- 14 Eylül 2014
- 21.069
- 101.213
- 798
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
neden ayılar mı kovalar?Onun teklif etmeyeceğini bildiğiniz için gidiyorum ben demişsiniz. Siz daha ilacım bitmiş demeden eşinizin tamam ben alıp gelirim demesi lazımdı bence sizde çocuklarınızla kalırdınız
Bence o saatte dışarı gidip alışveriş yapmak erkeğin görevidir yada birlikte giderlerneden ayılar mı kovalar?
Nedir bu kadını ezik görmek? Kadın çocuk bekler gece sokağa çıkamaz. Bu korumak kollamak değil bu aciz görmek. Şunu bir de marifet gibi yazıp sinir hoplatıyorsunuz!
Kadın erkek olarak görevlendirmeler ataerkiye hizmet eder. Bunun sonunda kadının görevi çocuk bakmak ev işi ve yemek olarak kalır. Adam yemekten kalkıp bardağını tezgaha koymayı yeterli görür.Bence o saatte dışarı gidip alışveriş yapmak erkeğin görevidir yada birlikte giderler
Onun teklif etmeyeceğini bildiğiniz için gidiyorum ben demişsiniz. Siz daha ilacım bitmiş demeden eşinizin tamam ben alıp gelirim demesi lazımdı bence sizde çocuklarınızla kalırdınız
Valla ben İstanbul'un Esenler'inde bekar yaşamış bir kadınım canım. En yakın toplu taşımayla evim arası da 1 km idi. Yürümek zorundaydım. Gecenin 11 12 sinde gezmeden çookkk geldim.Bence o saatte dışarı gidip alışveriş yapmak erkeğin görevidir yada birlikte giderler
Akşamları hesapsız gezemeden hesap vermeden yaşam bilmeyen, kendi kıyafetini kendi seçemeyen biri özgürlüğün tadını bilmeyen biri bunu anlayamaz.Valla ben İstanbul'un Esenler'inde bekar yaşamış bir kadınım canım. En yakın toplu taşımayla evim arası da 1 km idi. Yürümek zorundaydım. Gecenin 11 12 sinde gezmeden çookkk geldim.
Üstelik eşim(o zamanlar sevgilim) benden 1000 km uzaktaydı. Bir kere bile duymadım "Bu saatte ne işin var?" cümlesini. Zaten en fazla 1 kere duyardım. O cümleyi kuracak karakterde olsa kocam olmazdı.
Ben kendi başımın çaresine bakabilecek bir kadınım eşim de bunu bilir. Basit bir ilaç almak için de bana(geçerli bir sebep sunmadan) kalkıp sen gitme dese noluyoz aslanım derim.
O cümleyi bir kere duysanız direk ayrılıyor musunuzValla ben İstanbul'un Esenler'inde bekar yaşamış bir kadınım canım. En yakın toplu taşımayla evim arası da 1 km idi. Yürümek zorundaydım. Gecenin 11 12 sinde gezmeden çookkk geldim.
Üstelik eşim(o zamanlar sevgilim) benden 1000 km uzaktaydı. Bir kere bile duymadım "Bu saatte ne işin var?" cümlesini. Zaten en fazla 1 kere duyardım. O cümleyi kuracak karakterde olsa kocam olmazdı.
Ben kendi başımın çaresine bakabilecek bir kadınım eşim de bunu bilir. Basit bir ilaç almak için de bana(geçerli bir sebep sunmadan) kalkıp sen gitme dese noluyoz aslanım derim.
Bence o saatte dışarı gidip alışveriş yapmak erkeğin görevidir yada birlikte giderler
Tabi tembellik ayrı konu bende benim yetime birçok şeyimi halletmek hoşuma gidiyorHa ama şunu da itiraf edeyim tembel bir kadınım ben. Benim yerime bazı işleri yapması hoşuma giderMesela o saatte benim tembelliğim tutmuş olsaydı "Ay hiç gidesim yok sen alıp gelsene" derdim.
ledim evet buna bi dur dedi ve kendi seçmeye başladı ama aynı durum bizde işlemiyor aramızda sürekli bir erkek üstündür kadın bir adım geridedir zihniyeti olduğu için malesef bir çok konuda benim sözüm geçmiyorZamanında Gülse Birsel dizisinde böyle bir konu işlemişti. Sevgilisi onun yerine her şeyi düşünüp yaptığı, restoranda yemeğini bile sevgilisi seçtiği için aklını kullanmayı bırakıyordu. En son ama ben tek başıma eve nasıl gideceğim ama ben yeni telefonumda mesaj nasıl yazılır bilmiyorum diyecek kıvama gelmişti dizideki akıllı kadın
Neyse sonra işe uyandı Aaa bu ne böyle dur dedi.
Ne akıllı tespitler yapıp senaryo yazmış kadın maşallah
O cümleyi bir kere duysanız direk ayrılıyor musunuz
Tabi ayrılırdım.O cümleyi bir kere duysanız direk ayrılıyor musunuz
E sen de buna inanıyorsun sorun ne?İz
ledim evet buna bi dur dedi ve kendi seçmeye başladı ama aynı durum bizde işlemiyor aramızda sürekli bir erkek üstündür kadın bir adım geridedir zihniyeti olduğu için malesef bir çok konuda benim sözüm geçmiyor
Bence o saatte dışarı gidip alışveriş yapmak erkeğin görevidir yada birlikte giderler
Şimdi nerde yaşıyorsunuz gece 11 de çıkabiliyorsunuzValla ben İstanbul'un Esenler'inde bekar yaşamış bir kadınım canım. En yakın toplu taşımayla evim arası da 1 km idi. Yürümek zorundaydım. Gecenin 11 12 sinde gezmeden çookkk geldim.
Benlik bilince nedir nasıl oluşur acaba bu benlik bilinci mi oluyor evlenince durum çok farklı oluyor kimse ben özgürüm olamıyordaha önceki sayfalarda da yazmıştım benlik bilincin yok irmik. ciddi ciddi destek almayı düşünmelisin. heba olup gideceksin bu hayatta bu kafayla.
hizmet gören olacaksın gelecekte.
güdülmeyi normalleştirmişsin.
Bunun yaşadığımız yerle alakası yok. Anlamamakta ısrarcınız.Şimdi nerde yaşıyorsunuz gece 11 de çıkabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?