Anneyim Diyetteyim :)

Bende suan 74 le dogum yaptim suan 61 kiloyum hedef 50

yazdım canım senide :)

Hosbulduk canim. Bundan sonra burdayim

Bende hiiicc bisey almiyirum zayiflarsam giyerim umudundayim

işte bende bişy alamıyorum, gecen 44 beden gömlek aldım göbek cıktı, haliyle iade ettim
eski kıyafetlerim bana oluyor ama göbek bariz burdayım diyor
sporla desteklemem lazım

Hicc imkanim yok maalesef 3 cocuk ev isi yemek gunde 7 defa kurulan yemek masasi bebek derken zaman yok hava cok ruzgarli burda digerlerinde cok zayiflamistim yine oyle olur insaallah

Sen zaten evde yeterince spor yapiyormussun inşAllah canim bence verirsin

süresi artarak yapılan bir spor dünya çapında epey ilgi görmüştü
ben ilk 2 gün 1 mil ile başlayıp 2 günde bir artırmayı düşünüyorum

Bende duydum ama hic arastirma firsatim olmadi. Bugün bi arastirayim yapabilirsem ona da baslarim

Bende hiiicc bisey almiyirum zayiflarsam giyerim umudundayim
ben de hiç bişey almıyorum
2 tane tunik aldım evdeki kıyafetlerimin içie girene kadar onları giyeceğim..bişey almamak için biyere de gitmeyeceğim..eşim memelekete git istersen anneni flan görür tatil yaparsın dedi..yok istemiyim ben dedim

Ben basladim 6 dan sonra su dan baska bisey yokk o senin sporun 15 dklik olani yaptim bide bbk (basen bacak karin) hareketlerini yaptim insaallah pes etmem az once tartildim 61.1 ciktim diyete karar verdim ama insaaallah pesetmem

Yediklerini bir yerlere not et bence canim. Hatta burda menü paylasimi yapabiliriz.

bence güzzel fikir, az mı cok mu görmüş oluruz
her akşam 7den sonra yazalım derim

Ben basladim 6 dan sonra su dan baska bisey yokk o senin sporun 15 dklik olani yaptim bide bbk (basen bacak karin) hareketlerini yaptim insaallah pes etmem az once tartildim 61.1 ciktim diyete karar verdim ama insaaallah pesetmem

inşAllah hiç birimiz pes etmeyiz

evlenmeden önce bu listeyle diet yapmıştım
2 ayda 76 den 68 e düşmüştüm hemde aç kalmadan
ama bu sefer bu iradeyi yakalarmıyım bilmiyorum

Canımmm ben de varım beni de alın
Emzirme sürecinde çook kilo aldım. 56 ile hamile kalıp 68 le doğuma gittim. Şu an 66 kiloyum. Hedef 56 Can'ım beni de not al.

Ayy aynen süt olsun diye diye kilo aldım ben de. Yaz geliyor ve hiçbir kıyafetim olmuyor. Hala hamile pantolonlarımı giyiyorum.
İnş sütü etkilemeden zayıflayabilirim. Sütünü etkiledi mi senin canım ?

Benim aksam misafirim gelcek mamalar yaptik ama benim hizimi kesecek birileri lazim şu anki kilom 69 hedef simdilik 58
Canımmm ben de varım beni de alın
Emzirme sürecinde çook kilo aldım. 56 ile hamile kalıp 68 le doğuma gittim. Şu an 66 kiloyum. Hedef 56 Can'ım beni de not al.

Kilom 59.5 hedefim 50 lutfeeeeenn zayiflayalim artik

sizleride ekliyorum,
su ve sütten başka yiyeceklere kapalıyız kızlaaar ona göreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…