Arabada ön koltuğa oturma takıntısı

Hic oyle bi sorunumuz olmsdi cunku ben hep onde otururum bunu hem esim hem kv ister

Benim kvnin kayinvalidesi zamaninda hep oglunun yanina one otururmus benimkinin de cani sıkılrmis ondan ben asla oturmam der ama bilmiyorm kaynanasi oturmasa belki boyle dusunur muydu :))

Vayy be arabada oturmanin adaplari varmiş. Araba dert sıkıntı. Allahtan arabayi sık kullanmayiz. Araba olunca öne oturma, geriye oturmaktan ziyade benim uyuz oldugum herkes "benide giderken götürse, benide suradan alsa, suraya biraksa" olayina giriyor. Biz kar yağmadikca, yollar buz tutmadikca motosiklet kullaniyoruz Kimsede binmek istemiyor. Ohhh

Esin seni kibarca yanindan kovuyor yani.hicbisi demese neysede" hayatim sen arkada otur onde anne " yine iyimissin bn cok kirilirdim esim oyle dese :) ALLAH' tan arabamiz yok oyle bi sıkıntida yok
bilmem kovmak olarak bakmadım olaya orda annesinin sıkıştığını düşünüyor ici rahat etmiyor yaşlı kadın diye belki bende annemin çok sıkıştığını düşünsem aynısını yapardım ama ben çok sıkıştığını düşünmedigim için çok sallamıyorum. Benim için önem sırasında çok gerilerde kalıyor bu konu :)

Hiç böyle bir durum yaşamadım ben , nişanlıyken bile eşimin yanına ben oturdum herkes yerini
Biliyor zaten kimse kimseye öne arkaya geç Demiyor , benim yerim eşimin yanı.
Ama kayınpederimde olacaksa ya da babam onlara yer veriyorum öne oturmaları için babam ben sevmiyorum , vali , cumhurbaşkanı bile arkada oturuyor benim önde işim Yok der :) kayınpederim oturur. Zaten kendi isteğimle ver veririm kayınpederime , bazen kaynanama da diyecek olurum eşim “geç otur öne yerine hayatım” der.

Vala polyana gibi kadinsin :) sıkısma konusuna gelince bende sıkıstini sanmiyorum arka daha rahat olur bnce kv icin uzattin bacagini 3 koltuga ohh miss ne sıkısmasiymis

Kayınpederler de hep öne oturmak istiyor ama gördüğüm kadarıyla hiçbir gelin buna laf etmiyor kayınvalideye neden ediliyor o zaman? Çifte standart yapılıyor bence.

Biz sevgiliyken bile ben önde otururdum hiç böyle takıntıları yoktur sağolsun. Önemli olan niyet. Kötü niyetli insan her yerde kendini belli eder. Diğer önemli nokta da eşinin durduğu yer. Annesinin tarafındaysa bir yol olmaz o adamdan

Hiç tesadüf etmedim ama öyle bi takıntısı olsaydı da umrunda olmazdı ön benim yerim

Kayınpederler de hep öne oturmak istiyor ama gördüğüm kadarıyla hiçbir gelin buna laf etmiyor kayınvalideye neden ediliyor o zaman? Çifte standart yapılıyor bence.

Mesela benim kp baya bir kilolu zaten arkada oturamaz baştan beri o önde oturur ben kv ile arkada. ayrıca o babadır benim babam da olduğu zaman onu arkada oturtmam ama annem varken ben otururum

Kv min öyle bi merakı yok genelde ben derim anne sen öne geç diye.. oğlumla arkada otururz, uzun yola çıkar da midem bulanırsa ben geçeyim derim ve o da sorun etmez yani..

1- Büyüktür. O adamı doğuran büyüten bugüne getiren odur.
2- Buyur sen öne geç demek nezakettir, saygıdır. Bunu teklif etmek bir şey kaybettirmez aksine yüceltir.
3- Ayyy kocamın yanında oturamıyorum düşüncesi hastalıklı takıntıdır, saplantıdır.
4- Bunu bu kadar dert eden insan psikolojik destek almalıdır.
5- Hayat bunun gibi basit şeyleri sorun haline getirecek kadar uzun değildir.

Boş insanların ne kadar boş olduğunu gösteren lüzumsuz savaş...

Valla ben varken kimsenin öyle isteği olmuyor kilolu ve dizim ağırıyor kırınca o yüzden kv kp kim varsa farketmiyor hep önde oturuyorum hemde kendi arabamız değil genelde görümcemin arabasında kocasının yanına oturuyorum neyseki hiç sorun yaşamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…