Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Ne mutlu size. Umarim bir ömür boyu mutlu olun. Böyle örnekler duyunca umutlarımı yitirmiyorum..Dileğinize yürekten katılıyorum
Ben anneye hak verdim çocuklar konusunda. Sorun evlenip ayrılmanız değil. Çocuklu biri yine çocuklu biriyle evlenmeli.
Büyük annemizin eşi 1. Dünya savaşına katılır, küçük oğlunu ve karısını anne babasına emanet eder. Yıllar geçer, ne yazık ki geri gelemez, cepheden dönenler “öldü” derler. Günler böyle geçerken evin önünde bir asker bayılır. Bizimkiler koşar eve getirir. Yaralarına pansuman yapılır, karnı doyurulur. Kendine gelince, kimsesiz olduğunu savaşa katıldığını, savaş bitince yürüyerek İstanbul’a kadar vardığını anlatır. Bir süre bu genç askeri misafir eder bizimkiler. Oğullarının savaşta öldüğünü gelinleri ve torunlarıyla yalnız kaldıklarını anlatırlar. Asker bir süre sonra iyileşir, ayaklanır. Bizimkilere der ki “bir oğul kaybetmişsiniz, bir oğul kazanın, gelininizle evlenmeme ve torununuza sahip çıkmama müsade edin!” Yaşlı anne baba ne diyeceğini bilemez, gelinlerine sorarlar; gelin hanım “kabul eder.” İşte o evin önünde bayılan asker bizim büyük babamızdır! 5 çocuk sahibi olmuşlar, ilk eşten olan çocuk da baba ölene kadar üvey olduğunu bile bilmemiş, çünkü hissettirmemişler. İnsanlar arasında denkliği sağlayan gönüldür. Naçizane aile yadigarı hikayeyi de not düşmüş olayım.

Daha gorusmediniz mi bu kisiyle? Cocuklariniz varsa daha dikkatli yol almalisiniz bence. Temkini elden birakmayin.

O kadar harika bir adamsa annesinin sana hakaret gibi söylediği şeyi nasıl yakıştırıp da sana anlatmış bence biraz daha tanıyın sanki eksik biseyler var gibi gercekten bu kadar seven insan bunu söylemez sevdiğine tamam erkekler saftir ağzından kaçırir ama açık açık kadının söylediğini kelimesine söylemesi sonrada tam tersini göstermeye çalışması gösteriş gibi geldi bana

İki çocuğunuz var aşırı derecede ince eleyip sık dokumalısınız…
Bekar erkek kardeşim var anneme diyorum anne bunu sakın evlendireyim diye bakma, evde psikopatın teki ama böyle başkasının yanında melek, duygusal, yardım sever, milletin evinde kalkıyor sofra topluyor ama bize gelince kendi yediği tabağı kaldırmıyor… yani demem oki uzaktan uzağa onun iyi duygusal olduğunu anlayamazsınız…
Hakkınızda hayırlısı olsun

El iyisi derler öyle olanlara. Çok objektifsiniz tebrik etmek istedim.

ADAM DEMİŞ Kİ "ALMANYAYA GELEBİLSEM GÖRÜŞÜRDÜK KEŞKE vs vs"...Pardon ama Almanya'ya gitmek bu kadar imkansız bi olay mı sizi görmek için? Mars'a gitsin demiyoruz ki, gelemiyor diyorsunuz...

Almanyaya kapağı atmak istiyor denmiş ama bence değil...Adam yüreksiz, 1 yıldır konusuyor ama surdan kalkıp gidiim bi göriim dememiş, cesareti yok...Almanya ya yerleşme fikri olsa, gider keşif yapardı en azından..

Adam oturmuş seni görmek için senin gelmeni bekliyor...Adamda sorun var anlasana, cesaretsiz korkak bi adam..

Bi de gözleri sürekli yaşlı, duygusal demişiniz...Normal mi sürekli ağlak bi adam? Aşırı itici değil mi yaa

Pandemi vardı nasıl gitsin adam

Yurtdisinda yasiyor olsam Turkiyeden biriyle kolay kolay evlenemezdim. Ben evlenirken eşim cift vatandaş oldugumu bile bilmiyordu, 7 yillik evliyiz daha yeni yeni eşim vatandaslik işleriyle ugrasmaya basladik yurtdisina gideriz diye.

Özellikle son yillarda cogu kişi yurtdisina kendini atma derdinde. İşin ucunda Almanya var adam 2 degil 5 cocuga da tamam diyebilir, konu sahibinin huyuna gidebilir gayet.

O yaşta nasil bu kadar guveniyorlar sasiriyorum cidden

Adamla yuzyuze gorusmemissiniz cocuklarinizi sevdigini filan nereden cikardiniz . Annesi olayida resmen size aman ha bak senin icin annemi bile birakirim bak ne cok seviyorumu kafaniza yerlestirme cabasi . Siz uzaktan hos sohbet devam edin bence evlilik filan telefonla olacak isler degil helede cocuklariniz soz konusuyda kavun degil ki bu .

Adam 2 kez nişan atmış bence anası yüzünden şimdi de şansına Almanya çıkmış ne olursa olsun senin yanındayım diyor ama yanında değil Türkiye de

Uzaktan uzağa çocukları sevmeler, annen bana ne derse söyle desem de 8 yıllık eşim bana hayatta demez ki annesi ile aramız bozulmasın.

Bu yaşa kadar neden evlenmedigi de ortada ana kuzusu bence.

Valla bravo.imzamı atarım yazdıklarınıza.sizin gibi uyanık akıllı kadınlar görmek istiyorum hep. Kurnaz bu erkekler yemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…