Anneyim Diyetteyim :)

Ayy aynen süt olsun diye diye kilo aldım ben de. Yaz geliyor ve hiçbir kıyafetim olmuyor. Hala hamile pantolonlarımı giyiyorum.
İnş sütü etkilemeden zayıflayabilirim. Sütünü etkiledi mi senin canım ?
Ben normal pantolonlarımdan sadece 2 tanesine girebiliyorum oda göbek pırtlıyor canım sütüm şuan için etkilenmedi ara öğünlerde hurma ve kuru incir yiyorum humana çay içiyordum bitti bidaha almadım aktardan ısırgan anason rezene alıcam dediğim gibi çokta kasmıyorum karbonhidratı sadece tam buğday ekmeğinden alıyorum

Öncelikle abur cubur, hamur isi, tatli, kizartma gibi kilo aldıran yiyecekleri rafa kaldıralim. Hedef kilomuza ulasinca arada kacamak yapabiliriz.
Daha sonra yavas yavas porsiyonlarimizi azaltalim. Kilo verebilmemiz icin midemizin küçülmesi gerekiyor.
Baska önerisi olan var mi ?

Ay ben tamamen kesemem birden abur cuburu kesersem bi kaç gün sonra resmen saldiriyorum azaltirim ancak. Bi de aksam erken yerim aciktikca su icerim

Ay ben tamamen kesemem birden abur cuburu kesersem bi kaç gün sonra resmen saldiriyorum azaltirim ancak. Bi de aksam erken yerim aciktikca su icerim

Tamam canim öyle yap bünyeni yavas yavas alistir. Yemegi aksam erken yemek gercekten farkettiriyor. Yoğurt yiyebilirsin ya da tarcinli süt de icebilirsin hem tokluk veriyor hem de zayiflamaya yardimci oluyor.

Sudamlasi9 Ben sabah uyanır uyanmaz 2 bardak yemeklerden öncede 1 bardak su mutlaka içiyorum canım birde günlük ev işi bebek harici olarak tempo eklememiz lazım hava iyi olunca kızımı alıp yürüyüşe çıkıyorum ben yarım saat kırk dk kadar hava kötüyse evde müzikle hopla zıpla yapıyorum kızçem uyursa

Kızlar geçen c.tesi tam 80 kg gelmiştim pazardan beri dikkat ediyorum bu sabah dayanamayıp tartıldım 79.500 yani 500gr gitmiş bile tabi başta vücudumuzdaki ödem gidecek ama olsun insan yinede motive oluyor

Bence de gün sonunda bütün yediklerimizi paylasalim belki utanir az yerim
Hemen başlıyorum bugünkü yediklerimle
Sabah: 2dl yumurtalı ekmek az peynir 5 zeytin 1 brdk m.suyu
Ara: Çok az şekerli türk kahvesi
Öğlen: Bir kase kısır 8 dlim karpuz(biraz fazla oldu sanki ama ilk yedim bu sezon dayanamadım )
Ara: 4 kayısı
Akşam: Fırında tavuk yemeği az porsiyon,salata,ayran ve 1 dl tam buğday ekmeği
Ara: 5 adet hurma ve 2 erik
Yediklerim bundan ibaret kızlar gözünüze çok gelen yanlış varsa uyarın lütfen beni

Çok iyi yapiyorsun canim. Bende kizimla bir kere yürüyüşe cikabildim havalar kötüleşti burda. Evde mekik cekiyorum pilates, yapiyorum. Bu akşam leslieye de basladim.

Çok iyi yapiyorsun canim. Bende kizimla bir kere yürüyüşe cikabildim havalar kötüleşti burda. Evde mekik cekiyorum pilates, yapiyorum. Bu akşam leslieye de basladim.
Ay ben o leslie ile nişanlıyken diyet yaparken yürüyordum çok etkili oluyor ozaman 62 kg kadar düşmüştüm hey gidi günler

Süperrr :)) ama detoks mu yapcaz hiçbi şey yemicez mi . Hurma yogurt diyeti yapıyorum da ben bugun başladım . Süt ve su içiyorum canım bişeyler istedikce acaba zayıflar miyim
Ayyy çok gaza geldim ismimi görünce iyi ki yazdiniz oraya çok saolun :)) çok cesaretlendim zayiflicaz birlikte inşallah spor yapmaktan da her yerim ağrıyo

Tamam canim öyle yap bünyeni yavas yavas alistir. Yemegi aksam erken yemek gercekten farkettiriyor. Yoğurt yiyebilirsin ya da tarcinli süt de icebilirsin hem tokluk veriyor hem de zayiflamaya yardimci oluyor.
Yoğurt peynir yumurta çok tuketiyorum zaten bunyem ne kadar protein istiyorsa cok fazla proteinli gida istiyor canim. Tarcinli sütü hiç denememistim denicem yarin keciboynuzu tozu katiyordum süte ya da sade içiyordum tarcini severim deneyeyim. Bi de benim onceden uyguladigim bi yöntem: dislerimi erkenden fircalamak. Bi daha fircalamaya usendigimden ve macunun tadinin ustune bi sey yiyince tadini kötü algiladigimdan diş fircaladiktan sonra bi sey yemem aksamlari simdilik 8de ramazandan sonra 7de diş fircalayayim bi sey yemeyim

Sen bana göre baya saglikli ve az besleniyorsun bence daha fazla kisma kendini simdilik sütün azalmasin ek gidaya gecince bu sekilde kilo veremiyorsan belki cok sekerli meyveleri ve meyve suyuna dikkat edersin. Bence ona da gerek yok. Ben yarin not alayim bugun yediklerimi hiç hatirlamiyorum

Ayyy çok gaza geldim ismimi görünce iyi ki yazdiniz oraya çok saolun :)) çok cesaretlendim zayiflicaz birlikte inşallah spor yapmaktan da her yerim ağrıyo
Yapabilen zumba yapsin cok guzel ter attiriyor ilk kizimda kizimi uyutur hemen baslardim zumbaya. 15dk.lik videolar var youtube.da. tv.ye aktarir oturma odasinda yapar direkt duşa girerdim 15dk.da sırılsıklam terlerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…