Arabada ön koltuğa oturma takıntısı

Benim ne kv ne kp ne görümce arabada ben varsam herkes arkaya geçer ben saygıdan kp e ön tarafa geçmesi için yönlendiririm ama kv ye hiç teklif etmedim o da hiç yönelmedi herkes yerini bilecek saygıyı koruyacak

Bu tamamen görgü olayi.
Gelin teklif etse bile kayınvalide olur mu kizim gec sen öne tesekkurler demeli.
Nerdee böyle görgü
Gelinlerde kayinvalideden farksiz.Kaynanasiyla yarisiyor.

Yani siz de öne oturmayiverin.
Madalya mi takiyolar anlamadım.
Ben kv ile bindiğim zaman öne yonelmem bile ki normalde de yonelmem.
Çocuğum var arka daha rahat.
Bırakın otursun bunu takmayin bu kadar

Ben çok takılmam açıkçası ya...
Bu birazda ilişkimizin iyi olmasından sanırım. Benim kv her konuda önceliği bana bırakıyor aslında, bende ona o inceliği göstermek için uğraşırım.

Şimdi böyle yazınca kv demin iyi bir huyunu görmüş oldum :)) takıntısı çok ama bu konuda çok dikkat ediyor arkaya gidiyor her seferinde. Hatta bikere öne otur dedim olmaz demişti :)
Ama tabi 1 dopru diğer gıcık huylarını götürmüyor :))))

Benimki ben oturaym diye ısrar eder. O öyle düşündüğü için bende sen otur anne derim. En nihayetinde beni oturtur.

Eşiniz düşünceliymiş herkes bunu yapmaz

Kv 150 kilo ortalama. Eşim vitesi zor çeviriyor, yine de illa öne oturacak. Kapıyı dışardan kapatıyoruz. Ama gelin mi oturacak?? Zorla da olsa sığıyor deli kadın. Sonra da sev şu mübareği. Yüzünü görmek istemiyorum.

Ben kendim diyorum anne baba siz öne oturun diye kendimi garip hissettim suan

İlk evlendiğim zaman ses etmeden arka koltuğa yönlenmiştim kv sen geç sen ora senin yerin ben zaten sevmem ön koltuğu dedi.

Gerçekten kp arabasındada arkada oturur hep.
Ama arkaya emirler yağdırmak için oturuyomuş fark etmem geç olmadı.
Şurda durun, marketin önünde bekleyin, dur dur şu dükkanı geçme, amaan müziği kapat başım şişti.
Biz önde şoför ve muavini gibi oluyoruz. Keşke öne otursada sesini çıkarmasa.

kayınvalidem insan olmuş olsaydı öne oturturdum.
Kendisi saygı konularına takık
Arabada yan yana otururken pencereden dışarı yola baktım diye bile beni saygısız terbiyesiz ilan etmişti.
Yüzüne bakacakmışım "buyur annecim emret annecim" diyecekmişim illa.

Şimdi evlenince ille öne koşmak isteyecek
Ama asla
Ona o koltuğu vermem.
Şöyle diyim: sol tarafına tükürsem "ay ne saygısız kız, soluma tükürdü sağıma tükürmedi, reziiiil" diye ortalığı yıkar.

O yüzden takmıyorum
aksine çatlatıyorum.

Ön benimdir.

Valla benim kv sen otur kizim benim.ne isim var oğlumun yanında sen karısısın dedi böyle bir problemim yok ama kp bindiği zaman kendisi istememesine rağmen ben oturtuyorum babacim sen öne geç die daha rahat ediyor belki de benim kv kp çok iyi niyetli iyi insanlar olduğundan ben hiç gerilmiyorum tersi olsa inadına davranabilirdim

Nişanlı iken bir kere one oturdu dönüşte eşim dedi anne sen arkaya geç diye öğün bugündür bn anne büyür demeden geçmiyor ilk karşılaşmamız arabada olmuştu mesela hemen inip arkaya geçti yok kızım otur sen der onun tantanasina girmedim gireydim lafı verirdim öyle bir art niyet sezsem lafları siralardim valla ama bazen geç sen uzaktan geldin oğlumla hasret giderdi diyorum ona bile yok diyor kafamiza göre takılıyoruz anlayacağınız bu kdr sorun yapmayın ama ya

Senin KV hakediyor

Siz anlayışlısınız benim içinde önemi yok ve şimdiye kadar sorun çıkarmadım da ama benimkinde var o takıntı. E haliyle takıntı olunca bu da beni rahatsız ediyor

Dediğin çok doğru onun için bir önemi olmasa belki takmayacaksiniz sen büyür edeceksin ama bunu yarışa dönüştürücü kadınlık içgüdüsü olarak sen misin la bunu yapan diyip kolları sıvıyoruz :)

Bunun çözümü siz araba kullanmayı öğrenin ve bir yere gidileceği zaman siz kullanın. Yanınıza da kim oturmak isterse otursun artik

Aynen öyle ve kocanın da annesini galip çıkarması diyelim

Ne diyor eşiniz "annemin yeri" falan mı?

Benim kv kp hiç yapmaz öyle tuhaflıklar. İlk önce arkaya geçmek isterler ben de o an nasıl denk gelecekse söylerim "anne/baba sen öne otur" diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…