- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Konuyu dogru anladim ama yanlis yazmisim, adamin cocugu yok sizin cocuk(lar)ınız var yazacaktim.Sizde okuduğunuzu bir doğru okuyun hanımefendi. O hic evlenmemiş bekar birisi. Ben evlenmiş ayrilmisim cocuklarim var. Doğru haklısınız belkide beni yurt dışı vizesi olarak görüyor kimbilir? Bende kendimi hemen yem etmeyi düşünmem siz merak etmeyin. Ben o kadar salak miyim sizin düşündüklerinizi bende düşündüm acaba mi diye?
Zamana bıraktım kendimi kimseye yem etmeyi düşünmeyecek kadar aklım yerinde. Sanki ben onun oğluna gel evlenelim dedim de o benim çocuklarımı sorun etmiş. Ne evliliği arkadas ben daha yüz yüze gelmeden niye evleneyim.
Burç ile ilgisi yok
Öncelikle size cevaben başlayıp topluca bir yorum yazayim. Ben Leyla Leyla yorum yapmadım size öyle gelmiş. Leyla olup yazsaydım ben istiyorum gözüm ondan başkasını görmüyor banane anasından derdim! Aşığım seviyorum ulan diye ısrarla yazardım. Ben o kadar ucmadim henüz! Buraya konu açtım cunku insanların yorumlarını önemserim. Farklı bakış açılarını da bilmek isterim. Burasi konu açıp danışma forumu değil mi? Ben neden bu hakkımı kullanmayayim. Mantığımin uymadığı yerde de itiraz etme hakkim pek tabi olabilir ne var bunda?Valla konunun başlarinda gayette leyla leyla yorumlar yapıyordun. Arkadaşlar gözünü açınca bi U dönüşü yaptın.
Bağrına basa(cak) diyen oldu mu simdi ? O sizin düşünceniz. Ben asla iddialı konuşmam. Konuşmadım. Ben sadece onun beni sevdiğini ve sonuna kadar bu yolda gideceğini söylediğini belirttim. Annesi cocuklarim olduğunu biliyordu ama bugün bunu mesele ettiğini ima etmiş ona. Olabilir saygı duyarım. Ben de diyorum o zaman oğluna cocuksuz yada bekar bir bayan bulsunlar. Gayet haklı istesede ama ya o bulduğu insanla oğlu anlaşamaz sevmez mutsuz olursa ? Oğlu da diyor o iş olamaz asla! Ben senle mutluyum huzurluyum olursan sen, sen olmasanda olmayacak birdaha diyor.Konuyu dogru anladim ama yanlis yazmisim, adamin cocugu yok sizin cocuk(lar)ınız var yazacaktim.
Bizim kulturumuzde 50lik adamlar mumkunse hic evlenmemis kadin istiyor. Simdi bu adam hic gormedigi gorusmedigi kadini ve cocuklarini boylesine bagrina basacagina nasil bu kadar iknasiniz.
Bir de burcu o kadar dile getirmissiniz ki yani ne alaka cidden
+++++++Bunu annesinin söylediğinden o kadar emin olmayın. Ağzından kaçanlar bilinçaltından sızanlar olmasın sakın. Manipüle etmek için, “kıymetimi bil, çocuklarınla kabul ediyorum, bak aslında annem de istemiyor, ben istersem olur aslında etraf karşı” algısı yaratmak için bu uyanıklığı yapıyor gibi geldi. 43 yaşına gelmiş, hiç evlenmemiş -sebebini bilmiyoruz- sanki 15 yaşında köylü güzeli de kapanın elinde kalacak. Bu erkek milletinden yemin ediyorum korkulur. Lütfen karşımızdakine kayıtsız şartsız bu kadar güvenmeyin.
Annesi böyle demiş olsaydı da sevgiliniz böyle düşünmeseydi asla ağzından kaçmazdı böyle bir şey.
Kayıtsız şartsız ona güveniyorum diyemem ki. İnsanoğlu sonuçta belli olmaz. Eğer kendi düşünceside böyle ise o zaman yolu açık olsun der önüme bakarim. Ve elbet kendini ele verir zaten bu sekilde bunu sorun ediyorsa.Bunu annesinin söylediğinden o kadar emin olmayın. Ağzından kaçanlar bilinçaltından sızanlar olmasın sakın. Manipüle etmek için, “kıymetimi bil, çocuklarınla kabul ediyorum, bak aslında annem de istemiyor, ben istersem olur aslında etraf karşı” algısı yaratmak için bu uyanıklığı yapıyor gibi geldi. 43 yaşına gelmiş, hiç evlenmemiş -sebebini bilmiyoruz- sanki 15 yaşında köylü güzeli de kapanın elinde kalacak. Bu erkek milletinden yemin ediyorum korkulur. Lütfen karşımızdakine kayıtsız şartsız bu kadar güvenmeyin.
Annesi böyle demiş olsaydı da sevgiliniz böyle düşünmeseydi asla ağzından kaçmazdı böyle bir şey.
Bence annesi değil sorun .Kayıtsız şartsız ona güveniyorum diyemem ki. İnsanoğlu sonuçta belli olmaz. Eğer kendi düşünceside böyle ise o zaman yolu açık olsun der önüme bakarim. Ve elbet kendini ele verir zaten bu sekilde bunu sorun ediyorsa.
Ama ben ona dedim yoksa bu senin düşüncen de sen annen demis gibi mi yapıyorsun? Belkide annen demedi Deyince küplere bindi çok sinirlendi. Daha fazla yorum yapamadım bile inanilmaz sinirlendi. Sakın aklına bile getirme bunu dedi. Annemin fikriydi.. sende ta en baştan annen ne derse bana karşı açık ol dedin diye açıkladım aciklamaz olaydım dedi. Cok pişman oldu dediğine. Benim icin kimsenin ne dediğinin hiçbir önemi olmadığını zamanla göreceksin zaten dedi. Hayırlısı.
Yuzyuze görüşmeden nasil büyük bir işe kalkışmışım ? Ne yapmışım ben büyük işlerden kastınız nedir merak ettim buyrun ?Bence annesi değil sorun .
Yüzyüze görüşmeden büyük işlere kalkışıyor olmaniz
Her cümlenizde adama inanmak için ama onu dedi bunu dedi kuplere bindi çok sinirlendi ifadeleri var.Kayıtsız şartsız ona güveniyorum diyemem ki. İnsanoğlu sonuçta belli olmaz. Eğer kendi düşünceside böyle ise o zaman yolu açık olsun der önüme bakarim. Ve elbet kendini ele verir zaten bu sekilde bunu sorun ediyorsa.
Ama ben ona dedim yoksa bu senin düşüncen de sen annen demis gibi mi yapıyorsun? Belkide annen demedi Deyince küplere bindi çok sinirlendi. Daha fazla yorum yapamadım bile inanilmaz sinirlendi. Sakın aklına bile getirme bunu dedi. Annemin fikriydi.. sende ta en baştan annen ne derse bana karşı açık ol dedin diye açıkladım aciklamaz olaydım dedi. Cok pişman oldu dediğine. Benim icin kimsenin ne dediğinin hiçbir önemi olmadığını zamanla göreceksin zaten dedi. Hayırlısı.
Konu sahibi bu yorumun altina imzamı atiyorum aynennnnnn arkadaşın dedigi gibiBunu annesinin söylediğinden o kadar emin olmayın. Ağzından kaçanlar bilinçaltından sızanlar olmasın sakın. Manipüle etmek için, “kıymetimi bil, çocuklarınla kabul ediyorum, bak aslında annem de istemiyor, ben istersem olur aslında etraf karşı” algısı yaratmak için bu uyanıklığı yapıyor gibi geldi. 43 yaşına gelmiş, hiç evlenmemiş -sebebini bilmiyoruz- sanki 15 yaşında köylü güzeli de kapanın elinde kalacak. Bu erkek milletinden yemin ediyorum korkulur. Lütfen karşımızdakine kayıtsız şartsız bu kadar güvenmeyin.
Ne inanması arkadaşım? Sen benim yazdıklarımdan onu çıkarıyorsun. Ben onun verdiği tepkiyi yazdim hepsi bu. Benim ona kayıtsız şartsız inandığımı da nerden çıkardın iyi misin sen? Merak etme yanımdaki adam (eski eş) beni sırtımdan öyle vurdu ki kimseye hemen inanıp güvenmeyecek kadar antremanliyim.!Her cümlenizde adama inanmak için ama onu dedi bunu dedi kuplere bindi çok sinirlendi ifadeleri var.
Söylediğinize karşı herhalde tepki verecek ne yapacaktı ' aaaa kız Ayşem nasılda niyetimi anlamışsın valla bravo' mu diyecekti.
Millet yanındaki adamı 10 yılda taniyamiyor acaba diyor siz camdan cama çocuklarımı da çok seviyor diye düşünebiliyorsunuz.
Neyse siz yaşamadan inanmayacaksınız hakkinizda hayirlisi.
Henüz yüz yüze bile konuşmadığınız biriyle evlenmeyi düşünmeyin.
Hanımefendi, 40 küsur yaşındasınız, adam da o kadar, gerçekten liseli sevgililer gibi olacağına inandınız mı bu yaştan sonra? Belli ki siz baştan set çekmişsiniz, o üyenin yazdığından bağımsız olarak düşünün, tamam seks için süreyi uzatma çabası değildir annesinin fikrini size söylemesi, ama bakir olduğunu düşünmediğiniz bir adamın bu yaştan sonra böyle bir ilişki yaşayabileceğini size düşündüren nedir? Adamla yüz yüze gelmemişsiniz bile. Yaşınız 43. Dünkü ailelerinin bile haberi olmayan İnternet aşkına ciddi ilişki diyen bir genç kız vardı, aklıma o geldi şimdi.
Bir senedir bir araya gelmediginiz adami tanimiyorsunuz net. Ne evliligi?!
hepiniz resmen kadın düşmanısınız... kadın kadının kurdudur. ayrıca kıskançsınız,hıhSiz bir kez gçrmediğiniz adamla evlenmeyi nasıl konuştunuz?Adamı tanımıyorsunuz bile ne evlenmesi?
Nasıl tanıştınız? Nasıl başladı herşey?Ne inanması arkadaşım? Sen benim yazdıklarımdan onu çıkarıyorsun. Ben onun verdiği tepkiyi yazdim hepsi bu. Benim ona kayıtsız şartsız inandığımı da nerden çıkardın iyi misin sen? Merak etme yanımdaki adam (eski eş) beni sırtımdan öyle vurdu ki kimseye hemen inanıp güvenmeyecek kadar antremanliyim.!
Aksine onu ben frenliyorum. Bekle sabret zaman lazım diyorum..
Ben Allaha inanıyorum herseyden önce. Ve hep hayırlısı diyorum. İlla diretmiyorum o olsun evlenelim diye. Deli miyim ben !! Hayırsız ise olmasın zaten. Ben kendimi niye riske atayim?
Lütfen artık bi anlayın. Sevdim onu diye de hemen kendimi salacak değilim. Temkinli ve kontrolü elden birakmamam gerekiyor bunu ben biliyorum.
İşi ciddiye bindiren ben değilim kendisi. Evlilikten bahseden o. Benim niyetim ciddi diyende o. Bugün evet desen evleniriz diyor. Ben acele ettirmiyorum seviyorsan beklersin henüz yüzyüze bile gelmedik diyorum. Dediğiniz gibi sütten ağzım yandı yoğurdu tabiki üfleyerek yerim.43 yasına kadar hiç evlenmemiş erkekten koşarak uzaklasırım
Çünkü aşırı ince elerler sık dokurlar, aşırı zor olurlar!
Ve 1 yılda işi ciddiye bindiriyor olmanız da enteresan
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer
Demısler
Bende bunu anlamadım sahidenhepiniz resmen kadın düşmanısınız... kadın kadının kurdudur. ayrıca kıskançsınız,hıh
GuzelBende bunu anlamadım sahiden
İlk evlilikte yüzüm gülmedi çok acılar çektim gözyaşı döktüm. Yahu ilk kez mutlu olmak için umutlandım ama maşallah hem cinslerim beni yerden yere vurdu.
Sanki ben birisini öldürdüm. Sahtekarlık ve hırsızlık yapmışım gibi muamele, ve linç. Millet İnternet üzerinden ne haltlar yiyor biz onuda yapmıyoruz hamdolsun. Birbirimiz ile iyi anlaştık sevgi doğdu kalpten kalbimize 1 yıldır da hala konuşuyoruz. Kısmet olursa da Allah izin verirse kavuşmak için dua ediyoruz. Hepsi bu. İkimizde yüz yüze gelip birbirimizi görmeden böyle bir ciddi kararı almayacak kadar olgun insanlarız.
Iyi dileklerde bulunmak bu kadar mi zor sahiden şaşırdım.. kimse kimsenin mutlu olmasını istemiyor demek ki..Adami resmen Avrupa için beni yem olarak kullanan herif ilan ettiniz. Pes!
Belkide gerçekten kalbi tertemiz iyi insandır hissettiğim gibi ve sözünün eri insan çıkacak. Onu Allah bilir..
İyi ve güzel dilekte bulunan arkadaşlara cok tsk ederim.
Buyrun ne dilerseniz yazın artık benim sözüm yok daha. Sevgiler
Kisisel algilamayin o bir anne sonuçta yanlış ama hiç evlenmemis birisiyle oğlunun daha mutlu olacağını düşünüyor.Selam Arkadaşlar
Yeni üye oldum. Burayı sıkı takip eden biriyim. Benim size danışmak istediğim mevzuya gelirsek:
Ben boşanmış çocuklu bir kadınım. Yaklaşık bir yıldır tanıştığım konuştuğum ve duygusal anlamda karşılıklı hislerimiz ve sevgimiz olan birisi var hayatımda. Ben 44 yaşımdayım o ise 43 yaşında. O hic evlenmemiş şimdiye kadar 2 Nişanlılık yaşamış ama anlaşamadıkları için ayrılmışlar. Uzun zamandır hayatına kimseyi almamış kimseye ilgi sevgi duyamadım diyor. İlk kez duygusal olarak kalbinde sevgi hissettiğini söyledi. İkimiz de çok iyi anlaşıyoruz. Fikirlerimiz hemen hemen aynı, hayata bakışımız aynı, karakterlerimiz benziyor onunla. Daha ben açıklama yapmadan beynimden geçenleri okuyor, bende onun. Ben boğa o ise basak burcu. Bende çok sevdim onu.
Annesine bahsetmis benden. Ama annesi sanirim "sevmene saygı duyarım da keşke bekar olsaydı ya" Sen bekarsin onun Çocukları var demis.. Ayrılmış demiş..Bu beni çok üzdü. O da umurumda değil demis Annesine. Şimdiye kadar annem her alanda bana engel oldu işime burnunu soktu mutluluğuma engel oldu. Artık kimseyi takmam ben ne dersem odur. Ben senin evlenip ayrılmış olmana bakmıyorum, cocuklarin olmasına bakmıyorum ayrıca çocuklarını çok seviyorum dedi. Ben ne dersem odur dedi. Sen üzülme ağzımdan kaçtı sana söylemiş oldum. Ama ben senin için herseyi elimin tersiyle iterim. Benim duruşum ve ne dediğim önemli sen bana bak diyor. Sonuna kadar gidicem asla ayrılmak yok diyor. Bende ona dedim Annenle benim aramda kalma onu da kırma, annenin bulduğu bekar bir bayanla evlenirsiniz deyincede inanilmaz sinirleniyor kızıyor. Öyle birsey olmayacak dedi.
Bulsa kaç yazar ben anlaşamadığım sevmediğim kadınla niye birlikte olayim sırf annem istiyor diye, benim anlaştığım sevdiğim sensin diyor.
Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Fikirleriniz değerli..Sağolun
Sağol canımGuzel
Kardesim burdaki
Kadinlar kurt gibidir ama kotulugune birsey dememisler.. evet biraz onyargi var o kesin ama o da bu devirde kimse kimseye guvenemiyor artik.. insanlar 5 lira icin cinayet isliyor.. gunumuz Turkiyesinin durumu kotu gercekten ve 7 den 77 ye nerdeyse herkes kacmak istiyor ulkeden.. ciddiye alirsin soylenenleri ya da almazsin o da senin bilecegin is tabii..ama cidden mantikli bazi yorumlar.. yanyana gelmedin herif baya hayallere kapilmis.. demis
Biri agzi mi kokuyor? Belki kendisi kokuyor? Bunu sanalda anlamak
Imkansiz..ee aynisi senin icinde gecerli karsi
Taraf icin ama
Gelin guvey oluyor birde herif.
yanyana gelincede o
Elektrigi alamayacaksiniz belki ve suan bosa zaman harciyorsundur. Ha devam
Etmek istiyorsanda mutlaka yuzyuze gor once oyle devam et derim..
Tabiki öyle düşünmek hakkı ama oğlu da diyor şimdiye kadar kimseye aşık olmadım bu denli yoğun ilgi hissetmedim. İlk kez böyle derin hislerdeyim diyor. Anlaşıyor olmamız da ayrı bir şans.Kisisel algilamayin o bir anne sonuçta yanlış ama hiç evlenmemis birisiyle oğlunun daha mutlu olacağını düşünüyor.
Cok var tanidigim gayette mutlular.
Sizi seviyor bence önemli olan bu .
Ben ergen degilim
Onunla bir araya Geleceğimiz günü bekliyorum tabiki. Onu yakından görünce iyice tartip bakicam hareketlerine Ben hemen evleniyoruz mu dedim ? kendisi ile kamerada görüşüp konuşuyoruz telefonla irtibat halindeyiz. Ben Almanyada o Turkiyede henüz bir araya gelmedik diye emin olmamaliyim öyle mi? Peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?