Spiralden daha adam akıllı bi yöntem bilmiyorum. Koruma oranı en yüksek ve 10 yıllık koruma sağlayan bi yöntem.Oha. Adam akıllı korunmak yerine masum bi bebeğin canına mı kıydın sen? Allahım sen aklıma mukayyet ol
Spiralle hamile kalan milyonlarca kadın var.Spiralden daha adam akıllı bi yöntem bilmiyorum. Koruma oranı en yüksek ve 10 yıllık koruma sağlayan bi yöntem.
Ben bilinmeyen bi hastalığı olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle olsa annesinin bana bunu söylemesi gerekirdi. Şu hastalığı var kullanmak zorunda diye.. tamamen alkolden tiksindirmek ve vazgeçirmek amaçlı komşu tavsiyesiyle şuursuzca kullanılmış bir ilaç.Tabi o kutunun içinde o ilaç varsa
Ben anlamadım, kaynananız oğlunun ölümü ve kendi ölümü arasında neden kaldı? Eşiniz çok mu alkol kullanıyor? Şiddet mi uygulamış kadına?Ben de aynı şeyi söyledim ama belki tiksinir bırakır diye yaptım diyor. Çok üstüne gidince de inanılmaz ama " ben öleceğime o ölsün de kurtulayım " dedi kendi oğlu için!
Eşim çok veya sık alkol kullanmıyor. Arada bir dozu kaçırdığında öfke kontrolünü kaybediyor insanlara değil ama eşyalara zarar veriyor. (Kapı kırmak, telefon kırmak, cam kırmak gibi) Annesi de ben bunları görüp üzüntüden öleceğime oğluma ilaç vereyim yan etkisiyle ölürse ölür mantığında.Ben anlamadım, kaynananız oğlunun ölümü ve kendi ölümü arasında neden kaldı? Eşiniz çok mu alkol kullanıyor? Şiddet mi uygulamış kadına?
İyi de bu düpedüz cinayet teşebbüsü. O evde kaldığınız sürece eşinizin can güvenliği yok. Bi dahaki sefere kaynananız size haber vermeyecek birşeylere ilaç attığında.Eşim çok veya sık alkol kullanmıyor. Arada bir dozu kaçırdığında öfke kontrolünü kaybediyor insanlara değil ama eşyalara zarar veriyor. (Kapı kırmak, telefon kırmak, cam kırmak gibi) Annesi de ben bunları görüp üzüntüden öleceğime oğluma ilaç vereyim yan etkisiyle ölürse ölür mantığında.
Koruma oranı en yüksek ve en güvenilir korunma yöntemi doğum kontrol hapı diye biliyorum. Doğum kontrol hapını düzenli alırsanız birşey olmuyor ama spiralin kayma ve sizin hissetmeme ihtimaliniz var.Spiralden daha adam akıllı bi yöntem bilmiyorum. Koruma oranı en yüksek ve 10 yıllık koruma sağlayan bi yöntem.
Böyle birşey yazılmış mı? Kimse annenin yaptığını onaylamadı ki.Konudan bağımsız;
Bazı yorumları şok olarak okudum. Demekki anne yapıyorsa vardır birşeyler ne demek. Kaç yavru öldürüldü, o zaman onu yapan aileleri suçlamaya hakkımız yok, anne yapıyorsa vardır bir bildiği.
Hâlâ soktayim okuduklarım karşısında
Korunma iğnelerini tek geçerim. Aylık , 3 aylık ya da 6 aylık vurulun ohhh misssKoruma oranı en yüksek ve en güvenilir korunma yöntemi doğum kontrol hapı diye biliyorum. Doğum kontrol hapını düzenli alırsanız birşey olmuyor ama spiralin kayma ve sizin hissetmeme ihtimaliniz var.
Demişler tabi ki , geçmişe göz atın.Böyle birşey yazılmış mı? Kimse annenin yaptığını onaylamadı ki.
Korunma iğneleri hakkında kötü şeyler okumuştum ben, çevremde de çok duyduğum için denemeye hiç cesaret edemedim. Doğum kontrol hapı favorimKorunma iğnelerini tek geçerim. Aylık , 3 aylık ya da 6 aylık vurulun ohhh misss
5 yıldır kullanıyorum. Çok şükür hiç sorun yaşamadım :))Korunma iğneleri hakkında kötü şeyler okumuştum ben, çevremde de çok duyduğum için denemeye hiç cesaret edemedim. Doğum kontrol hapı favorim
Bırakınca adet sapması, kesilmesi gibi problemler olmuyorsa denerim, aslında bana çok rahat bir yöntem gibi geldi. Ne prezervatifteki gibi ilişki bölünüyor ne de hapı içtim mi derdi var. Teşekkür ederim tavsiye için :)5 yıldır kullanıyorum. Çok şükür hiç sorun yaşamadım :))
Tavsiye ederim şiddetle
Terbiye ve saygı sınırlarını aşmayalım lütfenKanser oldum okurken fln diyosun ama bir sonraki bölümü de heyecanla bekliyosun. Farketmeden bağımlılık yaptı hayat hikayem sende. Napsan tedawi mi olsan acaba çok geç kalmadan?
O yüzden iki kere kürtaj olmuşsunuz. Çok iyi korunma cidden ahhaavhabshsbshsbSpiralden daha adam akıllı bi yöntem bilmiyorum. Koruma oranı en yüksek ve 10 yıllık koruma sağlayan bi yöntem.
Siz ciddi misiniz?3 aydır kocan ama o annenin kaç senelik evladı senin eşin. Bilemezsin bellide gerçekten sinir öfke problemi var eşinin. Belki de annesi eşinle konuşarak onu tedaviye yanastıramadıgı icin bu yolu seçmiştir belki gerçekten bıkmıştır çünkü. Bu doğru bı davranış demıyorum ama annenin son çaresi olabilir. Keşke eşine yumurtlamadan önce ılacı iyice arastırsaydın bir doktor ile görüşeydin eşinin hal ve hareketlerini inceleseydin. Umarım ilaç kesiminin zararını gormezsin
Asıl annesinin doktora sorması danışması gerekmiyor mu?3 aydır kocan ama o annenin kaç senelik evladı senin eşin. Bilemezsin bellide gerçekten sinir öfke problemi var eşinin. Belki de annesi eşinle konuşarak onu tedaviye yanastıramadıgı icin bu yolu seçmiştir belki gerçekten bıkmıştır çünkü. Bu doğru bı davranış demıyorum ama annenin son çaresi olabilir. Keşke eşine yumurtlamadan önce ılacı iyice arastırsaydın bir doktor ile görüşeydin eşinin hal ve hareketlerini inceleseydin. Umarım ilaç kesiminin zararını gormezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?