Araba benim , ayıp olur hayır götüremem diyen koca da benim . Benzin parasını veren de benim .Düşünce de benim.
Otobüs ya da başka alternatifler varken poponuzun rahatlığını ve iki kuruş yol parasını düşünen de sizler gibiler. Başkasının arabasıyla gidip gelirken düşünn istedim sadece insanlar götürmek istemiyor olabilir yüzleri tutmuyor olabilir . Başkasının arabasına binenler hariç çoğu kadın istemiyor kocasının her gün birini işe götürmesini.
Kızlar bu gibi aldatma durumlarına çözüm bulmak lazım, benim bi önerim var
Kurumların erkek çalışanları ve bayan çalışanları ayrı odalarda olmalı haremlik selamlık gibi gözgöze gelseler bile zinhar zina sayılır, başka önerisi olan varsa lütfen yazsın değerlendirelim
Bakın hanımefendi kimse kimseye nolur nolur yalvarırım beni evime bırakın yada beni durağa bırakın diye yalvarmıyo iş arkadaşlığında arabası olan personel o güzergahtan geçiyosa diğer personeli durağa bırakması gayet normal....Araba benim , ayıp olur hayır götüremem diyen koca da benim . Benzin parasını veren de benim .Düşünce de benim.
Otobüs ya da başka alternatifler varken poponuzun rahatlığını ve iki kuruş yol parasını düşünen de sizler gibiler. Başkasının arabasıyla gidip gelirken düşünn istedim sadece insanlar götürmek istemiyor olabilir yüzleri tutmuyor olabilir . Başkasının arabasına binenler hariç çoğu kadın istemiyor kocasının her gün birini işe götürmesini.
Eşinizin elinden arabayı alın bence... Nasıl fikirBu konuya en çok ben karşı çıktım ama diğer konularda çok rahat bir insanımdır. İşi gereği aynı odada bütün gün bir kadınla oturabilir , yemeğe çıkabilir vs vs . Alyans bile takmayız ,birbirimize hiç karışmayız. Ama bu her Allahın günü getir götüre dayanamıyorum. Sadece bu konuda hassasım ve karşıdan da aynı hassasiyeti beklerm
Eşinizin elinden arabayı alın bence... Nasıl fikir
Tabi canım olayın başında durAlmaya kıyamam da ben görürüp getiririm
her gün her gün durağa kadar götürmesine izin vermem ben olsam..tırnak olayını mevzu etmezdim bide..zagten biniyosa tırnağıda kırılır,saçıda dökülür...
sizin yine iyiymiş ama ..ben güneş gözlüğü bulduydum,4-5 gün tripten sonra benim olduğunu anlayabilmiştim.nasıl bir sinir,kıskançlıksa bendeki,beyin hücrelerim dondu zaar..
gençlik işte...
Merhabalar
3.5 yıllık evliyim. Genel olarak güzel giden bir evliliğim var.
Sanırım çoğu evlilikte yaşandığı gibi biraz ilgisi eksilmelerimiz var son zamanlarda. Eskisi gibi flörtleşmelerimiz kalmadı. Ama yine de bir çok erkeğe göre daha iyi durumda görüyorum eşimi.
Çok kıskanç biri değilim. Fakat bir insana negatiflik duyarsam asla ısınamıyorum ve yakınlarıma da çok yaklaştırmıyorum.
Eşimin iş yerinde bir kız var mesai arkadaşı. Sevgilisi var diye biliyorum. Eşim 2 yıldır bu kızı otobüs durağına bırakıp eve geçiyor (yolunun üstü yol değiştirmiyor) sorun yapmadım bu durumu gayet normal geldi. kızdan her ne kadar hoşlanmasamda.
Eşim her iş çıkışı mutlaka beni arayıp eve geliyorum bir şey lazım mı diye arar. Her cümlesi mutlaka aşkım, canım, karım, güzelim diye başlar. Bir süre sonra sadece ben çıktım geliyorum bir şey alayım mı? ya döndü.
Konusunu yaptım tabi biraz tartıştım. Fark etmedim bi daha olmaz dedi. Getrçekten de düzeltti.
Dün eşim beni spordan aldı arabaya bindim emniyet kemerini takıyorum tokası bir türlü girmiyor. bir baktım ki içinde kırmızı tırnak kalmış. Protez sanırım çok anlamıyorum. Bu ne dedim. kızın adı ayşe olsun Ayşenin her halde ne bileyim dedi. Yüzüm düştü tabi konuşmadım. Sorun ne? Neden trip atıyorsun? Ne ima ediyorsun? gibi şeyler sordu cwevap vermedim ve eve gelir gelmez yatıp uyudum.
Sabah hiç konuşmadım. O da benimle iletişimde buılunmadı.
Sizce yersiz bir tavır mı aldım?
Eşime güveniyorum aslında ama eşeğin aklına karpuz kabuğu..
Merhabalar
3.5 yıllık evliyim. Genel olarak güzel giden bir evliliğim var.
Sanırım çoğu evlilikte yaşandığı gibi biraz ilgisi eksilmelerimiz var son zamanlarda. Eskisi gibi flörtleşmelerimiz kalmadı. Ama yine de bir çok erkeğe göre daha iyi durumda görüyorum eşimi.
Çok kıskanç biri değilim. Fakat bir insana negatiflik duyarsam asla ısınamıyorum ve yakınlarıma da çok yaklaştırmıyorum.
Eşimin iş yerinde bir kız var mesai arkadaşı. Sevgilisi var diye biliyorum. Eşim 2 yıldır bu kızı otobüs durağına bırakıp eve geçiyor (yolunun üstü yol değiştirmiyor) sorun yapmadım bu durumu gayet normal geldi. kızdan her ne kadar hoşlanmasamda.
Eşim her iş çıkışı mutlaka beni arayıp eve geliyorum bir şey lazım mı diye arar. Her cümlesi mutlaka aşkım, canım, karım, güzelim diye başlar. Bir süre sonra sadece ben çıktım geliyorum bir şey alayım mı? ya döndü.
Konusunu yaptım tabi biraz tartıştım. Fark etmedim bi daha olmaz dedi. Getrçekten de düzeltti.
Dün eşim beni spordan aldı arabaya bindim emniyet kemerini takıyorum tokası bir türlü girmiyor. bir baktım ki içinde kırmızı tırnak kalmış. Protez sanırım çok anlamıyorum. Bu ne dedim. kızın adı ayşe olsun Ayşenin her halde ne bileyim dedi. Yüzüm düştü tabi konuşmadım. Sorun ne? Neden trip atıyorsun? Ne ima ediyorsun? gibi şeyler sordu cwevap vermedim ve eve gelir gelmez yatıp uyudum.
Sabah hiç konuşmadım. O da benimle iletişimde buılunmadı.
Sizce yersiz bir tavır mı aldım?
Eşime güveniyorum aslında ama eşeğin aklına karpuz kabuğu..
Çok suphelendiyseniz arabaya gizli kamera yerlestirinayşe de ithamlardan kurtulsun
Buldum konuyuYa aklma şimdi geldi hemen siteye girdim.
2 sene önce burda aynı bu konudan vardı eşi iş yerinden bi kadını eve bırakmaya başlıyor telefonda artık canım aşkım demeyi kesiyor kadın süphelenip ses kayıt cihazı mı yoksa başka teelfon mu ne koymuştu telefonu da açık bırakmıştı ve kadın adama oral seks yapıyomuş meğer o an seslerini duymuştu sonra boşandılar heralde öyle bir konu vardı
niye evli adamlar daha aç güven olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?