Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Sizin 43 yaşındaki adama” annenin bulduğu kızla evlen” demeniz çok saçma. Böyle bir konuşma gerçekten gereksiz.
Bunları dert etmiyorsa size söylememeliydi. Biraz boş boğazlık etmiş

Yurtdışından yaşayanlar fark etmiyor sanırım ülkedeki durumun vahametini. Dün yine bir konu vardı kadın yurtdışında yaşıyordu, burada görüştüğü adam bir şekilde ikna edip para almıştı ondan.

Konu sahibi şu an evlenmek istese bizim ülkede kabul edecek yüzbinlerce adam var. Çocuğunu da kabul ederler. Adam da uyanık çıkmış işte sen çocuklusun ben evlenmedim diye kendini yüksekten satmaya çalışıyor.

Yani pardon da adam gelmiş 43 yaşına nerde bekarı bulacak ha 20-30 yaşında bekar birini düşünüyorsa anası o da ayrı da insan önce kendi yavrusuna bakar . Adam gelmiş 43 e evlenememiş yok bekar olsun yok çocuğu olmasın . Senin kusurunda(tabi ki kusur değil ) çocuklu olman olsun o yaşa gelmiş evlenmemiş adam da çöpsüz üzüm değildir diye düşünüyorum . Adam anasını dert etmiyorsa sende dert etme ne güzel yaşlanızda uyuyor . O yaştan sonra adamda çocuk yapmaz diye düşünüyorum ne güzel hazır evlatlar inşallah çocuklarınıza da baba olamasa bile anlayışlı sevecen biri olur ve bu hiç değişmez

Artık benim dediğim olacak annemi dinlemeyeceğim gibi bir cümle kurmuş yani bu zamana kadar memeden kopamamış bir adammış ben böyle anlıyorum. Bu yaşına kadar böyle gelmiş ve tek sizin sözünüzle değişmez bu adam gene ana kuzusu olmaya devam eder söyleyeyim. Ben anasının sözünden çıkmayan bir adam olduğunu düşünüyorum

Daha yüz yüze görüşmemissiniz sizin için yazılanlar havada kalacak o yüzden.
Yurtdışında yaşıyormuşsunuz adama sizi kurtuluş olarak da görüyor olabilir.

Ben burada çocuksuz hiç evlenmemiş üyelere çocuklu biriyle evlenmeyin, evleneceksiniz herşeyi düşünüp taşının zor diyorum.
Kendi yakınımda olsa aynı şeyi söylerim, ileride çocuklarıma da söylerim fikrimi benzer birşey yaşasalar. Konu bakire olup olmamak değil bence.
Annesinin sıcak bakmaması normal geldi bana. Bunu size hiç söylemeyebilirdi ama neden söylüyor orası da düşündürücü.

Neden bu kadar garipsedinizki? Biriniz hiç evlenmemiş, diğerinizin çocukları var. Elbette anlaşırsınız seversiniz ama ortada birbirinize denk olmayan bazı özellikleriniz var ve etraflıca düşünmek gerekir. Kadın bundan çekinmiştir, bekaretten değil hemen aklınıza bekaret gelmesi saçma olmuş. 43 yaşındaki oğluna ille de bakire olsun diye diretmeyecektir.

Asıl siz düşünün. Çocukları olan bekar bir kadınsınız. Hiç ebeveyn olmamış bir adamın sizi anlayabileceğine inanıyor musunuz, o dengeyi kurabilecek misiniz falan filan.
Bemce bunları düşünün.
Kadın sadece fikrini söylemiş. Nasipse zaten olur.

Bakir olmakla, çocuk sahibi olmak çok farklı şeyler. Çocuk sorumluluk gerektirir ki annesi de sizin bakire olmamanızdan değil çocuk sahibi olmanızdan bahsetmiş.

Ortada çocuk varsa " birbirimizi çok seviyoruz" un çok bir anlamı kalmıyor.
En önemli kriteriniz çocuklarınıza nasıl bir baba olacağı olmalı bana kalırsa.

13 sayfanın tamamını harfi harfine okudum. Hemen hemen herkes aynı fikirde. Adam tamamen almanyaya yerleşme derdinde.. bence siz annesinin söylediği şeyleri bi kenara bırakın ve mantıklı düşünün. Çocuklarınız için tamamen yabancı bir adamla aynı evi yuvayı gönül rahatlığıyla paylasabilecek misiniz. Çocuklarınızın yaşını ve cinsiyetini yazmamissiniz ama kız çocuğunuz varsa ben olsam adamla yalniz bırakıp markete gitmeye korkardım... Bunlari da geçtim adam tamamen iyi niyetle sinirlenip cocuklara sesini yukseltse emin olun aklınızdan bin tane şey geçer. En azindan ben olsam öyle olurdum.. yani ben adamın tarafindan bakmıyorum olaya sizin tarafinizdan bakıyorum ve sağlıklı bir evlilik olabileceğine inanmıyorum.

Aynen diyorum ya isterse 5+ cocuk olsun sirf oraya gelmek icin herseyi kabul edecek bir cok adam bulabilir konu sahibi farkinda degil herhalde cidden.

Annesı bısey denemıs.Kadın fıkrını soylemıs

Adamla evlenmeyi düşünmüyorum demişsiniz. Adam sizle evlenmeyi düşündüğü için annesi ile paylaşmış. Annesi oğluna uygun görmemiş. Bunu niye size söylüyor. Siz zaten evlenmek istemiyorsuz. Hadi adam size söyledi, siz niye burada konu açtınız.

Tabiiki evlenmeyi dusunuyor konu sahibi.. yoksa annesinin dedigini dert etmezdi

Sevgilinizi inandırıcı bulmadım maalesef..bence biraz değişik biri bana güven vermedi açıkçası
Bence uzun sürmez bu ilişki çocuklarınızı istemiyor ve annesinin sözlerini size ağzından kaçırmış gibş yapıp kendi fikrini söylüyor gibi geldi
Başka birini yani kendince sizden daha iyi birini bulur bulmaz ayrılacaktır. Yaşadığınız şey tam olarak ne bilmiyorum ama fazla bağlanmasanız iyi edersiniz

Pandemide de gidiliyor yani, açıldı falan, ydısına cıkan direkt korona olmuyor ki aşını olup gidersin yani
Açıldı ama adama açılmamış demek ki sen gel diye bekliyor onun için kadının sözleri önemli anasının değil

Hiç görmediğiniz birinden nasıl bu kadar emin oluyorsunuz, millet yanındakinden emin olamıyor.
Görmüş geçirmiş bir hanımsınız, gerçekten bu yaptığınızın ergenlikten farkı yok.
Olabilir kamera ile tanıştınız da şöyle iyi , böyle iyi diye öve öve bitirememenizi anlamıyorum, zira hepsi yalan olabilir.
Ruh eşiymiş, adam 43 yaşına gelmiş evlenmemiş, nasip ama annesi sizi sorgulayacağına , siz oğlunu sorgulayın bakalım bu yaşa kadar niye evlenenimiş ve 2 nişan atmış, hep mi karşı taraf sorunluymuş.
Kamera da öyle yaparım , böyle yaparım demek kolay, yok eli elinize değmezmiş, değebilse değer de değemiyor malesef, bu kadar emin olmayın.
Bütün yaşadıklarınızın %100 yalan olma olasılığı çok yüksek, hiç yüzyüze gelmediğiniz birine ipleri kaptırmayın, evlat sahibisiniz.

Konu içeriğinde çocuklu biri olduğunuzu yazmasanız sizi daha 18 inde fransız romanlarinin etkisinde kalmış bir ergen zannederdim.
Kamerada cam açarak bakkk işte dediğini yaptim sözünü dinledim gördünmü diyormuş he çok ideal bir eş adayı.

Göstermek istediği kadarını gördüğüme siz nereden eminsiniz bu kadar ?
Siz onu veya beni nerden tanıyorsunuz
Onyargi yapıyorsunuz ama Eyvallah
Şöyle yorumlarınızı okudum da, ne gördüm biliyor musunuz, insanlar size doğru yolu gostermeye calisirken siz 18 lik ergenler gibi gözünüzü kapatmışsiniz, bir de doğru söyleyenlere çatır çatır cevap veriyorsunuz.Siz onu ve beni nerden taniyorsunuz demissiniz ya,hanımefendi baskasini birakin siz daha karsinizdakini tanimiyorsunuz.Arkadaş Almanya ya yanınıza gelmek için olabilir demiş,mantıklı.Farklı bir sürü sebepte olabilir. Size bir şey söyleyim mi, siz evlenirsiniz bu adamla, bir kaç sene sonra buraya konu açmaya calissanizda,bu cevaplardan utanip acamazsiniz!

Herkes kendince haklı. Siz de, sevgiliniz de ,annesi de. Siz de ilk evliliğinizi çocuklu bir adamla yapacağınızı söyleseydiniz annenize, muhtemelen onun tepkisi de aynı olurdu. Türkiye'de farklı tepki verecek kaç anne vardır sanki. Görünen tek bir sorun var bu hadisede sizden anneye anneden size ağzından bir şeyler kaçıracaksa bu şekilde, huzur bulamazsınız.

Valla konunun başlarinda gayette leyla leyla yorumlar yapıyordun. Arkadaşlar gözünü açınca bi U dönüşü yaptın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…