Uzağız nasıl gelsin Almanyaya..Konuda yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla kesinlikle yürütülebilecek bir ilişki değil. Sizin duygularınızı kullanma peşinde. Seven adam 1 yıl yüzünü görmediği bir kadına asla bu kadar duygu beslemez. Aksine gidip görüşmek elini tutmak kendini kanıtlamak ister.
ben iyi kokular almıyorum, evet annesi bu kadar problemli birisi ise (yani evladının yuva kurmasını engelleyecek kadar), ona tamamen rest çeken, annenin karsisinda pismis birisi olması lazim. simdi annem Boyle dedi diye sana yansitiyorsa zaten annesini kontrol edemiyor demektir. ayraca almanya da iseniz, tr den çok çok emin olmadıkça, tanidiklariniz çok kefil olmadıgı surece bu sekilde evliliğe sıcak bakmayan bence. o adam hem size alışacak, hem cocuklara alışacak, hem de yabancı ülkeye alışacak, çok çok çok düşük ihtimaller bunlar. bence almanyadan birileriyle tanısın, daha saglikli olma ihtimali yuksek.Annesinin problem olduğunu zaten söylüyor kendiside. Amcaları bile demis senin sebebin hep annen oldu diye iş evlilik konusunda..
Buna da katılıyorum diyelim ki annesi demis böyle bana niçin söylersin bunu ?
Bende bundan rahatsız oldum zaten
Sonrada bana kalkmış sen kafana takma diyorsun. (Onun için diyorum bunu)
Nasil yani sahiden beynim durdu ?Ne güzel yazmışsınız. Bence de eğer annesi öyle bir şey söyleseydi gelip de size yatiştirmezdi hemen
Face, İnsta yada benzeri bi uygulamada tanıştınız herhaldeUzağız nasıl gelsin Almanyaya..
Benim Türkiyeye gelmem için sabırla bekliyor. Yakin olsak 1 saniye durmam kapının önüne gelirim elini tutmak sana sarılmak için diyor. Kendini ve sevgisini kanıtlamak için elinden geleni yapıyor. Ama illa ki görüşmemiz lazım hemde yuzyuze o zaman insan daha iyi anlar
Kefil olunanlar da aynı.ben iyi kokular almıyorum, evet annesi bu kadar problemli birisi ise (yani evladının yuva kurmasını engelleyecek kadar), ona tamamen rest çeken, annenin karsisinda pismis birisi olması lazim. simdi annem Boyle dedi diye sana yansitiyorsa zaten annesini kontrol edemiyor demektir. ayraca almanya da iseniz, tr den çok çok emin olmadıkça, tanidiklariniz çok kefil olmadıgı surece bu sekilde evliliğe sıcak bakmayan bence. o adam hem size alışacak, hem cocuklara alışacak, hem de yabancı ülkeye alışacak, çok çok çok düşük ihtimaller bunlar. bence almanyadan birileriyle tanısın, daha saglikli olma ihtimali yuksek.
Annesinin dediğini bana söylüyor diye annesini kontrol edemeyen biri olmuş oluyor size göre tamam peki... Ama annemi kim takar bu benim hayatım diyor. O onun düşüncesi beni bağlamaz ben seni asla bırakmam seni seviyorum anlaşıyorum bunu sende göreceksin hep senin yanında olucam kim ne derse desin diyor ..ben iyi kokular almıyorum, evet annesi bu kadar problemli birisi ise (yani evladının yuva kurmasını engelleyecek kadar), ona tamamen rest çeken, annenin karsisinda pismis birisi olması lazim. simdi annem Boyle dedi diye sana yansitiyorsa zaten annesini kontrol edemiyor demektir. ayraca almanya da iseniz, tr den çok çok emin olmadıkça, tanidiklariniz çok kefil olmadıgı surece bu sekilde evliliğe sıcak bakmayan bence. o adam hem size alışacak, hem cocuklara alışacak, hem de yabancı ülkeye alışacak, çok çok çok düşük ihtimaller bunlar. bence almanyadan birileriyle tanısın, daha saglikli olma ihtimali yuksek.
Bir kere evlenmişsiniz kayınvalide olaylarını biliyorsunuzdur belki.. Balık baştan kokar diye bir söz vardır. Evlenmeden önce kolay kolay kimse kimseye annem şu huyunu şu durumu sevmiyormuş ama ben herşeyin razıyım demez. Kaynana bizzat söylerse söyler lakin erkek asla bu topa girmez. Sizin ona kinleneceğinizi veyahut önyargılı olacağınızı bilir. Bu işte bir terslik var. Şahsen ben kimse mutsuz olsun istemem lakin yaşınız kadar bilginiz ve görmüşlüklerinizin olması gerek. İnsan kapıldıktan sonra göremez hiçbirşeyi ama siz zaten evlenmiş çocuklu bir kadınsınız daha fazla ince eleyip sık dokumanız gerek. Hem çocuklarınız hemde Kendiniz içinNasil yani sahiden beynim durdu ?
Annesinin sahiden bunu demediğine siz nasıl emin oluyorsunuz bende bunu anlamıyorum..ya dediyse annesi ?
yani annesini kontrol edebilen birisi olsaydi annesi o lafı söyleyemezdi bence. ya da cılız bir sekilde söylerdi ama adam sana aktardigina gore icinde yer etmiş.Annesinin dediğini bana söylüyor diye annesini kontrol edemeyen biri olmuş oluyor size göre tamam peki... Ama annemi kim takar bu benim hayatım diyor. O onun düşüncesi beni bağlamaz ben seni asla bırakmam seni seviyorum anlaşıyorum bunu sende göreceksin hep senin yanında olucam kim ne derse desin diyor ..
Bu konuda ne düşünmeliyim o zaman ?
Annesinin ne dediğini tamam bana yansıttı ama sonrasında ettiği bu laflar ne o halde..
Annesi nefes alsa size yetiştiriyor, siz nefes alsanız emin olun ona yetiştiriyor. Annesini takmayacak olsa bu meseleyi ailelerin tanışması suretiyle ciddi bir yola girerken duyacaktınız, orda fırsat bulup bombayı patlatabilecekti çünkü kaynana. Şimdiden yol yapıyor, '' Bak sorun olursa sürpriz olmasın, bu nedir deme. '' diye.Annesinin dediğini bana söylüyor diye annesini kontrol edemeyen biri olmuş oluyor size göre tamam peki... Ama annemi kim takar bu benim hayatım diyor. O onun düşüncesi beni bağlamaz ben seni asla bırakmam seni seviyorum anlaşıyorum bunu sende göreceksin hep senin yanında olucam kim ne derse desin diyor ..
Bu konuda ne düşünmeliyim o zaman ?
Annesinin ne dediğini tamam bana yansıttı ama sonrasında ettiği bu laflar ne o halde..
Kefil olunanlar da aynı.Babamın kuzeni sırf Almanya 'ya gitmek için evlilik yaptı, ona da kefil olmuşlardı.
Yaparlar.Benim tanidigimin 3 cocugunu geline söylemediler...
Bu adamlar böyle laf taşıya taşıya ortalığı karıştırır, kenara çekiliverir. Yerler gelin kaynana birbirini. Paşam kimi seçerse galip de o olur. Ama birbirini de yediğinle, yüz yüze bakamadığınla kalırsın.Annesinin dediği lafı niye size diyor ? Evlenseniz bu lafı unutmayacağınızı tahmin etmiyor mu ? Kaç yaşında insan neden kim takar anneyi deme gereğinde hissediyor ? Ve bu arada insan 15 senelik eşini tanıyamıyor. Siz telde görüştükleriniz ile kafanızda bir imaj oluşturmuşsunuz ama üzülürsünüz.
Ben zaten üvey anne baba olayına hiç sıcak bakmıyorum.2 çocuklu akrabam bekar bir erkekle nişanlandı
Ev dizilirken evlerinde çocuklara odalar kuruldu herşey nişanlı iken çok iyiydi
Evlendikten sonra daha 1. Ayda çocuklar adama batmaya başladı yedikleri içtikleri gürültüleri ev içindeki o hareket eşinin çocukları evet ama adamın değil baştan seve seve istedi sonra öyle olmadı kadın da ne yapsın zorĺa olacak değil ayrıldı
Ya düşünüyorum düşünüyorum kavrayamadım. Yüzyüze görüşmedim , farklı ülkelerdeyim ve diyorum ki annem böyle böyle dedi ama onu kim takar ? Mantığı nedir bu işin ? Kaç yaşında insan demez mi karşımda ki bu lafı unutmaz , annem hakkında önyargı oluşur. Bir diğeri 40 yaşındayım marifetmiş gibi annemi kim takar demenin mantığı nedir ?Bu adamlar böyle laf taşıya taşıya ortalığı karıştırır, kenara çekiliverir. Yerler gelin kaynana birbirini. Paşam kimi seçerse galip de o olur. Ama birbirini de yediğinle, yüz yüze bakamadığınla kalırsın.
Annesini takmış ki, insanlar '' Senin sebebin annen oldu. '' diyebiliyorlar.Ya düşünüyorum düşünüyorum kavrayamadım. Yüzyüze görüşmedim , farklı ülkelerdeyim ve diyorum ki annem böyle böyle dedi ama onu kim takar ? Mantığı nedir bu işin ? Kaç yaşında insan demez mi karşımda ki bu lafı unutmaz , annem hakkında önyargı oluşur. Bir diğeri 40 yaşındayım marifetmiş gibi annemi kim takar demenin mantığı nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?