Annesi aradı

ahahaha irmik senin erkek arkadaşının ailesi birisi tuvalete girince susup çiş sesi mi dinliyor ,
Söz konusu tuvalet nerede ?
normal ev işte tuvalet salon yatak odası vs. ben çok tutmuştum birden hızlıca yapınca klozetin içinde ssuya şarıl şarıl ses gelmişti.

öğrenci evinde oldu bu durum ben uyarıyı orda aldım. 3 kişi işte herkes kendi odasında. ben örnek verdim atıyorum içeride kv kp olsa onlara gitsek orda aynı durum yaşansa diye

öğrenci evinde oldu bu durum ben uyarıyı orda aldım. 3 kişi işte herkes kendi odasında. ben örnek verdim atıyorum içeride kv kp olsa onlara gitsek orda aynı durum yaşansa diye
Tamam işte evlen diyoruz nau nau diyorsun.
eee daha sana ne desinler kızım ya ?
Ne istiyorsun yani.
Uyumlusunuz diyoruz nau nau
Degilsiniz diyoruz nau nau
Ne istiyorsun yahu kk'dan ?
Toplanım adamın agzına mı işeyelim ne edelim.
İllallah yaw :)

Bana her seçeneği sunuyorsun gerçek düşünceni değil

Valla evde işemek değil de isyerinde çok geyiğini yaptık bizim tek tuvalet çay ocağının yanında orası da hiç boş kalmaz ben ve bir arkadaşım aşırı gaz problemi yaşarız muhabbetin nerelere vardığını hayal bile edemezsiniz
Saçmalama irmik ve lütfen evlen bu adamla başkasının başına kalmamali

Bana her seçeneği sunuyorsun gerçek düşünceni değil
Ha ben dersem ona göre şekil alacaksın
Yahu yıllardır istikrarlı bir şekilde bu adamla alakalı sana çok şey denildi zaten.
Ne denilsin daha.
Ayyy ben artık dayanamıyore.
Görmezden gel listeme eklenen ilk aday olmanı kutluyorum.
Kalan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.
Kızlar ALLAH sabır versin.

Ona göre şekil almayacağım tabiki gerçek fikrini söylemediğini söylüyorum sadece. Zaten ben kendim ayrıldım burdaki fikirlere göre şekil alacak değilim

Ona göre şekil almayacağım tabiki gerçek fikrini söylemediğini söylüyorum sadece. Zaten ben kendim ayrıldım burdaki fikirlere göre şekil alacak değilim

Gercek fikrim ayrilman hayatinin hatasi olmus. O kadar kusur kadi kizinda da olur. Sizin cok mutlu bir evliliginiz olurdu.

Bunları dediğinizde gerçek sanıyor, yapmayın etmeyin
Valla benim gerçek fikrim evlenmesi.
Kadına güzel geliyor yani işetmemesi, 100 km yol götürmesi. Kendine eş değil hami arıyor, çoban arıyor. Başına erkek arıyor. Bundan iyisini bulamaz. O adam desen şu zamanda bu kadar güdülme heveslisi de bulamaz. Tam ruh eşini bulmuş kaybetmesin bence pişman olur. Evlenmeliler net.

Bunları dediğinizde gerçek sanıyor, yapmayın etmeyin

Ama gercekten bu benim gercek fikrim. Kacimiz boyle bir adamla cok degil bir gunumuzu gecirebilirdik? Ben 1 gun katlanamazdim. Eminim cogumuz icin bu boyledir. Bizim boyle dusundugumuz adamla irmik bilmem kac senesini gecirdiyse, ayni adam icin 3848 konu actiysa, ayni cumleyi ayni soruyu 483939 tekrarliyorsa gercekten cok yazik olmus. Hayat kisa bu aska yazik etmesinler derim.

Ay ben böyle bir adamla flört bile etmem de hadi bir şekilde salaklığıma geldi çay içtim. Giysiydi, erkeklerle yemek yemezdi, işemeydi dese o an kaçarım. Bir günü geç ben böyle adamla yarım saat oturmam ÖYK.

Soyle bir gercek var ki irmik bu adamdan cok farkli bir kafa yapisinda biri degil. Irmik normal bir adamin karsisina otursa adam irmigi istemez zaten. Bunu irmigi kirmak icin soylemiyorum ama cesit cesit insan var ve hepimiz birbirimizden farkliyiz. Bu anlamda ikisi cok denk ve ben cok eminimki mutlu bir evlilikleri olur.

Hadi yalnız hissetme kendini ben de söyleyeyim. Eşim ilk evlendiğimiz günlerde buna benzer şeyler söylemişti. "Saçmalama, ben senin gibi nokta atışı yapamam herhalde" dedim. O ilk ve son oldu zaten.

Bunlar 1 günd dolmuyor zaten başlarda böyle değilde bir kaç sene geçirip iyice bağlandıktan sorma oluyor bunlar. Ben onunla tanıştığımda dar pantolon giyen topuklu botlarıyla işe giden makyajını objesini yapan biriydim ki ilk dışarı çıktığımızda kırmızı pembe ojeler sürerdim. Sonra bir kaç zaman geçince o pantolon dar yeni alalım o tişörtün yakası açık sütyen aşkın göründü için göründü vs diyerek mühale etti. Zaten müdahaleler başladığında Belli bir zaman geçip bağlandığınız için idare ederim gibi geliyor. Bana ilk yaz mayo bikini olmaz demişti. Bunu konuştuğumuzda ünideydik ve bayadır tatile gitmiyordum açıkçası o zamanda bunu çok düşünmedim çünkü o benim için tatilden daha önemliydi taaki büyüdük artık 5 senedir kendi ayakları üstünde duran çalışan biriyim ve iş yerinde yada okul arkadaşlarım hepsi hem çalışıp hem tatillerin yapıyor söz konusu evlilik olunca herkes ince düşünmeye başlıyor ben niye giremedim diye ha yarı kapalı mayoylada girsem sorun etmem ama buna çok inanmıyorum buna izin verirsem daha çok isteyecek bende artık taviz vermiyorum işte o benim onu önemsediğin kadar önemsiyorsa oda taviz versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…