- 30 Mart 2023
- 671
- 390
- 33
- Konu Sahibi 1Annakarenina
-
Merhaba Paslaşarak çalıştıklarını nasıl anladınızMerhaba, 2 düşük ve başarısız birinci basamak tedavilerde sonra tüp bebeğe karar verdim. Sonra gebelik tedavimi Vitalede Ali Fuat Şengör yaptı şubat ayında beridir de ona gidiyorum. Tüp bebekte Antalya IVF mi yoksa Vitale mi onu bilmiyorum. Sanırım paslaşarak çalışıyorlar. Deneyimli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Burda bir yorumda okudum. Vitalede Tüp bebek yapan bir hanım opu işlemini antalya IVF de yapmış . Zaten biliyorsunuz yan yana yerler.Merhaba Paslaşarak çalıştıklarını nasıl anladınız
Evet, benim de bir düşük ve antalya ivf de olumsuz bir tüp bebek deneyimim oldu, merkezden genel olarak memnun kaldım ama transfer bile olamayınca ben de düşünüyorum ne yapacağımı.. şafak olgan nasıl bilginiz var mı?Burda bir yorumda okudum. Vitalede Tüp bebek yapan bir hanım opu işlemini antalya IVF de yapmış . Zaten biliyorsunuz yan yana yerler.
Erkek faktöründe iyi değiller ivf ve vitale ,sperm dna hasarı baktırın düşük sebebi o olabilir,biyogen bakıyor AntalyadaMerhaba, 2 düşük ve başarısız birinci basamak tedavilerde sonra tüp bebeğe karar verdim. Sonra gebelik tedavimi Vitalede Ali Fuat Şengör yaptı şubat ayında beridir de ona gidiyorum. Tüp bebekte Antalya IVF mi yoksa Vitale mi onu bilmiyorum. Sanırım paslaşarak çalışıyorlar. Deneyimli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Bizim sperm analizi normal çıkmıştı dna hasarı baktıralım mı yine sizceErkek faktöründe iyi değiller ivf ve vitale ,sperm dna hasarı baktırın düşük sebebi o olabilir,biyogen bakıyor Antalyada
Bu konuda bilgim yok beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Örneğin biz tüp bebek yaptığımız zaman genetik ayrıştırmalı yapacağız. Yine de eşimin sperm dna hasarı baktırması gerekir miErkek faktöründe iyi değiller ivf ve vitale ,sperm dna hasarı baktırın düşük sebebi o olabilir,biyogen bakıyor Antalyada
Evet bakılsa iyi olur ,erkekte sorun olsa bile önemsemiyorlar çünkü.Bu konuda bilgim yok beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Örneğin biz tüp bebek yaptığımız zaman genetik ayrıştırmalı yapacağız. Yine de eşimin sperm dna hasarı baktırması gerekir mi
Teşekkür ederim arayıp bir görüşeyim biyogenleEvet bakılsa iyi olur ,erkekte sorun olsa bile önemsemiyorlar çünkü.
D deniz1414 biyogen ile görüştüm test 6.750 tl dediler. 3 gün perhiz süresi var. Ve numuneyi kendileri almıyormuş. Antalya IVF de örnekverin ordan biz alabiliriz dediler. Ben Vitale'den takipli olduğum için Vitale'de numune verip kendimiz onlara götürebilirmişizEvet bakılsa iyi olur ,erkekte sorun olsa bile önemsemiyorlar çünkü.
İkisi bi çalışıyor ivf vitale zaten? İvf de verin
Aynı fiyat oluyor diye biliyorumBurdur'da yaşıyoruz. Bir sonraki muayene zamanı geldiğimizde ivf Ayrıca ücret talep etmezse orda veririz diye düşündüm
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?