- 2 Ocak 2021
- 2.445
- 1.172
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
ya cok duygusalım hayır desem de en fazla bes dk sonra gönderiyorum o parayıElinde para olunca harcıyorsan araba al. Ama çok yumuşak yüzlüysen araba da sana kalmaz
enistelerden biri dolandırıcı olunca utanmıyorlar evet malesefo duruşu değiştirmezseniz çok üzülürsünüzz
Enişteler utanmıyor mu sizden istemeye
Soruya gelince araba diyorum
Geri geliyor peki paralar merak ettimya cok duygusalım hayır desem de en fazla bes dk sonra gönderiyorum o parayı
vermeyin sizdeenistelerden biri dolandırıcı olunca utanmıyorlar evet malesef
valla 2 saate göndericem deyip telefonlarını kapatmıstı. 6 ay sonra gönderdi. Biri de 2 yıldır gönderecek. Durumları pek iyi olmadığı icin gönderin illa da diyemiyorumGeri geliyor peki paralar merak ettim
onu da yaptımAraba alın ama en başta şu yumuşak yüzünüzü değiştirin. Yoksa param yok diyince gel kefil ol derler, hayır diyemezsiniz.
artık ona da gülüyorumAraba alın ama en başta şu yumuşak yüzünüzü değiştirin. Yoksa param yok diyince gel kefil ol derler, hayır diyemezsiniz.
öyle yapacağım insallaharaba al
hayır kredi cekip araba almak ya da her ay kenara para atmakKredi cekip birikim yapmak mi ? Ilk defa duyuyorum.
haklısınızDara düştüğünde haline üzülecek kimse bulamadığın gün üzüntü müzüntü kalmaz, merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?