Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben yöneticiyim.ısınmadan kaynaklı bir sorunla boğuşuyoruz şu ara. toplantı yapıcam ama sadece ev sahipleri mi karar verir bu konuda,kiracılarıda çağırmalı mıyım
sorunumuz yakıt.kimi şu saatten sonra bu kadar yanmasın aylık 250 civarı yaz-kış vermek bana koyuyor,buna ek olarak para vermek istemiyorum diyor. kimi ben aylık 500 tl de olsa veririm,bana koymaz yansın eskisi gibi diyor.toplantı yapılıp karar alınır ama kiracılarda olmalı mı bu toplantıda
Elbette kiracılar olmalı toplantıda,sonuçta yakıt parasını ev sahibi verecek değil ya yaktığı yakıtın parasını verecek olan kiracı o yüzden çağırmanız gerek.sorunumuz yakıt.kimi şu saatten sonra bu kadar yanmasın aylık 250 civarı yaz-kış vermek bana koyuyor,buna ek olarak para vermek istemiyorum diyor. kimi ben aylık 500 tl de olsa veririm,bana koymaz yansın eskisi gibi diyor.toplantı yapılıp karar alınır ama kiracılarda olmalı mı bu toplantıda
Neden herkes yaktigini odemiyor? Merkezi isitmaya oyle bir duzenleme geldi.. 250 bile cok ayda. Benim 50 lira gibi sabit bir ortak gider odemem var. 30 40 da yaktigimi odedim en soguk gunlerde. Daha fazla odeyen komsularim oldu. Ben sicak sevmem fazla parasindan da degil ve butun gun evde yokum niye yansin..
.
Esas probleme gelince sorun kiracilari ilgilendiriyor..
rahat edelim diye merkezi sistemi istemiştik ama bu şekildede çok problem çıkıyor. bireysele geçmek en mantıklısı şu durumda. toplantıda gündeme getireyim ben bunu
​Sanırım siz de ısı pay ölçer var o yüzden her daire yaktığını ödüyor galiba.Hayir hayir bizim de merkezi. Ama herkes kaloriferini istedigi kadar yakiyor.
rahat edelim diye merkezi sistemi istemiştik ama bu şekildede çok problem çıkıyor. bireysele geçmek en mantıklısı şu durumda. toplantıda gündeme getireyim ben bunu
​Sanırım siz de ısı pay ölçer var o yüzden her daire yaktığını ödüyor galiba.
söylediğiniz gibi herkesi memnun etmek zormuş.taktıralım kurtulalım şu akıllı vanayı. 500 vermek isteyende rahat rahat versin artık bu havada 500 ünüEvet onu herkes taktiriyor zaten. Artik kanunen boyle zorunlu diye biliyorum ben hatta..
Isı pay ölçerler var böylece herkes yaktığı kadarını öder ben hiç sevmiyorum böyle ortak olmasını gündüz evde olmayan insan bile birçok yakıt parası ödüyor. HErşeyi geç para konusunda anlaşılmıyorsa taktırın pay ölçerleri herkes ne kadar istiyorsa yaksin herkesi memnun etmek zordur. Zengin fakiri anlamaz ama fakir zengini anlar[
çok haklısın