Kapıcı için sadece bin lira..aidat toplamda 3 binHanım efendi zaten asgari ücret ile çalışıyor demişsiniz herseyleri bedeva demişsiniz allasen hem kira verse hem faturalarını ödese rahatlayacakmisiniz nasıl geçinecek bu insan. 1000 lira aidat diyorsunuz demekki iyi bir yerde oturuyorsunuz bu sizin için sorun olmamalı ha oluyorsa çıkın gidin başka bir apartmana verdiğiniz parada da göz olunca zaten bereket filanda kalmaz
Kapıcı için sadece bin lira..aidat toplamda 3 bin
Havuz, güvenlik falan mı var. 3 bin çokKapıcı için sadece bin lira..aidat toplamda 3 bin
3 güvenlik 1 site görevlisi ve diğer giderler dahil 1500 lira ödüyoruz. Kapıcıdan önce sizin yöneticide sorun var muhtemelen. İndragandi yapılıyor.Kapıcı için sadece bin lira..aidat toplamda 3 bin
Hanımefendi bende 18 senedir sitede oturuyorum.15 yıldır hiç ekmek servisinden faydalanmadım.Cöp saatine yakın dışarıya çıkıyorsam gocunmam çöpümü kendim atarım.Bunlar beni bağlayan durumlar yani.Hic sizin gibi sorgulamadım bir kere bile.Ekmek servisi yapıyorsa,çöp alınıyorsa,bina bahçe temizliği yapılıyorsa daha ne bekliyorsunuz anlamadım ki.Onlarin işlerini bitirdiğinde serbest zamanları oluyor.İster Esra Erol izler,ister Müge Anlı ister,isterse ayaklarını uzatır dinlenir.Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum.1000 TL aidatlı sitede ki görevli de asgari ücret alıyor,3000 TL sitede ki görevli de.İrdelemeniz gereken bir şey varsa görevlinin maaşı değil,kalan ücretin hangi giderlere gittiği.Yok gün içinde evde Esra Erol izliyorlar
Kadının evindeki ocağa kadar dikkat etmiş. Boş vakit çok diye apartman görevlisine sarmış. Kadını işinden etse kenara koyduğu aydaSizin kaç daire..bizimki normal apartman..merkezi sistem ,yaz-kış ödüyoruz3 güvenlik 1 site görevlisi ve diğer giderler dahil 1500 lira ödüyoruz. Kapıcıdan önce sizin yöneticide sorun var muhtemelen. İndragandi yapılıyor.
1000 tl şimdi çerez parası bile etmiyor. Verdikleri zoruna gidiyormuş birdeKadının evindeki ocağa kadar dikkat etmiş. Boş vakit çok diye apartman görevlisine sarmış. Kadını işinden etse kenara koyduğu ayda bin liralarla zengin olacak ya
sende apartman görevlisini izliyorsunBiraz hobi falan edin kendine.
Bizim binada öyle.Cogu istemiyor kapıcının giderlerini ödemeyi.40 daire bazı kişiler açık açık söylüyor.Vale olarak kullanıyoruz diyor kapiciyi.Merhaba k.k üyeleri...23 dairelik bir apartmanda oturuyoruz..kapicimiz iki çocuklu bayan,çocukları yetişkin yaşta..topu topu günde 2 saat ya çalışır ya çalışmaz..sabahlari servis isteyen de pek yok,katları arada papas yapar,binanın giriş, çıkışını paspasalar.. akşamları çöpleri topluyor,gün içinde katları gezip de kapıya bırakılan çöpleri alıp atmaz..Binanin bahçesi var yazları akşam çimleri falan sular,arada oğlu çimleri makina ile biçer..bina toplantısının yapılacağı gün senede bir gün gözümüze soka soka iş yapar...kapıcı dairesi binanın girişinde öyle bodrum katı falan değil, ücretsiz oturuyorlar, elektrik ,su ,doğalgaz giderleri de ayrı değil onu da oturanlar ödüyor, mutfakta kullandıkları ocak bile elektrikli kullanıyorlar..maaş asgari ücret +sigorta ..yeni zamla asgari ücretin maliyeti 23 bin küsür..daire başı bin lira düşüyor...bu para benim zoruma gidiyor açıkçası..her ay bin lirayı çocuğumun hesabına yatırırım daha iyi..toplantı ocakta...eminim yine böyle gidecek..çöpümü ben kendim atarim,bina temizliği için belli zamanlarda biri bulunur,her ay bina olarak niye bukadar para veriyoruz bilmiyorum..benzer durum yaşayanların düşüncelerini bekliyorum...
Azınlıktasınız yani .Şaşırdınız galiba ,ben her çıktığımda çöpümü kendin atıyorum zaten, bir görevliye ihtiyacım yok diyorum, bina temizliği de arada yaptırılır diyorum,kullandıkları faturaları neden ödeyelim diyorum.. binada birkaç kişi de öyle düşünüyor ama yeterli değil..yok yemek yapsin bilmem ne ne diyorsunuz allahaşkına
İmamlar da böyle, ve kokuşmuş çöpleri toplama dertleri de yok, onların da maaşına itiraz ediyor musunuz?Kusura bakmayın ama bu memlekette milyonlarca insan asgari ücretle çalışıyor, marketlerdeki kariyerlere sorun günde kaç saat mesai yapıp ayakta duruyorlar,bugün bütün üniversite mezunları tam gün çalışıp asgari ücret alıyorlar,özel okuldaki öğretmenlerin çoğu yine asgari ücretli ve hepsi birde kira ve fatura ödeme telaşında..mesai yok ,fatura yok,kira yok böyle bir dünya kalmadı artık..ve kirada olan evleri de var
Camdan mı baktınız ne izliyorlar diye. MOBESE gibi kadınsınızYok gün içinde evde Esra Erol izliyorlar
Camdan mı baktınız ne izliyorlar diye. MOBESE gibi kadınsınız
Millet sürünüyorsa herkes sürünsün yani? Aman kimsenin yüzü gülmesin? Neden milletin ekmegine goz dikiyorsunuz anlamis degilim? Kiskanclik bu yaptiginiz.Kusura bakmayın ama bu memlekette milyonlarca insan asgari ücretle çalışıyor, marketlerdeki kariyerlere sorun günde kaç saat mesai yapıp ayakta duruyorlar,bugün bütün üniversite mezunları tam gün çalışıp asgari ücret alıyorlar,özel okuldaki öğretmenlerin çoğu yine asgari ücretli ve hepsi birde kira ve fatura ödeme telaşında..mesai yok ,fatura yok,kira yok böyle bir dünya kalmadı artık..ve kirada olan evleri de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?