Annesi gizli gizli eşimin yemeklerine ilaç koyuyor.

2 defa kürtaj olmuş. Önce şartlar uygun değildi dedi, sonra sağlıksızdı dedi. Hangisi doğru acaba?
İlkini katmak istemedim çünkü anladığım kadarıyla evli değildi konu sahibi. Şarlar uygun değil olarak onu kabul edersek, ikinci sağlıksız dedi. Yani her ikiside doğru

Ben ewliliğimden emin olmadığıma dair bir cümle kullanmadım. İçinde bulunduğum şartlar uygun değil dedim. İki cümle arasındaki farkı algılayabilcek kapasitenizin olmaması ne acı..

Kayınvalidenin gizli gizli ilaç vermesi doğru değil ama benim de yakın bir akrabam eşinin agresifliginden o kadar bıkmıştı ki boşanamadığı için çareyi yemeklerine sakinleştirici katmakta bulmuştu.Kayınvalide çaresiz bir kadın bana kalırsa. Onun yanında olup eşinizi tedaviye ikna edeceğiniz yerde eşinizle bir olup kayınvalidenin üzerine gidiyorsunuz. Her lafı hak ediyor diyorsunuz, eşinizle 3 aydir yaşamanıza rağmen. Kadın kim bilir 8 senede neler çekti? Hiçbir anne çocuğunun ölmesini istemez kim bilir nasıl bıktı ki ölse de kurtulsam diyor artık. Bunları sorgulayacağınız yerde, orta yolu bulacağınız yerde küçük çocuk gibi annesini eşinize şikayet ediyor, aralarını bozuyorsunuz. Yazık.

güzelim bak kimse seni tanımıyor,kimse de sana düşman değil.herkes tecrübeleri ile yazıyor.niye sinirleniyorsun?ve çoğu doğru söylüyor,annesine yapan sana hayli hayli yapar.hiçbir anne o kadar çekmese yavrusuna beddua etmez,ilaçta içirmez.bağımlı insanla yaşamak o kadar zor ki,inşallah sen bunu tecrübe etmezsin.kaynanana kızmak yerine eşini kurtarmaya bak.çünkü ayrı eve çıkınca onun gerçek yüzünü göreceksin malesef

Ben ewliliğimden emin olmadığıma dair bir cümle kullanmadım. İçinde bulunduğum şartlar uygun değil dedim. İki cümle arasındaki farkı algılayabilcek kapasitenizin olmaması ne acı..
Korunduğum halde beklenmeyen bir durumdu.kocama güvenmemekten öte hem henüz 3 aylık evliyiz hem de belirttiğim gibi şartlar çocuk için hiç uygun değil şuanda..
şartlar çocuk için uygun değilse o evlilikten emin değilsindir. Net.
laf sokmaya çabalamak yerine yazman gereken ayrıntıları yaz ki linç yeme bence.
Ayrıca eminde olma bi zahmet o evlilikten.

Maddi durumumuz toparlanana kadar yuzyuze bakmak zorundayiz yazdiniz konunuzda, ayrica siz gidince kirayi odeyemecek olsalar "evden gidin" diyemezdi kv.
Simdi ayri eve ciksak geciniriz oldu.

İlac aldigi halde alkol alip evde tartismaya giren biri kim bilir onceden ne kadar içip neler yapiyordu ki kadin canindan bezmiş.
Habersiz ilaç vermek doğru mu ASLA değil, eşinize soylemeniz iyi olmuş. Ayri eve cikin esinizle kendiniz ugrasin.

32 yasindasiniz. Esiniz de o civarlarda olmali. 32 yasina gelmiş iki insan kendini evini tutamiyorsa niye evleniyor? Kaynimin kaynanamin oldugu evde kocamla nasil birlikte olurum? Nasil banyo yaparim, agda yaparım? Siz niye kabul ediyorsunuz boyle bir evliliği? Kaynana bu evden gidin diyecek kadar umursamaz. Sığıntı gibi yasamayi kendinize nasil yakistirip evlendiniz? Maddi durumunuz kötü ve kocaniz eve sarhos geliyor. Inanilmaz bir evlilik. Işiniz gücünüz varsa ya da arkanizda duracak bir aileniz, bitirin bu evliliği. Egitiminiz yoksa okumaya baslayin. Bir sekilde kendinizi kurtarin.

Ev sizin evinizse kaynana bu evden gidin diyemez. Onun duzenine gidip oturmussunuz. Masraflari karsiliyor olmaniz sizi ev sahibi yapmaz.

Seninde buradaki insanları saf görmen ve yazdığın yalanı unutman ne acı

Bu da hanimefendinin eski konusu. Yani neresinden tutulsa elde kalan bir evlilik.

Antabus alkol tedavisinde kullanılan ve alkol aldıktan sonra değil almadan önce içilmesi gereken, alkolle alındığında ölüme yol açan bir ilaç. Eşinizin alkol sorunu varsa doktorla görüşmeli ve Selincro gibi ölümle sonuçlanmayacak ilaçlar hakkında bilgi almalısınız. Eşinizin annesine diyecek söz bulamadım, bilgimi paylaşmak istedim. Geçmiş olsun.

basitçe şunu yazayım önce kendi hayatınıza sahip olun yani bağımsız yaşayın da sonra mal mülk sahibi olma aşamasına geçin

yine diyorum abi ve anne birlikte geçinebilir

siz de karı koca eşinizin maaşı ile geçinirsiniz

peki kv 2,5 yılda 3 kere dağıtan oğlu için ondan bundan duyup neden ilaç almış

demek ki 8 yıl önce böyle değilmiş kadın kendince yanlış da olsa bir çözüm aramış

ya da bu 2,5 yıl önce annesi ilaç verdiği için sadece 3 kere olay çıkarmış

bir sorun ilaçtan önce kv ne çareler denemiş

kaç hacı hoca gezmiştir kaç kere oğluma bir şeyler mi yaptı demiştir

abiye sorun kv ye sormuyorsanız o anlatsın biraz geçmişi

32 yaşında iseniz siz eşiniz de en az o kadar desen yıllardır o evde neler yaşanmış sorun anlatsınlar

Küçük çocuk gibi şikayet etmedim ben defalarca annesine oğluyla konusması gerektiğini söyledim o inatla bana yüklendi. Ben de en sonunda yüzyüze getirdim ve kadının oğlu karşısında sus pus olduğunu gördüm. Bana karşı aslandı, oğlunun karşısında biranda mağdur oldu buna sinirlendim. Ben 3 aydır orta yolu bulmaya calısmaktan arada kalmaktan yoruldum. Annesinin gelip benimle konusup beni oğlunun üstüne salma çabası, ben buna alet olsam, sadece ewliliğimi zedeler. Hiç bir sorunu da çözmez..

Bunun çözümü evlenmemekti iste evlenmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…