Arabadan çıkan kırmızı tırnak!

kocanız sizi düşünmüyorsa kendilerine kusura bakmayın bundan sonra sizi götüremeyeceğim denmişte zorla illede binmek istemişler gibi lanse ettiğiniz kadınlar niye sizi düşünsün..
kocacığınız uygun bir dille söylesin sizi düşünmek zorunda olan o.

Bu konuya en çok ben karşı çıktım ama diğer konularda çok rahat bir insanımdır. İşi gereği aynı odada bütün gün bir kadınla oturabilir , yemeğe çıkabilir vs vs . Alyans bile takmayız ,birbirimize hiç karışmayız. Ama bu her Allahın günü getir götüre dayanamıyorum. Sadece bu konuda hassasım ve karşıdan da aynı hassasiyeti beklerm

Bakın hanımefendi kimse kimseye nolur nolur yalvarırım beni evime bırakın yada beni durağa bırakın diye yalvarmıyo iş arkadaşlığında arabası olan personel o güzergahtan geçiyosa diğer personeli durağa bırakması gayet normal....
Neyse şu yazdığınız yazım seviyesinden sonra size birşey izah etmek oldukça gereksiz

Eşinizin elinden arabayı alın bence... Nasıl fikir

her gün her gün durağa kadar götürmesine izin vermem ben olsam..tırnak olayını mevzu etmezdim bide..zagten biniyosa tırnağıda kırılır,saçıda dökülür...
sizin yine iyiymiş ama ..ben güneş gözlüğü bulduydum,4-5 gün tripten sonra benim olduğunu anlayabilmiştim.nasıl bir sinir,kıskançlıksa bendeki,beyin hücrelerim dondu zaar..
gençlik işte...

Bırak yolunun üstü olmasını isterse aynı mahallede oturuyor olsunlar, ASLA AMA ASLA aynı arabaya binemezler. Ne demek yaa!! Başlarım insanlığına..! Çok hırslandım şu an!! Bir kadın ve bir erkeğin yalnız kaldığı yerde üçüncü kişi şeytandır. Ve beşer şaşar. Allah korusun..

Bırak yolunun üstü olmasını isterse aynı mahallede oturuyor olsunlar, ASLA AMA ASLA aynı arabaya binemezler. Ne demek yaa!! Başlarım insanlığına..! Çok hırslandım şu an!! Bir kadın ve bir erkeğin yalnız kaldığı yerde üçüncü kişi şeytandır. Ve beşer şaşar. Allah korusun..!

Açıkçası ben kabul etmezdim böyle bi durumu. Bir olur, iki olur, denk gelir vs. Ama her gün her gün ne gereği var herkes baksın başının çaresine. Ayrıca benim takıldığım bi nokta da ön koltuğa oturması oldu. Nezaketen bi yere bırakılıyosam yahut taksiye vs yabancısı olduğum bi arabaya biniyosam arka koltuğa oturmayı tercih ederim şahsen.

Eşinizde bitiyor herşey ..isterse ayşe olsun isterse fatma yapacak olduktan sonra... ve ben hic kimseye mutlak guvenmem yaparsa sizde sorun degil heyecan arayan eşinizde ayrica ayşe ayşe diye diye kocanızı bezdirmeyin olmayacagı varsa da oldurursunuz birde evli erkeklerle merhaba merhaba seviyesindeyim ..nedeni eşlerinin şuphe duydugu özne olmaktan nefret etmem

Sizi hergun is yerinden bir bey duraga biraksa eminim esiniz musade etmezdi.siz niye izin veriyorsunuz ki? Cok gereksiz.yurusun duraga.sonra oyle mi boyle mi derken aile arasinda huzursuzluklar oluyor.ben de kizlardaki bu rahatliga bayiliyorum hee.ne diye binersin evli herifin arabasina.nasil geliyosan oyle de git evine

Arada sirada birakilir tabi ama 2senedir sabah aksam o duraga birakacak, ben delirirdim heralde.
Bence iyi bi cinnet getirin bidaha o kiz arabaya binmesin.

2 yıl düzenli olarak eşinizin, arabasına almasına nasıl izin verdiniz Ayşe’yi?
Birbirinden nefret eden 2 insan bile 2 sene birlikte dönse eve, yakın arkadaş olur çıkarlar zamanla
Nedense hiç iyi şeyler hissetmedim

Ya aklma şimdi geldi hemen siteye girdim.
2 sene önce burda aynı bu konudan vardı eşi iş yerinden bi kadını eve bırakmaya başlıyor telefonda artık canım aşkım demeyi kesiyor kadın süphelenip ses kayıt cihazı mı yoksa başka teelfon mu ne koymuştu telefonu da açık bırakmıştı ve kadın adama oral seks yapıyomuş meğer o an seslerini duymuştu sonra boşandılar heralde öyle bir konu vardı

Buldum konuyu

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/aldatildim.888611/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…