Benim eşim anneci o hep haklı
Hayır ya sürekli değil inan takıntım yok ve 3 yıldır hep kendim de arkaya geçerim hem yanımda büyük varken çekinirim ben bizde de büyür yer verilir öyle gördük benim annem 56 yaşında babaanneme yer verir eğer babaannem arkaya oturursa annem onu yalnız bırakmamak için geçer arkaya yanına oturur
bilmem kovmak olarak bakmadım olaya orda annesinin sıkıştığını düşünüyor ici rahat etmiyor yaşlı kadın diye belki bende annemin çok sıkıştığını düşünsem aynısını yapardım ama ben çok sıkıştığını düşünmedigim için çok sallamıyorum. Benim için önem sırasında çok gerilerde kalıyor bu konu :)Esin seni kibarca yanindan kovuyor yani.hicbisi demese neysede" hayatim sen arkada otur onde anne " yine iyimissin bn cok kirilirdim esim oyle dese :) ALLAH' tan arabamiz yok oyle bi sıkıntida yok
Vala polyana gibi kadinsin :) sıkısma konusuna gelince bende sıkıstini sanmiyorum arka daha rahat olur bnce kv icin uzattin bacagini 3 koltuga ohh miss ne sıkısmasiymisbilmem kovmak olarak bakmadım olaya orda annesinin sıkıştığını düşünüyor ici rahat etmiyor yaşlı kadın diye belki bende annemin çok sıkıştığını düşünsem aynısını yapardım ama ben çok sıkıştığını düşünmedigim için çok sallamıyorum. Benim için önem sırasında çok gerilerde kalıyor bu konu :)
Kayınpederler de hep öne oturmak istiyor ama gördüğüm kadarıyla hiçbir gelin buna laf etmiyor kayınvalideye neden ediliyor o zaman? Çifte standart yapılıyor bence.
" hic tesaduf etmedim " ne kizHiç tesadüf etmedim ama öyle bi takıntısı olsaydı da umrunda olmazdı ön benim yerim
Kayınpederler de hep öne oturmak istiyor ama gördüğüm kadarıyla hiçbir gelin buna laf etmiyor kayınvalideye neden ediliyor o zaman? Çifte standart yapılıyor bence.
Şey yani hiç denk gelmedi Kv ve ben aynı arabada şükür :)) inşallah bundan sonra da denk gelmez :) onu kastettim yani" hic tesaduf etmedim " ne kiz
Insallah gelmezsin bundan sonrada denk :))Şey yani hiç denk gelmedi Kv ve ben aynı arabada şükür :)) inşallah bundan sonra da denk gelmez :) onu kastettim yani
Âmin canım :)Insallah gelmezsin bundan sonrada denk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?