Eski konularınıza baktım da vardığım sonuç:
-Eşiniz muhtemelen arabayı boşanma ihtimalinize karşı babasının üzerine yaptırmış. Zaten konularınızın çoğunluğu ayrılmakla, baba evine dönmelerinizle, boşanma konuşmalarıyla vs ilgili.
-Eşinizle aranızın kötü olmasının, devamlı boşanma aşamasına gelmenizin sebebi eşinizin çok garip, dengesiz ve kaba olması.
-Bu kadar çok boşanma aşamasına gelip de her defasında barışmanızın sorumlusu da sizsiniz.
O boşanma ihtimaline karşı tedbir almaya başlamış, siz de kendinizi korumaya başlayın. Yarı-zamanlı bile olsa bir işe girin. Kursa gitmeye kalktığınızda yaptığı gibi engellemeye çalışırsa “hiçbir güvencem yok, o kadar çalışıp emek verdim, dişimden tırnağımdan arttırdım, gidip arabayı babanın üzerine almışsın. Kendim çalışıp, biriktireyim” dersiniz.
Yine de karşı çıkarsa, dükkanında çalışmaya ve muhasebeyi yönetmeye tekrar başlayın. Karşılığında da sigortanızı yapsın, düzgün ve düzenli bir maaş versin. Ev işlerini de ya ortak yaparsınız veya illa sizin yapmanızı isterse, işten erken çıkıp yaparsınız.
Haklisiniz çunkü yola cikacaklari gece babasi aradiginda acmadi sonra açarim dedi. Sanirim benim yanimda konusmak istemedi.Beraber calisip evin masraflari, hayati beraber paylasmiyor musunuz? Calismasaydiniz da o arabada hakkiniz var. Acik acik sorun. Verdigi cevap tatmin etmezse bosanmayi mi planliyorsun da haberim yok. Cunku sanki mal kaciriyormussun gibi geldi. Ben ilk bunu dusundum baska da bir aciklama bulamadim" dersiniz.
Ikinci sebep uzerinde haciz varsa da yapmis olabilir. Ama ben bu ihtimali dusuk goruyorum. Borcu haczi varken araba alacagini sanmam. Daha cok bu mal kacirma ve onceden konusulmus sanki babayla yola cikilmis. Son anda baba plana dahil edilmemis. Ucak biletine kadar alinmis babanin.
Eger boyle cirkin bir dusuncesi varsa sizinle niye evli? Sizi hayat arkadasi olarak gormuyor denektir bu. Ben cekinmezdim. Bir aciklama borclu olan o. O cekinsin.
ÖdemiyoruzSigortamı da ödemiyoruz de şuraya şakadanak düşüp bayılayım
Kesinlikle planli. Bunlari soyleyin. Size guvenmiyorsa neden evliymis sorun. Sizi sadece ona hizmet edecek biri mi olarak goruyor sorun. Hayir derse o halde neden ortak aldigimiz sey babamin uzerine deyin? Ben arabayi benim.uzerime yap demedim, senin uzerine de olurdu ama neden babanin uzerine? Ne planlariniz var. Bosanma gibi bir planin varsa hic uzatmayalim ben boyle oyunlari sevmem evlilikte seffaflik onemlidir, gizli kapakli ne isler ceviriyorsunuz de.Haklisiniz çunkü yola cikacaklari gece babasi aradiginda acmadi sonra açarim dedi. Sanirim benim yanimda konusmak istemedi.
Çok pişman olacaksınÖdemiyoruz
Kesinlikle planli. Bunlari soyleyin. Size guvenmiyorsa neden evliymis sorun. Sizi sadece ona hizmet edecek biri mi olarak goruyor sorun. Hayir derse o halde neden ortak aldigimiz sey babamin uzerine deyin? Ben arabayi benim.uzerime yap demedim, senin uzerine de olurdu ama neden babanin uzerine? Ne planlariniz var. Bosanma gibi bir planin varsa hic uzatmayalim ben boyle oyunlari sevmem evlilikte seffaflik onemlidir, gizli kapakli ne isler ceviriyorsunuz de.
Korkmayin. Cekinmeyin. Bunda cekinecek birsey yok ki. O arabada hakkiniz var ve neden ruhsat baskadinin uzerine sormak hakkiniz. Sizi esi olarak gormuyorsa bosasin o zaman. Arabayi da bosandiktan sonra alsaydi madem. Boyle hilelere gerek yok bence.Evet soyleyecegim herseyin üzerinden defalarca geçtim :) de . Sinirden hala hatirliyor olursam ve firsat verirse. Çunku bastirmak icin daha fevri davranacak benden
Çok pişman olacaksın
Eski konularını görünce gözlerim yerinden fırladı
Adam bas bas bağırıyor bana güven olmaz diye
O kadar varlıkta erkek haliyle ikinci el bir arabanın bile hesabını yapıyor
Gizliden para biriktirmelisin
Başka çaren yok çünkü Orda 30 senede çalışsan sıfır çekeceksin
Korkmayin. Cekinmeyin. Bunda cekinecek birsey yok ki. O arabada hakkiniz var ve neden ruhsat baskadinin uzerine sormak hakkiniz. Sizi esi olarak gormuyorsa bosasin o zaman. Arabayi da bosandiktan sonra alsaydi madem. Boyle hilelere gerek yok bence.
Bajalim ne aciklama sunacak onunuze. Bize de bildirirseniz seviniriz.Teşekkur ederim yorumlariniz icin. Evet konusacagiz bakalim ne olur bilemiyorum çok kırginim ve kizginim.
Bajalim ne aciklama sunacak onunuze. Bize de bildirirseniz seviniriz.
Ne ceza ne ceza... Siz keyfinizce arabayı kullanmıyorsunuz diye oturur ağlar benceEvet arabaya binmeyi ve kullanmayı düsünmuyorum.
Sanirim hakli oldugunuz konular var. Birkac defa bosanma mevzusu oldu. Olaylar o raddeye de geldi. Ama kabul etmeyen beni vazgeciren boşanmayi istemeyen yine kendisiydi. Yani hazir ayrilmaya hazir biri varken karşisinda bunu yapmiyor . Eger gercekten istese ayrilmiş olmazmiydik. Yani sadece sorgulamak adina söyluyorum bunu.Eski konularınıza ben de şöyle bir göz gezdirdim. Siz bir şeyler düzeldi zannetmişsiniz, düzelsin diye çaba sarf etmişsiniz ama aslında eşinizin pek umrunda değilsiniz. Yani acı ama gerçek, bunu böyle söylemem gerekiyor çünkü eşiniz sizden herhangi bir boşanma durumunda hak talep edememeniz için mal kaçırıyor. Boşanmaya sıcak gözle baktığını da söyleyebiliriz. Evliliğinizi gözden geçirmekten ziyade kendinizi gözden geçirin. Eşinizi gerçekten seviyor musunuz yoksa kendinize değer vermediğiniz, kendinizi sevmediğiniz için ona karşı bir saplantı mı geliştirdiniz?
Sanirim hakli oldugunuz konular var. Birkac defa bosanma mevzusu oldu. Olaylar o raddeye de geldi. Ama kabul etmeyen beni vazgeciren boşanmayi istemeyen yine kendisiydi. Yani hazir ayrilmaya hazir biri varken karşisinda bunu yapmiyor . Eger gercekten istese ayrilmiş olmazmiydik. Yani sadece sorgulamak adina söyluyorum bunu.
Diger mevzuda kendimi severim begenirim degerli de bulurum. Yani tanistigimiz kisiler genelde esime genelde çok şansli oldugunu söylerler beni kastedip. Aramizda o kadar zor zananlar gecti ki seviyordum ama şimdi inanin bilmiyorum. Cok kizginim ve kirginim su anda bu duygu daha hakim bende. Ve hicbir çabasini gormedikce daha ne kadar tahammul etmeliyim diye surekli kendimi sorguluyorum.tek söyledigi seni seviyorum.bundan öte gecen bir mevzu yok. ve hep bir bosanma fikri dönup duruyor boyle zamanlarda aklimda. Ve bu son olay sanirim darma dağin oldum. Nasil affedilir bilmiyorum.
Evet babasinin bir arabasi vardi. Onu iki yil kadar once satmişti. Boyle olunca sigorta daha mi uygun oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?