- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Uyku kaçıyor orda haklısın, bu sebeple sabah saatlerine bırakmak da bir seçenekEvet anlayamıyordum. Çevremde dini hassasiyeti olan insan yok. Ona göre bir ortamda büyüdüm yaşadım.
Hiç gece yarısı yıkanan duymadım ben. Annemler de öyle gece yarısı yıkanmazlardı. Ben her sevişmeden sonra gecenin 12si 1inde yıkanan görmedim de duymadım da. Burada okuyorum sadece mantıklı gelmiyordu. Gece yatmadan önce sevişceksin, kalkcaksın duş alcaksın, banyo ovacaksın, saçlarını kurutacaksın derken insanın uykusu kaçar yani.
Keşkem sizin sülaleye gelin geleydimAy değişik. Benim teyzem de dul, iki oğlu var. Birini evlendirdi. Öbürü de evlenirse tek yaşar o. Kendi istemez ilk başta oğullarının evine gitmek. Bana çok tuhaf geliyor, bizde yok böyle evlada yapışık ana modeli.
Seninkinin problemi farklıydı kız.Keşkem sizin sülaleye gelin geleydim
Aa aaa aşk olsun nasıl önceki konularımı okumamış olursun tüü kaka gelindim benSeninkinin problemi farklıydı kız.
Konuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Benim merak ettiğim apar topar duşa girenler, o gün sadece bir kez mi sevişiyorPis pis dolaşalım, yıkanmak iğrenç falan mı dedim bi yerde. Benim için sevişmekten sonra koşa koşa banyoya gidecek bir durum yok. Kendimi pis hissettiğimde tabiki yıkanıyorum. Ama bu ne zaman pis hissettiğimle alakalı. Sabahı bekleyebilirim. Yada öğleden sonraya sarkıtırım. Hemen sonrasında arkamdan kovalanıyormuşçasına banyoya girme aciliyeti hissetmiyorum. Bunun bu kadar şaşırılacak birşey olmasına bende şaşırıyorum. Ne güzel hepimiz birbirimize şaşırıyoruz.
Mezhebe göre değil o müslümanlar namaz vakti geçmiycek şekilde yıkanıp gusleder. Amaç namaz vakti geçirmemektir, eğer geçirilirse namazı kaçırdığı için günahkar olur vücudu kirli diye değil.Siz almıyor olabilirsiniz.. Ama bizim mehsebimize göre ilişkiden sonra duş alınır. Amacıda vucudu temizlemek. Uygulamadıgınız şeyi anlamamanız normal.
Ben direk uykuya dalıyorum valla hiç duşa girmek aklıma bile gelmiyorAbdest kısmı tabi kişisel bir durum ama ilişkiden sonra ki o koku, içinde bulunduğun durum beni etkiliyor.
O yüzden bir an önce duşa girmek istiyorum
Çoğu üye o kadar tektip olmaya alışmışki bu konu boyunca şaşırmaktan bir haller oldu hepsine. Farklı sosyo kültürel yapılarımız olabilir, farklı ekonomik durum, farklı eğitim düzeyi hepsi kabul ama farklı inançtan olamaz kimse. Hemen inancımız gereği diye başlıyorlar, aynı şeye inanmayacağımız ya da inanma biçimlerimizin farklı olabileceğini akıllarından geçirmeye tenezzül bile etmiyorlar.Benim merak ettiğim apar topar duşa girenler, o gün sadece bir kez mi sevişiyorBenim de aklıma bu geliyordu burada gördükçe. Yeri geliyor birkaç saat arayla 2-3 kez olduğu oluyor. Her birinden sonra duşa girilse duştan çıkılmaz o gün Akıntı sorunum yüzünden her ilişkiden sonra vücudumu yıkamaya özen gösteriyorum ben de, tamamen kurulamak zor olduğu için. Ama yorgun düşüp duşu ertesi güne bıraktığım da çok oluyor. Biz her sevişme öncesi mümkün mertebe duş almaya çalışan bir çiftiz daha çok, sonrasına pek de dikkat etmiyoruz.
Daha hiç yapadık, sabah mı yapalım akşam mı diye düşünmekten yapamıyorumrahat olun nikahlı kocanız bende utanırım ama yapacak bir şey yok alışılır bu duruma bence yaptıkça normal gelir
Dinimizin emrettiği gusül abdesti olduğu için banyo yapılması gerektiğinden dolayı yapilirKonuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Terbiyesizlik üslubunızdan belli oluyor. Gün içerisinde ne kadar yıkanırsanız yıkanın ilişkiden sonraki vücut sıvıları ile yaşayabiliyorsanız pissiniz demektir mesajlardaki yorumlara göre değiştirdiğiniz ağız da cabası. Biz çoğu zaman almayız kısmını bayağı elemişsiniz sonraSizin için de terbiyesizliğin önemi yok demek ki...
Milyon kere yazdım, zaten gün için mutlaka yıkanan bir insanın gecenin bir yarısı yıkanması bana mantıklı gelmiyor. Abdest hassasiyeti olan için evet önemli olabilir. Saygı duyarım. Ama ben vücuttaki terden meniden tiksenmem. Gayet temiz vücut sıvıları, dışkı gibi bakteri barındırmıyor. Dolayısıyla kimseye temizlik konusunda yargılamak düşmez. Haftada bir sevişip yıkanan bir insan değilim, her gün mutlaka duş alıyoruz. Kusura bakmayın ama günlük duş almayan milyon insan dururken bana pis demek de terbiyesizlik.
Ben direk uykuya dalıyorum valla hiç duşa girmek aklıma bile gelmiyor
Nerede değiştirmişim pardon?Terbiyesizlik üslubunızdan belli oluyor. Gün içerisinde ne kadar yıkanırsanız yıkanın ilişkiden sonraki vücut sıvıları ile yaşayabiliyorsanız pissiniz demektir mesajlardaki yorumlara göre değiştirdiğiniz ağız da cabası. Biz çoğu zaman almayız kısmını bayağı elemişsiniz sonra
Sizde agac kavuğundan çıkmadınız sonucta . Annemde kayinvalidemde yılla birer ay bende kalirlar.biz her sabah duş alırız eşimle öyle işe gideriz . Ozaman annemle kayinvalidem hergece iliskiye girdigimizi düsünmesi lazim
Bende de ayni sorun var. Hamileyim ve ablam geldi bana yardım için.yemek yapamiyorum çünkü mide bulantım çok.ablam bekar.en büyük sorun onun kaldığı oda hemen bitişik.hadi sessiz yaptık tamam gece gece kapıyı aç banyo yap kesin anlar .biz de sabrediyoruz ne yapalımMerhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Önceden çocuğunuz uyuyunca yapardık ama şimdi yapamıyoruz.
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım
Terbiyesizlik üslubunızdan belli oluyor. Gün içerisinde ne kadar yıkanırsanız yıkanın ilişkiden sonraki vücut sıvıları ile yaşayabiliyorsanız pissiniz demektir mesajlardaki yorumlara göre değiştirdiğiniz ağız da cabası. Biz çoğu zaman almayız kısmını bayağı elemişsiniz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?