- Konu Sahibi sonkafautucu
acayip acayip cumleler kurma sende o zaman2014 ye oğlumu doğurdum bak forma görürsün ayrıca 34 yaşında kaynanamı olur :))) çok komiksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acayip acayip cumleler kurma sende o zaman2014 ye oğlumu doğurdum bak forma görürsün ayrıca 34 yaşında kaynanamı olur :))) çok komiksin
Adamdan önce sen gitmede:))) gelecek korkusundan Rabbine sığınEvet sonu ben yarin öbür gün dar durumda kullanabilecegim evladımin riskini bırak anneme kendime bile yedirmem bu adam her yatırımı anasının üstüne yapacak.. gün geldi boşandi yada adam öldü cocukda var kadın çocuğuyla beş kuruşsuz ortalıkta perişan olcak... Sonra da ama o bir anne... o araba benim doğacak cocugumun rizkidir gelecegidir kocama birsey olduğunda en azından satıp cocugumla başımın çaresine bakarım bir süre... cocugumun rizkinida kaynanani üstüne yapmam..
sende biraz kitap falan oku hukuk,psikoloji iyi gelir valla bakAdamdan önce sen gitmede:))) gelecek korkusundan Rabbine sığın
Verecek cevap bulamayınca gulucuk atarsınız anca...Adamdan önce sen gitmede:))) gelecek korkusundan Rabbine sığın
Sen oku iki üniversite bitirdim felsefe başta olmak üzere sende benim kadar okusaydın dünya görüşün değişirdi gelecek kaygısı mal mülk ekseninde dönmezdinsende biraz kitap falan oku hukuk,psikoloji iyi gelir valla bak
Sadece gülücük gelmiş sana yazdıklarımıda okuVerecek cevap bulamayınca gulucuk atarsınız anca...
Siginirm zaten bugün milyonluk adamlar birgunde iflas ederken tabi ki gelecek düşünürüm ama önce cocugumun kını... ve onun hakkını da kimseye yedirmem... ayrıca hepsini geçtim parasinda hakkım olan şeyin tabiki peşine duser im. .. Çünkü o parayi insanlar kaxanabilmek için ne alin teri dokuyorlar... Dünya mali klasikligi burada geçerli değil... Ama o bir anne ☺☺Adamdan önce sen gitmede:))) gelecek korkusundan Rabbine sığın
Okudum okudum... Keske herkes okuduğunu anlayabilse... Kusura bakma ya biz anlamiyoruz... sen anlasaydin önce.... ama o bir anne ☺Sadece gülücük gelmiş sana yazdıklarımıda oku
Sana cevap olsun bu Şeytan, sizi fakirlikle korkutuyor ve size çirkin-hayasızlığı emrediyor. Allah ise, size kendisinden bağışlama ve bol ihsan (fazl) vadediyor. Allah (rahmetiyle) geniş olandır, bilendir." (Bakara Suresi, 268)Siginirm zaten bugün milyonluk adamlar birgunde iflas ederken tabi ki gelecek düşünürüm ama önce cocugumun kını... ve onun hakkını da kimseye yedirmem... ayrıca hepsini geçtim parasinda hakkım olan şeyin tabiki peşine duser im. .. Çünkü o parayi insanlar kaxanabilmek için ne alin teri dokuyorlar... Dünya mali klasikligi burada geçerli değil... Ama o bir anne ☺☺
sakin ol diploma demedim kitap oku dedim.ayrica bende universite mezunuyum mal mulk derdinde de olmadim hic bi zaman .ama herseyin gerekliligi vardir bu hukuken de allah katinda da dogrular vardirSen oku iki üniversite bitirdim felsefe başta olmak üzere sende benim kadar okusaydın dünya görüşün değişirdi gelecek kaygısı mal mülk ekseninde dönmezdin
Ohooooo sen ayet mi baktin hemenSana cevap olsun bu Şeytan, sizi fakirlikle korkutuyor ve size çirkin-hayasızlığı emrediyor. Allah ise, size kendisinden bağışlama ve bol ihsan (fazl) vadediyor. Allah (rahmetiyle) geniş olandır, bilendir." (Bakara Suresi, 268)
Ben biliyorum sen bak azcık gelecek kaygısından Allah'a sığın neyse Allah'a emanet olunOhooooo sen ayet mi baktin hemen
Kesinlikle.. benim düşüncem karı kocanın ortak yaptığı mallarda hakki olacak tek kişi çocuklarıdir... Zaten insanlar sadece evlatları için o kadar emek harcıyor...Ya da cok merakliysa varını yoğunu kaynanasina versin ne de olsa ana...cok degisik bi dusunce yapisi
Konu sahibi sonuna kadar hakli bence alinan araba altinlarla alinmis netice de araba da ne kiz ne oglan annesinin hakki yok elbette
Evlatlarda analarına ufak bişi bağışlamışlar ne olmuş düz mantık iyi değildirKesinlikle.. benim düşüncem karı kocanın ortak yaptığı mallarda hakki olacak tek kişi çocuklarıdir... Zaten insanlar sadece evlatları için o kadar emek harcıyor...
Dini içerik yasak.. ama o bir anne... Size iyi geceler.. lutfen bugün döktüğünuz alin terinin kurusuna kadar anneler dernegine bagislamayi unutmayiniz... Zira bu yüce gonullukde bir insan gördüm... yersenSana cevap olsun bu Şeytan, sizi fakirlikle korkutuyor ve size çirkin-hayasızlığı emrediyor. Allah ise, size kendisinden bağışlama ve bol ihsan (fazl) vadediyor. Allah (rahmetiyle) geniş olandır, bilendir." (Bakara Suresi, 268)
Evlatlarda analarına ufak bişi bağışlamışlar ne olmuş düz mantık... o ufak şeyi kızın annesinede bagislasinda bizde helal olsun deyip susup oturalim... ikiside anne ya
Cennet ayakları altında olan her kadına dökülen emek haktır güzel bak güzel görDini içerik yasak.. ama o bir anne... Size iyi geceler.. lutfen bugün döktüğünuz alin terinin kurusuna kadar anneler dernegine bagislamayi unutmayiniz... Zira bu yüce gonullukde bir insan gördüm... yersen