyor ve herkes duyuyor içeriden buna eşi rahatsız olup ortamda mahçup olan yok muYahu 10 yıldan fazladır şu foruma üyeyim daha kimsenin eşi sessiz işe ulan demedi karısına
haydaaaaMisafirliğe gittiniz atıyorum kv kp evine. Herkes oturuyor salonda. Siz tuvalete girdiniz çişiniz şırıl şırıl ses çıkarıyor ve herkes duyuyor içeriden buna eşi rahatsız olup ortamda mahçup olan yok mu
Yalıtım yaptırsınlar bana ne abi ya. Sevgilinin bk gibi parası var , doğru düzgün ev alsın bari ailesine, oturma odasının ağzında tuvalet mi olur ?Misafirliğe gittiniz atıyorum kv kp evine. Herkes oturuyor salonda. Siz tuvalete girdiniz çişiniz şırıl şırıl ses çıkarıyor ve herkes duyuyor içeriden buna eşi rahatsız olup ortamda mahçup olan yok mu
Onun sevgilisi irmik sessiz işesin diye tuvaleti salonun orta yerine koyacakmış katip, kesin bilgi yayalımYalıtım yaptırsınlar bana ne abi ya. Sevgilinin bk gibi parası var , doğru düzgün ev alsın bari ailesine, oturma odasının ağzında tuvalet mi olur ?
Oturma odasının ağzında değil ya. Normal tuvalete gittiniz işte onlar salonda oturuyor ama sesi geliyor işte çok tuttunuz mesela birden şarıl şarıl yüksek ses geldi ve sizin işlemenizi çiş sesinizi duyuyor içerde kp kv bundan utanıyor eşiniz mesela mahcup oluyor senin çişini niye millet duysun diyeYalıtım yaptırsınlar bana ne abi ya. Sevgilinin bk gibi parası var , doğru düzgün ev alsın bari ailesine, oturma odasının ağzında tuvalet mi olur ?
Bu adamın ailesinde biri tuvalete girince herkes dikkat kesilip gelecek sesi dinliyor ve siz bunu normal mi karşılıyorsunuz. Çadırda bile yaşasalar tuvalet dışarıda olur. Oturulabilir bir evse kapıdan dinlemezsen ses gelmez.Misafirliğe gittiniz atıyorum kv kp evine. Herkes oturuyor salonda. Siz tuvalete girdiniz çişiniz şırıl şırıl ses çıkarıyor ve herkes duyuyor içeriden buna eşi rahatsız olup ortamda mahçup olan yok mu
Eve bak ya, Esencılıs'ta daha çok kira geliri için 1+1 iki daire elde edilmek üzere ortasına duvar örülerek oluşturulmuş gibi.Onun sevgilisi irmik sessiz işesin diye tuvaleti salonun orta yerine koyacakmış katip, kesin bilgi yayalım
ahahaha irmik senin erkek arkadaşının ailesi birisi tuvalete girince susup çiş sesi mi dinliyor ,Oturma odasının ağzında değil ya. Normal tuvalete gittiniz işte onlar salonda oturuyor ama sesi geliyor işte çok tuttunuz mesela birden şarıl şarıl yüksek ses geldi ve sizin işlemenizi çiş sesinizi duyuyor içerde kp kv bundan utanıyor eşiniz mesela mahcup oluyor senin çişini niye millet duysun diye
Bu durumda eşiniz çok haklı tabi büyük mahcubiyet. Eşimizle gurur duymalıyız ne kadaaarr ince düşünceli diye. Bizler de eve kadar çişimizi tutup kendi evimizde sessizce hacetimizi gidermeliyiz.Oturma odasının ağzında değil ya. Normal tuvalete gittiniz işte onlar salonda oturuyor ama sesi geliyor işte çok tuttunuz mesela birden şarıl şarıl yüksek ses geldi ve sizin işlemenizi çiş sesinizi duyuyor içerde kp kv bundan utanıyor eşiniz mesela mahcup oluyor senin çişini niye millet duysun diye
Ya kocanın mahcubiyeti ne olacak adam ne yapsın.İrmikcim bahsettin ev bu mu kuzum ? Öyleyse fena haklısın aadajfffaf
Bırak duymayı izlerler sinema filmi gibi .
İkna olan çıksın hanımlar, kasıyor.
Hadi dediğin gibi olsun, o ev nasıl ev öyle, onca kişi toplaşıp sus pus oturuyor mu, tv sesi olur dışardan gelen sesler olur, hiç mi yok? Öylece sus pus oturuyorlar demek bu insanlar, sohbet yok bişey yok. Evde çıt çıkmaması lazım senin çiş sesini duymaları için, ölüm sessizliği olması lazım. Onda bile zor yanı, geriye bir tek duvarların kağıttan olması kalıyor.Oturma odasının ağzında değil ya. Normal tuvalete gittiniz işte onlar salonda oturuyor ama sesi geliyor işte çok tuttunuz mesela birden şarıl şarıl yüksek ses geldi ve sizin işlemenizi çiş sesinizi duyuyor içerde kp kv bundan utanıyor eşiniz mesela mahcup oluyor senin çişini niye millet duysun diye
Onu da bu salonun ortasında tuvaletteki çiş fantezisi olan mustakbel gocası düşünsün.Ya kocanın mahcubiyeti ne olacak adam ne yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?