- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
Birlikte yaşamak ölüm gibi birşey , şuanda katlandiginiz çoğu şeye birkaç sene sonra katlanamayacaksiniz. Tavsiyem ayrı eve çıkmadan çocuk yapmayın
K KurkmantoluSBunun farkındayım zaten o sebeple 1 hafta önce kürtaj oldum
İlkini katmak istemedim çünkü anladığım kadarıyla evli değildi konu sahibi. Şarlar uygun değil olarak onu kabul edersek, ikinci sağlıksız dedi. Yani her ikiside doğru2 defa kürtaj olmuş. Önce şartlar uygun değildi dedi, sonra sağlıksızdı dedi. Hangisi doğru acaba?
Ben ewliliğimden emin olmadığıma dair bir cümle kullanmadım. İçinde bulunduğum şartlar uygun değil dedim. İki cümle arasındaki farkı algılayabilcek kapasitenizin olmaması ne acı..Ne alaka. Ecine cicine kadar yazmışın da onu mu yazamıyon. Oturmamış evliliğe bebek yapmayın diyene evet o yüzden kürtaj oldum geçen ay diyen kişiye mi aaa sağlıksız gebelik miydi vah tüh mü diyecez.
ayrıca sağlıksız olduğu için değil, evliliğinizden emin olmadığınız için kürtaj olduğunuzu yazdınız yargı margı diyip haklı çıkmaya çalışmayın!
Ben ewliliğimden emin olmadığıma dair bir cümle kullanmadım. İçinde bulunduğum şartlar uygun değil dedim. İki cümle arasındaki farkı algılayabilcek kapasitenizin olmaması ne acı..
şartlar çocuk için uygun değilse o evlilikten emin değilsindir. Net.Korunduğum halde beklenmeyen bir durumdu.kocama güvenmemekten öte hem henüz 3 aylık evliyiz hem de belirttiğim gibi şartlar çocuk için hiç uygun değil şuanda..
Durum şöyle ki; babası annesini terketmiş. Eiiö ve annesi birlikte yaşıyordu. Daha sonra abisi boşandı ve eve döndü. Eşim kirayı ödüyor, abisi de fatura ve mutfak masraflarını karşılıyor. Ayrı eve çıksak biz geçiniriz ama onlar kiralarını ödeyemez o yüzden eşim bugüne kadar "ben annemi bırakamam" yaklaşımı sergiliyordu.
Ev sizin evinizse kaynana bu evden gidin diyemez. Onun duzenine gidip oturmussunuz. Masraflari karsiliyor olmaniz sizi ev sahibi yapmaz.Durum şöyle ki; babası annesini terketmiş. Eiiö ve annesi birlikte yaşıyordu. Daha sonra abisi boşandı ve eve döndü. Eşim kirayı ödüyor, abisi de fatura ve mutfak masraflarını karşılıyor. Ayrı eve çıksak biz geçiniriz ama onlar kiralarını ödeyemez o yüzden eşim bugüne kadar "ben annemi bırakamam" yaklaşımı sergiliyordu.
Seninde buradaki insanları saf görmen ve yazdığın yalanı unutman ne acıBen ewliliğimden emin olmadığıma dair bir cümle kullanmadım. İçinde bulunduğum şartlar uygun değil dedim. İki cümle arasındaki farkı algılayabilcek kapasitenizin olmaması ne acı..
Bu da hanimefendinin eski konusu. Yani neresinden tutulsa elde kalan bir evlilik.Merhaba,
yaklasık 2 aylık evliyim ve hayatımdaki insanla 2bucuk senedir birlikteyiz. İlişkimizin ilk baslarında eski kız arkadası barısmak için bitakım girisimlerde bulundu araya aktabalarını bile sokmustu ben de seviyosan istiyosan git barıs bile demistim ama esim istememisti. Daha sonra kız beni bildiği halde yine iletişime geçmeye calıstı ve zaman zaman esim konusuyordu ben bunu yakaladığımda tartısıyorduk ama kızın ısrarcı olduğunu söylüyordu. Dün esimin instagram geçmişinde kızın profilini stalkladığını gördüm. Esimin telini karıstırdığımdan haberi yok ben de gördüğüm şeyi bu yüzden söyleyemedim ama aklıma takıldı ve canım sıkıldı. Neden hala onu merak ediyor olabilir? ben bu durumda ne yapabilirim
Konu annesiydi ama siz baya baya cinsel hayatımızı merak ettiniz. Ewet ocak ayında kürtaj oldum we çok merak ediyorsanız söyleyeyim kürtaj esnasında spiral taktırdım ve spirale rağmen hamile kaldım. Ben şuan iş arama sürecindeyim ama çalışsam bile yine de kazandığımızla kendimizi geçindiririz ömür boyu 2 ew kirası ödersek hiçbir zaman hiçbir şeye sahip olamayız heleki günümüz hayat pahalılığında..
Yeterince tanımadan evlenmişsinizBen yeterince açık ve net ifade ediyorum kendimi ama siz anlamamakta diretiyorsunuz. İçine girmediğin sürece bilemiyorsun kimin ne olduğunu. Birlikte yaşamasak muhtemelen ben de hiçbir zaman bilmeyecektim bunları..
Evet hamileydim 6 haftalık bi gebelikti ama bebek normal gelişmiyordu alındıNasıl yani kurtajda spiral taktırdıniz ve şimdi tekrar mi hamilesiniz anlamadım ben
Bu da hanimefendinin eski konusu. Yani neresinden tutulsa elde kalan bir evlilik.
Ben de eşimin kendini kaybedecek kadar alkol alıp etrafına zarar wermesine karşıyım tabiki ama bunun çözümü yemeğe gizlice ilaç koyup aradaki güwen duygusunu zedelemek değil ki. Bağımlı denilebilir mi bilemiyorum çünkü sık içmiyor ve her içtiğinde de kendini kaybetmiyor. Ben 2bucuk senedir tanıyorum bu şahit olduğum 3. olayı. Ben genel anlamda psikolojik sorunu olduğunu düşünerek psikolojik destek almasını istiyorum sadece ama şuan için o bunu kabul etmiyor. Benim kayınvalideye kızma sebebim oğluyla hesabını bnm üzerimden görmeye çalışması. Bana konusup konusup git ona söyle demesi. En sonunda arada kalmaktan bıkıp yüzleşsinler diye gittim söyledim eşime annesinin bana söylediklerini ve annesi benim yanımda dut yrmiş bülbül oldu utanmasa inkar edecekti ben söylemedim ben yapmadım diye
Küçük çocuk gibi şikayet etmedim ben defalarca annesine oğluyla konusması gerektiğini söyledim o inatla bana yüklendi. Ben de en sonunda yüzyüze getirdim ve kadının oğlu karşısında sus pus olduğunu gördüm. Bana karşı aslandı, oğlunun karşısında biranda mağdur oldu buna sinirlendim. Ben 3 aydır orta yolu bulmaya calısmaktan arada kalmaktan yoruldum. Annesinin gelip benimle konusup beni oğlunun üstüne salma çabası, ben buna alet olsam, sadece ewliliğimi zedeler. Hiç bir sorunu da çözmez..Kayınvalidenin gizli gizli ilaç vermesi doğru değil ama benim de yakın bir akrabam eşinin agresifliginden o kadar bıkmıştı ki boşanamadığı için çareyi yemeklerine sakinleştirici katmakta bulmuştu.Kayınvalide çaresiz bir kadın bana kalırsa. Onun yanında olup eşinizi tedaviye ikna edeceğiniz yerde eşinizle bir olup kayınvalidenin üzerine gidiyorsunuz. Her lafı hak ediyor diyorsunuz, eşinizle 3 aydir yaşamanıza rağmen. Kadın kim bilir 8 senede neler çekti? Hiçbir anne çocuğunun ölmesini istemez kim bilir nasıl bıktı ki ölse de kurtulsam diyor artık. Bunları sorgulayacağınız yerde, orta yolu bulacağınız yerde küçük çocuk gibi annesini eşinize şikayet ediyor, aralarını bozuyorsunuz. Yazık.
Bunun çözümü evlenmemekti iste evlenmemekBen de eşimin kendini kaybedecek kadar alkol alıp etrafına zarar wermesine karşıyım tabiki ama bunun çözümü yemeğe gizlice ilaç koyup aradaki güwen duygusunu zedelemek değil ki. Bağımlı denilebilir mi bilemiyorum çünkü sık içmiyor ve her içtiğinde de kendini kaybetmiyor. Ben 2bucuk senedir tanıyorum bu şahit olduğum 3. olayı. Ben genel anlamda psikolojik sorunu olduğunu düşünerek psikolojik destek almasını istiyorum sadece ama şuan için o bunu kabul etmiyor. Benim kayınvalideye kızma sebebim oğluyla hesabını bnm üzerimden görmeye çalışması. Bana konusup konusup git ona söyle demesi. En sonunda arada kalmaktan bıkıp yüzleşsinler diye gittim söyledim eşime annesinin bana söylediklerini ve annesi benim yanımda dut yrmiş bülbül oldu utanmasa inkar edecekti ben söylemedim ben yapmadım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?