Arabada ön koltuğa oturma takıntısı

O zaman takma boşver.. neden strese giriyorsun boş yere?

g
bu kv gelinleri ne olarak görüyo anlamiyorum.küfür ederdimde banlanırım.biz onları anne olarak gòrüyoruz da onlar bizi evlat olarak görmüyolar işin aslı bu

Araba bizim keyif bizim. Canım nereye isterse oraya otururum. Ön koltuk arka koltuk fark etmez. Zaten ben kvyi öne yollarım çoğunluk, oglanla arkada otururuz.

Ancak benim kv sizin kvnin cinsten olsaydı, ön koltuğu söker de oturtmazdım. Kendi malımla bi de kapris çekemem.

Sanki arka koltuk baska yere gidiyor.Onde ayni arkada..ne yani bu kayinvalidelerin ogullarin yaninda kendilerini boyle bir kralice edasi ile heryere atlama halleri?
Birgun "arabada allah korusun kaza aninda en tehlikeli yer on koltukmus" deyin..bakalim oturacakmi yine?))

İlk bir yıl ben otururdum önde eşim çok anneci olayı farketti ondan sonra hiç oturamadım annesi etrafı görsün diye onu direk öne oturtur.yaşlı kadın zaten hiç evden çıkmaz manzaraya baka baka gitsin bence arkası çok rahat arabanın geniş geniş oğlum oldu zaten dahada önde oturamam.

Hahaha otursun otursun bi şey olmaz

Bırak otursun öne oturmakla başımız göğe ermiyor zaten sen evladınla ilgileniyormuşsun evlat her şeyden önemli

O zaman takma boşver.. neden strese giriyorsun boş yere?
hayır strese girmiyorum sadece merak ettim ben ön için hiç sorun yaşamadım çünkü takmadım hep oturdu qma eltime çok laf geldi bu konuda o yüzden merak ettim

Benim kv benim malımı benim malım olarak değil oğlunun malı olarak görüyor benden çok benim malım üzerinde onun hakkı varmış gibi görüyor

Esin seni kibarca yanindan kovuyor yani.hicbisi demese neysede" hayatim sen arkada otur onde anne " yine iyimissin bn cok kirilirdim esim oyle dese :) ALLAH' tan arabamiz yok oyle bi sıkıntida yok

Bırak otursun öne oturmakla başımız göğe ermiyor zaten sen evladınla ilgileniyormuşsun evlat her şeyden önemli
Öyle çok şükür zaten çok rahat her seferinde diyorum burası önden daha rahat diye ama hamileyken zorlandım biraz ön benim hakkımdı ama olsun

Maalesef bizim halkımıza göre arkaya küçükler oturur
Bir anlam yüklemek mi gerekir her şeye? Ön koltukta ne var ki bu kadar güneş direkt olarak öndeki adamlara geliyo sağa sola dönemiyosun arka geniş oh at ayakları yayıl. Ama küçüklükmüş

Aynen öyle ve kocanın da annesini galip çıkarması diyelim
Benim için farketmez..Ben teklif ederim zaten k.valideye öne oturmasını...K.peder varsa o oturur öne, k.valide ve ben arkaya otururuz..Yaşça büyük oldukları için saygı gereği arkaya oturtmak içime sinmez...Kayınvalide kendisi de öne oturmak istemez çoğu zaman...

Benim kv benim malımı benim malım olarak değil oğlunun malı olarak görüyor benden çok benim malım üzerinde onun hakkı varmış gibi görüyor
Bu düşünce malesef çoğu kayınvalide de var..Her ne kadar çalışıyor olsak bile sadece oğulları kazanıyormuş gibi hareket ederler..Araba ve evin sahibi sadece oğullarıymış gibi düşünürler..

Siz anlayışlısınız benim içinde önemi yok ve şimdiye kadar sorun çıkarmadım da ama benimkinde var o takıntı. E haliyle takıntı olunca bu da beni rahatsız ediyor
Takıntı olsa beni de rahatsız ederdi.Ama bunu tek kayınvalideler yapmıyor.
Arkadaşımın annesi aynen dediğiniz gibi.
Annesini nezaketen öne davet ediyor,eşi de aynı şekilde.
Kadının nasıl kurumlu kurumlu gülümseyerek geçip kurulduğunu görseniz kraliçe elizabeth sanırsınız.
Arkadaşta önemsemezken artık sinir olmaya başladı ama bir şey de diyemiyor.Evlerinden çıkıp annesini aldılarsa,arkaya oturduğu zaman burnundan soluyor,trip yapıyor,aşağılanmış sayıyor kendini.
Bana da bir gün,gururla,damadım beni baştacı ediyor,illa ön koltukta oturtuyor deyince anladım ki bunu bilinçli yapıyor.
Oysa kayınvalidesi çok daha anlayışlı.
Öyle olmadığı halde,kızım ben arkada ayaklarımı uzatıp oturuyorum,geç sen öne hadi hadi diyor.

Başlığı okuduğum gibi kaynanam geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…