Apartman Görevlisi Giderleri Zoruma Gidiyor

Kapıcı için sadece bin lira..aidat toplamda 3 bin

Bizim apartmanda kapıcı pazar günleri hariç her akşam çöp alır,haftada bir gün merdivenleri yıkar.50 TL ödüyoruz aylık bunun için.Apartmanda yaşamıyor ama..Sizinki apartmanda yaşadığına göre sigortası fln derken 23 bin mecbur ödeyecekler.Bunun yanında kimi apartmanlarda görevliye faturaların yarısı aidattan ödeniyor.Bu şartlarda daha uygunu olmaz

Yok gün içinde evde Esra Erol izliyorlar
Hanımefendi bende 18 senedir sitede oturuyorum.15 yıldır hiç ekmek servisinden faydalanmadım.Cöp saatine yakın dışarıya çıkıyorsam gocunmam çöpümü kendim atarım.Bunlar beni bağlayan durumlar yani.Hic sizin gibi sorgulamadım bir kere bile.Ekmek servisi yapıyorsa,çöp alınıyorsa,bina bahçe temizliği yapılıyorsa daha ne bekliyorsunuz anlamadım ki.Onlarin işlerini bitirdiğinde serbest zamanları oluyor.İster Esra Erol izler,ister Müge Anlı ister,isterse ayaklarını uzatır dinlenir.Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum.1000 TL aidatlı sitede ki görevli de asgari ücret alıyor,3000 TL sitede ki görevli de.İrdelemeniz gereken bir şey varsa görevlinin maaşı değil,kalan ücretin hangi giderlere gittiği.

Katıldığım nokta şu, kira yok. Bütün giderleri binaya ait olunca iş bunun karşılığı olarak yaptırılır. Bizim kapıcı daireyi ayrıca kiraya veriliyor. Kapici da haftada iki kez paspas atar yılda bir iki çim biçer her gün çöpü alır 2500 veriliyor aylık. Sizin ki abartı olmuş hem kira yok hem asgari ücret veriliyor.

Bizim binada öyle.Cogu istemiyor kapıcının giderlerini ödemeyi.40 daire bazı kişiler açık açık söylüyor.Vale olarak kullanıyoruz diyor kapiciyi.

Azınlıktasınız yani .
Çözüm basit aidatsız bir apartmana ya da müstakil bir eve taşınmak .

İmamlar da böyle, ve kokuşmuş çöpleri toplama dertleri de yok, onların da maaşına itiraz ediyor musunuz?

Millet sürünüyorsa herkes sürünsün yani? Aman kimsenin yüzü gülmesin? Neden milletin ekmegine goz dikiyorsunuz anlamis degilim? Kiskanclik bu yaptiginiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…