• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

apartman sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi ckp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ckp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
69
1
46
Antalya
arkadaşlar ben yöneticiyim.ısınmadan kaynaklı bir sorunla boğuşuyoruz şu ara. toplantı yapıcam ama sadece ev sahipleri mi karar verir bu konuda,kiracılarıda çağırmalı mıyım

arkadaşlar ben yöneticiyim.ısınmadan kaynaklı bir sorunla boğuşuyoruz şu ara. toplantı yapıcam ama sadece ev sahipleri mi karar verir bu konuda,kiracılarıda çağırmalı mıyım

maddi bir karar alınacaksa bu kiracıları değil ev sahiplerini ilgilendirir,

sorunumuz yakıt.kimi şu saatten sonra bu kadar yanmasın aylık 250 civarı yaz-kış vermek bana koyuyor,buna ek olarak para vermek istemiyorum diyor. kimi ben aylık 500 tl de olsa veririm,bana koymaz yansın eskisi gibi diyor.toplantı yapılıp karar alınır ama kiracılarda olmalı mı bu toplantıda

Bence olmalı sonuçta parasını kiracı vericek fikrini söylemeli
Mesela bizde binanın dış cephesinde bir kısım zarar gördü yapılması fiyatı için toplanıldı
Kiracılar değil ev sahipleri ödiyecek denildi ben gitmedim toplantıya çağırdıkları halde
Eğer beni toplantıya çağırmadan yakıt fiyatı belirlenseydi bende siz ödeyin bana sordunuz mu derdim :34:

sorunumuz yakıt.kimi şu saatten sonra bu kadar yanmasın aylık 250 civarı yaz-kış vermek bana koyuyor,buna ek olarak para vermek istemiyorum diyor. kimi ben aylık 500 tl de olsa veririm,bana koymaz yansın eskisi gibi diyor.toplantı yapılıp karar alınır ama kiracılarda olmalı mı bu toplantıda

TAbiiki olmalı onlar ödeyecek sonuçta. Ev sahibi kendi evinde oturuyorsa tabi koymaz kira derdi yok onun. Kiraciların bir çok ödemesi var ne o öyle burjuvazi misiniz siz :D biz ödemeye karar verdik sizın düşünceniz önemli değil verin parayı :D demek ne kadar doğru olur ? ONların yerinde olsanız ne düşünürdünüz ?

bu arada 500 bana koymaz diyen kiracı,250 çok diyende ev sahibi :)

Elbette kiracılar olmalı toplantıda,sonuçta yakıt parasını ev sahibi verecek değil ya yaktığı yakıtın parasını verecek olan kiracı o yüzden çağırmanız gerek.

Neden herkes yaktigini odemiyor? Merkezi isitmaya oyle bir duzenleme geldi.. 250 bile cok ayda. Benim 50 lira gibi sabit bir ortak gider odemem var. 30 40 da yaktigimi odedim en soguk gunlerde. Daha fazla odeyen komsularim oldu. Ben sicak sevmem fazla parasindan da degil ve butun gun evde yokum niye yansin..

Esas probleme gelince sorun kiracilari ilgilendiriyor..

Bence asıl kiracılar olmalı..
Yansa ev sahibine ne? Yanmasa ne? Parayı veren de, ısınan da kiracı şu konumda..
Bu durumda ev sahiplerini çağırmak bana saçma geldi arkadaşım. Orada yaşayanların sorunudur yakıt.
Tesisat/yapı-onarım gibi durumlarda bence ev sahipleri çağırılmalı, kalıcı olaylarda.

Yakıt parası demirbaşlarla ilgili bir durum olmadığı için kiracıların da gelmesi gerek, çünkü konutta kim oturuyorsa yakıt parasını o öder

Neden herkes yaktigini odemiyor? Merkezi isitmaya oyle bir duzenleme geldi.. 250 bile cok ayda. Benim 50 lira gibi sabit bir ortak gider odemem var. 30 40 da yaktigimi odedim en soguk gunlerde. Daha fazla odeyen komsularim oldu. Ben sicak sevmem fazla parasindan da degil ve butun gun evde yokum niye yansin..
.
Esas probleme gelince sorun kiracilari ilgilendiriyor..

rahat edelim diye merkezi sistemi istemiştik ama bu şekildede çok problem çıkıyor. bireysele geçmek en mantıklısı şu durumda. toplantıda gündeme getireyim ben bunu

rahat edelim diye merkezi sistemi istemiştik ama bu şekildede çok problem çıkıyor. bireysele geçmek en mantıklısı şu durumda. toplantıda gündeme getireyim ben bunu

Hayir hayir bizim de merkezi. Ama herkes kaloriferini istedigi kadar yakiyor.

Hayir hayir bizim de merkezi. Ama herkes kaloriferini istedigi kadar yakiyor.
​Sanırım siz de ısı pay ölçer var o yüzden her daire yaktığını ödüyor galiba.

Isı pay ölçerler var böylece herkes yaktığı kadarını öder ben hiç sevmiyorum böyle ortak olmasını gündüz evde olmayan insan bile birçok yakıt parası ödüyor. HErşeyi geç para konusunda anlaşılmıyorsa taktırın pay ölçerleri herkes ne kadar istiyorsa yaksin herkesi memnun etmek zordur. Zengin fakiri anlamaz ama fakir zengini anlar :D

Evet onu herkes taktiriyor zaten. Artik kanunen boyle zorunlu diye biliyorum ben hatta..
söylediğiniz gibi herkesi memnun etmek zormuş.taktıralım kurtulalım şu akıllı vanayı. 500 vermek isteyende rahat rahat versin artık bu havada 500 ünü

Son düzenleme:
Isı pay ölçerler var böylece herkes yaktığı kadarını öder ben hiç sevmiyorum böyle ortak olmasını gündüz evde olmayan insan bile birçok yakıt parası ödüyor. HErşeyi geç para konusunda anlaşılmıyorsa taktırın pay ölçerleri herkes ne kadar istiyorsa yaksin herkesi memnun etmek zordur. Zengin fakiri anlamaz ama fakir zengini anlar :D[
çok haklısın

Back
X