Apartman Görevlisi Giderleri Zoruma Gidiyor

Büyük ihtimalle adam günde birkaç saat çalışıp sonra ek işler yapıyordur bu durumda onun gözüne batıyordur.benim annemin oturduğu sitede apartman görevlisi sürekli işini savsaklayıp sitede veya site dışında milletin ekstra işlerini yapıyor ve para alıyor.apartman şikayet etmesine rağmen yıllardır atılmıyor sebebide birkaç azılı tipin özel işlerini yapmaları ve kıdem tazminatını vermek istememeleriymiş.hem bedava yaşıyor işini düzgün yapmıyor ve oldukça kaba hem ekstra iş yapıyor ondan takmıştır büyük ihtimalle ama 1000 tl için huzur kaçırmaya değmez.tanıdığım apartman görevlilerin hepside sizden bizden zengin hiç acımaya değmez yani adamlarda evler arabalar arsalar ohooo.insanlar acıyıp veriyorlar onlar satıyor mesela eski eşyaları falan filan.çöp toplama konusunda haklısınız zaten belli bir saatte toplanır.kısacası hiç sevmem apartman görevlisini siteyi kendi işimi kendim yaparım bu sebeple siteli ev almadım.annem 20 yıldır o sitede bir apartman görevlisi için evinden ortamından olacak değil ama bu meslek grubu hiç masum değil yıllardır site büyük olduğu için bir sürü bunların saçmalıklarıyla uğraştık kesinlikle suistimale açık bir iş grubu.

Son düzenleme:

İstersen yer değiş şartlarını çok sevdiysen ve basitse işi 23 evin çöplerini atıyor ve temizliği sağlıyor merdivenlerin dile kolay. 2 çocuk büyütmüş emektar kadının ücretsiz oturmasına bile haset etmişsin yazık.
Dakika başı çöp var mı diye bakacak mı 23 dairenin? Onun belli prosedürü var zamanı var. Akşamları topluyormuş işte. Herkes ona göre ayarlar koyar o ne ya. Kafasına göre koyanı asıl kadının şikayet etmesi lazım yönetime bu cahili uyarın diye.
Bodrum katında otursaydı, asgariden de az maaş alsaydı kira verseydi bide 7 /24 sırf hizmet etseydi için çok rahat ederdi kendini belki daha özel görürdün.
Korkunç bir bakış açısı.... Fecaat.

Ben de ilk defa duyuyorum gün içerisinde çöp bırakıldığını . Baya koku yapar .
Çöp saatleri olur o saatlerde bırakılır .
Kemal Sunal'ın kapıcılar kralını çok izlemiş heralde yere tükürme saatini takip etmesini istiyor

Tek sorun bence faturalari odememeleri onu anlamadim maasi var e zaten kira odemiyor kapici dairesi degil normal dairede oturuyorlar faturalari neden bina sakinleri oduyor ki?
Onların daireleri şahsi mülk sahiplerinin daireleri gibi lüks değil. Bodrum katta değil giriş katta dedi diye ters dubleks canlanmasin gözünüzde.

Bizim sitede iki apartman görevlisi 3 güvenlik görevlisi var. 2 bin oduyorduk,bakalım ne olacak? Beterin beteri var yani...

Vallahi ben değil de eminim talip olacak binlerce kişi vardır..ayni ailenin maaş,sigorta ,elektrik,su,doğalgaz giderini 25 yıldır ödüyoruz..biraz da başka bir aile faydalansın bundan..
Başka aile bulursun ama güvenebilecek misiniz? Ya da onlar çok iyi yapabilecek mi? Bu arada 3 bin TL'nin hepsini kapıcıya veriyor gibi yazmışsınız ama önceki yorumlarınızda 1000 tl kapıcı 2000 tl ise yöneticiye veriyoruz yazmışsınız.

Bizim sitede iki apartman görevlisi 3 güvenlik görevlisi var. 2 bin oduyorduk,bakalım ne olacak? Beterin beteri var yani...
Sitede 2 bin tl normal değil mi? 3 güvenlik görevlisi var birde. Ve çoğu sitelerde havuz, spor salonu vs. oluyor ve onlardan da yararlanıyorsunuz. Normal değil mi ?

10 daireli tek binayiz apartman görevlisi yıllık izindeyse bittik hele çocuğu okula gidenler sabah sıcacık ekmek kapıda

Bin tl sadece kapıcı maaş gideri,merkezi sistem olduğu için yaz kış yüksek aidat ödüyoruz..yeni 3 bin oldu aidat..
Yoneticinize 69bin ile ne yaptığını sorun 24 bin hadi 25 bin apartman görevlisine gitsin geri kalan 44 bini ne yapiyormus yönetici ? Yanlış kişiyi sorguluyorsunuz.

Sallıyor ya 23 daire aylık 69 bin yapar hadi 25 bin görevliye gitsin 44 bin nerde ? Sadece görevli parası değil bu ya şartlarını eksik söylüyor ya aidatı fazla soyluyor ?

Yazınız buram buram ego, medeniyetsizlik, vicdansızlık kokuyor. Üç bini geçkin aidat ödüyoruz 156 dairelik bir sitede. Bahsettiğiniz bütün şartlar var +ekstra giderler. Kendi maaşınızı sonuna kadar hak ediyorsunuzdur eminim, laf edilse olay çıkarır fazlasını istersiniz hatta. Ama bedeniyle çok af edersiniz insanların pisliğini toplayan bireylere asgari ücret layık görmüyorsunuz. Birde neymiş giriş katmış bodrum değil, Esra Erol izliyormuş, kirada evleri varmış... Ne çok kişiselleştirmiş, itişmeye girmiş ve dedikodu malzemesi yapıp kendinizi şişirmişsiniz. Karın tokluğuna mı çalışacaklardı. Dediğiniz gibi evi barkı varsa da siz mi hibe ettiniz. Memurlar nefes almadan mı çalışıyor, tv izlerken başını mı bekliyorsunuz? İnsanoğlu düşer de kalkar da bu kadar alçak görecek şekilde böbürlenmeyin şu an üst perde de olan sizsiniz diye. Oturmuş bir düzen, bir iş alanı var ortada. Eksikler yanlışlar olur, ama bunu bu üslupla dile getirmek sizi aşağı çeker. Siz her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz da o taraf neden tü kaka. Teraziniz epey bozukmuş.

Bizimde 24 daireliktir asansör bakımı merdiven temizlemesi kalorifer yakma hepsi 400 tl ama çöp atma yok bizde

Vallahi ben değil de eminim talip olacak binlerce kişi vardır..ayni ailenin maaş,sigorta ,elektrik,su,doğalgaz giderini 25 yıldır ödüyoruz..biraz da başka bir aile faydalansın bundan..
25 yıldır aynı apartmanda yasiyorlarsa işten çıkarmaya calistiginiza nasıl bir tazminat ile karşılaşacağınızı oturun hesaplayın isterseniz.

Apartman görevlisi olmayan bi yerde yaşıcaksınız o zaman bizim yok haftada bir şirketten temizlik yapmaya geliyorlar çöp atma yok asansör bakımı da içinde yöneticiye aylık 200 tl veriyoruz.

O sigortayi odemezseniz de sizi sikayet ederse su anda odediginiz 1000 lirayi mumla ararsiniz.
Gorevlinin yapmadigini iddia ettiginiz isler konusuna gelirsek te o zaman apartman gorevlisiyle isi sonlandirip haftada 1 ya da 2 gun merdiven ve bahce temizlemek icin birini alacaksiniz.Copunuzu de kendiniz atacaksiniz.Biz ikisini de denedik.Aman aman cok bir fark ta olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…