- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
O zaman takma boşver.. neden strese giriyorsun boş yere?Hayır ya sürekli değil inan takıntım yok ve 3 yıldır hep kendim de arkaya geçerim hem yanımda büyük varken çekinirim ben bizde de büyür yer verilir öyle gördük benim annem 56 yaşında babaanneme yer verir eğer babaannem arkaya oturursa annem onu yalnız bırakmamak için geçer arkaya yanına oturur
bu kv gelinleri ne olarak görüyo anlamiyorum.küfür ederdimde banlanırım.biz onları anne olarak gòrüyoruz da onlar bizi evlat olarak görmüyolar işin aslı buKızlar çok merak ettim sizin kv de öne oğlunun yanına oturma merakı var mı ben çok takmam önemsemem otursun sorun değil de aynı durumda olan var diye merak ettim sırf ön için kalp kıracak seviyeye geldiler mi
Yok ya otursun takıntı haline getirmek istemiyorum zaten eskisi gibi pek fazla beraber bi yerlere gitmiyoruzBence hiçbir şey demeden erkenden aşağı in öne otur. Bunu defalarca yap
Maalesef bizim halkımıza göre arkaya küçükler otururArkaya her zaman patronlar oturur
Hahaha otursun otursun bi şey olmazSanki arka koltuk baska yere gidiyor.Onde ayni arkada..ne yani bu kayinvalidelerin ogullarin yaninda kendilerini boyle bir kralice edasi ile heryere atlama halleri?
Birgun "arabada allah korusun kaza aninda en tehlikeli yer on koltukmus" deyin..bakalim oturacakmi yine?))
Bırak otursun öne oturmakla başımız göğe ermiyor zaten sen evladınla ilgileniyormuşsun evlat her şeyden önemliİlk bir yıl ben otururdum önde eşim çok anneci olayı farketti ondan sonra hiç oturamadım annesi etrafı görsün diye onu direk öne oturtur.yaşlı kadın zaten hiç evden çıkmaz manzaraya baka baka gitsin bence arkası çok rahat arabanın geniş geniş oğlum oldu zaten dahada önde oturamam.
hayır strese girmiyorum sadece merak ettim ben ön için hiç sorun yaşamadım çünkü takmadım hep oturdu qma eltime çok laf geldi bu konuda o yüzden merak ettimO zaman takma boşver.. neden strese giriyorsun boş yere?
Benim kv benim malımı benim malım olarak değil oğlunun malı olarak görüyor benden çok benim malım üzerinde onun hakkı varmış gibi görüyorAraba bizim keyif bizim. Canım nereye isterse oraya otururum. Ön koltuk arka koltuk fark etmez. Zaten ben kvyi öne yollarım çoğunluk, oglanla arkada otururuz.
Ancak benim kv sizin kvnin cinsten olsaydı, ön koltuğu söker de oturtmazdım. Kendi malımla bi de kapris çekemem.
Benim kv.dem arkaya yonelir ama esim onu öne oturtturur bana hayatım sen arkaya geçebilir misin sıkışmasın der o da hop hemen öne oturuverir :) Kendi annem bineceği zaman bende anneme öne geç anne sıkışma arkada dedim olur mu kızım fizana mı gidiyoruz senin yanın kocanın yani dedi :) işte bakış açısı farkı. Bende çok sallamıyorum işin açıkçası mutlu olacaksa ben arkada da otururum nasılsa aynı yere gidiyoruz
Öyle çok şükür zaten çok rahat her seferinde diyorum burası önden daha rahat diye ama hamileyken zorlandım biraz ön benim hakkımdı ama olsunBırak otursun öne oturmakla başımız göğe ermiyor zaten sen evladınla ilgileniyormuşsun evlat her şeyden önemli
Evet malesef öyleler henüz kabul edemediler bizleriBenim kv benim malımı benim malım olarak değil oğlunun malı olarak görüyor benden çok benim malım üzerinde onun hakkı varmış gibi görüyor
Bir anlam yüklemek mi gerekir her şeye? Ön koltukta ne var ki bu kadar güneş direkt olarak öndeki adamlara geliyo sağa sola dönemiyosun arka geniş oh at ayakları yayıl. Ama küçüklükmüşMaalesef bizim halkımıza göre arkaya küçükler oturur
Benim için farketmez..Ben teklif ederim zaten k.valideye öne oturmasını...K.peder varsa o oturur öne, k.valide ve ben arkaya otururuz..Yaşça büyük oldukları için saygı gereği arkaya oturtmak içime sinmez...Kayınvalide kendisi de öne oturmak istemez çoğu zaman...Aynen öyle ve kocanın da annesini galip çıkarması diyelim
Bu düşünce malesef çoğu kayınvalide de var..Her ne kadar çalışıyor olsak bile sadece oğulları kazanıyormuş gibi hareket ederler..Araba ve evin sahibi sadece oğullarıymış gibi düşünürler..Benim kv benim malımı benim malım olarak değil oğlunun malı olarak görüyor benden çok benim malım üzerinde onun hakkı varmış gibi görüyor
Takıntı olsa beni de rahatsız ederdi.Ama bunu tek kayınvalideler yapmıyor.Siz anlayışlısınız benim içinde önemi yok ve şimdiye kadar sorun çıkarmadım da ama benimkinde var o takıntı. E haliyle takıntı olunca bu da beni rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?