Ama her şey bir yana konuda ki en tuhaf kişi konu sahibi. Perde mi inmiş nedir gözlerine. Çocuklarımı çok seviyor diyor yahu uzaktan ben de severim.Annesini takmış ki, insanlar '' Senin sebebin annen oldu. '' diyebiliyorlar.
Ben çok sevgi dolu bir insan değilim, sevgim de çocuklarıma anca yetiyor, ama sev desin ben de severim uzaktan, ne ki yani?Ama her şey bir yana konuda ki en tuhaf kişi konu sahibi. Perde mi inmiş nedir gözlerine. Çocuklarımı çok seviyor diyor yahu uzaktan ben de severim.Uzaktan iletişim kurarken ben de düzgün giyindim , iyi aile imajı çizerim. Geçen konu da o atasözünü kullandım diye laf yedim ama yine diyeceğim. Köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı demek diye bir şey var.
Iyi de o anasının söylediklerini niye hemn size yetiştirmiş.
Aaaa çok seviyormuş deme öyle. :) Sadece görüşmemişler o kadarcık.Ben çok sevgi dolu bir insan değilim, sevgim de çocuklarıma anca yetiyor, ama sev desin ben de severim uzaktan, ne ki yani?
Cocuklar kac yasinda kizmi
Ben dedim annen ne derse iyi kötü bana söyle diye o da ondan söyledim dedi sana demin..Ya düşünüyorum düşünüyorum kavrayamadım. Yüzyüze görüşmedim , farklı ülkelerdeyim ve diyorum ki annem böyle böyle dedi ama onu kim takar ? Mantığı nedir bu işin ? Kaç yaşında insan demez mi karşımda ki bu lafı unutmaz , annem hakkında önyargı oluşur. Bir diğeri 40 yaşındayım marifetmiş gibi annemi kim takar demenin mantığı nedir ?
Ben sordum şimdi43 yasındaki adamın annesinin söylediklerini gelip size söyleyeceğini zannetmiyorum ben. Seven, saygı duyan insan neden gelip annesinin sözlerini size gelip söylesin? Akıl var mantık var, inanmayın.
Uydum akıllı mı bu adam? Kim nereye çekerse.Ben sordum şimdi
Sen bana annen ne düşünürse söyle demiştin ondan dedim dedi demin..
Bunu söyleyince daha mı iyi oldu şimdi ? Bakın içiniz sıkılmış takmışsınız. Hani derler ya bilgin yoksa fikrin de olmasın diye sizin o şekilde ilerlemeniz lazımdı.Ben dedim annen ne derse iyi kötü bana söyle diye o da ondan söyledim dedi sana demin..
Simdi sordum
Canim sordum şimdi ona neden bana söyledin diye. Sen bana demistin açık ol annen ne derse söyle diye bende ondan anlattim dediÖncelikle annesi bunu dediyse neden size gelip bunu söylüyor istemem ayrılda dememiş sizin bilmenizi istemesi normal değil,alttan alttan size bak senin için annemi siliyorum, çocuklarınla seni kabul ediyorum düşüncesini verip sizi manipüle etmek kendini yüceltip sizin minnet duymanızı sağlamak..ileride bunları başınıza kakma olasılığı çok yüksek genelde şaşmaz.
Kaldı ki 43 yaşında adam iki kere anlaşamayıp nişan atmış hiç sevmemiş de niye nişanlanmış hep karşısındaki iki kızda mı sorun varmış acaba niye anlaşamadılar bu yaşa kadar niye bekar kaldı illa birşey var asıl düşünmeniz gereken bu bence daha önce evlenip ayrılmışsınız çocuklarınız var, çok kılı kırk yarmanız gözlem yapmanız çevresine girip davranışlarına dikkat etmeniz lazım annesine karşı koruyor çocuklarımla kabul ediyor deyip bazı şeyleri göz ardı etmeyin
Ben de hiç evlenmemiş üstelik yaşı benden küçük biriyle 2. Evliliğimi yaptım. Evlilik kararını da 2 ay içinde aldık. Eşimin ailesi veto etti, ailemle tanışmaya veya istemeye gelmeyeceklerini iletmişlerdi üstelik. Ben adama bakarım dedim, eşim de “biz evleneceğiz, ister gelirler ister gelmezler dedi” ki onlara ait evde yaşıyordu, kiraya çıkmaya razı oldu… Sonra ailesi baktı çocukları vazgeçmiyor, geldiler görevlerini de yaptılar. Ailesiyle hiç bu konuları açmadım, konuşmadım ama benim avantajım ailesinin yurtdışında yaşıyor olması… Yine de prensipte bakacak olursak, evleneceğiniz adam önemli, sizi yarı yolda bırakmayacak, şerefli ve güvenilir biridir dilerimSelam Arkadaşlar
Yeni üye oldum. Burayı sıkı takip eden biriyim. Benim size danışmak istediğim mevzuya gelirsek:
Ben boşanmış çocuklu bir kadınım. Yaklaşık bir yıldır tanıştığım konuştuğum ve duygusal anlamda karşılıklı hislerimiz ve sevgimiz olan birisi var hayatımda. Ben 44 yaşımdayım o ise 43 yaşında. O hic evlenmemiş şimdiye kadar 2 Nişanlılık yaşamış ama anlaşamadıkları için ayrılmışlar. Uzun zamandır hayatına kimseyi almamış kimseye ilgi sevgi duyamadım diyor. İlk kez duygusal olarak kalbinde sevgi hissettiğini söyledi. İkimiz de çok iyi anlaşıyoruz. Fikirlerimiz hemen hemen aynı, hayata bakışımız aynı, karakterlerimiz benziyor onunla. Daha ben açıklama yapmadan beynimden geçenleri okuyor, bende onun. Ben boğa o ise basak burcu. Bende çok sevdim onu.
Annesine bahsetmis benden. Ama annesi sanirim "sevmene saygı duyarım da keşke bekar olsaydı ya" Sen bekarsin onun Çocukları var demis.. Ayrılmış demiş..Bu beni çok üzdü. Sanki oğlu bekar da bakire mi acaba ? Bu nasil bir yaklaşımdır.O da umurumda değil demis Annesine. Şimdiye kadar annem her alanda bana engel oldu işime burnunu soktu mutluluğuma engel oldu. Artık kimseyi takmam ben ne dersem odur. Ben senin evlenip ayrılmış olmana bakmıyorum, cocuklarin olmasına bakmıyorum ayrıca çocuklarını çok seviyorum dedi. Ben ne dersem odur dedi. Sen üzülme ağzımdan kaçtı sana söylemiş oldum. Ama ben senin için herseyi elimin tersiyle iterim. Benim duruşum ve ne dediğim önemli sen bana bak diyor. Sonuna kadar gidicem asla ayrılmak yok diyor. Bende ona dedim Annenle benim aramda kalma onu da kırma, annenin bulduğu bekar bir bayanla evlenirsiniz deyincede inanilmaz sinirleniyor kızıyor. Öyle birsey olmayacak dedi.
Bulsa kaç yazar ben anlaşamadığım sevmediğim kadınla niye birlikte olayim sırf annem istiyor diye, benim anlaştığım sevdiğim sensin diyor.
Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Fikirleriniz değerli..Sağolun
Adam olan ne olursa olsun yine demez. Üzüleceğinizi bilir kırılacağınızı bilir. Korkusuz, cesur şekilde sana yansıtmadan annesini dinlemiyosa umrunda olmadan devam edecek. Gelmis size “söyle demistin ondan dedim” diyor. Böyle birşey istemis olsanız bile bakın “Adam olan” diyorum.Ben sordum şimdi
Sen bana annen ne düşünürse söyle demiştin ondan dedim dedi demin..
Ne mutlu size. Umarim bir ömür boyu mutlu olun. Böyle örnekler duyunca umutlarımı yitirmiyorum..Dileğinize yürekten katılıyorumBen de hiç evlenmemiş üstelik yaşı benden küçük biriyle 2. Evliliğimi yaptım. Evlilik kararını da 2 ay içinde aldık. Eşimin ailesi veto etti, ailemle tanışmaya veya istemeye gelmeyeceklerini iletmişlerdi üstelik. Ben adama bakarım dedim, eşim de “biz evleneceğiz, ister gelirler ister gelmezler dedi” ki onlara ait evde yaşıyordu, kiraya çıkmaya razı oldu… Sonra ailesi baktı çocukları vazgeçmiyor, geldiler görevlerini de yaptılar. Ailesiyle hiç bu konuları açmadım, konuşmadım ama benim avantajım ailesinin yurtdışında yaşıyor olması… Yine de prensipte bakacak olursak, evleneceğiniz adam önemli, sizi yarı yolda bırakmayacak, şerefli ve güvenilir biridir dilerim
Ben anneye hak verdim çocuklar konusunda. Sorun evlenip ayrılmanız değil. Çocuklu biri yine çocuklu biriyle evlenmeli.Selam Arkadaşlar
Yeni üye oldum. Burayı sıkı takip eden biriyim. Benim size danışmak istediğim mevzuya gelirsek:
Ben boşanmış çocuklu bir kadınım. Yaklaşık bir yıldır tanıştığım konuştuğum ve duygusal anlamda karşılıklı hislerimiz ve sevgimiz olan birisi var hayatımda. Ben 44 yaşımdayım o ise 43 yaşında. O hic evlenmemiş şimdiye kadar 2 Nişanlılık yaşamış ama anlaşamadıkları için ayrılmışlar. Uzun zamandır hayatına kimseyi almamış kimseye ilgi sevgi duyamadım diyor. İlk kez duygusal olarak kalbinde sevgi hissettiğini söyledi. İkimiz de çok iyi anlaşıyoruz. Fikirlerimiz hemen hemen aynı, hayata bakışımız aynı, karakterlerimiz benziyor onunla. Daha ben açıklama yapmadan beynimden geçenleri okuyor, bende onun. Ben boğa o ise basak burcu. Bende çok sevdim onu.
Annesine bahsetmis benden. Ama annesi sanirim "sevmene saygı duyarım da keşke bekar olsaydı ya" Sen bekarsin onun Çocukları var demis.. Ayrılmış demiş..Bu beni çok üzdü. Sanki oğlu bekar da bakire mi acaba ? Bu nasil bir yaklaşımdır.O da umurumda değil demis Annesine. Şimdiye kadar annem her alanda bana engel oldu işime burnunu soktu mutluluğuma engel oldu. Artık kimseyi takmam ben ne dersem odur. Ben senin evlenip ayrılmış olmana bakmıyorum, cocuklarin olmasına bakmıyorum ayrıca çocuklarını çok seviyorum dedi. Ben ne dersem odur dedi. Sen üzülme ağzımdan kaçtı sana söylemiş oldum. Ama ben senin için herseyi elimin tersiyle iterim. Benim duruşum ve ne dediğim önemli sen bana bak diyor. Sonuna kadar gidicem asla ayrılmak yok diyor. Bende ona dedim Annenle benim aramda kalma onu da kırma, annenin bulduğu bekar bir bayanla evlenirsiniz deyincede inanilmaz sinirleniyor kızıyor. Öyle birsey olmayacak dedi.
Bulsa kaç yazar ben anlaşamadığım sevmediğim kadınla niye birlikte olayim sırf annem istiyor diye, benim anlaştığım sevdiğim sensin diyor.
Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Fikirleriniz değerli..Sağolun
Bu dediğinizi bende düşündüm ve ona belirticem. Üzüleceğimi düşünmedin mi dicem. HaklısınızAdam olan ne olursa olsun yine demez. Üzüleceğinizi bilir kırılacağınızı bilir. Korkusuz, cesur şekilde sana yansıtmadan annesini dinlemiyosa umrunda olmadan devam edecek. Gelmis size “söyle demistin ondan dedim” diyor. Böyle birşey istemis olsanız bile bakın “Adam olan” diyorum.
Demez, söylemez.
Haklısınız ama iki tarafında çocukları olup da anlaşamayanlar da gördüm çevremde bu neden kaynaklı peki sizce ?Ben anneye hak verdim çocuklar konusunda. Sorun evlenip ayrılmanız değil. Çocuklu biri yine çocuklu biriyle evlenmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?