Annesi gizli gizli eşimin yemeklerine ilaç koyuyor.

Yine başa dönüp aynı soruya getiriyorsunuz bu durumda. Neden evlenip böyle bir aileye girdiniz?

niye ödeyemesin

abisi evini geçindirmiyor muydu

siz giderseniz mutfak masrafı da düşer

çok basit anne ve abi kalacak bence şanslısınız abi gelmiş eve

hemen yarın taşının gidin

bir odalı ev dahi olur

lakin bence önce bir elinize çeki düzen vermeniz lazım

Evet 8 sene ve çözüm olmamıs, ara ara alkol içmeye devam ediyor çünkü annesinin düşündüğü gibi bir bağımlılık söz konusu değil. Ben alkolle ilgili değil genel anlamda psikolojik destek alması konusunda tesvik etmeye calısıyorum. Ama kendisi istemediği sürece de hangi yolu denersek deneyelim başarılı olamayacağımızı biliyorum. Kayınvalide ile iyi geçinebilmek için oğluna gard almam gerekir ki bu da ewliliğimin bitmesi demek. Dün kadının tartısma esnasındaki tawrından cok net anladım ki en ufak bi sorundan başkasını sorumlu tutup sıyrılmaya cok müsait bi tip. O yüzden ben annesiyle eşim arasında kaldığımda tarafım eşimden yana olur ki hayat arkadaslığı da bunu gerektirir diye düsünüyorum

Eşinizi ve alkol konusundaki davranışlarını pek bilmiyorsunuz sanki. Söyledikleriniz de tutmuyor. Annesine yardım ediyorsunuz dediniz, sonra maddi durumumuz toparlanana kadar oldu. Eşiniz de tutarsız. Alkol alması, beraber yaşamanız, birbirinizden gizli yemeklere ilaç koymalar, sinirli yapısı olup içinde şaşıranlardan olması. Gereksiz durumlar değil mi? Hayat kısa. Sizce eğer konunuz gerçekse böyle bir şey yaşamanın anlamı var mı? Bir de kürtaj meselesi...

Yine başa dönüp aynı soruya getiriyorsunuz bu durumda. Neden evlenip böyle bir aileye girdiniz?
Ben yeterince açık ve net ifade ediyorum kendimi ama siz anlamamakta diretiyorsunuz. İçine girmediğin sürece bilemiyorsun kimin ne olduğunu. Birlikte yaşamasak muhtemelen ben de hiçbir zaman bilmeyecektim bunları..

Ben de aynı şeyi söyledim ama belki tiksinir bırakır diye yaptım diyor. Çok üstüne gidince de inanılmaz ama " ben öleceğime o ölsün de kurtulayım " dedi kendi oğlu için!

3 aydır evlisiniz. Neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz.

Bir anne bunu yapıyorsa demek ki 8 senedir alkolik ve o evi cehenneme çeviriyor.

Kadının yaptığı doğru değil , hiç değil ancak eşiniz de tedavi olsun öyleyse.

İçip içip eve sarhoş gelen , kafasını kullanamayacak kadar kendini kaybeden , tedaviyi red eden kişiyle evli kalmakta ısrar edecekseniz , üstüne de çocuk olsacaksa ne diyelim.

Ayrıca ilaçlar birden kesilmez, çok daha yan etkileri oluşur.

Sırf para biriktirmek için de başkalarının hayatlarına ambargo koymaya hakkınız yok.

Hem o evde kalacaksınız , hem kimsenin yüzüne bakmayacak eşiniz , fazla şey istiyor.

3 aylık evlisiniz bu konuda ve kürtaj olmuşsunuz

ocak ayında da kürtaj olmuşsunuz

korunma konusunda eğitim alsanız

bana 32 yaşında Türkiye de yaşayan bir aile için çok ütopik geldiniz

mesela siz neden çalışmıyorsunuz

eğer çalışıyorsanız bu anlattığınız yaşam standardında iki ev gayet geçinir 3 çalışan ile

eşiniz de az içer parası yoksa

Korunduğum halde beklenmeyen bir durumdu.kocama güvenmemekten öte hem henüz 3 aylık evliyiz hem de belirttiğim gibi şartlar çocuk için hiç uygun değil şuanda..

Nasıl korunuyorsaniz değiştirin yönteminizi.

Çift koruma yapın. Siz ilaç kullanın, eşiniz korunsun.

3 ay içinde hamile kalıyorsanız demek ki korunma yonteminiz doğru değil.

Bir can gidiyor üstüne de kürtaj olan kadının bütün hormonlari değişiyor, bedeni zarar görüyor.

Yazık değil mi size ?

3 aydır evlisin, eve sarhoş gelmekte neyin nesi, karini evde abin ve annesiyle bırak sen içmeye git. Ne güzel hayat.

Kendi evinizi tutamayacaksanız evlenmeyin, alkol bağımlılığı olan biriyle evlenmeyin. Korunma yöntemlerini bilmeden evlenmeyin. Sonucu bu oluyor
işte.

Eklentiler

• Screenshot_20201023_104519_com.android.gallery3d.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 66
Özür dilerim konuyla alakasız ama nickine bayıldım defalarca seyreden biriyim hiç bikmam adını görünce yine izleyesim geldi bak

Konu annesiydi ama siz baya baya cinsel hayatımızı merak ettiniz. Ewet ocak ayında kürtaj oldum we çok merak ediyorsanız söyleyeyim kürtaj esnasında spiral taktırdım ve spirale rağmen hamile kaldım. Ben şuan iş arama sürecindeyim ama çalışsam bile yine de kazandığımızla kendimizi geçindiririz ömür boyu 2 ew kirası ödersek hiçbir zaman hiçbir şeye sahip olamayız heleki günümüz hayat pahalılığında..

Ay ne kadar da minnoş bir çift. Kötü kaynana ; masum, yemeğine ilaç katılan bir eş ve onu annesinin gazabından koruyan minnoş gelin.

Kaynananın yaptığı cahillik o ayrı mevzu. Ancak siz de pek safsınız yahu. Tüm bağımlılar başkalarını suçlar. Annesi kötüdür o iyi. Annesi geçimsizdir o masum. Hep onu alkole iten kötü bir geçmiş vardır. Annesi öyle yapmasa kendisi içki İçmez elbet, yersen.

Size karşı saldırgan değil çünkü henüz siz onun karşısında durmuyorsunuz. Bağımlı kendisine destek olana neden saldırsın? Siz ayrı eve çıkın. Faturalara vermesi gereken parayı alkole versin. O zaman da böyle minnoş olacak mısınız bakalım. O zaman da eşiniz size karşı böyle sakin kalacak mı bakalım.

Siz ayrı eve geçince geçinirsiniz ama kayınvalide geçinemez diye çıkmıyorsunuz öyle mi ahajajs. Ay ben gülerim buna. Eşiniz sadece kira veriyor başka da sorumluluğu yok. Ona karışan eden de yok. Eşi de annesinin yanında oh mis. Hadi ayrı eve çıktınız, içki fiyatlarından haberiniz var mı sizin? Sizce yemeğine ilaç katan annesi, ayda yılda bir içtiği için mi o cahilce yönteme başvurmuş? Hiç mi kafanız çalışmıyor sizin? Bir anne bu kadar Çaresiz kaldıysa kim bilir neler yaşadı geçmişte? Size anlatmaz çünkü bağımlı arkadaş muhtemelen "yuvamı yıkarsın" falan demiştir ona.

Çok değil birkaç ay sonra gelin bir daha yazın buraya. Zerre kadar muhakeme yeteneğiniz varsa da, girin bir işe birikim yapın gizlice.

Nasıl yani kurtajda spiral taktırdıniz ve şimdi tekrar mi hamilesiniz anlamadım ben

Doktor kontrolü olmadan ilaç vermek hele hele sekiz sene bunu kullandırmak cok yanlış. Ne biçim anneler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…