Annesiyle birlikte yaşayan evliler

Uyku kaçıyor orda haklısın, bu sebeple sabah saatlerine bırakmak da bir seçenek

Keşkem sizin sülaleye gelin geleydim

Benim merak ettiğim apar topar duşa girenler, o gün sadece bir kez mi sevişiyor Benim de aklıma bu geliyordu burada gördükçe. Yeri geliyor birkaç saat arayla 2-3 kez olduğu oluyor. Her birinden sonra duşa girilse duştan çıkılmaz o gün Akıntı sorunum yüzünden her ilişkiden sonra vücudumu yıkamaya özen gösteriyorum ben de, tamamen kurulamak zor olduğu için. Ama yorgun düşüp duşu ertesi güne bıraktığım da çok oluyor. Biz her sevişme öncesi mümkün mertebe duş almaya çalışan bir çiftiz daha çok, sonrasına pek de dikkat etmiyoruz.

Aklıma yazınki durum geldi dedem vefat ettiği için annemdeki ziyaretim 2 hafta kadar daha uzamıştı, eşimle 3 haftadır uzağız zaten. O haftasonu gelicekti, annem sen çocuklarla yatakta yat, x'e salona yatak açayım dedi böyle baktım anneme. Anne adam özledi bizi bırak da nerde nasıl yatcağımıza biz karar verelim dedim tamam kızım rahat yatın sıkışmayın diye söyledim dedi. Sen bu kadar ince düşünme demiştim bende

yani aynı evde yaşıyorsunuz, su sesi gidiyorsa diye sittin sene ilişkiye girmiycek misiniz? Eşinizi de düşünün bence adam her an pişmanlığını dile dökebilir.

Siz almıyor olabilirsiniz.. Ama bizim mehsebimize göre ilişkiden sonra duş alınır. Amacıda vucudu temizlemek. Uygulamadıgınız şeyi anlamamanız normal.
Mezhebe göre değil o müslümanlar namaz vakti geçmiycek şekilde yıkanıp gusleder. Amaç namaz vakti geçirmemektir, eğer geçirilirse namazı kaçırdığı için günahkar olur vücudu kirli diye değil.

Burası da büyük bir forum her dinden insan var haliyle herkes aynı hassasiyeti göstermek zorunda değil.

Çoğu üye o kadar tektip olmaya alışmışki bu konu boyunca şaşırmaktan bir haller oldu hepsine. Farklı sosyo kültürel yapılarımız olabilir, farklı ekonomik durum, farklı eğitim düzeyi hepsi kabul ama farklı inançtan olamaz kimse. Hemen inancımız gereği diye başlıyorlar, aynı şeye inanmayacağımız ya da inanma biçimlerimizin farklı olabileceğini akıllarından geçirmeye tenezzül bile etmiyorlar.
Temiz temiz sevişmek istiyorum, rahatlayıncada yatakta hımbıl bi şekilde takılmak istiyorum diyemiyoruz, çünkü yapamayız. Neden? tek bir doğru var ve bu o değil.

Terbiyesizlik üslubunızdan belli oluyor. Gün içerisinde ne kadar yıkanırsanız yıkanın ilişkiden sonraki vücut sıvıları ile yaşayabiliyorsanız pissiniz demektir mesajlardaki yorumlara göre değiştirdiğiniz ağız da cabası. Biz çoğu zaman almayız kısmını bayağı elemişsiniz sonra

Son düzenleme:
Nerede değiştirmişim pardon?
Vücut sıvıları dediğiniz şey bana iğrenç gelmiyor diyorum. Sizinle bunun polemiğine girmeyeceğim. Ben kimseye kendi görüşüme uymuyor diye pis demiyorum. Ter ve meni pis şeyler değildir, bunu dışkıyla bir tutamazsınız diyorum. Size uymuyor diye bana hakaret edemezsiniz. Üslup konusunda belli temizliğiniz!

Seviştikten hemen sonra duş almayın? Gece gece tek tek duşa girmek biraz tuhaf olabilir he sevişmeden sonra. Sabah girseniz de insanlar normal olarak her sabah duş alabilir zaten anneniz anormal algılamaz herhalde.

Bende de ayni sorun var. Hamileyim ve ablam geldi bana yardım için.yemek yapamiyorum çünkü mide bulantım çok.ablam bekar.en büyük sorun onun kaldığı oda hemen bitişik.hadi sessiz yaptık tamam gece gece kapıyı aç banyo yap kesin anlar .biz de sabrediyoruz ne yapalım

İçin o kadar pis ki on tane gusul alsan ne almasan siz bu haddi nerden alıyosunuz yahu tanımadığınız insana pis diyosunuz. Herkes de kocasıyla seviştikten sonra iğrenmek zorunda mı?
Mune kendi kendimi yaktım banlanmaya hazırım şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…