- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
Bana karşı hiç yapmadı. Ama ailesine karşı yaptı. Üstelik alkollü değilken de onlara karşı saldırgan. Geçmişten gelen bir öfkesi var.Hiç saldırganlaştı mı peki?
Yine başa dönüp aynı soruya getiriyorsunuz bu durumda. Neden evlenip böyle bir aileye girdiniz?Aynı yerden bakmadığımız çok belli evet ama yanlış ve çirkin değil bir çocuk dünyaya getiriyorsun mevcut koşullarımızda sağlıklı bir ruhsal gelişimi bile olamaz. Dolayısıyla o ewde doğacak bir çocuğa daha ancak ve ancak yazık olur diğerleri gibi...
Yani tedavi ihtiyacı var. Size karşı da zamanla saldırganlaşır belki. Çözebilirsiniz umarım.Bana karşı hiç yapmadı. Ama ailesine karşı yaptı. Üstelik alkollü değilken de onlara karşı saldırgan. Geçmişten gelen bir öfkesi var.
Durum şöyle ki; babası annesini terketmiş. Eiiö ve annesi birlikte yaşıyordu. Daha sonra abisi boşandı ve eve döndü. Eşim kirayı ödüyor, abisi de fatura ve mutfak masraflarını karşılıyor. Ayrı eve çıksak biz geçiniriz ama onlar kiralarını ödeyemez o yüzden eşim bugüne kadar "ben annemi bırakamam" yaklaşımı sergiliyordu.
Evet 8 sene ve çözüm olmamıs, ara ara alkol içmeye devam ediyor çünkü annesinin düşündüğü gibi bir bağımlılık söz konusu değil. Ben alkolle ilgili değil genel anlamda psikolojik destek alması konusunda tesvik etmeye calısıyorum. Ama kendisi istemediği sürece de hangi yolu denersek deneyelim başarılı olamayacağımızı biliyorum. Kayınvalide ile iyi geçinebilmek için oğluna gard almam gerekir ki bu da ewliliğimin bitmesi demek. Dün kadının tartısma esnasındaki tawrından cok net anladım ki en ufak bi sorundan başkasını sorumlu tutup sıyrılmaya cok müsait bi tip. O yüzden ben annesiyle eşim arasında kaldığımda tarafım eşimden yana olur ki hayat arkadaslığı da bunu gerektirir diye düsünüyorumEşinize hiç kusur bulmamanız ne garip.Adamın ilaçla tedavi edilmeyi gerektirecek şekilde bağımlılığı var demek ki, üstelik 8 sene! Eşinizi tedaviye ikna edeceğiniz yerde kayınvalideye laf söylüyorsunuz. Benim komşumun oğlu da alkolik, içip geldiğinde biz kendi evlerimizde saklanıyoruz adeta, mahalleyi birbirine katıyor. Şimdi ben onun annesine şu ilacı kullan iyi gelecek desem o kadıncağız da kullanır. Olaya lütfen o açıdan bakın.
Daha çok yeni evlisiniz belli ki henüz batmamış size bu durum.
Ayrıca iki erkek kardeş bir evi zor geçindiriyor, siz hep birlikte yaşamaya devam edeceksiniz muhtemelen. O yüzden kayınvalideyle iyi geçinmeye bakın.
Ben yeterince açık ve net ifade ediyorum kendimi ama siz anlamamakta diretiyorsunuz. İçine girmediğin sürece bilemiyorsun kimin ne olduğunu. Birlikte yaşamasak muhtemelen ben de hiçbir zaman bilmeyecektim bunları..Yine başa dönüp aynı soruya getiriyorsunuz bu durumda. Neden evlenip böyle bir aileye girdiniz?
Ben de aynı şeyi söyledim ama belki tiksinir bırakır diye yaptım diyor. Çok üstüne gidince de inanılmaz ama " ben öleceğime o ölsün de kurtulayım " dedi kendi oğlu için!
Korunduğum halde beklenmeyen bir durumdu.kocama güvenmemekten öte hem henüz 3 aylık evliyiz hem de belirttiğim gibi şartlar çocuk için hiç uygun değil şuanda..
Özür dilerim konuyla alakasız ama nickine bayıldım defalarca seyreden biriyim hiç bikmam adını görünce yine izleyesim geldi bakBu konuya yorumum yaramıyorsa içmeyin işte, sağa sola salça oluyorsan, ota boka saldırıyorsan içme. Keyif verici adı üstünde cehennemi yaşatıyorsan içme. G*tünle içiyorsan içme. Kederliysen derdini yaşa, keyifliysen eğlen. Onun dışında içme. Ağzınla içemiyorsan içme.
Konu annesiydi ama siz baya baya cinsel hayatımızı merak ettiniz. Ewet ocak ayında kürtaj oldum we çok merak ediyorsanız söyleyeyim kürtaj esnasında spiral taktırdım ve spirale rağmen hamile kaldım. Ben şuan iş arama sürecindeyim ama çalışsam bile yine de kazandığımızla kendimizi geçindiririz ömür boyu 2 ew kirası ödersek hiçbir zaman hiçbir şeye sahip olamayız heleki günümüz hayat pahalılığında..3 aylık evlisiniz bu konuda ve kürtaj olmuşsunuz
ocak ayında da kürtaj olmuşsunuz
korunma konusunda eğitim alsanız
bana 32 yaşında Türkiye de yaşayan bir aile için çok ütopik geldiniz
mesela siz neden çalışmıyorsunuz
eğer çalışıyorsanız bu anlattığınız yaşam standardında iki ev gayet geçinir 3 çalışan ile
eşiniz de az içer parası yoksa
Nasıl yani kurtajda spiral taktırdıniz ve şimdi tekrar mi hamilesiniz anlamadım benKonu annesiydi ama siz baya baya cinsel hayatımızı merak ettiniz. Ewet ocak ayında kürtaj oldum we çok merak ediyorsanız söyleyeyim kürtaj esnasında spiral taktırdım ve spirale rağmen hamile kaldım. Ben şuan iş arama sürecindeyim ama çalışsam bile yine de kazandığımızla kendimizi geçindiririz ömür boyu 2 ew kirası ödersek hiçbir zaman hiçbir şeye sahip olamayız heleki günümüz hayat pahalılığında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?