Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Konuyu dogru anladim ama yanlis yazmisim, adamin cocugu yok sizin cocuk(lar)ınız var yazacaktim.
Bizim kulturumuzde 50lik adamlar mumkunse hic evlenmemis kadin istiyor. Simdi bu adam hic gormedigi gorusmedigi kadini ve cocuklarini boylesine bagrina basacagina nasil bu kadar iknasiniz.
Bir de burcu o kadar dile getirmissiniz ki yani ne alaka cidden

Valla konunun başlarinda gayette leyla leyla yorumlar yapıyordun. Arkadaşlar gözünü açınca bi U dönüşü yaptın.
Öncelikle size cevaben başlayıp topluca bir yorum yazayim. Ben Leyla Leyla yorum yapmadım size öyle gelmiş. Leyla olup yazsaydım ben istiyorum gözüm ondan başkasını görmüyor banane anasından derdim! Aşığım seviyorum ulan diye ısrarla yazardım. Ben o kadar ucmadim henüz! Buraya konu açtım cunku insanların yorumlarını önemserim. Farklı bakış açılarını da bilmek isterim. Burasi konu açıp danışma forumu değil mi? Ben neden bu hakkımı kullanmayayim. Mantığımin uymadığı yerde de itiraz etme hakkim pek tabi olabilir ne var bunda?

Ben tabiki de hemen evlenelim demiyorum demedim de. Aksine acele eden o .. Benimle 2 3 kez konuştuğu anda birbirimizi kişiliğimizi hayat görüşlerimizi düşüncelerimizi paylaştığımız anda hoşuna gittiğini beğendiğini söyledi. Anlaşıyoruz her konuda. Sevgi de var aramızda.. O hemen evet desen evlenirim diyor. O da ailesinden değer görmemiş dışlanmış acılar cekmis benim gibi aynı. Biz birbirimizin yaralarını sarıcaz insallah diyor. Cok kararlı görünüyor bende şaşkınım. Ama temkinli yaklaşıyorum...

Annesinin o dediği lafi, sen bana dürüstçe söyle demiştin ondan söyledim sana dedi. Kendisinin de morali bozulmuş sesi kötü geliyordu telde. Annem ne demis olursa olsun sen benim dediğime bak dedi. Birdaha da asla sana demem duyurmam dedi. Sen üzülme keşke demeseydim dedi. O istediğini desin sen bana bak, beni gör benim ne dediğimi dinle ve neler yapacağımı zamanla göreceksin dedi. Ben bu yolda sonuna kadar varım kimin ne dediği zerre umurumda değil. Annemin çocukları var demesine o çocuklarını sorun edip yermesine üzüldüm ben dedi. Mutluluğumu istiyorsa benim kararıma saygı duymak zorunda diye ekledi.

Ben acele etmiyorum zaten arkadaşlar.. Zaman lazım. Tabiki telefonla konuşarak bir insanla "tamam hadi biz evlenelim hemen" diyecek kadar kafayı sıyırmadim. İllaki karşı karşıya gelmek zorundayız. Birbirimizi görmek zorundayız ilk önce.

Avrupaya gelmesi için amcaları çok ısrar etmiş gel çalış diye zamaninda o istememiş. Avrupayi sevmediğini her fırsatta söyler. Ayrıca Türkiye Avrupa fark etmez burda da olsaydin seninle evlenmeyi düşünürdüm. Sırf avrupadasin diye senin peşinden koşuyorum sanma sakın diye beni defalarca uyardı. Ve birkez bunu ima etmeye kalkıştigimda bana çok kızdı ve benimle konuşmadı 2 3 gün gururuma dokundu demisti.

Tabiki zamanla belli olur hersey.
Benim acelem yok. Herseyin hayırlısı olsun
Yorumlar için sağolun.

Bir arkadaş bir hikaye anlatmış çok etkilendim. Onunda dediği gibi iki insanın yüreği birbirine denk olsun bence..iki yürek birbirine denk gelmişse ortada aşılmayacak problem kalmaz bence. Gönül denkliği en önemlisi..

Sevgiler

Bağrına basa(cak) diyen oldu mu simdi ? O sizin düşünceniz. Ben asla iddialı konuşmam. Konuşmadım. Ben sadece onun beni sevdiğini ve sonuna kadar bu yolda gideceğini söylediğini belirttim. Annesi cocuklarim olduğunu biliyordu ama bugün bunu mesele ettiğini ima etmiş ona. Olabilir saygı duyarım. Ben de diyorum o zaman oğluna cocuksuz yada bekar bir bayan bulsunlar. Gayet haklı istesede ama ya o bulduğu insanla oğlu anlaşamaz sevmez mutsuz olursa ? Oğlu da diyor o iş olamaz asla! Ben senle mutluyum huzurluyum olursan sen, sen olmasanda olmayacak birdaha diyor.

Ayrica benim çocuklarıma Babalık yapmasını bekleyen yok. Onlarin anasi da babasi da benim zaten. Olsa olsa iyi bir abi arkadaş dost olurlar birlikte..

+++++++

Kayıtsız şartsız ona güveniyorum diyemem ki. İnsanoğlu sonuçta belli olmaz. Eğer kendi düşünceside böyle ise o zaman yolu açık olsun der önüme bakarim. Ve elbet kendini ele verir zaten bu sekilde bunu sorun ediyorsa.

Ama ben ona dedim yoksa bu senin düşüncen de sen annen demis gibi mi yapıyorsun? Belkide annen demedi Deyince küplere bindi çok sinirlendi. Daha fazla yorum yapamadım bile inanilmaz sinirlendi. Sakın aklına bile getirme bunu dedi. Annemin fikriydi.. sende ta en baştan annen ne derse bana karşı açık ol dedin diye açıkladım aciklamaz olaydım dedi. Cok pişman oldu dediğine. Benim icin kimsenin ne dediğinin hiçbir önemi olmadığını zamanla göreceksin zaten dedi. Hayırlısı.

Bence annesi değil sorun .

Yüzyüze görüşmeden büyük işlere kalkışıyor olmaniz

Bence annesi değil sorun .

Yüzyüze görüşmeden büyük işlere kalkışıyor olmaniz
Yuzyuze görüşmeden nasil büyük bir işe kalkışmışım ? Ne yapmışım ben büyük işlerden kastınız nedir merak ettim buyrun ?

Düğün davetiyesi mi bastırmışım?
Gelinlik mi almışım?
Gizli nikah mi kıymışım?

Büyük işlerden kastınız sevmek ise evet sevdim onu. Sevmek suç mu ? Çok iyi anlaşıyoruz maşallah. Umarim böylede devam eder.
Allahin hediyesi belkide onca çektiğim acılar üzerine kim bilebilir ki.. Herseyin Hayırlısı Olsun.

Birgun insallah yüz yüzede geliriz ve bunu ikimizde çok istiyoruz. Allahin izni ile dilerim. Onu Allah bilir.

Son düzenleme:
Her cümlenizde adama inanmak için ama onu dedi bunu dedi kuplere bindi çok sinirlendi ifadeleri var.
Söylediğinize karşı herhalde tepki verecek ne yapacaktı ' aaaa kız Ayşem nasılda niyetimi anlamışsın valla bravo' mu diyecekti.
Millet yanındaki adamı 10 yılda taniyamiyor acaba diyor siz camdan cama çocuklarımı da çok seviyor diye düşünebiliyorsunuz.
Neyse siz yaşamadan inanmayacaksınız hakkinizda hayirlisi.

Konu sahibi bu yorumun altina imzamı atiyorum aynennnnnn arkadaşın dedigi gibi

Ne inanması arkadaşım? Sen benim yazdıklarımdan onu çıkarıyorsun. Ben onun verdiği tepkiyi yazdim hepsi bu. Benim ona kayıtsız şartsız inandığımı da nerden çıkardın iyi misin sen? Merak etme yanımdaki adam (eski eş) beni sırtımdan öyle vurdu ki kimseye hemen inanıp güvenmeyecek kadar antremanliyim.!
Aksine onu ben frenliyorum. Bekle sabret zaman lazım diyorum..

Ben Allaha inanıyorum herseyden önce. Ve hep hayırlısı diyorum. İlla diretmiyorum o olsun evlenelim diye. Deli miyim ben !! Hayırsız ise olmasın zaten. Ben kendimi niye riske atayim?

Lütfen artık bi anlayın. Sevdim onu diye de hemen kendimi salacak değilim. Temkinli ve kontrolü elden birakmamam gerekiyor bunu ben biliyorum.

Henüz yüz yüze bile konuşmadığınız biriyle evlenmeyi düşünmeyin.
Bir senedir bir araya gelmediginiz adami tanimiyorsunuz net. Ne evliligi?!
Siz bir kez gçrmediğiniz adamla evlenmeyi nasıl konuştunuz? Adamı tanımıyorsunuz bile ne evlenmesi?
hepiniz resmen kadın düşmanısınız... kadın kadının kurdudur. ayrıca kıskançsınız,hıh

Nasıl tanıştınız? Nasıl başladı herşey?

İşi ciddiye bindiren ben değilim kendisi. Evlilikten bahseden o. Benim niyetim ciddi diyende o. Bugün evet desen evleniriz diyor. Ben acele ettirmiyorum seviyorsan beklersin henüz yüzyüze bile gelmedik diyorum. Dediğiniz gibi sütten ağzım yandı yoğurdu tabiki üfleyerek yerim.

Ayrica ben ona da kizdim. Hemen annen çocuklarımı diline dolamis noluyor yahu biz yarın evleniyoruz da haberim mi yok dedim. Uyardım

hepiniz resmen kadın düşmanısınız... kadın kadının kurdudur. ayrıca kıskançsınız,hıh
Bende bunu anlamadım sahiden
İlk evlilikte yüzüm gülmedi çok acılar çektim gözyaşı döktüm. Yahu ilk kez mutlu olmak için umutlandım ama maşallah hem cinslerim beni yerden yere vurdu.
Sanki ben birisini öldürdüm. Sahtekarlık ve hırsızlık yapmışım gibi muamele, ve linç. Millet İnternet üzerinden ne haltlar yiyor biz onuda yapmıyoruz hamdolsun. Birbirimiz ile iyi anlaştık sevgi doğdu kalpten kalbimize 1 yıldır da hala konuşuyoruz. Kısmet olursa da Allah izin verirse kavuşmak için dua ediyoruz. Hepsi bu. İkimizde yüz yüze gelip birbirimizi görmeden böyle bir ciddi kararı almayacak kadar olgun insanlarız.

Iyi dileklerde bulunmak bu kadar mi zor sahiden şaşırdım.. kimse kimsenin mutlu olmasını istemiyor demek ki..Adami resmen Avrupa için beni yem olarak kullanan herif ilan ettiniz. Pes!
Belkide gerçekten kalbi tertemiz iyi insandır hissettiğim gibi ve sözünün eri insan çıkacak. Onu Allah bilir..

İyi ve güzel dilekte bulunan arkadaşlara cok tsk ederim.

Buyrun ne dilerseniz yazın artık benim sözüm yok daha. Sevgiler

Son düzenleme:
Guzel
Kardesim burdaki
Kadinlar kurt gibidir ama kotulugune birsey dememisler.. evet biraz onyargi var o kesin ama o da bu devirde kimse kimseye guvenemiyor artik.. insanlar 5 lira icin cinayet isliyor.. gunumuz Turkiyesinin durumu kotu gercekten ve 7 den 77 ye nerdeyse herkes kacmak istiyor ulkeden.. ciddiye alirsin soylenenleri ya da almazsin o da senin bilecegin is tabii..ama cidden mantikli bazi yorumlar.. yanyana gelmedin herif baya hayallere kapilmis.. demis
Biri agzi mi kokuyor? Belki kendisi kokuyor? Bunu sanalda anlamak
Imkansiz..ee aynisi senin icinde gecerli karsi
Taraf icin ama
Gelin guvey oluyor birde herif.
yanyana gelincede o
Elektrigi alamayacaksiniz belki ve suan bosa zaman harciyorsundur. Ha devam
Etmek istiyorsanda mutlaka yuzyuze gor once oyle devam et derim..

Kisisel algilamayin o bir anne sonuçta yanlış ama hiç evlenmemis birisiyle oğlunun daha mutlu olacağını düşünüyor.

Cok var tanidigim gayette mutlular.

Sizi seviyor bence önemli olan bu .

Sağol canım
Tabiki ben anlıyorum herkes illa ki iyiliğim için beni uyarıyor bende zaten gözü kapalı yol almıyorum ki ona üzüldüm anlatamadım sanırım. Ben annesinin o dediği lafi için bile "noluyor yahu biz daha görüşmedik etmedik bu ne acele hemen sende" dedim. Kızdım kendisine. Hatta bu senin fikrin mi yoksa dedim sacmalama dedi sinirlendi.

Kimseye güvenmeden nasil olacak peki? Bu hayatta kimseye mi güven kalmamış. Ben artık güvenilir insan istiyorum, güvenmek istiyorum. Cok yoruldum arkamdan vurulmaktan. Bir umut benimkisi hani dedim bir mucize olsun.
Ama tabiki onunla yanyana gelmeden ciddi kararlar alamam farkındayım ki zaten.

Umarim en kısa zamanda görüşürüz. Ben çalışıyorum Türkiye iznim yok bu sene. O da gelemiyor yurt dışına hiç çıkmamış önceden. Sabırla bekliyoruz. Hayırlısı saol kardesim

Kisisel algilamayin o bir anne sonuçta yanlış ama hiç evlenmemis birisiyle oğlunun daha mutlu olacağını düşünüyor.

Cok var tanidigim gayette mutlular.

Sizi seviyor bence önemli olan bu .
Tabiki öyle düşünmek hakkı ama oğlu da diyor şimdiye kadar kimseye aşık olmadım bu denli yoğun ilgi hissetmedim. İlk kez böyle derin hislerdeyim diyor. Anlaşıyor olmamız da ayrı bir şans.

Bekar kiz bulsun ama ya anlaşamaz ve sevmezse mutlu olamazsa bunu neden düşünmezler..Daha önce çok denemiş ama sevemedim hissim olmadı diyor. 2 kez nişanlanma olayı da ailesi istedi diye denemiş ama zorla güzellik olmuyor dedi. Ayrılmış vebale girmek istemedim diyor.

Beni sevdiğine inanıyorum ve hissediyorum.
Gayet de mutlular dediğiniz kimler anlayamadim?

Pasport aşki. Bu kadar nettir. Adam gayet gelip görebilir seni. Yapmiyor. Bu anne olayida "baak ne kaaa harika adamim, anneme bile karşi geliyorum ve senin gibi birini bile kabul ediyorum" demektir.

Yahu 43 yaşinda bir adamsin, senin yaşindakilerin bazilarinin ergen çocuklari var. Kendi hür iradene göre yaşamak nasil matah birşey oluyor? Eh heralde istediğin hayati yaşayaciksin.

Lütfen Almanyada biri ile flört et. Bu adami doğru düzgün tanimayacaksin. Adamin derdi pasport. Cok net diyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…