Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Annesini takmış ki, insanlar '' Senin sebebin annen oldu. '' diyebiliyorlar.
Ama her şey bir yana konuda ki en tuhaf kişi konu sahibi. Perde mi inmiş nedir gözlerine. Çocuklarımı çok seviyor diyor yahu uzaktan ben de severim. Uzaktan iletişim kurarken ben de düzgün giyinirdim , iyi aile imajı çizerim. Geçen konu da o atasözünü kullandım diye laf yedim ama yine diyeceğim. Köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı demek diye bir şey var.

Ben çok sevgi dolu bir insan değilim, sevgim de çocuklarıma anca yetiyor, ama sev desin ben de severim uzaktan, ne ki yani?

43 yasındaki adamın annesinin söylediklerini gelip size söyleyeceğini zannetmiyorum ben. Seven, saygı duyan insan neden gelip annesinin sözlerini size gelip söylesin? Akıl var mantık var, inanmayın.

Cocuklar kac yasinda kizmi
Ben dedim annen ne derse iyi kötü bana söyle diye o da ondan söyledim dedi sana demin..

Simdi sordum

43 yasındaki adamın annesinin söylediklerini gelip size söyleyeceğini zannetmiyorum ben. Seven, saygı duyan insan neden gelip annesinin sözlerini size gelip söylesin? Akıl var mantık var, inanmayın.
Ben sordum şimdi
Sen bana annen ne düşünürse söyle demiştin ondan dedim dedi demin..

Canim sordum şimdi ona neden bana söyledin diye. Sen bana demistin açık ol annen ne derse söyle diye bende ondan anlattim dedi

Annesi falan bi şekilde görüşülür anlaşılır da ,farklı ülkeler sorun bence ,hemen bi gorusmede taniyamayacaginiza göre biraz havada kalacak sanki .
Hadi geldin görüştünüz 1 hafta 2 hafta, bi 6 ay sonra bi daha o da hersey yolunda giderse .Yine de tanımak için zaman az .Çocuklarınız da varmış siz tanisacaksiniz onlar tanışacak, anlaştık anlaşamadık hepsi süre ister .Yani hemen anneden görüş alınacak konuma gelmemişsiniz.
Gençsiniz,sevmek görüşmek evlenmek hakkınız ama sanki yakından daha kolay taniyabileceginiz biri olsa daha mantıklı.
Ayrıca ben seni bırakmam da fazla iddialı. Daha yuz yuze bile gorusmemissiniz. Bence maceraya gerek yok .Hayirlisi

Ben de hiç evlenmemiş üstelik yaşı benden küçük biriyle 2. Evliliğimi yaptım. Evlilik kararını da 2 ay içinde aldık. Eşimin ailesi veto etti, ailemle tanışmaya veya istemeye gelmeyeceklerini iletmişlerdi üstelik. Ben adama bakarım dedim, eşim de “biz evleneceğiz, ister gelirler ister gelmezler dedi” ki onlara ait evde yaşıyordu, kiraya çıkmaya razı oldu… Sonra ailesi baktı çocukları vazgeçmiyor, geldiler görevlerini de yaptılar. Ailesiyle hiç bu konuları açmadım, konuşmadım ama benim avantajım ailesinin yurtdışında yaşıyor olması… Yine de prensipte bakacak olursak, evleneceğiniz adam önemli, sizi yarı yolda bırakmayacak, şerefli ve güvenilir biridir dilerim

Ben sordum şimdi
Sen bana annen ne düşünürse söyle demiştin ondan dedim dedi demin..
Adam olan ne olursa olsun yine demez. Üzüleceğinizi bilir kırılacağınızı bilir. Korkusuz, cesur şekilde sana yansıtmadan annesini dinlemiyosa umrunda olmadan devam edecek. Gelmis size “söyle demistin ondan dedim” diyor. Böyle birşey istemis olsanız bile bakın “Adam olan” diyorum.

Demez, söylemez.

Ne mutlu size. Umarim bir ömür boyu mutlu olun. Böyle örnekler duyunca umutlarımı yitirmiyorum..Dileğinize yürekten katılıyorum

Ben anneye hak verdim çocuklar konusunda. Sorun evlenip ayrılmanız değil. Çocuklu biri yine çocuklu biriyle evlenmeli.

Bu dediğinizi bende düşündüm ve ona belirticem. Üzüleceğimi düşünmedin mi dicem. Haklısınız

Ben anneye hak verdim çocuklar konusunda. Sorun evlenip ayrılmanız değil. Çocuklu biri yine çocuklu biriyle evlenmeli.
Haklısınız ama iki tarafında çocukları olup da anlaşamayanlar da gördüm çevremde bu neden kaynaklı peki sizce ?

Tipik
Turk
Anasi iste asil bu yasa kadar niye evlenmemis onu sorgulamak lazim.. hepsine bir kulp taktiysa anasi demekki.. ama senle kararli
Gibi geldi bana.. tabii merhametli mi ona bak.. merhametli erkekten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…