araba mı birikim mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.445
1.172
83
33
merhaba arkadaslar. memurum. Uzun zmaandır çalışıyorum. Hiç birikimim yok. Biraz kredi borcum var o da yazın bitecek. Araba almak istiyorum ama birikimsiz olur mu bilmiyorum. 80 bin civarı kredi cekip bir araç mı alayım yoksa birikim mi yapayım. Maaşım 6 bin civarı. Arabasız da olmuyor. Eğer borç altına girmezsem de çevreden kim benden para istiyorsa veriyorum(ailemden bahsediyorum enisteler de dahil.) Bu konuda dik duramıyorum. Üzülüp veriyorum. Siz olsanız ne yapardınız ? ilerde evlilik gibi bir durum olursa ortaya koyacağım bir kurusum yok.

Paranızı bir yere bağlamazsanız çar çur olur bi borca girip bir şey sahibi olun en azından

Kredi cekip birikim yapmak mi ? Ilk defa duyuyorum.

Ben gittim sıfır araba aldım.Benden sonra deli gibi fiyatlar arttı.Elimde maaşımdan kuruş kalmıyordu.Şimdi hem ödüyorum hem ödeyemezsem diye kenara ayrıca para koyuyorum Valla bunca yıl ne yapmışım bilmiyorum.İyi ki aldım elim kolum oldu kaç aydır.Bide insanlara kredi ödemem var kusura bakmayın şu an kendime zor bakıyorum diyebiliyorsun bu şekil.

Dara düştüğünde haline üzülecek kimse bulamadığın gün kimseye karşı içinde üzüntü müzüntü kalmaz, merak etme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…