- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
normal ev işte tuvalet salon yatak odası vs. ben çok tutmuştum birden hızlıca yapınca klozetin içinde ssuya şarıl şarıl ses gelmişti.ahahaha irmik senin erkek arkadaşının ailesi birisi tuvalete girince susup çiş sesi mi dinliyor ,
Söz konusu tuvalet nerede ?
öğrenci evinde oldu bu durum ben uyarıyı orda aldım. 3 kişi işte herkes kendi odasında. ben örnek verdim atıyorum içeride kv kp olsa onlara gitsek orda aynı durum yaşansa diyeHadi dediğin gibi olsun, o ev nasıl ev öyle, onca kişi toplaşıp sus pus oturuyor mu, tv sesi olur dışardan gelen sesler olur, hiç mi yok? Öylece sus pus oturuyorlar demek bu insanlar, sohbet yok bişey yok. Evde çıt çıkmaması lazım senin çiş sesini duymaları için, ölüm sessizliği olması lazım. Onda bile zor yanı, geriye bir tek duvarların kağıttan olması kalıyor
He erkek arkadaşın teee salondan senin çişinin sesini duydunormal ev işte tuvalet salon yatak odası vs. ben çok tutmuştum birden hızlıca yapınca klozetin içinde ssuya şarıl şarıl ses gelmişti.
Tamam işte evlen diyoruz nau nau diyorsun.öğrenci evinde oldu bu durum ben uyarıyı orda aldım. 3 kişi işte herkes kendi odasında. ben örnek verdim atıyorum içeride kv kp olsa onlara gitsek orda aynı durum yaşansa diye
Bana her seçeneği sunuyorsun gerçek düşünceni değilTamam işte evlen diyoruz nau nau diyorsun.
eee daha sana ne desinler kızım ya ?
Ne istiyorsun yani.
Uyumlusunuz diyoruz nau nau
Degilsiniz diyoruz nau nau
Ne istiyorsun yahu kk'dan ?
Toplanım adamın agzına mı işeyelim ne edelim.
İllallah yaw :)
Normal insanlara çatsaydın şaşardım zatenöğrenci evinde oldu bu durum ben uyarıyı orda aldım. 3 kişi işte herkes kendi odasında. ben örnek verdim atıyorum içeride kv kp olsa onlara gitsek orda aynı durum yaşansa diye
Ha ben dersem ona göre şekil alacaksınBana her seçeneği sunuyorsun gerçek düşünceni değil
Ona göre şekil almayacağım tabiki gerçek fikrini söylemediğini söylüyorum sadece. Zaten ben kendim ayrıldım burdaki fikirlere göre şekil alacak değilimHa ben dersem ona göre şekil alacaksın
Yahu yıllardır istikrarlı bir şekilde bu adamla alakalı sana çok şey denildi zaten.
Ne denilsin daha.
Ayyy ben artık dayanamıyore.
Görmezden gel listeme eklenen ilk aday olmanı kutluyorum.
Kalan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.
Kızlar ALLAH sabır versin.
Benim gerçek düşüncem evlenmen yönünde.Bana her seçeneği sunuyorsun gerçek düşünceni değil
Ona göre şekil almayacağım tabiki gerçek fikrini söylemediğini söylüyorum sadece. Zaten ben kendim ayrıldım burdaki fikirlere göre şekil alacak değilim
Bunları dediğinizde gerçek sanıyor, yapmayın etmeyinGercek fikrim ayrilman hayatinin hatasi olmus. O kadar kusur kadi kizinda da olur. Sizin cok mutlu bir evliliginiz olurdu.
Tam tencere kapaksınız. Ruh eşini kaybetme. Gerçekten evlen sen bunlaBana her seçeneği sunuyorsun gerçek düşünceni değil
Valla benim gerçek fikrim evlenmesi.Bunları dediğinizde gerçek sanıyor, yapmayın etmeyin
Bunları dediğinizde gerçek sanıyor, yapmayın etmeyin
Ay ben böyle bir adamla flört bile etmem de hadi bir şekilde salaklığıma geldi çay içtim. Giysiydi, erkeklerle yemek yemezdi, işemeydi dese o an kaçarım. Bir günü geç ben böyle adamla yarım saat oturmam ÖYK.Ama gercekten bu benim gercek fikrim. Kacimiz boyle bir adamla cok degil bir gunumuzu gecirebilirdik? Ben 1 gun katlanamazdim. Eminim cogumuz icin bu boyledir. Bizim boyle dusundugumuz adamla irmik bilmem kac senesini gecirdiyse, ayni adam icin 3848 konu actiysa, ayni cumleyi ayni soruyu 483939 tekrarliyorsa gercekten cok yazik olmus. Hayat kisa bu aska yazik etmesinler derim.
Ay ben böyle bir adamla flört bile etmem de hadi bir şekilde salaklığıma geldi çay içtim. Giysiydi, erkeklerle yemek yemezdi, işemeydi dese o an kaçarım. Bir günü geç ben böyle adamla yarım saat oturmam ÖYK.
Gerçek zaten ahahahahahBunları dediğinizde gerçek sanıyor, yapmayın etmeyin
Hadi yalnız hissetme kendini ben de söyleyeyim. Eşim ilk evlendiğimiz günlerde buna benzer şeyler söylemişti. "Saçmalama, ben senin gibi nokta atışı yapamam herhalde" dedim. O ilk ve son oldu zaten.Katip bu tuvalet mevzusu gerçekten çok mu saçma kimseye denk gelmedi mi böyle bişey ben nasıl tolere ettim bunu hak verip de nasıl aynı evdeyken bu kadar itinalı davranmaya çalıştım ya kızıyorum kendime şuan
Bunlar 1 günd dolmuyor zaten başlarda böyle değilde bir kaç sene geçirip iyice bağlandıktan sorma oluyor bunlar. Ben onunla tanıştığımda dar pantolon giyen topuklu botlarıyla işe giden makyajını objesini yapan biriydim ki ilk dışarı çıktığımızda kırmızı pembe ojeler sürerdim. Sonra bir kaç zaman geçince o pantolon dar yeni alalım o tişörtün yakası açık sütyen aşkın göründü için göründü vs diyerek mühale etti. Zaten müdahaleler başladığında Belli bir zaman geçip bağlandığınız için idare ederim gibi geliyor. Bana ilk yaz mayo bikini olmaz demişti. Bunu konuştuğumuzda ünideydik ve bayadır tatile gitmiyordum açıkçası o zamanda bunu çok düşünmedim çünkü o benim için tatilden daha önemliydi taaki büyüdük artık 5 senedir kendi ayakları üstünde duran çalışan biriyim ve iş yerinde yada okul arkadaşlarım hepsi hem çalışıp hem tatillerin yapıyor söz konusu evlilik olunca herkes ince düşünmeye başlıyor ben niye giremedim diye ha yarı kapalı mayoylada girsem sorun etmem ama buna çok inanmıyorum buna izin verirsem daha çok isteyecek bende artık taviz vermiyorum işte o benim onu önemsediğin kadar önemsiyorsa oda taviz versinAma gercekten bu benim gercek fikrim. Kacimiz boyle bir adamla cok degil bir gunumuzu gecirebilirdik? Ben 1 gun katlanamazdim. Eminim cogumuz icin bu boyledir. Bizim boyle dusundugumuz adamla irmik bilmem kac senesini gecirdiyse, ayni adam icin 3848 konu actiysa, ayni cumleyi ayni soruyu 483939 tekrarliyorsa gercekten cok yazik olmus. Hayat kisa bu aska yazik etmesinler derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?