Kızlar çok merak ettim sizin kv de öne oğlunun yanına oturma merakı var mı ben çok takmam önemsemem otursun sorun değil de aynı durumda olan var diye merak ettim sırf ön için kalp kıracak seviyeye geldiler mi
Benimki ben oturaym diye ısrar eder. O öyle düşündüğü için bende sen otur anne derim. En nihayetinde beni oturtur.Kızlar çok merak ettim sizin kv de öne oğlunun yanına oturma merakı var mı ben çok takmam önemsemem otursun sorun değil de aynı durumda olan var diye merak ettim sırf ön için kalp kıracak seviyeye geldiler mi
Eşiniz düşünceliymiş herkes bunu yapmazBenim kayınvalide bi kaç kez şansını denedi yok midem bulanıyo yok arkada gidemiyorum falan eşim anne sen arkaya geçer misin ben yanımda eşimi istiyorum dedi ve problem ortadan kalktı... benim için problem değildir aslında arabanın ön koltuğu da arka koltuğu da aynı yere gidiyo ama benim keyınvalide biraz garip bi kadın biz evlendik eşime “aşkım” demeye “oğlum her akşam gel yine yemeğini burda ye” demeye faln başlamıştı.. eşim de mecburen her seferinde sert bi şekilde uyarmak zorunda kaldı..
kayınvalidem insan olmuş olsaydı öne oturturdum.
Kendisi saygı konularına takık
Arabada yan yana otururken pencereden dışarı yola baktım diye bile beni saygısız terbiyesiz ilan etmişti.
Yüzüne bakacakmışım "buyur annecim emret annecim" diyecekmişim illa.
Şimdi evlenince ille öne koşmak isteyecek
Ama asla
Ona o koltuğu vermem.
Şöyle diyim: sol tarafına tükürsem "ay ne saygısız kız, soluma tükürdü sağıma tükürmedi, reziiiil" diye ortalığı yıkar.
O yüzden takmıyorum
aksine çatlatıyorum.
Ön benimdir.
Siz anlayışlısınız benim içinde önemi yok ve şimdiye kadar sorun çıkarmadım da ama benimkinde var o takıntı. E haliyle takıntı olunca bu da beni rahatsız ediyor
Aynen öyle ve kocanın da annesini galip çıkarması diyelim
Benimkiler oturup bi güzel dedikodumu yapıyorlar ben hep kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?