Annesi gizli gizli eşimin yemeklerine ilaç koyuyor.

Spiralden daha adam akıllı bi yöntem bilmiyorum. Koruma oranı en yüksek ve 10 yıllık koruma sağlayan bi yöntem.
Spiralle hamile kalan milyonlarca kadın var.
Ne olursa olsun bir anne bebeğine naisl kıyar aklım almıyor.
Belki beni kınarlar ama ben hiç bir şey için bebeğimi öldürmem, sorun ne olursa olsun.
Allahım sen koru

Tabi o kutunun içinde o ilaç varsa
Ben bilinmeyen bi hastalığı olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle olsa annesinin bana bunu söylemesi gerekirdi. Şu hastalığı var kullanmak zorunda diye.. tamamen alkolden tiksindirmek ve vazgeçirmek amaçlı komşu tavsiyesiyle şuursuzca kullanılmış bir ilaç.

Bu noktadan sonra ayri eve cikmaniz sart gibi. Esiniz guvenip yemek yemez. Bir de alkol problemine cozum sart ileride sizede zarar verebilir. Annesi de muhtemelen sizin uzerinize gelecektir bu da sizi cok zorlar

Ben de aynı şeyi söyledim ama belki tiksinir bırakır diye yaptım diyor. Çok üstüne gidince de inanılmaz ama " ben öleceğime o ölsün de kurtulayım " dedi kendi oğlu için!
Ben anlamadım, kaynananız oğlunun ölümü ve kendi ölümü arasında neden kaldı? Eşiniz çok mu alkol kullanıyor? Şiddet mi uygulamış kadına?

Ben anlamadım, kaynananız oğlunun ölümü ve kendi ölümü arasında neden kaldı? Eşiniz çok mu alkol kullanıyor? Şiddet mi uygulamış kadına?
Eşim çok veya sık alkol kullanmıyor. Arada bir dozu kaçırdığında öfke kontrolünü kaybediyor insanlara değil ama eşyalara zarar veriyor. (Kapı kırmak, telefon kırmak, cam kırmak gibi) Annesi de ben bunları görüp üzüntüden öleceğime oğluma ilaç vereyim yan etkisiyle ölürse ölür mantığında.

İyi de bu düpedüz cinayet teşebbüsü. O evde kaldığınız sürece eşinizin can güvenliği yok. Bi dahaki sefere kaynananız size haber vermeyecek birşeylere ilaç attığında.

Konudan bağımsız;
Bazı yorumları şok olarak okudum. Demekki anne yapıyorsa vardır birşeyler ne demek. Kaç yavru öldürüldü, o zaman onu yapan aileleri suçlamaya hakkımız yok, anne yapıyorsa vardır bir bildiği.
Hâlâ soktayim okuduklarım karşısında

Spiralden daha adam akıllı bi yöntem bilmiyorum. Koruma oranı en yüksek ve 10 yıllık koruma sağlayan bi yöntem.
Koruma oranı en yüksek ve en güvenilir korunma yöntemi doğum kontrol hapı diye biliyorum. Doğum kontrol hapını düzenli alırsanız birşey olmuyor ama spiralin kayma ve sizin hissetmeme ihtimaliniz var.

Böyle birşey yazılmış mı? Kimse annenin yaptığını onaylamadı ki.

Koruma oranı en yüksek ve en güvenilir korunma yöntemi doğum kontrol hapı diye biliyorum. Doğum kontrol hapını düzenli alırsanız birşey olmuyor ama spiralin kayma ve sizin hissetmeme ihtimaliniz var.
Korunma iğnelerini tek geçerim. Aylık , 3 aylık ya da 6 aylık vurulun ohhh misss

Korunma iğnelerini tek geçerim. Aylık , 3 aylık ya da 6 aylık vurulun ohhh misss
Korunma iğneleri hakkında kötü şeyler okumuştum ben, çevremde de çok duyduğum için denemeye hiç cesaret edemedim. Doğum kontrol hapı favorim

Korunma iğneleri hakkında kötü şeyler okumuştum ben, çevremde de çok duyduğum için denemeye hiç cesaret edemedim. Doğum kontrol hapı favorim
5 yıldır kullanıyorum. Çok şükür hiç sorun yaşamadım :))
Tavsiye ederim şiddetle

5 yıldır kullanıyorum. Çok şükür hiç sorun yaşamadım :))
Tavsiye ederim şiddetle
Bırakınca adet sapması, kesilmesi gibi problemler olmuyorsa denerim, aslında bana çok rahat bir yöntem gibi geldi. Ne prezervatifteki gibi ilişki bölünüyor ne de hapı içtim mi derdi var. Teşekkür ederim tavsiye için :)

3 aydır kocan ama o annenin kaç senelik evladı senin eşin. Bilemezsin bellide gerçekten sinir öfke problemi var eşinin. Belki de annesi eşinle konuşarak onu tedaviye yanastıramadıgı icin bu yolu seçmiştir belki gerçekten bıkmıştır çünkü. Bu doğru bı davranış demıyorum ama annenin son çaresi olabilir. Keşke eşine yumurtlamadan önce ılacı iyice arastırsaydın bir doktor ile görüşeydin eşinin hal ve hareketlerini inceleseydin. Umarım ilaç kesiminin zararını gormezsin

Siz ciddi misiniz?

Asıl annesinin doktora sorması danışması gerekmiyor mu?
Hani doktorun yazdığı bir ilaç olsa aksatsa amenna anne haklı diyecegim ama komşunun önerdiği ilacı gizli gizli vermek nedir yahu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…