Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Uzağız nasıl gelsin Almanyaya..
Benim Türkiyeye gelmem için sabırla bekliyor. Yakin olsak 1 saniye durmam kapının önüne gelirim elini tutmak sana sarılmak için diyor. Kendini ve sevgisini kanıtlamak için elinden geleni yapıyor. Ama illa ki görüşmemiz lazım hemde yuzyuze o zaman insan daha iyi anlar

ben iyi kokular almıyorum, evet annesi bu kadar problemli birisi ise (yani evladının yuva kurmasını engelleyecek kadar), ona tamamen rest çeken, annenin karsisinda pismis birisi olması lazim. simdi annem Boyle dedi diye sana yansitiyorsa zaten annesini kontrol edemiyor demektir. ayraca almanya da iseniz, tr den çok çok emin olmadıkça, tanidiklariniz çok kefil olmadıgı surece bu sekilde evliliğe sıcak bakmayan bence. o adam hem size alışacak, hem cocuklara alışacak, hem de yabancı ülkeye alışacak, çok çok çok düşük ihtimaller bunlar. bence almanyadan birileriyle tanısın, daha saglikli olma ihtimali yuksek.

Face, İnsta yada benzeri bi uygulamada tanıştınız herhalde

Kefil olunanlar da aynı. Babamın kuzeni sırf Almanya 'ya gitmek için evlilik yaptı, ona da kefil olmuşlardı.

Cocuklar kac yasinda kizmi erkekmi bence bunlarda önemli.

Tekrar okudum da hic gorusmemissiniz cocuklari gormemis annesine bunlari anlatiyor..
Benim icime sinmedi...

Annesinin dediğini bana söylüyor diye annesini kontrol edemeyen biri olmuş oluyor size göre tamam peki... Ama annemi kim takar bu benim hayatım diyor. O onun düşüncesi beni bağlamaz ben seni asla bırakmam seni seviyorum anlaşıyorum bunu sende göreceksin hep senin yanında olucam kim ne derse desin diyor ..

Bu konuda ne düşünmeliyim o zaman ?
Annesinin ne dediğini tamam bana yansıttı ama sonrasında ettiği bu laflar ne o halde..

Nasil yani sahiden beynim durdu ?
Annesinin sahiden bunu demediğine siz nasıl emin oluyorsunuz bende bunu anlamıyorum..ya dediyse annesi ?
Bir kere evlenmişsiniz kayınvalide olaylarını biliyorsunuzdur belki.. Balık baştan kokar diye bir söz vardır. Evlenmeden önce kolay kolay kimse kimseye annem şu huyunu şu durumu sevmiyormuş ama ben herşeyin razıyım demez. Kaynana bizzat söylerse söyler lakin erkek asla bu topa girmez. Sizin ona kinleneceğinizi veyahut önyargılı olacağınızı bilir. Bu işte bir terslik var. Şahsen ben kimse mutsuz olsun istemem lakin yaşınız kadar bilginiz ve görmüşlüklerinizin olması gerek. İnsan kapıldıktan sonra göremez hiçbirşeyi ama siz zaten evlenmiş çocuklu bir kadınsınız daha fazla ince eleyip sık dokumanız gerek. Hem çocuklarınız hemde Kendiniz için

yani annesini kontrol edebilen birisi olsaydi annesi o lafı söyleyemezdi bence. ya da cılız bir sekilde söylerdi ama adam sana aktardigina gore icinde yer etmiş.

insan her şey söyleyebilir, adam söylediğinde de samimi olabilir ama gercekler soz konusu olunca altından kalmak zor. yurtdisinda normal evlilikler bile çok çok zor oluyor, aile yok, destek yok... siz bilirsiniz tabi..

Iyi de belki annesinin derdi bakirelik değildi ? Belki oğlunun karakterini biliyor çocuklarla anlayamayacağını düşünüyor. Hiç boyle düşündünüz mü? Açıkçası kadın ya da erkek olsa ve o kişi arkadaşım olsa bende tekrar düşün derdim çünkü bir kişinin sorumluluğunu değil üç kişinin birden sorumluluğunu almış olacak. Yaani yine cinsiyet ayrımı olmadan bence iki çocuklu biriyle daha önce ebeveyn lik duygusunu yaşamamış çocuklarla iletişimi çok olmayan biriyle evlenmek riskli .

Annesi nefes alsa size yetiştiriyor, siz nefes alsanız emin olun ona yetiştiriyor. Annesini takmayacak olsa bu meseleyi ailelerin tanışması suretiyle ciddi bir yola girerken duyacaktınız, orda fırsat bulup bombayı patlatabilecekti çünkü kaynana. Şimdiden yol yapıyor, '' Bak sorun olursa sürpriz olmasın, bu nedir deme. '' diye.

Bu adam almanya gitmek pesinde .. kapağı atayım tmm...
Netten tanıdığınız insana güvenmeyin agzi olan konuşur. Belki iyi bi insan bilemem .. 2 çocuğunuz var allh korusun güveneilecek misiniz.. bnm bi komsu çocuklarım küçük yasi benden büyük olsun eve yalnız bırakınca aklim takılmasın dedi ooo olan oldu 1 yıl sonra o kopek kızına evde kimse yokken yapacağını yapmış 9 yaşında çocuk 50 yaşında adam...
Dipsiz kuyudasiniz evlenmek istiyorsanız çevrenizden bilinen biri bakınız ...

Öncelikle annesi bunu dediyse neden size gelip bunu söylüyor istemem ayrılda dememiş sizin bilmenizi istemesi normal değil,alttan alttan size bak senin için annemi siliyorum, çocuklarınla seni kabul ediyorum düşüncesini verip sizi manipüle etmek kendini yüceltip sizin minnet duymanızı sağlamak..ileride bunları başınıza kakma olasılığı çok yüksek genelde şaşmaz.

Kaldı ki 43 yaşında adam iki kere anlaşamayıp nişan atmış hiç sevmemiş de niye nişanlanmış hep karşısındaki iki kızda mı sorun varmış acaba niye anlaşamadılar bu yaşa kadar niye bekar kaldı illa birşey var asıl düşünmeniz gereken bu bence daha önce evlenip ayrılmışsınız çocuklarınız var, çok kılı kırk yarmanız gözlem yapmanız çevresine girip davranışlarına dikkat etmeniz lazım annesine karşı koruyor çocuklarımla kabul ediyor deyip bazı şeyleri göz ardı etmeyin

Annesinin dediği lafı niye size diyor ? Evlenseniz bu lafı unutmayacağınızı tahmin etmiyor mu ? Kaç yaşında insan neden kim takar anneyi deme gereğinde hissediyor ? Ve bu arada insan 15 senelik eşini tanıyamıyor. Siz telde görüştükleriniz ile kafanızda bir imaj oluşturmuşsunuz ama üzülürsünüz.

Bu adamlar böyle laf taşıya taşıya ortalığı karıştırır, kenara çekiliverir. Yerler gelin kaynana birbirini. Paşam kimi seçerse galip de o olur. Ama birbirini de yediğinle, yüz yüze bakamadığınla kalırsın.

Ben zaten üvey anne baba olayına hiç sıcak bakmıyorum.
O yüce gönüllü insanlar nadir.
Yeri geldi mi oz babası bunaliyor sesten gürültüden.
Elin adamı yada kadını zor ceker.
Çocuk varsa ayrilmissam bile kendim bakar buyuturum.
Diğer türlü bana sığıntı geliyor.
Çocuk bambaşka.
Oyuzden burada da hep boşanmayı düşünenlere çocuk yokken ayrıl diyorlar ve çok mantıklı.
Yaşı genc olanlar ayrilacaksa kesinlikle çocuktan önce ayrilmali yada çocuk varsa aşırı sık eleyip dokumali.
İlla iyi insanlar var ama bir elin 5 parmağını geçmez.

Ya düşünüyorum düşünüyorum kavrayamadım. Yüzyüze görüşmedim , farklı ülkelerdeyim ve diyorum ki annem böyle böyle dedi ama onu kim takar ? Mantığı nedir bu işin ? Kaç yaşında insan demez mi karşımda ki bu lafı unutmaz , annem hakkında önyargı oluşur. Bir diğeri 40 yaşındayım marifetmiş gibi annemi kim takar demenin mantığı nedir ?

Annesini takmış ki, insanlar '' Senin sebebin annen oldu. '' diyebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…