araba mı birikim mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tutuyorum aslında da ama bir borc altına girmeden hep vereceğim sanırım

keske ben de alsaydım suan pismanım

Borç verdiğiniz kişilere ev alacağınız için paraya ihtiyacınız olduğunu söyleyip verdiklerinizi isteyin. Aileniz de yardımcı olabilirse bir miktar paranız olur birkaç ay da para biriktirin. Faizler çok sürmez düşer diyorlar o zaman ev alırsınız.

Bunun haricinde önemli bir tavsiye her ay maaşınızı aldığınızda hemen neye gücünüz yeterse çeyrek olur tarım altın olur alın koyun. 21 yıldır çalışıyorum keşke bana da böyle tavsiye veren olsaydı diyorum hep. Alın koyun kimseye de söylemeyin.

Araba çok masraf çıkartıyor, tamam çok rahat ama vergisi, kaskosu, bakımı, bir şey olursa tamir masrafı vs.

Arabayı alın gezin tozun okuyun öğrenin.... bir daha mı yaşayacaksınız hayatı...
insallah öyle yapacağım
onu zamanında yaptım babamın paraya ihtiyacı vardı hepsini ona verdim sonra da bir daha biriktiremedim

Tek basina gecinirsin de vergisi her sene artiyor, yani ekstra masraf. Daha sonra satmak istersen bir ton is vs. Ona gore alicaksaniz alin. Biz bu ay 680 vergi odedik.
tek basımayım. Yani arada arttırabilirsem onlar da ödenir belki. Bilemedim simdi. Yazın düsünüyorum o zamana kadar Allah büyük

Aynı sizin gibi bi arkadaşım var, elindeki arabayı bile alıyordu akrabaları ve bi kaç hafta vermiyorlardı. Eğer vermem dersen araba al ama bu kadar yumusak yüzlü olma

Verdiğiniz borçları geri alabiliyorsanız problem yok. Birikim yaparak bir şey almak zor. Borçlanıp ödemek daha mantıklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…