Arabada ön koltuğa oturma takıntısı

Kv bana laf sokup surat asamaz eşimin yaninda. Hos kvnin surat asmasi bir gram umurumda olmaz. Catlasin isterse. Kv ile zaten yalniz gorusmuyorum cok uzun zamandir. Esimle gidiyoruz gidersek.
Eşin ne diyor in annem oturacak mi?
Benimkiler oturup bi güzel dedikodumu yapıyorlar ben hep kötüyüm

Benim eşim anneci o hep haklı

Bende çok takmıyorum ama onlar rekabete girince bende sinir oluyorum sonuçta ben onun rakibi değilim geliniyim kendi kızları da var

Dediğim gibi takıntım yok 3 yıllık evliyim hiç öne oturma çabam olmadı oturuyor zaten o takıntısı da var zaten

Arabanın ön koltuğunda değerli bir maden mi var anlamadım ki... Hayat çok kısa ve bir gün dert ettiğimiz şeylerin aslında ne kadar boş olduğunu yaşayarak öğreneceğiz. Ben genelde arka koltukta oturuyorum uzun yol harici ve dans ediyorum, şarkı söylüyorum, umursamıyorum. Beynimin hücrelerini şenlendiriyorum. Kayınvalidem yok gerçi ama kaynana türevi eşte o işi görür. Aldırmayın, önemsemeyin sadece gülümseyin. Bunlar kafaya takılacak sorunlar değil.

Ben yer veriyorum yalandan dıyor sen otur kocanın yanına dıye de olsun büyük o otursun dıyorum ama sadece ona. Görümceye falan asla

Benim kv kendisi bana yer veriyor ama ben utanıyorum yani bizde büyüğe arka dönülmez. O yüzden onu oturtuyorum zaten bir araya geldiğimiz sayı en fazla ne kadar ki? Diğer zamanlar ben oturuyorum, onun da gönlü olsun bir günden hiçbir şey olmaz.

Hiç anlamıyorum ben bu insanlarda ki ön koltuk sevdasını hayır önde oturan farklı bir yere mi gidiyor. Ne benim ne kayınvalidemin öyle bir merakı olmadı. Çocuk olduktan sonra zaten önde oturmak gibi lüksüm olmuyor

Haklısın zaten ben kendim de kv olunca direk arkaya geçiyorum bende takıntı değil ama kvde takıntı olmuş

Boşver sürekli yan yana mısınız? Hep bir arada mı gidiyorsunuz bir yerlere? Bırakın otursun.
Hayır ya sürekli değil inan takıntım yok ve 3 yıldır hep kendim de arkaya geçerim hem yanımda büyük varken çekinirim ben bizde de büyür yer verilir öyle gördük benim annem 56 yaşında babaanneme yer verir eğer babaannem arkaya oturursa annem onu yalnız bırakmamak için geçer arkaya yanına oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…