- 25 Mayıs 2016
- 485
- 565
- 18
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Dans mi edicem zumba dans diye biliyorum amaYapabilen zumba yapsin cok guzel ter attiriyor ilk kizimda kizimi uyutur hemen baslardim zumbaya. 15dk.lik videolar var youtube.da. tv.ye aktarir oturma odasinda yapar direkt duşa girerdim 15dk.da sırılsıklam terlerdim
Dans ve spor karisimi spor yaparken hic sıkılmıyor insan youtube.dan videolara bak istersenQa
Hiç duymadım ben Zumba nedir?
Bende 7 dakika diye bi uygulama var onu yapıyorum arkadaşım baya sıkılasti onunla yarın bakicam yinede dediginize dün başladım diyete tartıLip vermemisim diye üzülüyorum zaman gerektiren birsey değil mi bu . Sanırım diğer türlüsü sağlıksız olurduDans ve spor karisimi spor yaparken hic sıkılmıyor insan youtube.dan videolara bak istersen
huzurunmeraklisi canım benide ekler misin listeye şuan ki kilom 79.50 hedefim 65 birde tartı günlerimiz pazar mı olacak ?
Süperrr :)) ama detoks mu yapcaz hiçbi şey yemicez mi . Hurma yogurt diyeti yapıyorum da ben bugun başladım . Süt ve su içiyorum canım bişeyler istedikce acaba zayıflar miyim
Süperrr :)) ama detoks mu yapcaz hiçbi şey yemicez mi . Hurma yogurt diyeti yapıyorum da ben bugun başladım . Süt ve su içiyorum canım bişeyler istedikce acaba zayıflar miyim
Bende tam patates kizartmami yerken bi kk ya giriyim dedim senin msji gordum bogazima dizildiÖncelikle abur cubur, hamur isi, tatli, kizartma gibi kilo aldıran yiyecekleri rafa kaldıralim. Hedef kilomuza ulasinca arada kacamak yapabiliriz.
Daha sonra yavas yavas porsiyonlarimizi azaltalim. Kilo verebilmemiz icin midemizin küçülmesi gerekiyor.
Baska önerisi olan var mi ?
Kizlar tarti gunumuz ne zamn
Canım zaten biz emziriyoruz çok fazla yemegi kesemeyiz valla benim ikizlerim bi emiyor susuzluktan acliktan basim dönüyor hemen bi şeyler atiyorum agzima emziren daha cabuk kilo verir diyorlar ama ilk kizimda hem emzirdim hem difrizimi sütle doldurdum yine de kilo veremedim tiroitlerimde sıkıntı varmış ilaç kullandim o ara 10kg gitti. Simdi yine tahlil yaptirdim eğer yine ayni sorun varsa ayni hormon ilacını kullancam benim metabolizmam normalde hızlıdır insallah veririm kilolariBende 7 dakika diye bi uygulama var onu yapıyorum arkadaşım baya sıkılasti onunla yarın bakicam yinede dediginize dün başladım diyete tartıLip vermemisim diye üzülüyorum zaman gerektiren birsey değil mi bu . Sanırım diğer türlüsü sağlıksız olurdu
Bende tam patates kizartmami yerken bi kk ya giriyim dedim senin msji gordum bogazima dizildi
Tmm olur pztsi tarti gunumuzpazartesi olsun mu haftaya tartı ile başlayalım
pazartesi olsun mu haftaya tartı ile başlayalım
Ne tadimligi canim bi tabak goturdum benCanim emzirdigimiz icin kati diyetler yapamayiz zaten tadimlik al birak
Ne tadimligi canim bi tabak goturdum benzaten bizim alerjimz var o yuzden cok kati diyetteyim maalesef yedigim seyler sınırlı ama simdi spor yapcam
Bunu yapcaktim aslında daha sonra burda yoğurt hurma diyeti yapanları okudum o kadar çok faydasını görmüşler ki ama detoks gibi sabah öğle akşam 7 ser hurma ve her öğünde bir kase yoğurt Bu kadarcikkİkinci fotoğrafta da akşam ne yenilecek yazıyor
İkinci fotoğrafta da akşam ne yenilecek yazıyor
kızlar belki biliyosunuzdur ama cok sert sporlar yapmayın. laktik asit süte geçiyor.
Bunu soyledigin iyi oldu hoc duymamistim sagol cnmkızlar belki biliyosunuzdur ama cok sert sporlar yapmayın. laktik asit süte geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?