Benimkiler oturup bi güzel dedikodumu yapıyorlar ben hep kötüyümKv bana laf sokup surat asamaz eşimin yaninda. Hos kvnin surat asmasi bir gram umurumda olmaz. Catlasin isterse. Kv ile zaten yalniz gorusmuyorum cok uzun zamandir. Esimle gidiyoruz gidersek.
Eşin ne diyor in annem oturacak mi?
Benim eşim anneci o hep haklıEşler böyle birşeye hiç müdahale etmezler canım,sen kendin müdahale edeceksin...evet çirkin olan inada bindirmeleri ama onda bile bizle yarışıyorlar..anayım ben ana herşeye hakkım var kafasını yaşadıkları için..
Bende çok takmıyorum ama onlar rekabete girince bende sinir oluyorum sonuçta ben onun rakibi değilim geliniyim kendi kızları da varBenim kv.dem arkaya yonelir ama esim onu öne oturtturur bana hayatım sen arkaya geçebilir misin sıkışmasın der o da hop hemen öne oturuverir :) Kendi annem bineceği zaman bende anneme öne geç anne sıkışma arkada dedim olur mu kızım fizana mı gidiyoruz senin yanın kocanın yani dedi :) işte bakış açısı farkı. Bende çok sallamıyorum işin açıkçası mutlu olacaksa ben arkada da otururum nasılsa aynı yere gidiyoruz
Dediğim gibi takıntım yok 3 yıllık evliyim hiç öne oturma çabam olmadı oturuyor zaten o takıntısı da var zaten''Herkes yerini bilecek'' takıntısı ne yahu? İnsanın yerini arabadaki konumu mu belirliyor? Hayata bu kadar sığ bakmayalım.
Konu sahibi bırak kv otursun öne. Ha ön, ha arka ne fark eder? Yav he he de geç. Yaşlı zaten, yaşlılarda öne oturma merakı var, otursun yahu. Benim bebe var koltuğu arkada ben de hep arkadayım. Bizim arabada herkes öne oturuyor, arkaya pek kimseyi almıyorum.
Haklısın zaten ben kendim de kv olunca direk arkaya geçiyorum bende takıntı değil ama kvde takıntı olmuşBenim kv kendisi bana yer veriyor ama ben utanıyorum yani bizde büyüğe arka dönülmez. O yüzden onu oturtuyorum zaten bir araya geldiğimiz sayı en fazla ne kadar ki? Diğer zamanlar ben oturuyorum, onun da gönlü olsun bir günden hiçbir şey olmaz.
Boşver sürekli yan yana mısınız? Hep bir arada mı gidiyorsunuz bir yerlere? Bırakın otursun.Haklısın zaten ben kendim de kv olunca direk arkaya geçiyorum bende takıntı değil ama kvde takıntı olmuş
Evet sadece onaBen yer veriyorum yalandan dıyor sen otur kocanın yanına dıye de olsun büyük o otursun dıyorum ama sadece ona. Görümceye falan asla
Kızlar çok merak ettim sizin kv de öne oğlunun yanına oturma merakı var mı ben çok takmam önemsemem otursun sorun değil de aynı durumda olan var diye merak ettim sırf ön için kalp kıracak seviyeye geldiler mi
Hayır ya sürekli değil inan takıntım yok ve 3 yıldır hep kendim de arkaya geçerim hem yanımda büyük varken çekinirim ben bizde de büyür yer verilir öyle gördük benim annem 56 yaşında babaanneme yer verir eğer babaannem arkaya oturursa annem onu yalnız bırakmamak için geçer arkaya yanına otururBoşver sürekli yan yana mısınız? Hep bir arada mı gidiyorsunuz bir yerlere? Bırakın otursun.
Süpersiniz mantıklıymışArabayı ben sürdüğüm için hep öndeyim.. öneririm
Bence hiçbir şey demeden erkenden aşağı in öne otur. Bunu defalarca yapSüpersiniz mantıklıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?