Allahım, ne büyük kayıp yaşıyorsunuz.. Sizin işiniz gücünüz bu insanlar olmuş. İnsanları takip etmeyi bırakın kendinize bir meşgale bulun..Önceden bu kadar yormuyordu,Krizden dolayı 6 ayda bir güncelleniyor yoruyor haliyle artık.. tasindigimizda eşi kapıcılık yapıyordu,az kaldı emekli olacak dediler sonra hanımı ben olacam diye ağladı, biz evi öncesinde almıştık yani..
Bizim sitenin kapıcı dairesi havuz manzaralı ve müstakilOnların daireleri şahsi mülk sahiplerinin daireleri gibi lüks değil. Bodrum katta değil giriş katta dedi diye ters dubleks canlanmasin gözünüzde.
Aslında apartman görevlisi çalışma saatleri sabahtan 4 saat akşam 4 saat şeklinde genelde. O yüzden gün içinde başka işler yapmaları normal. Bir insanı sabah 6 akşam 8 şeklinde 14 saat asgari ücretle çalıştıramazsınız. O yüzden genelde 6.00-10.00 ve 16.00-20.00 saatleri arasında çalışırlar. Aradaki boş saatlerde dilediklerini yapabilirler. Saat aralıkları değişebilir ama 8 saati geçemez.Ayrica apartman kurali olarak gun icinde belirli saatte cöp birakiliyor siz de biliyorsunuzdur.Bizde de oyle.Sabah 10-11 arasi bizde.O saatte birakmazsaniz kendiniz atarsiniz ya da ertesi gune saklarsiniz.Birakirsaniz da kapinin onunde ertesi gün asansor aynasinda uyari yazisini gorursunuz.
He su acidan apartman gorevlileriyle ilgili hakli olabileceginiz nokta ki bizde yasadik bunu.Gorevli tum gun ek islerde calisip araya apartmanin islerini sıkıştırırdı.Sonrada zaten gorevli olmadan devam karari alindi.Sizde boyle yapabilirsiniz.
Aidat bana fazla geldi. Rezidansların bile 1500-3000 arası değişiyor. İstanbulda normal apartman dairelerinin 1000 olduğunu görmedim hiç
Aynen öyle...Ben şahsen hiç görmedim surekli çöplerin alındığını...belli saati olur çöpler o saatte çıkar. Yoksa o kadar daire herkes kafasına göre çöp bırakırsa hijyen sorunu da olur.Görevli zaten çöpleri akşam topluyormus saatinde yani konu sahibi gün içinde konulan çöpleri almıyor demiste gün içinde katları gezip konulan çöpleri alma zorunluluğu yok ki görevlinin .
Aidat bana fazla geldi. Rezidansların bile 1500-3000 arası değişiyor. İstanbulda normal apartman dairelerinin 1000 olduğunu görmedim hiç
Ne güzel içi de temizse insani değer gormelerine sevindim.Bizim sitenin kapıcı dairesi havuz manzaralı ve müstakil
Neresi orasi gorevliniz iyi degilse gelebilirimBizim sitenin kapıcı dairesi havuz manzaralı ve müstakil
Güzel temiz bir daire aslında ama bizim görevlilerimizden kimse kalmıyor orda. Site sakinleri istemedi. Havuza çok yakın insanların evinin önünde oturulmaz, güneşlenilmez diye. Çok güzel düşünülmüş ama lokasyonu yanlış seçilmiş maalesef.Ne güzel içi de temizse insani değer gormelerine sevindim.
Site sakinlerini taktir ettim. güzel ev yâr olmadı insanlara desene.Güzel temiz bir daire aslında ama bizim görevlilerimizden kimse kalmıyor orda. Site sakinleri istemedi. Havuza çok yakın insanların evinin önünde oturulmaz, güneşlenilmez diye. Çok güzel düşünülmüş ama lokasyonu yanlış seçilmiş maalesef.
Valla öyle. Kahve makinesi, buz dolabı falan koyduk biz kullanıyoruz mutfağını yazın. Odaya da çocukların oyuncakları deniz yatakları falan istifleniyor genelde. Havuz kulübesi gibi bişe oldu.Site sakinlerini taktir ettim. güzel ev yâr olmadı insanlara desene.
Aynen öyleApartman gorevlisinin sistemi her yerde aynidir. Aidatin sadece 1/3i kapiciya ait. Geri kalan 2 bin lira nereye gidiyor? Mesela yöneticiniz her ay apartmana gelen faturayi ortak alana asıyor mu? Giderleri görüyor musunuz? Dogru hesaplaniyor mu? Apartman kasasina ne kadar kaliyor daire sakinleriyle paylasiliyor mu?
Sizden daha aşağıda gordugunuz kisilere degil, sizinle denk olanlara hesap sormakla işe başlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?